shahrokh222
Registered User
کوین اکسچنج کسی لاگین کرده یا ن در دسترس نیست؟؟؟
ساعتی 16 تا میده بقول دوستمون فقط لاتاری و بت بدرد میخوره وگرنه کسی برای جمع کردن فعالیت نمیکنه
قراردادهای آتی،همون بورس شیکاگو که بتازگی تو آمریکا ادد شددوستان این bitcoin futures contract چیه ؟؟
شبیه قیمت خرید نفت دیگه ؟؟ مثلا برای ما اینده میبندن ؟؟قراردادهای آتی،همون بورس شیکاگو که بتازگی تو آمریکا ادد شد
اره دقیقا همونه.شبیه قیمت خرید نفت دیگه ؟؟ مثلا برای ما اینده میبندن ؟؟
قیمت بیتکوین توی این قرار داد با کدوم نرخ حساب میشه ؟ نرخ اونروز یا نرخ روز تحویل ؟
دومین اصلیشون رفته تو مینتنسکوین اکسچنج کسی لاگین کرده یا ن در دسترس نیست؟؟؟
والا نزدیک ۶۴ دلار توی ۵ روز جمع کردم...درسته لارتاری و قماره..ساعتی 16 تا میده بقول دوستمون فقط لاتاری و بت بدرد میخوره وگرنه کسی برای جمع کردن فعالیت نمیکنه
به نظرم اصلا ارزش نداره وقت خودتتون را با این سایتها هدر بدید ،قبلا هم گفته شده تو تاپیک این سایتهای قطره ای بدرد نمیخورن.این سایت freebitco.in خودشو مسخره کرده، ساعتی 13 ساتوشی میده! سالیان سال طول میکشه تا به صد هزار ساتوشی به عبارتی اندازه پول یارانه برسه!! کسی سایت مطمئن با ساتوشی مناسب سراغ داره؟!
اره دقیقا همونه.
ولی دقیقشو راستش نمیدونم که با نرخ کدوم روز حساب میکنن سرچ بزنی حتما گفته شده تو قوانینشون
بجز خرید و فروش، باید چکار کرد؟! همون خریدن هم ریسکش زیاده مگرنه میخریدمبه نظرم اصلا ارزش نداره وقت خودتتون را با این سایتها هدر بدید ،قبلا هم گفته شده تو تاپیک این سایتهای قطره ای بدرد نمیخورن.
ماین کردن ریسکش کمتره البته باید به برق ارزان قیمت و تجهیزات با قیمت مناسب دسترسی داشته باشید وگرنه فکر نمیکنم سود خیلی جالبی داشته باشهبجز خرید و فروش، باید چکار کرد؟! همون خریدن هم ریسکش زیاده مگرنه میخریدم
کلا سیستمشون امنیتی هست و هدفشون ساخت یک پلتفرم برای خریدو فروش و تبادل Token و ICO ها مطابق با قوانین امنیتی امریکا است. اینکه شخص احراز هویت بشه اما سهام و خریدهاش در سیستم محفوظ بمونه.سلام میشه بگید که پاسپورت آمریکاییی میخواد حتما یا جای دیگه هم قبوله مثل فنلاند مثلا؟
بعد وقتی تو اکسچنج داره معامله میشه سلفی و پاسپورت میخواد چیکار؟
قیمت برای شروع بالای 5 دلار زیاد نیست ؟ دقیقا کار و برنامه اش چیه ؟
چگونه فهمیدین که ارزش داره ؟
بله من لاگین کردم تو ادرس جدیدشون witdraw هم زدم مشکلی نبودشکوین اکسچنج کسی لاگین کرده یا ن در دسترس نیست؟؟؟