این سگ کوین میره بالا یا نه؟ اول 178000 هزار تا داشتم قیمتش هی افت کرد (نصف شد)، باهاش dime خریدم که از نوسانش تعداد داگ ها رو زیاد کنم. قیمت اونم نصف شد .
به زحمت با آربیتراژ و بالا پایین شدن قیمت شیت کوین ها تونستم تعداد داگها رو بکنم 250،000 تا . این سگ کوین 50 درصد بالا بکشه یا یه شیت کوین پیدا کنم که چند روزه 50 درصد بالا بره ضررم تا حدود زیادی جبران میشه
لعنت به این hitbtc یه مقداری zrx داشتم میخواستم انتقال بدم کیف دیدم کارمزد 23 تاس گفتم برم از لایوکوین بخرم که 4 تاس
توی hitbtc فروختم و DGB خریدم و انتقال دادم به لایو و فروختم و هر چی سفارش زدم کسی فروش نزد قیمتش از 0.00013122 شد 0.00026990 BTC
چند روز پیش تو coinexchange شیت کوین dimecoin روی 0.0086doge خریدم، چند ساعت بعد قیمتش رو کشیدن پایین ، دیدم تو لایو کوین قیمتش مناسبه فرستادم لایوکوین، اونجا فروختم شون بعد fiat ویتدارو کردم، اومدم تو exmo داگ خریدم (قیمت داگ پایین تبود) بفرستم به coinexchnage که dime ارزون بخرم و بفرستم لایو، چند ساعت منتظر موندم exmo یابو باز نفرستاد، فرداش که فرستادن دیدم این بار coinexchange از دسترس خارجه. وقتی coinexchange باز شد دیدم dime اومده روی 0.0014