• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان عموم تحلیل ها میگه در روزها یا هفته های اوایل فوریه صعود آغاز میشه در اکثر کوین ها به خصوص بیت کوین و الان در ناحیه خرید هستیم لطفا اعلام نظر کنید.
بالای 250 نهنگ مالک 500 کوین به بالا امروز خرید بیت کوین داشتن اینبار قیمتها از جانب خریدهای آمریکاییها بالا میره ببینیم زورشون چقدره :general406:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
gate io برای ورود و خروج و ترید کردن usdt وریفای میخواد ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این سگ کوین میره بالا یا نه؟ اول 178000 هزار تا داشتم قیمتش هی افت کرد (نصف شد)، باهاش dime خریدم که از نوسانش تعداد داگ ها رو زیاد کنم. قیمت اونم نصف شد .
به زحمت با آربیتراژ و بالا پایین شدن قیمت شیت کوین ها تونستم تعداد داگها رو بکنم 250،000 تا . این سگ کوین 50 درصد بالا بکشه یا یه شیت کوین پیدا کنم که چند روزه 50 درصد بالا بره ضررم تا حدود زیادی جبران میشه

لعنت به این hitbtc یه مقداری zrx داشتم میخواستم انتقال بدم کیف دیدم کارمزد 23 تاس گفتم برم از لایوکوین بخرم که 4 تاس
توی hitbtc فروختم و DGB خریدم و انتقال دادم به لایو و فروختم و هر چی سفارش زدم کسی فروش نزد قیمتش از 0.00013122 شد 0.00026990 BTC

چند روز پیش تو coinexchange شیت کوین dimecoin روی 0.0086doge خریدم، چند ساعت بعد قیمتش رو کشیدن پایین ، دیدم تو لایو کوین قیمتش مناسبه فرستادم لایوکوین، اونجا فروختم شون بعد fiat ویتدارو کردم، اومدم تو exmo داگ خریدم (قیمت داگ پایین تبود) بفرستم به coinexchnage که dime ارزون بخرم و بفرستم لایو، چند ساعت منتظر موندم exmo یابو باز نفرستاد، فرداش که فرستادن دیدم این بار coinexchange از دسترس خارجه. وقتی coinexchange باز شد دیدم dime اومده روی 0.0014

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چند روز پیش تو coinexchange شیت کوین dimecoin روی 0.0086doge خریدم، چند ساعت بعد قیمتش رو کشیدن پایین ، دیدم تو لایو کوین قیمتش مناسبه فرستادم لایوکوین، اونجا فروختم شون بعد fiat ویتدارو کردم، اومدم تو exmo داگ خریدم (قیمت داگ پایین تبود) بفرستم به coinexchnage که dime ارزون بخرم و بفرستم لایو، چند ساعت منتظر موندم exmo یابو باز نفرستاد، فرداش که فرستادن دیدم این بار coinexchange از دسترس خارجه. وقتی coinexchange باز شد دیدم dime اومده روی 0.0014

ریسک زیادی میخواد بالای 2 چرخه انجام بدی

الان لایتکوین توی لایوکوین 185 دلاره و توی وکس 189 تا

کارمزد ورود پرفکت مانی به لایو 1 درصده - وکس به پرفکت مانی هم 101 و 102 میزنن

خروج ltc از لایو هم 0.02 LTC کارمزد داره

تا چرخه بسته نشده میتونی کار کنی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ریسک زیادی میخواد بالای 2 چرخه انجام بدی

الان لایتکوین توی لایوکوین 185 دلاره و توی وکس 189 تا

کارمزد ورود پرفکت مانی به لایو 1 درصده - وکس به پرفکت مانی هم 101 و 102 میزنن

خروج ltc از لایو هم 0.02 LTC کارمزد داره

تا چرخه بسته نشده میتونی کار کنی
من تا 9 چرخه هم انجام دادم:D
معمولا 2-3 چرخه رو انجام میدم

مشکل اینه من ادوکش دارم. پرفکت ندارم زورم هم داره وقتی fiat دارم با ریال پرفکت مانی بخرم اونم گرون بالای 4800 تومن. ادوکش رو 4400-4500 می خرن. yobit لعنتی هم فی دپوزیت ادوکش رو کرده 3 درصد.
الان okpay بیتشر به دردم می خوره.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
هنگام ثبت نام ۵۰ واحد می دهد و به حساب شما واریز می شود... حتما هنگام ثبت نام حساب اتریوم داشته باشید.

لینک ثبت نام

توکن sphere از اتریوم در هنگام ثبت نام ۵۰ تا واحد SAT می دهد...حتما آدرس اتریوم را وارد کنید.

لینک ثبت نام

thefirst

Registered User
لایک‌ها
74
دوستی که میخواست rdd بگیری الان وقتشه
توو چه محدوده قیمتی بگیریم خوبه؟
چند تادیگ مثل این معرفی میکنین که هفتگی یا ماهانه چنبار میکشن بالا
مثلا cj
و piggy

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان صاحب نظر، ارز های پیشنهادیتون در اکسچنج Kucoin با توجه به Milestone یا Road map و همچنین با توجه به نمودار، چی هست؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
بزرگترین سرقت ارزهای مجازی جهان در ژاپن رقم خورد
603x339_story-9cbaa56b-ec45-514e-89b8-d999469f6d7b_742813.jpg

کوین‌چک (Coincheck) یکی از بزرگترین سرویس‌های مبادلات ارزی جهان که دفتر آن در توکیو، پایتخت ژاپن قرار دارد مدعی شد که هکرها در یک حمله سایبری مبلغ ۵۳۴ میلیون دلار از پول مجازی آن را به سرقت برده اند.
کوین‌چک بدنبال این سرقت تمامی مبادلات ارزی خود بجز بیت‌کوین را به حالت تعلیق درآورد. اگر درستی خبر این سرقت تایید شود بزرگترین سرقت ارزهای مجازی و رمزنگاری شده تا به امروز خواهد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
الان wex چقدر طول میکشه تا پرفکت مانی رو به حسابمون بریزه ؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
لند کانکت از سه روز پیش ک معرفی کردم بالای 200 درصد گرون شد امیدوارم خریده باشن دوستان و سودشو برده باشن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
الان wex چقدر طول میکشه تا پرفکت مانی رو به حسابمون بریزه ؟
دیگه برای اکسچنج wex به پرفکت اضافه نمیدن؟ همه روی 1:1 بودن
منم می خوام از وکس به پرفکت انتقال بدم نمیدونم اکسچنج کنم یا ویتدراو

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان كسي با ماركت tradesatoshi.com كار كرده؟ مطمئن هستش؟ قيمتاش تفاوت خوبي با بقيه داره.
ميشه باهاش كار كرد؟

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
من یه مقدار بیت کوین داشتم، به نظرتون بفروشمش یا بذارم؟ بعد اون صعود بزرگش گرفتم به امید اینکه دوباره بره بالا ولی بدتر رفت پایین:|

dss

Registered User
لایک‌ها
198
سلام
من یه مقدار بیت کوین داشتم، به نظرتون بفروشمش یا بذارم؟ بعد اون صعود بزرگش گرفتم به امید اینکه دوباره بره بالا ولی بدتر رفت پایین:|
بذار باشه دو ماه دیگه 25 هزارتاست

این کوین IPL که مکافی معرفی کردو میگند اضافه شده به hitbtc من دیکه پول نمیریزم اینجا خواستید یه نگاهی بندازید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
eet تو hitbtc بالای 1230 درصد رشد داشته این کوینهای لعنتی چطور میشه فهمید که رشد می کنن؟
بذار باشه دو ماه دیگه 25 هزارتاست

این کوین IPL که مکافی معرفی کردو میگند اضافه شده به hitbtc من دیکه پول نمیریزم اینجا خواستید یه نگاهی بندازید
3 ساعته نزولیه .. 2 روز پیش چه پمپی داشته دقیقا 10 برابر ... دیروز هم 90 درصدی افت داشته

بالا