دوستان با توجه به وضعیت فعلی بیتکوین من سه تا حدس به نظرم رسید که گفتم اینجی هم بزاریم بقیه استفاده کنن
این وضعیت فعلی بیتکوین هستش اون خط سبز رو که میبینید خط پایین uptrend بیتکوین هستش یعنی اگر بیتکوین بالای این خط باشه بیتکوین قیمتش صعودی هست
یه خط downtrend اصلی داریم که از سر 20هزار و سر 17 هزار میاد و الان در این ناحیه در قیمت 9700 هستش حدودا و فاصله داریم باهاش
این نوار رنگی که میبینید لاین حرکتی جدید بیتکوین هستش که داره ادامه میده ولی امروز به نقطه حساسی میرسه تا چند ساعت دیگه محل تلاقی این خط با مسیر حرکت بیتکوین رو شاهد خواهیم بود
بیتکوین یه مقاومت اصلی روی قیمت 11800 داره که بای قبل به این خط رسید ولی نتونست بشکنه و اومد روی 11 هزار تا
ولی یکی دو روز پیش روی همین خط هم نیومد و از 11.5 برگشت خورد حتی امروز دیدیم که داشت از مسیر خارج میشد که بانس خورد و اومد بالا
مشاهده پیوست 1059808
حالا من سه تا فرضیه به ذهنم رسیده که اگر بیتکوین فردا نتونه 11.8 رو رد کنه چی پیش میاد
خط نارنجی : اگر این احتمال پیش بیاد ما دوباره به ساپورت قوی 10200 برمیگردیم و از اونجا مسیر رو ادامه میدیم با خیال راحت
خط سبز که مسیرش به 9300 و 9400 می افته هم ساپورت قوی هستش
و اما خط اخر که مسیر آبی رنگ هستش و این خط ما رو به سیستم double bottom میبره و قیمت 6کا رو دوباره میبینیم
مشاهده پیوست 1059809