shahrokh222
Registered User
از نظر من این اتفاق در 2021 میفته و قیمت به حدود 200 هزار تا میرسه ولی بعدش افت میکنه در محدوده 80 تا 100 هزار دلار برمیگرده و میاایسته البته پیشبینی شخصی منه با توجه به تاریخ.
ضمنا دوستانی که برا دراز مدت یعنی همون 2 ساله خرید زدند دقت کنید کوینهای معتبر رو خریداری کنید که تیم قوی و فعال و پولداری دارند و یه هدف خوب دارند .چون کوینهای معمولی و ضعیف احتمال حذف شدنشون بالاست و خیلی خطر دارند که کل پولتون صفر بشه .
کوینهای چون کوانتوم نئو لیسک اتریوم ایاس ادا استراتیس ارک و نظیر اینا هستند که کوینهای خیلی قوی با تیم قوی هستند که به این زودیا لااقل از بازار خارج نخواهند شد و پولتون امنتره من خودم رو کوانتوم بیش از 50 میلیون گذاشتم . و در کنارس به نسبت نئو و کوینای خوب دیگه برا دراز مدت .
نکته بعدی کوین نئو در والت نئون بابت نئو سود میده به توکن گس که توکن خوبیه و مال تیم نئو هست و تا 70 دلار هم رکورد داشته . بابت هر نئو 0.0003 گس میگیرید و حدودا بابت هر 112 عدد نئو که داشته باشید ماهی 1 گس هم سود میگیرید که خود گس هم اینده داره و کارمزد انتقالات نئو همون گس هست و نئو خورده نداره و عدد کامله.برخی صرافیام نظیر بایننس بهتون بابت نئو سود گس رو تو بالانستون پرداخت میکنند .
ممکنه قیمت نئو در اینده به 2 هزار دلارم برسه و گس به 500 دلار یا بیشتر اونموقع دیگه سود نئو که تا 22 سال ادامه داره کلی شیرین میشه براتون و شاید دیگه تصمیم به فروش نئو در اینده به هر قیمتی نکنید .
یه مثال بزنم نئو دو سال پیش 8 سنت بود که اگر 20 هزار عدد نئو میخریدید میشد 1600 دلار(حدود 6 میلیون تومن اونسال) که الان اگر 20 هزار تا نئو داشتید ماهی حدودا 180 گس معادل قیمت الانش 1000 دلار ماهی سود میگرفتید و به قیمت پارسال همین موقعا که گس 70 دلار بود دسامبر 12300 دلار ماهی سود گرفته بودید البته اون چند ماه که رو اوج قیمتش بود .ولی امروز رویاش و حسرتش میمونه برای همه .
پس از فرصتهایی که امروز بازار به ما داده استفاده کنید که پسفردا باز مجبور نشید برای قیمتهای امروز محاسبه کنید و حسرتشو بوخورید سیستم امن و با بازدهی بالا .
همه چیز از رویا شروع میشه تا به واقعیت میپیونده پس از رویا پردازی نترسید چون زمینه ای برای رسیدن در واقعیت هست . زمانی خود بنده رویا پرداز بودم که چینین میشه و چنان میشه و از این حرفا و امروز اطرافیانم حسرت منو میخورن . پس بیکار نشینید نترسید شجاع باشید زندگی بدون ریسک هیچ وقت قرار نیست تغییر کنه و به اوج برسه ریسک کنید اگر دنبال زندگی بهتری هستید .