چه کوینی هستش متوجه نشدم
سلام
خوبی اقا جواد؟
من تو این مدتی که فعالیت دارم جرات نکردم به جز بیت کوین و اتریوم سراغ ارزهای دیگه برم
ولی سود انچنانی ای نداشته حتی در مورد اتریوم روی 203 دلار خزیدم و کلی ضرر کردم هرچند از اونطرف از بیت کوین سود کردم
توی استک ارزدیجیتال هم سوال میکنی هرکی یه چیزی میگه
الان پیشنهاد خریدت چیه ؟ هر ارزی باشه فرق نداره حدود 60 میلیون ( پرفکت مانی موجحودی دارم با اون میخوام بخرم )
اگر برای آموزش یا همین سیگنال هزینه ای هم باشه مشکلی نیست روی چشم
چه کوینی هستش متوجه نشدم
ارزونترین و ساده ترین روش برای انتقال اعتبار از hitbtc به binance چیه ؟
hitbtc دزد نئو رو به صورت رند قبول میکنه یعنی 0.9 یا 1.1 نئو نمیشه انتقال دادبه نظر من، Neo
hitbtc دزد نئو رو به صورت رند قبول میکنه یعنی 0.9 یا 1.1 نئو نمیشه انتقال داد
دارم سعی میکنم با ZEC انتقال بدم
به نظرم EOS یهترهارزونترین و ساده ترین روش برای انتقال اعتبار از hitbtc به binance چیه ؟
جواد یه درصد فکرشو بکن نئو فی صفر بگیره همیچین چیزی میشه کارمزد صفر .hitbtc دزد نئو رو به صورت رند قبول میکنه یعنی 0.9 یا 1.1 نئو نمیشه انتقال داد
دارم سعی میکنم با ZEC انتقال بدم
قانون نئو رند هست یعنی شما بخوای به والت نئو کوین ارسال کنید فقط رند میتونید ارسال کنید
ولی برای نگه داری تو بالانس صرافی خورده هم بهت میدن .
مثال شما 20 دلار دارید و قیمت نئو 9 دلاره صرافی معادل پولتون 2.2 نئو بهتون میده و بابت کارمز از همون واحد خورده که پای شما 4 دلار اب خورده کسر میکنه مقداری پس کارمزد صفر نیست
اگر شما به صورت رند 2 نئو داشته باشید از همون 1 مقداری کسر میکنه
اون دوستمون که اطلاعات داد دقت به این موضوع نکرده در جریان باش
درست میگید شما به این قسمتش دقت نکرده بودم البته داخل والت نئو کارمزد داره ولی تو صرافی اگر رند باشه کارمز صفره ولی باید دقت کرد که فقط باید رند خرید ممنون از اطلاعات مفیدتون دوست عزیزبنده هم همین رو عرض کردم که قانون نئو رند هست، ولی به جاش ( شما ) وقتی بخوای از باینانس به والت شخصی بزنی کارمزد صفر هست، در واقع شما اگر 100 نئو موجودی داشته باشی کل 100 نئو را به والتتون ارسال میکنه..