اینم شانس مایه
الان در مرحله برزخ هستیم , نه میشه خرید نه میشه فروخت !چندجا دیدم میگن بیتکوین میره بالای 40.
اما من دیگه تو این قیمت جرات خرید ندارم.
الان 39600 هست تا 40K میشه آسه آسه دیگهامیدوارم آسه آسه بره بالا نه یهویی
45 دقیقه هم طول نکشیدیعنی ممکنه امشب 40K رو بزنه ؟
من تاحالا تقریبا هیچی نفروخته بودم 10 دلار نانو داشتم امروز دیدم داره میره بالا پله پله فروختمش فکر کنم 30 دلار فروختم هنوز 10 دلار دارم، منتظر بودم بیاد طرفای 6 یه 10تا دیگه بفروشم که برگشت، تجربه جالبی بودامروز چقدر جشن میلیونر شدن با نانو دیدم تو توییتر
35سنت خرید زدن رو 4 هست :-دی
خوبه دیگه رو همین تمرکز کن . برگشت پایین دوباره خرید بزن با سودی که کردیمن تاحالا تقریبا هیچی نفروخته بودم 10 دلار نانو داشتم امروز دیدم داره میره بالا پله پله فروختمش فکر کنم 30 دلار فروختم هنوز 10 دلار دارم، منتظر بودم بیاد طرفای 6 یه 10تا دیگه بفروشم که برگشت، تجربه جالبی بود
آخرش خر میشم هرچی دارم وارد بایننس میکنم و به بادشون میدم.
پول خرید دستگاه رو بده ارز بخرآقا یکی از آشناهای ما برق مجانی داره اما ازونجایی که سرمایه آنچنانی ندارم به نظرتون یدونه ازین s9j ها تستی بگیم بذارم اونجا؟
سه چهار سال پیش که بحث ماینینگ انقدر داغ نبود میخواستم اینکارو کنم اما الان دیگه فکر کنم دیر شده باشه :-؟
خب شما یه نکته ای رو فراموش کردی , اگر 2016 اتر یک دلاری میخرید , 2017 وقتی اتر شده بود 1200 دلار قطعا همون موقع با دلار 3500 تومنی میفروخت.پول خرید دستگاه رو بده ارز بخر
دلیل :
سال 2016 دلار 3500 بود
اتریوم 1 دلار بود
گرافیک 470 1 1 میلیون بود
10 تا گرافیک دوست ما خرید 10 میلیون
اگر 10 میلیون رو اتر میخرید به جای دستگاه ها الان 80 میلیارد پول داشت