خین سال نو چینی راه افتاد
در همه هالیدی ها میفروشن برن دنبال خرج و تعطیلاتدلیل نزولی شدن کریپتوها موقع سال نو چینی چیه ؟
پریروز روز ۳۲ بوداین دوج قراره چقدر بالا بره قبل از ریزش اساسی
چند روزی روی 0.05 سنت زیر نظرش داشتم بیاد پایین بخرم یه ضرب رفت روی 0.067
جواد آقا جواب داددلیل نزولی شدن کریپتوها موقع سال نو چینی چیه ؟
چند نفری رو دیدم اتر هاشون دارن تبدیل به Bnb میکنن میگفتن بیشتر از اتر رشد میکنهظاهرا بورس امریکا قراره مثل بیت ، ایتر هم اضافه شه
تقاضا بالاس
ریسکش میپذیری خرید بزن
۲۵۰۰ کوتاه مدت به نظر میزنه
با یک اکانتت بفروش روی یکی دیگه اکانتت اهرم 100 بگیر رکب بزنمن بیت فروختم , با خیال راحت بیت هاتون رو نگه دارید که میره بالا!
بی ان بی عالیهچند نفری رو دیدم اتر هاشون دارن تبدیل به Bnb میکنن میگفتن بیشتر از اتر رشد میکنه
چون اکثرا بخاطر فی بالا تراکنش اتر شاکی هستن از اون ور هم شبکه بایننس چین با فی پایین و سرعت بالا تو تراکنش ها داره همه جا جایگزین میشه برای انتقالبی ان بی عالیه
ولی دیوانگی به نظرم با ایتر طاق بزنی
..
عالی بودبا یک اکانتت بفروش روی یکی دیگه اکانتت اهرم 100 بگیر رکب بزن
BTCUSDT
با بررسی در تایم فریم 1 ساعته روند فعلی نزولی دیده نشده و احتمال رشد مجدد قیمت وجود دارد
در صورت بسته شدن معاملات روزانه در بالای محدوده ترند در حدود 37200 سناریو پیش بینی شده قوت خواهد گرفت
در صورت نزول مجدد قیمت به زیر این حمایت آخرین محدوده حمایتی برای ادامه روند صعودی در حدود 34400 قرار دارد و نفوذ به این محدوده به هر دلیلی روند کوتاه مدت بیت کوین و کلیت بازار را تغییر خواهد داد
حدضرر برای محدوده فعلی 36900
۶۰ درصد تبدیل کن بهusdtبه نظرتون الان زمان خوبی واسه خارج شدنه؟ من چندبار به هدفی که تعیین کرده بودم رسیدم (هدف کوتاه مدت که بزرگ نبود) اما نفروختم و برگشت پایین، الان حتی بالاتر از اونم اما به بازار واقعا خوشبینم (مگه اینکه به قول دوستان سال نوی چینی خرابش کنه).
چه کنم به نظرتون؟ :-؟