۲ بار ۳ بار اومدی گفتی میکشه پایینمطمئنی؟ =))
یادم نیستش دقیق اما یادمه گفتم تو بلند مدت خوشبینم بهش، فکر نمیکردم سریع انقدر بره بالا.
۲ بار ۳ بار اومدی گفتی میکشه پایینمطمئنی؟ =))
یادم نیستش دقیق اما یادمه گفتم تو بلند مدت خوشبینم بهش، فکر نمیکردم سریع انقدر بره بالا.
۲ بار ۳ بار اومدی گفتی میکشه پایین
بیتکوین رو نمیدونم اما مثلا BNB و LINK به نظرم برمیگردن زود، مشکل اینجاست که دیگه پولی برای خرید ندارم : ))
چندجا دیدم BNB میخواد بکشه پایین حواستون باشه اگه دارید:
Binance Staff Unlock ‘Forgotten’ $750 Million in BNB - Decrypt
Binance has unlocked 16 million BNB for its staff that were supposed to be released in July 2020. The exchange simply forgot.t.co
نگهش داریم به نظرت؟ من صبح دیدم رفته بالا میخواستم نصفشو بفروشم یه چیز دیگه بگیرم (تو بلندمدت به نظرم بالاتر میره اما الان به خاطر جوه احتمالا دوباره بیاد پایین)
BNB هم خوب رشد کرد، یه جا دیدم تارگت 120 دلار زده بود واسش.
سلام وکیل الرعایا جان با این سایت چجوری کار میکنی میشه اگر وقت داری لطفا یک توضیحی بدهید اگر مقدور هست و حوصله اش را داری اگر نه تو ترید هستی و جاش نیست و استرس داری بیخیال شو
من راستش به این دات یجوری بلند مدت نگاه میکنم شبکه خوبی هست
من کیف پولش را دانلود کردم polkawallet که توی خودش میشه دات استیک کرد اما هزینه انتقال از صرافی خیلی بالا بود دات رو شبکه باینس هزینه انتقالش کمتر هست اما رو خود شبکه دات زیاد هست
ممنون اگر راهنمایی کنید
کی متهمش کرد؟ با چه دلیلی؟ =))Electric Carmaker Tesla Invests $1.5 Bn In Bitcoin
Tesla helped push bitcoin to an all-time high Monday after the carmaker announced a $1.5 billion investment in the digital money and plans to accept the cryptocurrency from customers buying its electric vehicles.www.barrons.com
ایلام ماسک متهم به کلاهبرداری و فریب افکار عمومی شد
مرسی وکیل الرعایا جان یعنی شما بهترین rank را انتخاب کردی مثلا rank 1 و بعد به ادرس زیرش لاگینک کردی و بعد bound کردی چون اینجوری گروه زیاد هست و ریسکش بالا هست کیف خودش نیست که 100 درصد مطمئن باشه چطوری اطمینان حاصل کردی ؟درود
من تریدی ندارم و درنتیجه استرسی هم نیست ))
هراز گاهی بدون هیجان یک پوزیشین میگیرم ...
---
مرورگر کرونیوم نصب کردم و polka js لاگین کردم
polkadot{.js}
polkadot.js.org
همونجا بهترین ولیدیتور انتخاب کردم و استک کردم
ساده بود--- بشینم پشت سیستم کامل تر میکنم پست رو
اما یک اشتباهی کردم حواس باید جمع باشه
اول ترنسفر کردم برای اون گروهه
که از دستم رفت اما تونستم پیداشون کنم برگردونن
بعد فهمیدم
Bound باید کرد نه ترنسفر
مرسی وکیل الرعایا جان یعنی شما بهترین rank را انتخاب کردی مثلا rank 1 و بعد به ادرس زیرش لاگینک کردی و بعد bound کردی چون اینجوری گروه زیاد هست و ریسکش بالا هست کیف خودش نیست که 100 درصد مطمئن باشه چطوری اطمینان حاصل کردی ؟
مشاهده پیوست 1223004
چیزی از خودم نمیگویم تجربه افراد بزرگ ترید و . . . عرض میکنم خدمت شمادوستان برای یادگیری ترید چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
درصد سود منطقی روزانه چقدر هست اگه درست آموزش ببینی و فعال باشی؟
اگر تریدی که روی ۴۰۰ دلار انجام میدهید با همان نسبت روی ۱۰ هزار دلار و ۱۰۰ هزار دلار انجام بدهید و رگ دستتون نگیره بهش میگن به ثبات شخصیتی ترید رسیده ایدهر روز که نمیشه نوسان گرفت اونجوری اعصاب نمیمونه :دی من خودم آماتوری کار میکنم به همین خاطر با 300 / 400 دلار ترید میکنم که اگه ضرر کردم سکته رو نزنم :دی بیشتر Hold میکنم تا ترید
ابتدای کار وقتی سود میکنی شاید بتوانید روزی تعداد ساعت کمی پای سیستم باشید اما ذهنتان را چنان مشغول خودش میکنه که وقتی میای پای سیستم بشینی تمام داشته های تکنیکالی و . . . . فراموش میکنییه سوال فنی دیگه، روزی چقدر وقت باید بزاری؟ با 2-3 ساعت میشه جمعش کرد یا کل روز باید پای سیستم باشی؟
بلهروبات هم میشه نوشت براش؟
درجا زدن یعنی اینکه یا با کله میخوره زمین یا مثل موشک میره هواSFP در حال درجا زدن !
درجا زدن یعنی اینکه یا با کله میخوره زمین یا مثل موشک میره هوا
صعودی نیست الان وارد نشی مگه اینکه بخوان پامپش کنندقیقا
حدودا یه ساعتی هست که همینجوری داره درجا میزنه !
یه حسی بهم میگه یه حرکت شارپی درست و حسابی در پیشه :دی