• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
سلام و عرض ادب آقا مهدی..
والا بورس با این قوانین جدید احتمال زیاد صعود مناسبی داشته باشه..
در مورد ارز دیجیتال هم که تازه ورود کردم و آماتور هستم و دارم از تجربه و اطلاعات دوستان استفاده میکنم،ولی تو این چند روز واقعا راضی بودم و سود خوبی بهم داده..
انشالا که هم بورس و هم ارز دیجیتال برای همه ی دوستان پر سود باشه
بهتره از این به بعد حواستون جمع باشه چون واقعا یکم داره خطرناک میشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بایننس میلیون ها دلار فقط از این راه به جیب میزنه !! واقعا تکلیف این خورده ریز کوین ها چی میشه ؟

Untitled.jpg

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
بایننس میلیون ها دلار فقط از این راه به جیب میزنه !! واقعا تکلیف این خورده ریز کوین ها چی میشه ؟

مشاهده پیوست 1223458
میتونی این حرکت بزنی باهاشون

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
میتونی این حرکت بزنی باهاشون
جالب بود نمیدونستم ، زدم واسه 50 تا کوین سر جمع شد یک و نیم دلار

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
شب که به چارت بیت نگاه میکردم به نظرم نزولی می اومد ! حتی به نظرم می اومد ممکنه زیر 40 هزار هم بیاد ! واسه همین رو کف قیمت ـــیش اردر گذاری کردم و خوابیدم ولی از قرار معلوم می خواسته سقف بشکونه ! اینی که میگن تکنیکالی همه ماجرا نیست همینه ! همین الانش هم به نظرم نزولی میاد ! ولی ممکنه تا چند ساعت آینده سقف رو سوراخ کنه ! :دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خریدای جدیدم

https://coinmarketcap.com/currencies/skale-network/ که خیلی روش امید دارم

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
به نظرتون کاردانو چقدر احتمال داره تا یکسال آینده به سه دلار برسه ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خریدای جدیدم

https://coinmarketcap.com/currencies/skale-network/ که خیلی روش امید دارم

رو چه قیمتی خرید زدی ؟ چه تارگتی مدنظرت هست ؟ و در چه مدت ؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
Former #bitcoin developer Mike Hearn rage quitted in a blog post on Jan 14, 2016 claiming he sold all his bitcoin and told it was a failed experiment. Back then BTC price was ~$430. That failed experiment has since increased 100x in value.

این طرف 8 سال برنامه نویس ارشد گوگل بوده، با ساتوشی ناکاموتو کلی ایمیل رد و بدل کردن، سال 2014 از گوگل میزنه بیرون و تمرکزش رو روی بیتکوین میذاره، سال 2016 میگه بیتکوین شکست خورده و هرچی داشته میفروشه، بیتکوین شکست خورده از اون موقع تاحالا 100 برابر شده.
کی میتونه پیش بینی کنه در آینده چه اتفاقی میوفته؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
برای اولین بار از TRX نوسان 20 دلاری گرفتم ولی پوستم کنده شد ! چون قسمت اردر سایر کاربرها (orderbook) رو نمیتونستم ببینم ! اصلا نمیدونستم چه حجم با چه قیمتی گذاشته شده ! نمیدونم مشکل از مرورگر منه یا همین جوریه ؟
البته از این قسمت یه لحظه دیده میشه که فوری باید screenshot گرفت و با تصویر قبلی مقایسه کرد !

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برای اولین بار از TRX نوسان 20 دلاری گرفتم ولی پوستم کنده شد ! چون قسمت اردر سایر کاربرها (orderbook) رو نمیتونستم ببینم ! اصلا نمیدونستم چه حجم با چه قیمتی گذاشته شده ! نمیدونم مشکل از مرورگر منه یا همین جوریه ؟
البته از این قسمت یه لحظه دیده میشه که فوری باید screenshot گرفت و با تصویر قبلی مقایسه کرد !
صرافی کوینکس یه خوبی داره بالای قسمت اردر خرید و فروش , درصد اردرهای خریدار و فروشنده رو میزنه و باعث میشه در یک نظر بصورت اجمالی بفهمی کفه کدوم سمت بیشتر سنگینی میکنه و بازار کدوم سمتی میره , بایننس اگه همچین چیزی داشت خیلی خوب میشد , شایدم داره من ندیدم

Untitled.jpg

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
صرافی کوینکس یه خوبی داره بالای قسمت اردر خرید و فروش , درصد اردرهای خریدار و فروشنده رو میزنه و باعث میشه در یک نظر بصورت اجمالی بفهمی کفه کدوم سمت بیشتر سنگینی میکنه و بازار کدوم سمتی میره , بایننس اگه همچین چیزی داشت خیلی خوب میشد , شایدم داره من ندیدم

مشاهده پیوست 1223535

پس تو هم orderbook رو نمیبینی ؟ پس کلا نداره ! فکر میکردم مشکل از مرورگر منه !
از صبح نشستم پای چارت ـــش کلا 6 درصد سود کردم ! به نظرم ارزش وقت گذاشتن نداره . نوسان لحظه ای هم ازش نمیشه گرفت چون حجم خرید و فروش بالا ـــست

1613129365581.png

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
پس تو هم orderbook رو نمیبینی ؟ پس کلا نداره ! فکر میکردم مشکل از مرورگر منه !
از صبح نشستم پای چارت ـــش کلا 6 درصد سود کردم ! به نظرم ارزش وقت گذاشتن نداره . نوسان لحظه ای هم ازش نمیشه گرفت چون حجم خرید و فروش بالا ـــست

مشاهده پیوست 1223539
من صبح یه بار باز کردم یه اردر گذاشتم مشکلی نداشتم , الان هم اردر بوک مشکلی نداره ,
TRX رو که اصلا ولش , نوسانش در حد چند هزارم هست که روی رقم پایین چیزی نمیشه , مثلا باید حداقل 200-300 دلار خرید بزنی که بشه 5-6 هزار کوین
اونوقت اگه 0.001 بره بالا 5-6 دلار کاسب بشی

Untitled.jpg

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
[emoji599] SecretSwap mainnet: Feb 17th [emoji599]

In an important new post, we introduce a native governance token for Secret DeFi + more details on AMM / LP rewards and distribution.

Front-running resistant, cross-chain liquidity is here - secured by Secret Network.

This post contains critical information for prospective SecretSwap LPs and traders, all SCRT stakers and delegators, and users of Secret Bridges. Read carefully, and get excited for launch!

Tweet:

بالا