street design
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 555
واسه ما مبتدیا هم یه زیر نویس بزارید
ظاهرا نمایندگی داره ایران سیف پل ولی قیمت زده 1.980 تومن دیگه بگو 2 تومنسلام
دوستان کسی راه حل بلد نیست از این کیف ها سفارش بدیم برای ایران ارسال نداره این کیف 39.99 هست تقریبا با دلار 27 میشه 1080000
28 Feb هم احتمالا تخفیف بخوره الان لنجر 4 تا 6 میلیون هست
SafePal S1 Hardware Wallet
SafePal S1 Hardware Wallet #html-body [data-pb-style=YQ16YM8]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}#html-body [data-pb-styshop.safepal.io
واسه ما مبتدیا هم یه زیر نویس بزارید
دست رو دلم نزار که ....Dash 200
.
.
.
Dash 500
فعلا دارم زخم ـــــیش میکنم :دی چند بار تا 0.0047 بیت رفت و ریخته . زخمی ـــمون نکنه صلوات :دی
پ.ن : دمت گرم از اون موقعی که گفتی حدود 50 درصد سود داده
بایننس چینی نیستدوستان الان صرافی غیر از کوینکس داریم که تراکنشهای مالی زیادی داشته باشه و ارزهای زیادی رو ساپورت کنه و با ایران مشکل نداشته باشه ؟
یعنی بشه بدون تغییر آی پی بریم داخلش ؟
کوینکس همه چیزش خوبه غیر از اینکه معاملات داخلش خیلی کمه و اینکه ارزهایی که ساپورت میکنه خیلی کمه
این بایننس ... مگه چینی نیست؟ چرا با ایران مشکل داره آخه؟ ما که با چین مشکلی نداریم
اگرم به خاطر قوانین جهانی مشکل داره ظاهری میتونه لایی رد کنه دیگه عین کوینکس چرا نمیکنه خدا عالمه
تو کوینکس انگار خیلی غریبم دلم بایننس میخواد
این وی پی اس هم حالمو بهم زد انگار اسلوموشن داری باهاش کار میکنی
تازه هم نتم خوبه هم به اصطلاح وی پی اس درست و درمونه
چرا تا 500 بره خبریه ؟ الان زمان خطرناکیه بخوای بلندمدت نگهداریصبر داری به پولش لازم نداری
تا ۵۰۰ باش باهاش
دوستان الان صرافی غیر از کوینکس داریم که تراکنشهای مالی زیادی داشته باشه و ارزهای زیادی رو ساپورت کنه و با ایران مشکل نداشته باشه ؟
کوینکس همه چیزش خوبه غیر از اینکه معاملات داخلش خیلی کمه و اینکه ارزهایی که ساپورت میکنه خیلی کمه
این بایننس ... مگه چینی نیست؟ چرا با ایران مشکل داره آخه؟ ما که با چین مشکلی نداریم
اگرم به خاطر قوانین جهانی مشکل داره ظاهری میتونه لایی رد کنه دیگه عین کوینکس چرا نمیکنه خدا عالمه
از اسپید وی پی .. بسته شش ماهه بخر بزار برای گوشی سیسکو و pc open vp. خیلی راحت بیا و برودوستان الان صرافی غیر از کوینکس داریم که تراکنشهای مالی زیادی داشته باشه و ارزهای زیادی رو ساپورت کنه و با ایران مشکل نداشته باشه ؟
دست رو دلم نزار که ....
ساعت 14:30 تا 196 اومد پایین که از دستش دادم , اگه خدا بخواد و دوباره تا همین حوالی بیاد شاید دوباره ورود کنم
Eee نمیدونستم واقعابایننس چینی نیست
برای مالت
vps یک چیزی الکی داره همش توصیه میشه
یک وی پی بزن معمولی بزن وارد شو اصلا نگران نباش
نمیبنده
وی پی خوب دار (های وی پی) اما میترسم دیگه دست خودم نیستیه تجربه خوب
از اسپید وی پی .. بسته شش ماهه بخر بزار برای گوشی سیسکو و pc open vp. خیلی راحت بیا و برو
فقط سرور امریکا نباشه که خیلی...
مالت و ایستک و خوشگوار ندارهEee نمیدونستم واقعا
یعنی با مالتم مشکل داریم ؟
وی پی خوب دار (های وی پی) اما میترسم دیگه دست خودم نیست
حالا البته زیاد که پول نزاشتیم تو این کار اما اگه بخوام مبلغ قابل توجهی بزارم اونوقت خیلی مهمه این قضیه
ببینم الآن وسط کار با وی پی اگر آی پی عوض بشه بایننس جلوی برداشت رو نمیبنده ؟
تا حالا این اتفاق برای شما افتاده که بگین عکس العمل بایننس چی بوده؟
ممنون
ایمیل میاد ایپی عوض شده برو وریفای کن ای پی روEee نمیدونستم واقعا
یعنی با مالتم مشکل داریم ؟
وی پی خوب دار (های وی پی) اما میترسم دیگه دست خودم نیست
حالا البته زیاد که پول نزاشتیم تو این کار اما اگه بخوام مبلغ قابل توجهی بزارم اونوقت خیلی مهمه این قضیه
ببینم الآن وسط کار با وی پی اگر آی پی عوض بشه بایننس جلوی برداشت رو نمیبنده ؟
تا حالا این اتفاق برای شما افتاده که بگین عکس العمل بایننس چی بوده؟
ممنون
جدیدا که کلا با آی پی ایران بایننس بالا نمیاد ,ببینم الآن وسط کار با وی پی اگر آی پی عوض بشه بایننس جلوی برداشت رو نمیبنده ؟
*** استفاده کن که kill switch داشته باشه
از روزی که شروع کردم عادت کردم یه خرید نزدیک کف 24 ساعته میزارم , فقط مواقعی که یه جهش زیاد مثل امروز پیدا میکنه کف پیدا کردن سخت میشهمن این سبک نمیپسندم !
حجم کم وارد شو و میانگین کم کن ..
*** قطع بشه کل اینترنت رو هم قطع میکنهجدیدا که کلا با آی پی ایران بایننس بالا نمیاد ,
پروتون بعد از آخرین آپدیت کیل سوییچ گذاشته , کارش چیه دقیقا ؟
از روزی که شروع کردم عادت کردم یه خرید نزدیک کف 24 ساعته میزارم , فقط مواقعی که یه جهش زیاد مثل امروز پیدا میکنه کف پیدا کردن سخت میشه
البته یه ترس دیگه از این هست که بیت یهو بریزه و همه اینا سقوط کنن