دیشب اومد روی 126 از دست دادم منتظر بودم دوباره بیاد حوالی 127 خرید بزنم !رو هرچی زوم میکنی برای خرید میره بالا !
تو خیلی خیلی پایین خرید میزنی قیمتایی که میزاری اصلا فک نکنم توی این بازار پر بشن
دیشب اومد روی 126 از دست دادم منتظر بودم دوباره بیاد حوالی 127 خرید بزنم !رو هرچی زوم میکنی برای خرید میره بالا !
من چون آماتورم اکثرا یه قیمت نزدیک کف 24 ساعته میزارمتو خیلی خیلی پایین خرید میزنی قیمتایی که میزاری اصلا فک نکنم توی این بازار پر بشن
من چون آماتورم اکثرا یه قیمت نزدیک کف 24 ساعته میزارم
126 رو با قیمت الان مقایسه کنی , آره خیلی پایینه ولی برای دیروز زیاد پایین نبود , BNB دیروز روی 129-130 بود
از روزی که شروع کردم این مدلی جلو رفتم تا الان هم بد نبوده , تحلیل محلیل و تکنیکالی پشتش نیست چون بلد نیستم ولی برای من تا الان جواب دادههمون دیروزم قیمتی که گذاشتی خیلی پایین بوده چون 132 بود قیمت اصلیش و درسته نوسان داشتن ولی احتمال سقوطش به اون قیمت خیلی پایین بوده
ایلان ماسک، ثروتمندترین انسان جهان به اوج هنر پامپ کردن رمزارزها رسیده است!
چانگ پنگ ژائو(مدیرعامل صرافی بایننس) در گفت و گوی توییتری با ایلان ماسک به او پیشنهاد داد که اگر ایلان بخواهد یک رمزارز راه اندازی کند، نام آن باید MarsCoin باشد (اشاره به برنامه های ایلان ماسک برای ساخت تمدن بشری بر روی سیاره مریخ)
ماسک هم در پاسخ گفت:
" بله قطعا باید نام آن MarsCoin باشد."
اما در واقع همین حالا هم رمزارز ناشناسی به اسم MarsCoin وجود دارد و در سال 2014 هم راه اندازی شده. ارزش این رمزارز برای سال ها در کمتر 0.02 دلار قرارداشت و بعد از این توییت تا 2.5 دلار پرواز کرد!
اقا مهدی مشکل صرافی کوینکس چی بود که اومدین بیرون؟بالاخره کوچ کردم رو بایننس با آی پی فنلاند
تو کوینکس که خوب نیاوردم ببینیم این چطور میشه
راستی دوستان برای انتقال تتر و تبدیلش به ریال و برعکس از واسط کوینکس استفاده کنم برای بایننس اوکی هست ؟
مثلا ریال رو تو نوبیتکس تتر کنم بعد اول بریزم تو کوینکس بعد بایننس و برعکس (برای ریال)
دلیل این بود که من چون با این سامانه ATA کار میکنم هر چی فیلتر میکنه تو بایننسه و از ده تا 1 دونش تو کوینکس بوداقا مهدی مشکل صرافی کوینکس چی بود که اومدین بیرون؟
کم کم روزانه دارن قیمت دلاری بیشتر آلتهارو میکشن پایین یک چیزی شبیه اوایل 2017 یادمه decred روی 2 دلار خریده بودم تا 0.4 کشیدن پایین بعد رفت تا 120 دلار امیدوارم سال 2021 اندازه 2017 بازار کشش بالا رفتن داشته باشه
میگم پروفایل ما چقدر شبیه همه دقیقا یکماه اختلاف عضویت من و شماست تعداد پستهامون هم زیاد اختلاف ندارهکم کم روزانه دارن قیمت دلاری بیشتر آلتهارو میکشن پایین یک چیزی شبیه اوایل 2017 یادمه decred روی 2 دلار خریده بودم تا 0.4 کشیدن پایین بعد رفت تا 120 دلار امیدوارم سال 2021 اندازه 2017 بازار کشش بالا رفتن داشته باشه
تست نت آدا هست که پشتیبانی از توکن هارا اضافه کردهچی شده ؟
ببینید این بدشانسی و نخواستن خدا و... این حرفا نیستش واقعا اسمش.دلمون خونه بخدا برج 12 پارسال 400 تومن بردیم تو بورس اون موقع بیت حدود 90 میلیون بود باهاش میشد 4.5 بیت خرید ...
بورس پولمون رو به فنا داد الآن قیمت بیت ببین به کجا رسید
یا اینکه یه زمین خریدم اگه پول اونو گذاشته بودم تو بیت ...
البته هیچکس به من نگفت خداییش تازه من که چند دهه هست که تو کار نرم افزار و سخت افزار و نت هستم چرا نیومدم سراغ ارز دیجیتال اصلا خودم موندم
حالا کیا عین من بدشانسن ؟
البته اگه خدا نخواد کاریش نمیشه کرد
میگم پروفایل ما چقدر شبیه همه دقیقا یکماه اختلاف عضویت من و شماست تعداد پستهامون هم زیاد اختلاف نداره
احیانا دهه پنجاهی یا شصتی نیستی ؟
میگم پروفایل ما چقدر شبیه همه دقیقا یکماه اختلاف عضویت من و شماست تعداد پستهامون هم زیاد اختلاف نداره
احیانا دهه پنجاهی یا شصتی نیستی ؟