• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دیشب اومد روی 126 از دست دادم منتظر بودم دوباره بیاد حوالی 127 خرید بزنم !
79.gif
رو هرچی زوم میکنی برای خرید میره بالا !
80.gif
77.gif

تو خیلی خیلی پایین خرید میزنی قیمتایی که میزاری اصلا فک نکنم توی این بازار پر بشن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تو خیلی خیلی پایین خرید میزنی قیمتایی که میزاری اصلا فک نکنم توی این بازار پر بشن
من چون آماتورم اکثرا یه قیمت نزدیک کف 24 ساعته میزارم
126 رو با قیمت الان مقایسه کنی , آره خیلی پایینه ولی برای دیروز زیاد پایین نبود , BNB دیروز روی 129-130 بود

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من چون آماتورم اکثرا یه قیمت نزدیک کف 24 ساعته میزارم
126 رو با قیمت الان مقایسه کنی , آره خیلی پایینه ولی برای دیروز زیاد پایین نبود , BNB دیروز روی 129-130 بود

همون دیروزم قیمتی که گذاشتی خیلی پایین بوده چون 132 بود قیمت اصلیش و درسته نوسان داشتن ولی احتمال سقوطش به اون قیمت خیلی پایین بوده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
همون دیروزم قیمتی که گذاشتی خیلی پایین بوده چون 132 بود قیمت اصلیش و درسته نوسان داشتن ولی احتمال سقوطش به اون قیمت خیلی پایین بوده
از روزی که شروع کردم این مدلی جلو رفتم تا الان هم بد نبوده , تحلیل محلیل و تکنیکالی پشتش نیست چون بلد نیستم ولی برای من تا الان جواب داده
البته شما درست میگی یه سری مواقع هم اصلا به اون قیمت نمیرسه
فقط مواقعی مثل امروز که یهو یه سقف جدید بالا میزنه پیدا کردن کف سخت میشه و باید صبر کنم تا یکمی متعادل بشه

مثلا چارت دیروز BNB تا امروز
یه کف 126 , یه سقف 133 و دوباره یه کف 126
Untitled-1.jpg

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
پس از توییت ایلان ماسک، ارزش MarsCoin تا 1000 درصد افزایش یافت!

ایلان ماسک، ثروتمندترین انسان جهان به اوج هنر پامپ کردن رمزارزها رسیده است!

چانگ پنگ ژائو(مدیرعامل صرافی بایننس) در گفت و گوی توییتری با ایلان ماسک به او پیشنهاد داد که اگر ایلان بخواهد یک رمزارز راه اندازی کند، نام آن باید MarsCoin باشد (اشاره به برنامه های ایلان ماسک برای ساخت تمدن بشری بر روی سیاره مریخ)

ماسک هم در پاسخ گفت:
" بله قطعا باید نام آن MarsCoin باشد."

اما در واقع همین حالا هم رمزارز ناشناسی به اسم MarsCoin وجود دارد و در سال 2014 هم راه اندازی شده. ارزش این رمزارز برای سال ها در کمتر 0.02 دلار قرارداشت و بعد از این توییت تا 2.5 دلار پرواز کرد!

1613567474516.png

پ.ن : پیغام coinmarketcap جالبه !

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من یه مقدار zen و zec اضافه کردم

شاید این کوینای پرایویسی یه تکونی به خودشون دادن

یه 80 تا دیگه هم برای خودم DOT اضافه کردم

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
بالاخره کوچ کردم رو بایننس با آی پی فنلاند :p
تو کوینکس که خوب نیاوردم ببینیم این چطور میشه;)

راستی دوستان برای انتقال تتر و تبدیلش به ریال و برعکس از واسط کوینکس استفاده کنم برای بایننس اوکی هست ؟
مثلا ریال رو تو نوبیتکس تتر کنم بعد اول بریزم تو کوینکس بعد بایننس و برعکس (برای ریال)
اقا مهدی مشکل صرافی کوینکس چی بود که اومدین بیرون؟

Try

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان bitcoin sv کدوم صرافی ایرانی داره؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
...
اقا مهدی مشکل صرافی کوینکس چی بود که اومدین بیرون؟
دلیل این بود که من چون با این سامانه ATA کار میکنم هر چی فیلتر میکنه تو بایننسه و از ده تا 1 دونش تو کوینکس بود
دلیل دوم هم اینه شما بایننس رو مثلا فروشگاه شهروند حساب کن کوینکس رو یه سوپرمارکت کوچیک
وقتی یه سفارش خرید یا فروش میزاری به آخرین قیمتی که ثبت میشه معمولا کسی به اون قیمت نمیفروشه و زمان فروش هم کسی نمیخره
یعنی اگر بخوای سریع نقد کنی یا سریع بخری باید از تو پیشنهادات داخل لیست خرید و فروش بفروشی یا بخری که کمتر از قیمت مد نظرت میشه
تازه به تعداد کم یعنی اگر شما مثلا بخوای 500 دلار یه ارز ارزون بفروشی باید ده نفر بخرن تا سفارشت تکمیل بشه
اما تو بایننس اصلا اینطور نیست اینقدر حجم سفارشات و سرعت خرید و فروش زیاده که هیچوقت این مشکل رو نداری

ضمن اینکه کسی که اینکار در واقع شغل اصلیشه اول و آخر باید بیاد رو بایننس که اونم با یه خرج کوچیک ماهیانه مشکلاتش حل میشه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
کم کم روزانه دارن قیمت دلاری بیشتر آلتهارو میکشن پایین یک چیزی شبیه اوایل 2017 یادمه decred روی 2 دلار خریده بودم تا 0.4 کشیدن پایین بعد رفت تا 120 دلار امیدوارم سال 2021 اندازه 2017 بازار کشش بالا رفتن داشته باشه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کم کم روزانه دارن قیمت دلاری بیشتر آلتهارو میکشن پایین یک چیزی شبیه اوایل 2017 یادمه decred روی 2 دلار خریده بودم تا 0.4 کشیدن پایین بعد رفت تا 120 دلار امیدوارم سال 2021 اندازه 2017 بازار کشش بالا رفتن داشته باشه

نصف اونم بره بالا کافیه بنظرم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دلمون خونه بخدا برج 12 پارسال 400 تومن بردیم تو بورس اون موقع بیت حدود 90 میلیون بود باهاش میشد 4.5 بیت خرید ...
بورس پولمون رو به فنا داد الآن قیمت بیت ببین به کجا رسید
یا اینکه یه زمین خریدم اگه پول اونو گذاشته بودم تو بیت ...
البته هیچکس به من نگفت خداییش تازه من که چند دهه هست که تو کار نرم افزار و سخت افزار و نت هستم چرا نیومدم سراغ ارز دیجیتال اصلا خودم موندم

حالا کیا عین من بدشانسن ؟
البته اگه خدا نخواد کاریش نمیشه کرد

میگم پروفایل ما چقدر شبیه همه دقیقا یکماه اختلاف عضویت من و شماست تعداد پستهامون هم زیاد اختلاف نداره
احیانا دهه پنجاهی یا شصتی نیستی ؟ ;)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من نمیدونم دیجی بایت بابت استک کدوم ارز دریاف کردم

6هزارتا دارم تو بایننس

نمیدونم واقعا چطوری اومده .. ولی 920درصد رشد کرده !

$0.079716

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دلمون خونه بخدا برج 12 پارسال 400 تومن بردیم تو بورس اون موقع بیت حدود 90 میلیون بود باهاش میشد 4.5 بیت خرید ...
بورس پولمون رو به فنا داد الآن قیمت بیت ببین به کجا رسید
یا اینکه یه زمین خریدم اگه پول اونو گذاشته بودم تو بیت ...
البته هیچکس به من نگفت خداییش تازه من که چند دهه هست که تو کار نرم افزار و سخت افزار و نت هستم چرا نیومدم سراغ ارز دیجیتال اصلا خودم موندم

حالا کیا عین من بدشانسن ؟
البته اگه خدا نخواد کاریش نمیشه کرد

میگم پروفایل ما چقدر شبیه همه دقیقا یکماه اختلاف عضویت من و شماست تعداد پستهامون هم زیاد اختلاف نداره
احیانا دهه پنجاهی یا شصتی نیستی ؟ ;)
ببینید این بدشانسی و نخواستن خدا و... این حرفا نیستش واقعا اسمش.
من قطعا سنم و تجربم از شما کمتره، اما دست این دولت و حکومت واسم رو شده دیگه.
وقتی رئیس جمهور مملکت گفت مردم سرمایشون رو به بورس بسپارن منی که یک ریال تو بورس نداشتم لرزه به تنم افتاد، اینا تو 40 سال اخیر کی دلشون به حال ملت سوخته که بار دومشون باشه؟

نمیدونم بر چه اساسی این کارو انجام دادین.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
احیانا دهه پنجاهی یا شصتی نیستی ؟

هم اسمیم دهه پنجاهی

سال 2018 با یک بد بیاری که تا ماه چهارمش صبر کردم اما 1.300 دلار کشیدم بیرون امسال زرنگتر شدم اما بازار خریت 2017 رو نداره اون زمان افراد تازه کار زیاد بودن هر پروژه ای ران میشد چندین برابر میشد مثل الان نبود :confused: بایننس الان لیدره و چینی ناخون خشک همه چی واسه خودش میخواد :D

بالا