برای این کانال تبلیغات یوتیوب فعال نشده با اینکه 153k عضو داره!این کانال رو چک میکنم , البته کانالش خیلی تحلیل حرفه ای انجام نمیده ولی در کل مدتی هست دنبال میکنم
پ.ن : از این کانال ها زیاده ولی من از این یارو خوشم اومده دنبالش میکنم
تقریبا صد در صد تحلیل هایی که میبینم سقوطش رو پیش بینی میکنندیشب که خوابیدم CHZ خوب زیگزاکی نوسان داده الان که بیدارم خبری نیس لامثب
آقا نشستی چارتها رو نگاه میکنی انتظار داری 10x از کجا بیاد؟فومو دارم انگاری ؛الکی استرس گرفتم
احساس میکنم از بازار جا موندم همه چی کشیده بالا شدیدا به یه 10x نیازمندم
سنگین وارد شدن به یک ارز برا نوسان گیری روزانه با حدضرر هم اشتباهه ؟آقا نشستی چارتها رو نگاه میکنی انتظار داری 10x از کجا بیاد؟
وقتی 10x میخوای باید ریسک -10x رو هم بپذیری دیگه اگر میتونی که بسم الله.
پ.ن: قبلا گفتی میخواستی سنگین وارد CHZ بشی که کار اشتباهیه، کلا سنگین وارد شدن روی یک ارز و حتی توی کل بازار اشتباهه.
از نظر من کلا اگر بابت از بین رفتن پولی که داخل ترید میاری استرس داری نباید این کار رو انجام بدی.سنگین وارد شدن به یک ارز برا نوسان گیری روزانه با حدضرر هم اشتباهه ؟
در کل ریسک بازار خیلی بالاست حتی بیت کوین من در این شرایط فقط نوسان روزانه در حد جزئی میگیرمسنگین وارد شدن به یک ارز برا نوسان گیری روزانه با حدضرر هم اشتباهه ؟
حالا استرس خوبه. بعضیا میرن گریه میکنن جلو نیروی انتظامی و ... که بیاد بعدش بگه این چیزا رو تایید نمیکنیم و غیر مجازه.هه هه!از نظر من کلا اگر بابت از بین رفتن پولی که داخل ترید میاری استرس داری نباید این کار رو انجام بدی.
حد ضرر خوبه، اما فقط میتونه جلوی ضرر ترید رو بگیره، شرایط دیگه ای هست که ممکنه باعث از بین رفتن اون پول بشه.
بایننس بالاخره به این اکانت گیر داد، یه متنی نوشته بود مربوط به آی پی کشورهای ممنوعه و... اومدم اسکرول کنم رفتش کلا.حالا شانسیه ها، ولی من یه اکانت بایننس تستی ساختم فقط 20دلار دارم داخلش هر بلایی بگید سرش آوردم با آیپی 198 کشور و چند قاره لاگین کردم هنوز هیچ مشکلی نداره =))
شاید روی مبالغ بالا حساستره.
من کلا این حس عقب افتادگی رو خوب کنترل میکنم چون میدونم چه بیت بشه 100 هزار چه بشه 10 هزار فرقی نمیکنه من باید سهم خودمو بردارمدر کل ریسک بازار خیلی بالاست حتی بیت کوین من در این شرایط فقط نوسان روزانه در حد جزئی میگیرم
هر زمان در این بازار حس عقب افتادگی بهت دست بده دست به خریدهای اشتباه میزنی و دیگه نمیتونی کمر راست کنی
ارزهای با ساپلای بالا رو حسابی باد و خالی کردن روی مردم در روند نزولی قیمت هر کدوم میتونه 1/10 بشه
یکی دیگهcup & handle خوشگلی داره قاعدتا باید یه شلیک انفجاری داشته باشه منم یه مقدار خریدم منتظرم فعلا تا ببینیم چی میشه.
مشاهده پیوست 1228952
داره میادش آره...بیت ممکنه به 52k سری بزنه
خیلی کوین شیری هستش فقط بلند مدت باید افسارش رو نگه داشت