دوستان تصمیم دارم از این به بعد سودهای تریدی که انجام دادم رو بصورت بیتکوین یا اتر برای بلند مدت نگه داری کنم
به نظرتون کار درستیه ؟ بین بیت و اتر کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
کاریه ک منم انجام میدم البته بنده ادا و پولکاداتم میگیرم واسه لانگ ترمدوستان تصمیم دارم از این به بعد سودهای تریدی که انجام دادم رو بصورت بیتکوین یا اتر برای بلند مدت نگه داری کنم
آره خوبه. DOT هم خوبه برای لانگ. ولی به نظرم میشه حتی USDT هم نگه داشت.دوستان تصمیم دارم از این به بعد سودهای تریدی که انجام دادم رو بصورت بیتکوین یا اتر برای بلند مدت نگه داری کنم
کاریه ک منم انجام میدم البته بنده ادا و پولکاداتم میگیرم واسه لانگ ترم
حقیقت امر اینه آدم سنتی هستم و فقط به بیتکوین اعتقاد دارمآره خوبه. DOT هم خوبه برای لانگ. ولی به نظرم میشه حتی USDT هم نگه داشت.
بایننس کوین هم میشه به عنوان سهام بایننس بش نگاه کرد مقداری نگه داشت. مثل بمبه معلوم نیست چی بشه!
والا جوری که Alice داره میره بالا منم وسوسه میکنه عوضی ترمز ندارهاینجور موارد معمولا ریسک فوق العاده بالایی دارند
بهتره وارد بازی نهنگ ها نشید
ممکنه اون قیمتی که شما خریدید سقف باشه و بعد اون بریزه
دوستان تصمیم دارم از این به بعد سودهای تریدی که انجام دادم رو بصورت بیتکوین یا اتر برای بلند مدت نگه داری کنم
من ۲۵ خریدم ترسیدم همون ۲۶ فروختم بعدش تا ۴۶ رفت ،ولی حس میکنم یه بار دیگه میاد روی ۲۰ دلاروالا جوری که Alice داره میره بالا منم وسوسه میکنه عوضی ترمز نداره
ولی حقیقتآ از اینجور بالارفتنا میترسم ورود نمیکنم اگه پایین خریده بودم اون فرق میکرد
احتمال زیاد هست داداش قند شکنت چیه؟این تو بایننس نیست ؟
احتمال زیاد هست داداش قند شکنت چیه؟
میخواستم 20 اوردر بزارم گفتم 16 میزارم دیگه سواری میگیرم تا 20 اومد لامثب موشکی شد برا خودشمن ۲۵ خریدم ترسیدم همون ۲۶ فروختم بعدش تا ۴۶ رفت ،ولی حس میکنم یه بار دیگه میاد روی ۲۰ دلار
مشغول خرید هستید یا زوده هنوز؟ من یکمی خریدم امیدوارم 54900 مقاوت کنه
با pc روی کدوم پروتکول وصل میشه؟ من غیر رایگانشو دارم اصلا وصل نمیشه درست مگر پ...را..کسیش کار کنه.,windiscribe