MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
ایول بلکه قدم خیر شما باعث بشه بیاد بالا ردش کنیم بره اینم الان اصلا امید ندارم بهش دیگه.امروز یه مقدار SXP حوالی 0.000054 (3 دلار) خریدم باشد رستگار گردیم
ایول بلکه قدم خیر شما باعث بشه بیاد بالا ردش کنیم بره اینم الان اصلا امید ندارم بهش دیگه.امروز یه مقدار SXP حوالی 0.000054 (3 دلار) خریدم باشد رستگار گردیم
بیا تو گروه تلگرامیشوناز Cryptopia خبری نشد
کسی ایمیلی چیزی نگرفته
چند ماهه فرمش رو پر کردم هنوز خبری نشده ازش
آره همونهاین همونی نبود که مال کشور نیوزیلند بود ؟ اگه همون باشه یه مقدار Xcash منم خورد البته قضیه مال حدود 1.5 الی 2 سال پیش ـــه
یونی سواپ BUSD اسمارت چین رو نمیشناسه ؟ وقتی وصل میشم به یونی سواپ موجودی رو صفر نشون میده !
مشاهده پیوست 1229756
وان اینچ شبکه بایننس هم ساپورت میکنه ولی متاسفانه Aluna فقط تو لیست سواپ های اتریوم هستسواپ فقط رو شبکه اتر فعال میشه ظاهرا
نتورک های دیگه فقط میشه ارسال کرد !
--
کمر ادم میشکنه با این فی تراکنش ها
معادل 50دلار اومدم سواپ کنم الان
99 دلار گس فی باید میدادم..
دقیقابا این نرخ فی اتریوم عملا نمیشه هیچ کدوم از پیش فروش شرکت کرد !
از Cryptopia خبری نشد
کسی ایمیلی چیزی نگرفته
چند ماهه فرمش رو پر کردم هنوز خبری نشده ازش
سلام. ای بابا شما هم مال باخته کریپتوپیا هستید؟ من یک پنجره کوچیک باز شده بود همون اولا... هر چی کوین داشتم کردم داج کوین زدم بیرون. البته من ایتر نداشتم اونجا. زی کش و زی کلاسیک و ...
چی شده؟ دزدا رو گرفتن؟
برم یوزر پس رو پیدا کنم. کجا باید فورم پر کنم. اصلا یادم نیست چی مونده بود داخلش. فک کنم ADA بود که نتونستم بیارم بیرون...میخوان تا آخر امسال پولا رو پس بدن اگه بشه
برم یوزر پس رو پیدا کنم. کجا باید فورم پر کنم. اصلا یادم نیست چی مونده بود داخلش. فک کنم ADA بود که نتونستم بیارم بیرون...
1 LINA = 0.00031044 BNB (0.08537279 USD, using a BNB price of 275 USD)
1 LINA = 0.00031044 BNB (0.08537279 USD, using a BNB price of 275 USD)
طبق معمول بعد از اطلاعیه لیست شدن در بایننسپامپ کرد
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
به ساعت ما میشه حوالی 3:30 عصردوست عزیز این lina کی باز میشه ؟