ببخشید عکس پروفایل شما چه شخصیتی هست ؟ آخه گیفش رو داخل گروه تلگرام توکن whirl دیدممردم کویناشون رو قفل کرده بودن که توکن رئال مادرید بگیرن که میگن کنسل شد و فعلا خبری ازش نخواهد بود
اون کویناس داره میاد توی بازار
ببخشید عکس پروفایل شما چه شخصیتی هست ؟ آخه گیفش رو داخل گروه تلگرام توکن whirl دیدممردم کویناشون رو قفل کرده بودن که توکن رئال مادرید بگیرن که میگن کنسل شد و فعلا خبری ازش نخواهد بود
اون کویناس داره میاد توی بازار
ساتوشی ناکاموتوببخشید عکس پروفایل شما چه شخصیتی هست ؟ آخه گیفش رو داخل گروه تلگرام توکن whirl دیدم
خدایا مرسی
مشاهده پیوست 1193985
با یه مبلغ خیلی خیلی ناچیز درآمد عجیب غریبی به جیب زدم
فکر کنم صرافی هک شد قیمت کوین زایا (Chi) یه لحظه ریخت از فرصت استفاده کردم خرید زدم بعد از نیم ساعت قیمت برگشت سر جای اولش فوری فروختمالبته الان تا قیمت 0.00001749 بیت هم بالا رفته ولی من راضی ـــم ازش
امیدوارم ازم پس نگیره
من تارگتهای فروشم رو 5 تا 10 برابر قیمت خریدم گذاشتم، شتکوین رو برای سی درصد سود نمیخرمnas و grs چه رشدی کردن.من نخریدم دیشب.جا موندم از رشدش
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
این مشکل برا منم چند روز قبل پیش اومد از صبح تا بعدظهر خودش درست شد نمیدونم چش بودسلام بچه ها سال جدید مبارک
جریان چیه هرکار میکنم نمیشه لاگین شد به بایننس!!!!
صبر عیوب داری داداش من که سر سوزنی صبر ندارم فقط روزانه ترید میکنممن تارگتهای فروشم رو 5 تا 10 برابر قیمت خریدم گذاشتم، شتکوین رو برای سی درصد سود نمیخرم
مسئله اینجاست که پولی نذاشتم که سی درصدش چیزی بشهاین مشکل برا منم چند روز قبل پیش اومد از صبح تا بعدظهر خودش درست شد نمیدونم چش بود
صبر عیوب داری داداش من که سر سوزنی صبر ندارم فقط روزانه ترید میکنم
پریروز گفتم دوستان ERN رو بررسی کنند , کسی چک نکرد ؟ تو این دو روز از 38$ رسید به 49$اساتید بررسی کنید
Ethernity price today, ERN to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Ethernity price today is $1.56 USD with a 24-hour trading volume of $1,992,106.57 USD. We update our ERN to USD price in real-time.coinmarketcap.com
این صرافی کریپتولند از 24 ساعت بیست ساعتش قطعه داستان چیه با پول مردم کاسبی میکنند؟
شما کجا خرید و فروش میکنی؟
سلام بچه ها سال جدید مبارک
جریان چیه هرکار میکنم نمیشه لاگین شد به بایننس!!!!
این مشکل برا منم چند روز قبل پیش اومد از صبح تا بعدظهر خودش درست شد نمیدونم چش بود
صبر عیوب داری داداش من که سر سوزنی صبر ندارم فقط روزانه ترید میکنم
خوب رشد کردن تو کمتر از 24ساعت حیف نخریدمچندتا کوین دیگه که ممکنه تا پایان این دوره این رشدهای عجیب و غریب رو تجربه کنن:
Nebulas price today, NAS to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Nebulas price, NAS market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
Streamr price today, DATA to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Streamr price today is $0.02831 USD with a 24-hour trading volume of $1,089,776.18 USD. We update our DATA to USD price in real-time.coinmarketcap.com
Groestlcoin price today, GRS to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Groestlcoin price today is $0.3681 USD with a 24-hour trading volume of $366,234.82 USD. We update our GRS to USD price in real-time.coinmarketcap.com
@javadth
CZ نذاشت برگرده پایین
قسمت اکسچنج مربوط به binance dex ادرس ش : https://www.binance.org/en/trade که توکن های bep2 معامله میشهدوستانی که با تراست ولت کار کردن راهنمایی کنند
در تراست ولت قابلیت سواپ وجود داره ولی شما نمیتونید کوین شبکه اتریوم رو با کوین شبکه بایننس سواپ کنید
هر کوین باید با کوینهای شبکه خودش سواپ بشه
تراست ولت یه قسمت اکسچنج هم داره . حالا سوال اینجاست که آیا قسمت اکسچنج هم مثل سواپ عمل میکنه و کوینهای شبکه یکسان قابل اکسچنج هستن ؟