كار باهاش چطوريه؟ آيا محدوديت خاصي براي ايراني ها داره؟چند وقته به جای بیترکس از hitbtc استفاده میکنم ، بدی داره اینه نمیشه با همه بالانس ترید کرد یکم ته بالانس میمونه.
كار باهاش چطوريه؟ آيا محدوديت خاصي براي ايراني ها داره؟
بنظر خيلي بزرگ مياد.
نحوه کار یکم شبیه بیتفینکس هست. دپوزیت می کنید باید اونو انتقال بدید به trading acount، بعد تو exchange خرید و فروش کنید.كار باهاش چطوريه؟ آيا محدوديت خاصي براي ايراني ها داره؟
بنظر خيلي بزرگ مياد.
این بیتفینکس معتبره ؟ شما باهاش کاز کزدی؟نحوه کار یکم شبیه بیتفینکس هست. دپوزیت می کنید باید اونو انتقال بدید به trading acount، بعد تو exchange خرید و فروش کنید.
دپوزیت و ویتدارو برای کریپتو کارنسی نوشته Unlimited. برای حساب وریفای شده فقط فیات اضافه میشه .. برداشت/واریز 2000 دلار/یورو در روز ... 10000 دلار/یورو در هفته یا ماه
فی برداشت تتر 2 دلار هست. 3 دلار از بیتترکس کمتر
محدودیت برای ایرانیها نمی دونم. فعلا که چند ماهه داره کار میکنه.
فعلا هیچ محدودیتی نداره و وریفای هم نمیخواد کارمزد معاملاتش کمتر از بقیه هستش 0.1 درصد ولی کارمزد تسویه حسابش بالاست نسبتا البته
تعداد کوین هاش هم محدودتره
فقط در سال 2015 یه بار هک شده
ساپورتش هم جوابگو نیست
اگه خواستی ثبت نام کنی از این لینک استفاده کن
https://hitbtc.com/?ref_id=59e1f76697809
نظرت راجعه بیتفنکیس چیه؟ باهاش کار کردی؟اگر ساپورتش جوابگو نیست باهاش کار نکنید.تجربه بیترکس باشه درس عبرتی.
این بیتفینکس معتبره ؟ شما باهاش کاز کزدی؟
دوستان خبری نشد اکانت ها باز نشدن
میتونیم از خدماتشون استفاده کنیم ولی نمیتونیم از wire استفاده کنیم.بیتفینیکس مگه ایران رو تحریم نکرده ؟؟
ببینید من هنوز جایی ندیدم که گفته بشه کدوم اکسچنج ها و یا والتها از btg و b2x پشتیبانی میکنن،فقط نکته مهم اینه که حداقل کاری که باید بکنین اینه که بیتکوین هایی رو در والتی نگهداری کنین که کلید خصوصی( PK ) رو در اختیارتون قرار بده(مثل الکترام برای ویندوز یا مای سلیوم برای اندروید یا بیتکوین اینفو برای وب) تا بتونید خودتون بعد از فورک کوینهای فورک شده رو با یسری اقدامات دریافت کنید و اینکه نزدیکای فورک سعی کنید تراکنش نداشته باشید بخصوص فورک b2x که خیلی حساس تر هستش،بعدش با توجه به اعلامیه ها رسمی و اخبار باید ببینیم چه اقداماتی انجام داد.این رو که میدونم و میدونن.! مسئله اینکه بیت کوین ها مون رو تو چه کیف پولی نگه داریم ت ا به مشکل نخوریم و راحت تر به بیت گلدمون دسترسی پیدا کنیم ؟ کوین ها رو چقد بعد از 25 ام میدن ؟ در واقع بهترین استراتژی تو این مورد رو لطفا توضیح بدید
کسی نیست بیشتر توضیح بده
آقا جواد ، علی آقا
wire چی بیدمیتونیم از خدماتشون استفاده کنیم ولی نمیتونیم از wire استفاده کنیم.
ببینید من هنوز جایی ندیدم که گفته بشه کدوم اکسچنج ها و یا والتها از btg و b2x پشتیبانی میکنن،فقط نکته مهم اینه که حداقل کاری که باید بکنین اینه که بیتکوین هایی رو در والتی نگهداری کنین که کلید خصوصی( PK ) رو در اختیارتون قرار بده(مثل الکترام برای ویندوز یا مای سلیوم برای اندروید یا بیتکوین اینفو برای وب) تا بتونید خودتون بعد از فورک کوینهای فورک شده رو با یسری اقدامات دریافت کنید و اینکه نزدیکای فورک سعی کنید تراکنش نداشته باشید بخصوص فورک b2x که خیلی حساس تر هستش،بعدش با توجه به اعلامیه ها رسمی و اخبار باید ببینیم چه اقداماتی انجام داد.
انتقال پول بین بانکی ،همون سوئیفت و سپاwire چی بید
حالا این کیف الکترام رو از کجا دانلود و نصب کنیم که بیتکوینامونو توش انتقال بدیم؟ تحریم که نیست؟ادرسشو برا دانلود لطف میکمنید.
من تو بلک چاینه کوینام خوبه یا بد؟؟