سلام دوستان
در مورد کوین هایی مثل دوج میخواستم نظر شخصیم رو بیان کنم، به نظر من وقتی Alt party میشه یا همون Alt season، دیگه مهم نیست شما دوج بخری یا کَت، در اکثر موارد همه رشد عجیب و غریبی میکنند و تنها تفاوتشان در مقدار رشد آنهاست، به طور مثال دوج در یک هفته 500% رشد میکنه و ورج 200%...
تا اینجای کار مشکلی نیست و سودی هم که میده نوش جون کسانی که ریسک کردن ( حالا چه ریسک با مطالعه و تحقیق و چه ریسک الابختکی )، اما ما بحثی رو داریم در صنعت کریپتو به نام Safe assets به این معنا که این کوین ها در شرایط سخت بازار ( بازار خرسی ) به چه صورت عمل میکنن؟ آیا اگر رفتیم توی ضرر میشه 5-10 سال نگه داشت و دوباره سود نجومی ازش گرفت؟ یا نه این کوین ها فقط وابسته به توئیت های یک نفر است؟
شما سال 2017-2018 رو در نظر بگیرید، یه کوین خوب و اسم و رسم داری مثل گَس حدود 90 دلار رو تاچ میکنه و میرسه به زیر 1 دلار در سال 2020، در صورتی که کوینی مثل بیت کوین فقط 1/5 ارزشش رو از دست میده.
این موارد رو حتما در معاملاتتون مد نظر داشته باشید.
استراتژی فروش پله ای باید رعایت بشه.کاملا درست میگی و خیلیا که سال 2017 نبودن میگن عیب نداره بزار هر چی هست بخریم تا 100 برابر بشه ولی نگران اون روزی نیستن که بازار برگرده
حتی ممکنه توی همین بازار صعودی هم یهو تیم اون کوین به مغزشون بزنه همه چیزو جمع کنن و یه کفشم برای سهامدارا باقی نزارن
صبر داشته باشدش هم واقعا خوب بود
متاسفانه زودتر از اینا فروختم رفتم رو کاردانو اونم داره بر و بر مارو نگاه میکنه
به خودت بیااا مررررررد دوستات همه رفتن بالا تو یه تکونی بخور
و band دارم
نیومده رم کرد جفتک انداختPolkadex price today, PDEX to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Polkadex price today is $0.9304 USD with a 24-hour trading volume of $311,708.67 USD. We update our PDEX to USD price in real-time.coinmarketcap.com
واچ لیست بزارید
نوش جونتون باشهشیب و فری کوین ترکوندن..300 دلارم تو شیب شده 8000 دلار تو دو هفته..
ده برابر ضررم تو بورس جبران شد.
واقعا سود تو این ارزهای ارزونه..
فری کوین هم داره میره بالا..
نظرت راجبه این 4 تا کوین چی هستش STMX - RSR - VRA - FETنیومده رم کرد جفتک انداخت
رویه 10 12 15 18 وارد شدمنیومده رم کرد جفتک انداخت
STMX آشغاله بخوره به بازار خرسی یا جمعش میکنن یا قیمتش شدید افت میکنهنظرت راجبه این 4 تا کوین چی هستش STMX - RSR - VRA - FET
روی 25 فروش زدمرویه 10 12 15 18 وارد شدم
رویه 28 گذاشته بودم فروش رفته ٬ 1k سرمایه وارد کردم باید بیشتر ریسک میکردم چون توصیه هات رد خور نداشته تا حالاروی 25 فروش زدم