hamidreza f
Registered User
- نوشتهها
- 178
- لایکها
- 150
دوستان در حال حاضر با این فی، کجا رو شخصا پیشنهاد میکنید برای تبدیل ریال به تتر یا اتریوم
بهش میخوره از این پروازیا باشهLamden price today, TAU to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Lamden price today is $0.005217 USD with a 24-hour trading volume of $134.36 USD. We update our TAU to USD price in real-time.coinmarketcap.com
اینم به نظر میاد ارزش بررسی داشته باشه.
میخواستم یکمی بگیرم تو صرافی درستی نبود بیخیالش شدم.بهش میخوره از این پروازیا باشه
Lamden price today, TAU to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Lamden price today is $0.005217 USD with a 24-hour trading volume of $134.36 USD. We update our TAU to USD price in real-time.coinmarketcap.com
اینم به نظر میاد ارزش بررسی داشته باشه.
اکثر ارزها از اون زمان تا همین اواخر قیمتشون ثابت بود تقریبا.کوینی قدیمی و بیخاصیت فک کنم 2018 کاربر @amin_eshgh میخواست بخره از اون زمان همچنان رو همین قیمت میچرخه
ارزهایی ک قراره لیست بشن کدوم قسمت coinmarketcap هستن ؟3 ساعت دیگه تو بایننس لیست میشه بخرمخش ب نظرت؟
همهاشون تو یه رنج قیمت هستن و فی نداره خریدشون، فقط مبلغ فروش پایینتر از خرید هستدوستان در حال حاضر با این فی، کجا رو شخصا پیشنهاد میکنید برای تبدیل ریال به تتر یا اتریوم
مرسی. کسی رو میشناسید خارج از صرافی ها بفروشه سریع؟همهاشون تو یه رنج قیمت هستن و فی نداره خریدشون، فقط مبلغ فروش پایینتر از خرید هست
فکر کنم قیمت الان ۲۵۳۰۰ باشه
احراز هویت نهایت ۱ روز وقت میبره (حالا میبرده)مرسی. کسی رو میشناسید خارج از صرافی ها بفروشه سریع؟
آخه احراز هویت یه سری دوستامون خیلی طول کشیده و..
ارزهایی ک قراره لیست بشن کدوم قسمت coinmarketcap هستن ؟
چند دلاری اصل پولم بود خارج کردم باقیش بمونه شاید مولتی میلیاردمون کرد! )
وتالا نمیدونم منم تویتر بایننس فالو کن ارزایی ک قراره لیست بشت میذارهارزهایی ک قراره لیست بشن کدوم قسمت coinmarketcap هستن ؟
ارزهایی ک قراره لیست بشن کدوم قسمت coinmarketcap هستن ؟
داره چشمک میزنه خخخ
برنامه نویسی سایتشون که آماتوری و چیپپروژه openocean.finance هم حواستون باشه پروژه قوی هست توکن پروژه تو این ماه عرضه میشه
مشاهده پیوست 1235369
ساپلای توکن 1 میلیارد هست تو 5 سال آزاد میشه
اطلاعات بیشتر درباره پروژه میتونید اینجا بخونید
docs.openocean.finance