iranescence
Registered User
آقا من رو 50 از این دوج پدر سگ خارج شدم
من به خاطر اون it is آخری که ایلان گفت نمیفروشم دو روز دیگه روز مادره ببینیم چیمیشه
مشاهده پیوست 1238997
به نظر میرسد که والها قبل از پامپ شدن آلتکوینها در حال خارج کردن داراییهایشان از صرافیهای متمرکز هستن
یک سوال چرا مثلا نمیشه داج رو با بی ان بی خرید؟
میخوام یه کوین بسازم به اسم شغالکوین که فقط با اسپیکر ماین بشه
فکر میکنم 12 می هست سه روز دیگهدوروز دیگه، امروز مگه نیستش؟
[کریپتو کارنسی، روز مادر، دوج ،ایلان ]
مادر ایلان ماسک باعث پامپ دوج شد ))
یکهارد ۲ ترا اس اس دی داشتم با اکسترنال ۱۶ ترا
وارد فارم چیا شدم
فعلا پنج درصد رفته ۲۰۰ گیگ دانلود کرده !!!
بیخیال شدم )
هیچ موقع با ماین ارتباط نگرفتم اون هزینه رو اینوست کنید و استک کنید بهتره
دقیقا ماینش چطوریه؟
یعنی مثلا بیت کوین هر ده دقیقه 6.25 بیت ساخته میشه بین کل ماینرا پخش میشه (بر اساس هش ریتشون)
این چطوره؟
از صبح دارم سرچ میکنم این ارز chia دقیقا total supply و circulation supply اش چقدره
هیچی پیدا نمیکنم
از صبح دارم سرچ میکنم این ارز chia دقیقا total supply و circulation supply اش چقدره
Chia Calculator - How much can I earn farming Chia (XCH)?
Calculate how much you can earn from farming the Chia cryptocurrency (XCH), and what your setup costs will be.chiacalculator.com
اینجا حساب کتاب میکنه برات اگر هارد بخری .. نیازی به رم و گرافیک نیست فقط هارد اس اس دی و یک هارد اکسترنال استورج بالا برای بک اپ
---
اگر هارد نمیتونی بخری
Buy Chia Plots or Harvest plots on our Chia Cloud
Plottair is the number one self-service Chia Cloud Service provider. Use our Cloud Plotting Cluster to easily expand your Chia Farm or move your plots to our Cloud Harvesting cluster to harvest directly from our Chia Cloud.chia-plots.com
اینجا پلاتس میفروشه بهت
---
نوع ماین متفاوت با بقیه هست
Proof-of-Space ^ Time
فلسفه pos مشخص است
Proof of space - Wikipedia
en.wikipedia.org
و حالا این فضا و زمان مطرح است ..بلاک چین برای تأمین امنیت شبکه و دستیابی به اتفاق نظر در مورد تأیید تراکنش ، به مکانیزم اجماع جدیدی به نام Proof-of-Space and Time (PoST) متکی است..این زنجیره قصد دارد یک شبکه تسویه حساب رمزنگاری کارآمدتر از شبکه های اثبات کار (PoW) مانند بیت کوین باشد.
سلام وکیل جان من هم از صبح تا ساعت 3عصر درگیر این بودم چطور ماین میشه با چه سخت افزاری که چند تا فیلم دیدم اما تو فیلم ها مثلا با مادربرد های بالا و رو ddr4 و خلاصه سخت افزار بالا بجز ssd که مثلا باید هرچی بیشتر باشه بهتره اسمبل میکرد دیدم پولش خیلی در میایدChia Calculator - How much can I earn farming Chia (XCH)?
Calculate how much you can earn from farming the Chia cryptocurrency (XCH), and what your setup costs will be.chiacalculator.com
اینجا حساب کتاب میکنه برات اگر هارد بخری .. نیازی به رم و گرافیک نیست فقط هارد اس اس دی و یک هارد اکسترنال استورج بالا برای بک اپ
---
اگر هارد نمیتونی بخری
Buy Chia Plots or Harvest plots on our Chia Cloud
Plottair is the number one self-service Chia Cloud Service provider. Use our Cloud Plotting Cluster to easily expand your Chia Farm or move your plots to our Cloud Harvesting cluster to harvest directly from our Chia Cloud.chia-plots.com
اینجا پلاتس میفروشه بهت
---
نوع ماین متفاوت با بقیه هست
Proof-of-Space ^ Time
فلسفه pos مشخص است
Proof of space - Wikipedia
en.wikipedia.org
و حالا این فضا و زمان مطرح است ..بلاک چین برای تأمین امنیت شبکه و دستیابی به اتفاق نظر در مورد تأیید تراکنش ، به مکانیزم اجماع جدیدی به نام Proof-of-Space and Time (PoST) متکی است..این زنجیره قصد دارد یک شبکه تسویه حساب رمزنگاری کارآمدتر از شبکه های اثبات کار (PoW) مانند بیت کوین باشد.