میگن ویتالیک جونت یه دستی زده به هولدراش
فعلا یک هیچ به نفع ایلان ماسک دوزاری که به فکر منافع خودش بود
مشاهده پیوست 1239652مشاهده پیوست 1239653
پستا رو در حافظه نگه میداری اولین فرصت ریپلای کنی، جالب هستی گرامی..
من که تعصبی رو این سگا نشون نمیدم اما اگر ۵۰ صفجه حمایت کردم و سفارش به خرید ارزی کردم
اون موقع قضیه فرق میکنه
حتی از روزی که بایننس اومد دارم از شورت گرفتنش سود میگیرم ، تلویحا هم گفتم از این لیست شدن بایننس استفاده کنید بفروشید
---
جدای از شوخی منتظر بودم پیام جمع بندی ببینم که شت+کوین ها هیچ فرقی باهم ندارن دیدم خیر .. وفادار به شت کوین هستی تا اخرین قطره خون :-دی
درمورد این رفتار هم نظر شخصیم
بلوغ فکری جامعه کریپتویی حداقل کسی که تو پیتی هست و سرنوشت احمق های که بی چون وچرا از بورس کذایی و شرکت هایی که تیراهن نداشتن ، سهامشون هرروز مثبت میخورد دفاع میکردن دیده یا حتی طرح پانزی پدیده یه کاغذ شده بود میلیون تومن
باید بالاتر ازاین بحثای کل کل این شکلی باشه )
ما اینجا نیستیم در این فضای مرده کل کل کنیم ، حداقل من وقتش ندارم. ، هرروز بخوام شت کوین با شت کوین دیگه مقایسه کنیم.
نظرم در تفاوت شیبا و دوج هم مشخص و پر واضع بودش شت کوین پوچ هستن اما نوشتم اگر کسانی خریدن « اما » داشت ( اگر توکن سوزی شود )که اونم الان مشخص نمیشه .. در اینده مشخص میشه ، ممکن باعث رشد شود درغیر این صورت فاضلاب باید برود
...
در اخرم مقایسه کسی که این فناوی رو گسترش میده ما بهره اش ببریم با کسی ازاین فناوری پول در میاره ان هم به لطف سرمایه ای که داره مقایسه طلا و گچ هست ..
قبلا هم گفتم ایلان از ما نیست و این فرد سمی نباید دنبال کرد.
حرف تازه ای دیگر در این موضوع شت کوین ها ندارم و ریپلای این پست اجباری نیست