• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شما چرا انقدر با این بخت برگشته دشمنی داری دوست عزیز؟
من زیاد از مسائل فنی سردرنمیارم اما چیزی که تو این سایت دیدم شما دائما داشتی از این آقا حالا به هر شکلی شده یا بد میگفتی یا ایراد میگرفتی
اگه به دلیل این هست که بازارو به هم میریزه چرا داریم تو بازار ضعیفی که قراره با چند تا توئیت به هم بریزه فعالیت میکنیم؟
فقط جهت کنجکاوی میپرسم :)

دوستت توضیح میده بهت ( یا احتمالا خودت میدونی چراشو ) lol

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
شما چرا انقدر با این بخت برگشته دشمنی داری دوست عزیز؟
من زیاد از مسائل فنی سردرنمیارم اما چیزی که تو این سایت دیدم شما دائما داشتی از این آقا حالا به هر شکلی شده یا بد میگفتی یا ایراد میگرفتی
اگه به دلیل این هست که بازارو به هم میریزه چرا داریم تو بازار ضعیفی که قراره با چند تا توئیت به هم بریزه فعالیت میکنیم؟
فقط جهت کنجکاوی میپرسم :)

اگر صحبت هایی که دوستمون کرده اند اشتباه هست، دلایلتون رو بفرمایید تا همه استفاده کنند، اگر هم درست هست که خب حرفی نمیمونه و بقیه باید آگاه باشند.

پ.ن: تعصب و نفرت بی جا روی هر کوین و یا شخص اشتباه هست.

Captive

لایک‌ها
16,664
چشم هر وقت از شخص خاصی تعریف یا طرفداری کردم حتما دلایل کارم رو میگم :)

خب دلایلش رو ایشون توضیح دادن در پستشون ( حالا چه غلط و یا درست )

منظور من بحث فنیشون نبود شخص ایلان ماسک رو عرض کردم

شخص و اسم مهم نیست، بر فرض مثال موسس بایننس میتونه یه آدم باهوشی باشه ولی صرفا آدم درستی نباشه و یا برعکس/.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من دیدم دوستمون دائما داره از این آقا بد میگه کنجکاو شدم

آخه بعضیا میگن داره تو بازار رمزارزها دست کاری میکنه من میگم اگه این بازار انقدر ضعیفه که یک نفر میتونه دستکاریش کنه چرا باید بهش اعتماد کنیم؟

در سه روز عضویت چطور فهمیدی دائما ازاین اقا بد گفته میشه ؟ :D

زیاد اذیت نکن خودتو !

Captive

لایک‌ها
16,664
من دیدم دوستمون دائما داره از این آقا بد میگه کنجکاو شدم
حتما آدم بدی هست :دی

آخه بعضیا میگن داره تو بازار رمزارزها دست کاری میکنه من میگم اگه این بازار انقدر ضعیفه که یک نفر میتونه دستکاریش کنه چرا باید بهش اعتماد کنیم؟

شما اگر 1000 دلار هم خرید بزنی تاثیر گذار هستی روی روند اون کوین، شاید درصد تاثیر گذاریت کم باشه ولی به هر حال بی تاثیر نیست، حالا یه نفر تقریبا ثروتمند ترین فرد جهان هست اونم تاثیر میذاره روی بازار و خب درصد تاثیرش بیشتر از افراد عادی هست، حالا من منظورت رو دقیق از دست کاری کردن متوجه نیستم ولی نهایت کاری که ایشون میتونه بکنه تمام دارایی دیجیتال خودش رو بفروشه، خب به نظرت بیت نابود میشه؟

مگر زمانی که بیت شد 20 هزار دلار ایشون ( به صورت رسمی ) دارایی داشت تو این بازار؟ خب حالا هم اگر تاثیری بذاره نمیتونه به صورت دائم باشه.

مورد آخر هم اینکه شما هر بازار مالی که در نظر بگیری به هر حال توسط یک عده ای مدیریت میشه، چه بازار طلا در سطح جهانی چه دلار در ایران و چه کریپتو که به صورت جهانی هست.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
1- متاماسک از این آدرس روی مرورگر خود نصب کنید:
2- نحوه راه اندازی شبکه Avalanche بر روی متاماسک
assets-2F-MKmFQYgp3Usx3i-VLJU-2F-MLOuR33iyanZrmnCDTl-2F-MLOvTWsi6g0kDFSTS2N-2Fimage.png

مقدارهای زیر را وارد می کنیم:
Network Name: Avalanche Network
New RPC URL: https://api.avax.network/ext/bc/C/rpc
ChainID: 0xa86a
Symbol: AVAX
Explorer: https://cchain.explorer.avax.network
Untitled.jpg
بعد از اضافه شدن شبکه Avalanche به متاماسک, شبکه Avalanche انتخاب می کنیم تا آدرس C-Chain خودمون بدست بیاریم
008.png
3- وارد والت Avalanche به آدرس https://wallet.avax.network/ میشیم
این مقدار 0.004 AVAX برای پرداخت فی نیاز داریم بنابراین به آدرس X که در بالای والت هست این مقدار ارسال می کنیم
x.jpg
مرحله بعد روی Send در والت Avalanche کلیک می کنیم:
مقادیر وارد می کنیم البته این مقدار مربوط به ایردرآپ bag هست و در مورد ارزهای دیگر این مقدار تغییر خواهد کرد
To Address: X-avax1dku4eh04d5qzy9amug2j6eme6pz308geya4vwy
Memo (Optional): C-Chain address from your Metmamask
ارز مورد نظر از قسمت Token انتخاب می کنیم و انتقال انجام میدیم
1*rKiim4F07fqckaFJmzTZ2A.png

4- متاماسک باز می کنیم و روی add token کلیک می کنیم در قسمت Custom token آدرس token contract address ارز مورد نظر وارد می کنیم و روی Next کلیک می کنیم حالا ارز مورد نظر به متاماسک اضافه خواهد شد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
یه توکنی خریدم چند روزه داره لبه پرتگاه بازی در میاره :دی هی میگم بدون ضرر بفروشم ـــش بعد به خودم میگم غلط کرده تا پولش نکنم آروم نمیگیگیرم :دی

پ.ن : دوستان به اعصابتون مثلث باشید :دی

paya.tasis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان با تجربه و اهل فن

یه صرافی مطمعن ایرانی و یه صرافی مطمعن خارجی به من معرفی کنید

به پیغام خصوصی من ارسال کنید ممنون میشم

ممنون از راهنمایی شما

Captive

لایک‌ها
16,664
من فقط یه سوال ساده پرسیدم غلط کردم بخدا فقط خواستم دلایل دشمنی ها رو با شخص ایشون بدونم

دور از جون.

به نظر من بحث دشمنی نیست، صرفا یک نظریه هست و شاید انتقاد، شما هم زیاد سخت نگیرید.

موفق باشید

Captive

لایک‌ها
16,664
سایت برای من باز نمیشه

دوستان من هم تازه وارد هستم ممنون میشم کمکم کنید به صرافی های داخلی اصلا نمیشه اعتماد کرد

خدمت شما

بالای 90% از صرافی های خارجی هم ایرانی ها تحریم هستند و در صورتی که به هر دلیلی به اکانت شما مشکوک شوند ( چه به صورت دستی و چه اتومات ) باید حسابتان را وریفای کنید وگرنه بلاک میشوید.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
@GamesWorld
@parsaweb

اگر وقتش دارید در مورد ارورها و راه حل 2 صرافی pancakeswap و uniswap تاپیک جدید باز کنید و با راهنمای فارسی نحوه رفع هر مشکل توضیح بدید (هر توضیح درباره رفع ارور 5 دلار با تتر پرداخت میشه)

بالا