• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
من الان متوجه نشدم این الان بازیه چیه نزدیک ۵۰۰ میلیارد دلار از مارکت کپ بیت کوین کم شده کجا رفته؟ یعنی همش نقد شده چون تو هیچ ارزی نرفته که شاهد رشدش باشیم اصلا با عقل جور در نمیاد نمیشه که فقط قیمت بیت کوین بیاد پایین اونی که فروخته پولشو چه کار کرده یا نقد کرده یا تبدیل به استیبل کوین که حجم مارکت استیبل ها هم تغییر نکرده .اینا همش بازیه یعنی؟!عجیبه
fake transaction ?
s1025.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من الان متوجه نشدم این الان بازیه چیه نزدیک ۵۰۰ میلیارد دلار از مارکت کپ بیت کوین کم شده کجا رفته؟ یعنی همش نقد شده چون تو هیچ ارزی نرفته که شاهد رشدش باشیم اصلا با عقل جور در نمیاد نمیشه که فقط قیمت بیت کوین بیاد پایین اونی که فروخته پولشو چه کار کرده یا نقد کرده یا تبدیل به استیبل کوین که حجم مارکت استیبل ها هم تغییر نکرده .اینا همش بازیه یعنی؟!عجیبه

Market Cap = Price X Circulating Supply

وقتی بیت ارزشش میاد پایین و یا دیگر کوین ها، خب طبیعتا ارزش مارکت کپ هم میاد پایین.

فرض کنید شما 3 تا ماشین دارید و ارزش خودروهای شما جمعا 5 میلیارد تومان هست، حال دلار ارزان می شود و قیمت ماشین به شدت افت میکند، دارایی شما همچنان حفظ شده است اما ارزش آن کم شده.

برای همین است که بزرگان مارکت :دی، وقتی بیت ریزش میکنه میفرمایند:

1BTC=1BTC

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
از فرصت‌های پیش رو استفاده کنید تا آنچه از دست رفته را جبران کنید مبادا که روزی حسرت امروز را بخورید.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یک تئوری که میگه کل بول مارکت ۲۰۲۰ یک نقشه wyckoff و از قبل طراحی شده بود !

توضیحات: ویکاف شخصی بوده که در سال ۱۹۲۰ از این که بازار توسط افراد متمول کنترل میشه شاکی بوده لذا طرح و الگوهایی رو طراحی میکنه برای اطلاع رسانی به افرادی که در اینگونه بازارها بدون دانش ورود میکنند

در این ویدئو نشون میده چطور بول مارکت ۲۰۲۰ دقیقا بر اساس یکی از الگوهای ویکاف طراحی و اجرا شده

قسمت اول

قسمت دوم

پ.ن : شنوده باید عاقل باشه

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
قیمتی که در حال حاضر داره و این پایین اومدن بیش از حدش منطق تحلیل دیگه نداره و ریزش پشت هم داره تجربه میکنه موقعیت خوبیه برای ورود میدونم ولی درصد خطا و ازمونش چقدر که دوباره مثلا تا 6 ماه دیگه به سود میرسه

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
احتمالا گوشت خر بوده یا گوشت فاسد
s519.gif

پ.ن: به نظر من قیمتش داره خیلی جذاب میشه.

#نظر_شخصی
قیمت که اره خیلی جذابه خوراکه این شده یه 1000 دلار براش خرید بزنیم بذاریم بمونه تا یه چند ماه دیگه ولی در حال حاضر چارتش تحلیل پذیر نیست باید دید تا چند روز اینده چیکار میکنه ولی میخوام بدونم احتمال اینکه دوباره این توکن 30 دلار رو ببینه با توجه به پشتوانه ای که داره چقدره

#نظر_شخصی

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بیت رسید به قیمتی که ماسک خرید زده بود و رفت بالا
scratchchin.gif

تئوری: والها (نهنقا :د) بخاطر چرت و پرتایی که ماسک گفت یه درس حسابی بهش دادن و تمام سودشو گرفتن (یا حداقل نشون دادن میتونن بگیرن) که دیگه حرف زیادی نزنه
scratchchin.gif

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بیت رسید به قیمتی که ماسک خرید زده بود و رفت بالا
scratchchin.gif

تئوری: والها (نهنقا :د) بخاطر چرت و پرتایی که ماسک گفت یه درس حسابی بهش دادن و تمام سودشو گرفتن (یا حداقل نشون دادن میتونن بگیرن) که دیگه حرف زیادی نزنه
scratchchin.gif

:D واقعا فکر کردی تسلا روی 40هزار تا بیتکوین خریده و اون بیت کوین ها رو تا الانم نگه داشته ؟

تسلا اگر تو قیمت بالای 10هزار دلار بیتکوین خریده باشه من به عقل ایلان ماسک شک میکنم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
:D واقعا فکر کردی تسلا روی 40هزار تا بیتکوین خریده و اون بیت کوین ها رو تا الانم نگه داشته ؟

تسلا اگر تو قیمت بالای 10هزار دلار بیتکوین خریده باشه من به عقل ایلان ماسک شک میکنم
اینجور گفتن حالا راست یا دروغش ایلان داند
scratchchin.gif

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نظر شخصی من اینه این اخبار و وقایع همش برا اینه که ملتو بترسونند و کویناشونو مفت مفت به چنگ بیارن و بعد بازارو بالا ببرن بفروشن و هنوزم فک میکنم بیتکوین بالای 100 هزار رو خواهد دید امسال
نمودار زیر رو هم دیدنش خالی از لطف نیست

فایل های ضمیمه

• a2034b78-8696-4580-a89d-d911e4839d8e.jpg
    a2034b78-8696-4580-a89d-d911e4839d8e.jpg
    47 KB · نمایش ها: 25
Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
یک لیست آینده دار برای تحقیق

# نظر شخصی

Platform/Ecosystem:

DOT/KSM
SOL
BNB
ATOM
AVAX
HBAR
MATIC / Polygon

:امور مالی غیرمتمرکز
AAVE
COMP
SNX
SUSHI
BAL
YFI
CRV

:صرافی غیرمتمرکز
UNI
CAKE
1INCH
SRM

:Oracles
LINK
BAND
DIA
TRB

:NFT
ENJ
MANA

:Other
GRT
THETA
RUNE
ZIL​
از این لیست
zil - cake رو مقدار قابل قبولی دارم
و مقدار کمی از sol - dot - aaeve - rune - enj
منتظر بودم یکی دوتا کوین ریسکی داشتم پامپ شن از بیشتر اینا تهیه کنم که نشد با این وضعیت رفتن به ته چاه

فقط اندازه 200 دلار نقدینگی موجود هستش که فکر کنم بزارم رو hbar - grt یا mana
نظرت مثبت هستش جناب Pool یا به کوین های بالارده اضافه کنم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
::.نظر شخصی ::.

زیر 41 تثبیت شه کندل روزانه پایان روند صعودی بلند مدت بیت...
بازار خطرناک شده ..
دامیننس تتر ببینید

سرعت ریزش ممکن بیش ترازاین هاهم باشه

من نصف سبد را نقد کردم ( شخصی شخصی شخصی مثل من شتابزده عمل نکنید)

--------
باز ملت رفتن ببین چی توییت زد این مردک پامپ شد

1621416962999.png

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام همیگی دوستان خسته نباشید
تو این یکی دو روزه به نظرتون با 1200 - 1500 دلار چی بخرم هولد کنم که ارزشش پایین نیاد؟ این پول اضافست و می خوام سرش ریسک کنم

باز هم ممنونم

کسی نظری نداره دوستان

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
از این لیست
zil - cake رو مقدار قابل قبولی دارم
و مقدار کمی از sol - dot - aaeve - rune - enj
منتظر بودم یکی دوتا کوین ریسکی داشتم پامپ شن از بیشتر اینا تهیه کنم که نشد با این وضعیت رفتن به ته چاه

فقط اندازه 200 دلار نقدینگی موجود هستش که فکر کنم بزارم رو hbar - grt یا mana
نظرت مثبت هستش جناب Pool یا به کوین های بالارده اضافه کنم
cake
xvs
بگیر

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یعنی برای یک سال هولد بهترین هستند؟ ممنون
بهترین :unsure: نظر شخصی هست به نظر من بهترین هستند امکان داره قیمتشون پایین تر هم بیاد ولی طبق تجربه زمانی که بازار دوباره صعودی بشه برای cake حداقل 100 دلار و برای xvs حداقل 500 دلار پیش بینی می کنم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
من میگم اگر بیت ریزش بدی هم بکنه زیاد اون پایین نمیمونه یعنی اصلاح قیمتی شدید میتونه داشته باشه اما زمانی بعید میدونم
چون قرار نیست اون پولدارا و شرکتهایی که هزاران بیت خریدن بشینن نگاه کنن کافیه الآن 10-15 هزار بیت پشت هم خرید بشه یا برعکس بفروشن بره قعر جدول !
وقتی تسلا وارد شد من دقیقا همین پیش بینی رو کردم و گفتم دیگه به مرور کمپانی های بزرگ وارد میشن و سقوط عظیم و طولانی مدتی نخواهیم داشت اما خب رکب زدن اعتماد به بازار هم زیر سوال بردن.
الان امیدم کمه که کمپانی بزرگ دیگه ای وارد بشه اما یه کوچولو هنوز امیدوارم، شاید فیسبوک مثلا ...
همین تسلا هم بعید نیست دوباره یه حرکت دیگه بزنه.

من که با آرامش خیال شروع به خریدهای اصلی کردم خورد خورد میرم جلو
#نظر شخصی

از فرصت‌های پیش رو استفاده کنید تا آنچه از دست رفته را جبران کنید مبادا که روزی حسرت امروز را بخورید.

سلطان اون میم ما مثل شما پولدار نیستیم رو خودت تصور کن دیگه من ندارمش الان.
تترهام تو 45کا ته کشید.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بیت نصف این قیمت هم بشه من هنوز تو ضرر نمیرم اما تو این چند روز سود یکی دو ماهم رو تقریبا از دست دادم.
این یکی دو ماه که میگم، منظورم یکی دو ماه هست که از هر روزش 24 ساعت وقتم رو به این کار اختصاص دادم.
به هر حال وقتی از سودهام میگفتم باید ضررهام هم تعریف کنم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
1621423984614.png

وقتی کرونا تازه اومده بود بعضی از دکترها و پزشکان معتقد بودن که مردم را باید از این بیماری ترساند، این بیماری واقعا ترسناکه و باید ترسید، باید بترسانیم تا پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، بترسانیم تا مثل قبل رفتار نکنند.

اینجا پرشین تولز صدای کریپتو کارنسی، بترسید از اون روزی که شب بخوابی صبح بیدار بشی ببینی 50% از سرمایت رفته، پس لطفا پروتکل های بهداشتی رو در این بازار رعایت کنید تا بدن شما از آسیب مصون باشد.

بالا