• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بر اساس correlation که بین بیت و یکسری ارزها هست
روی 37300 بیت وارد شدم تا 41500 انتظار صعود دارم

امکانش هست یکم توضیح بدید، یعنی بدلیل رشد یه سری ارزها پیش بینی میکنید بیت هم رشد کنه؟ اگر اینطوره ممکنه چندتاشونو نام ببرید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
امکانش هست یکم توضیح بدید، یعنی بدلیل رشد یه سری ارزها پیش بینی میکنید بیت هم رشد کنه؟ اگر اینطوره ممکنه چندتاشونو نام ببرید.
کورولیشن به معنی همبستگی یک ارز نسبت به دیگری هست
به صورت ساده یعنی اگر بیت کوین ۱۰ واحد بالا و پایین میشه رمز ارز x چه مقدار نسبت به اون ۱۰ واحد بالا و پایین میشه

در این سایت میتوانید همبستگی رمز ارزها نسبت به همدیگر ببینید https://bitinfocharts.com/correlation.html

بر اساس یکسری تحلیل ها به این نتیجه رسیدم که بیت کوین ممکنه از ناحیه ۳۷ هزار به سمت ۴۰ هزار حرکت داشته باشه
برهمین اساس و وابستگی که یکسری ارزها به دیت کوین دارند پوزیشن خرید گرفتم
هر زمان قیمت بیت به ناحیه اشباء برسه از ارزهای که خریداری کردم خارج میشم

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
بر اساس correlation که بین بیت و یکسری ارزها هست
روی 37300 بیت وارد شدم تا 41500 انتظار صعود دارم

---------------------------------------

چقدر دنیای گیم و درامدزایی متفاوت شده
چقدر ما کارهای یدی انجام دادیم:cry: بچه های امروز گیم بازی میکنند درامد کسب میکنند
نمیتونی بگی گیم بازی نکن چون دارمدشون بیشتر از ما هست !!!!

برای نمونه این سایت بررسی کردم www.exeedme.com
نسخه بتا کانتر لانچ کرده و دوتا سفیر گیمر هم داره ( ببین کار دنیا به کجا کشیده :D )

تحقیقات کاملی انجام بدم اگر ارزش داشته باشه یک مجموعه گیمر حرفه ای راه اندازی کنم !!!

اگر اطلاعاتی در این خصوص دارید اشتراک گذاری کنید
مثل این سایت https://playtoearn.net/blockchaingames
میشه بیشتر توضیح بدی من خیلی وقته کانتر این چیزا بازی میکنم النم زیاد زولا بازی میکنم....

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
چند وقت قبل از اینکه icp به سرعت در تمام صرافی ها لیست شد تعجب کردم
امروز فرصت کردم و مقداری روی رمز ارز icp تحقیق کردم
بنظرم یکی از جاه طلبانه ترین پروژه هایی هست که در دنیای رمز ارزها ایجاد شده

هدف از این پروژه بطرف کردن ضعف امنیت در اینترنت و خدمات اینترنت و سوء و . . . هست ، در وایت پیپر و مصاحبه های دومنیک ویلیامز از اینترنت مدرن نوین صحبت میشه حتی میتواند روی بخش سخت افزاری سیستم ها تاثیر گذار باشه
نکته قابل تامل شرکتی که روی این پروژه سرمایه گذاری کرده ( شرکتی که در ابتدا روی گوگل سرمایه گذاری کرده و سابقه بسیار درخشانی در حوزه سرمایه گذاری اینترنتی داره )
از صحبت ها و نظرات افراد مشهور و دانشمندان این پروژه صرف نظر میکنم
با تمام این تفاسیر شرکت در وایت پیپر خودش اعلام میکنه این پروژه ای بیست ساله هست
بنظر من اگر این پروژه حتی اگر بخشی از تعهداتش انجام بده به ارزی گران قیمت تبدیل خواهد شد ( شاید به جرات بتوان گفت گرانترین !!! )

برای پنج تا ده ساله اینده امروز دانه بکاریم !

یادم رفت بگم که یکی از اهداف این پروژه اینترنتی مدرن که بدون سانسور باشه ( کارکنان محترم بخش شیلترینگ باید سماغ بمکند :D )

ویرایش :‌
اخرین خبر icp که یکی از همکاران برام ارسال کرد
بنیاد دفینیتی بیش از 200 میلیون دلار جهت حمایت از توسعه شبکه کنار گذاشته
سلام جناب حسینی
من هرچی دنبال کیف پول برای این ارز میگردم چیزی پیدا نمیکنم از باینس میشه خرید ولی من نمیدانم کیف پولی که از این ارز پشتیبانی کنه چی هست شما چیزی متوجه شدید؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

میشه بیشتر توضیح بدی من خیلی وقته کانتر این چیزا بازی میکنم النم زیاد زولا بازی میکنم....
تحقیقاتم کامل بشه چشم
حتما مطالبی در اینجا قرار خواهم داد
سلام جناب حسینی
من هرچی دنبال کیف پول برای این ارز میگردم چیزی پیدا نمیکنم از باینس میشه خرید ولی من نمیدانم کیف پولی که از این ارز پشتیبانی کنه چی هست شما چیزی متوجه شدید؟
توجه به کیف پولش نکردم فعلا داخل صرافی نگهداری میکنم
امشب سرچ کنم اگر چیزی بود چشم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
هنوز‌کیف‌پولی عرضه نشده
سلام جناب حسینی

sobab

Registered User
لایک‌ها
427

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
@pool vrt گرفتی ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
همکاری رن و پالیگان برای پشتیبانی از بیت کوین در دیفای

🔸 شبکه رن و پالیگان همکاری جدیدی را شروع کرده‌اند که به کاربران حوزه دیفای اجازه می‌دهد چهار ارز دیجیتال را مستقیماً و بدون دخالت اتریوم به پالیگان منتقل کنند. یکی از این چهار ارز، بیت کوین مبتنی بر شبکه رن است. بیت کوین کش، دوج کوین و زی‌کش سه ارز دیگری هستند که این قابلیت انتقال برای آنها فراهم شده است. این همکاری به کاربران دیفای کمک می‌کند با استفاده از دارایی‌های خود در سازوکار اثبات سهام، سود کسب کنند. / منبع

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069

بالا