• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این ماتیک ریزش میزش حالیش نیست ! سریع هم ریکاور میشه !
با همین فرمون بره قیمتش خیلی بالا میره !
57.gif

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
1622379268363.png1622379353398.png
دارم یک سری آموزش تحلیل میبینم
اومدم یه چیزی که اون بنده خدا گفت رو خودم برم تو چارت انجام بدم ببینم چی به چیه
بعد با همچین صحنه ای مواجه شدم
کسی میدونه مشکل چیه؟ چرا اینقدر چارت ها متفاوته؟ الان چیزی که تو تصویر اون بنده خدا هست یه قله ترتمیز تو سال 2014 داره ولی برای من هیچی نداره و اونجا خط خالیه
چیکار کنم درست شه؟

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
مشاهده پیوست 1243405مشاهده پیوست 1243406
دارم یک سری آموزش تحلیل میبینم
اومدم یه چیزی که اون بنده خدا گفت رو خودم برم تو چارت انجام بدم ببینم چی به چیه
بعد با همچین صحنه ای مواجه شدم
کسی میدونه مشکل چیه؟ چرا اینقدر چارت ها متفاوته؟ الان چیزی که تو تصویر اون بنده خدا هست یه قله ترتمیز تو سال 2014 داره ولی برای من هیچی نداره و اونجا خط خالیه
چیکار کنم درست شه؟
بزارش رو حالت لگاریتمی (log)

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
بزارش رو حالت لگاریتمی (log)
لگاریتم چارت رو طوری میکنه که اگر امروز یه کندل 5 درصد بزنه سایزش با کندل 5 درصد چند سال پیش برابره؟ در صورتی که قیمت متفاوته؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
یعنی حالم از این مدیرای سایتای کریپتو بهم میخوره حالا که بیت داره ریزش میکنه فقط میان توییت میزنن بخرید بخرید
خودتون بیت کوین ۱۰۰ دلاری و ۱۰۰۰ دلاری خریدید پولدار شدید نوش جونتون
دیگه نیایید به ملت بدبخت بگید بیت ۳۶ هزار دلاری رو بخرن که خیلیامون میدونیم ممکنه به زیر ۲۰ برسه و حالا حالاها ۴۰ رو نبینه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
شرکت FX Solutions قرار هست برای مزرعه ماینینگش، یکی از بزرگترین نیروگاه های خورشیدی در امریکا رو احداث کنه.

این نیروگاه خورشیدی در زمینی به مساحت 1600 هکتار با هزینه 250 میلیون دلاری راه اندازی خواهد شد و میتونه سالانه بیش از 300 مگاوات برق تولید کنه که برای تامین برق بیش از 40 هزار خانوار کافی هست.

75 مگاوات از این برق قرار هست به ماینینگ اختصاص داده بشه تا کل انرژی موردنیاز برای این عملیات از انرژی پاک تامین بشه. بقیه این انرژی هنوز مشخص نشده قرار هست به چه کاری اختصاص پیدا کنه ولی احتمالا به شرکتهای مختلف و همچنین شرکتهای توزیع برق فروخته بشه.

این شرکت ماینینگ گفته در گذشته از ماینینگ بیت کوین با دستگاه های مخصوص ASIC به ماین کردن رمزارز اتریوم با کارت گرافیک سوییچ کرده بود و در حال حاضر با ارتقا کارت گرافیک های قدیمی با نسل جدید کارت گرافیک ها، انرژی موردنیازش برای مانینیگ رو از 65 مگاوات به 25 مگاوات کاهش داده. اما قرار هست واحدهای جدیدی رو برای ماین کردن اتریوم راه اندازی کنه تا ظرفیت برق 75 مگاواتیش رو پر کنه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یعنی حالم از این مدیرای سایتای کریپتو بهم میخوره حالا که بیت داره ریزش میکنه فقط میان توییت میزنن بخرید بخرید
خودتون بیت کوین ۱۰۰ دلاری و ۱۰۰۰ دلاری خریدید پولدار شدید نوش جونتون
دیگه نیایید به ملت بدبخت بگید بیت ۳۶ هزار دلاری رو بخرن که خیلیامون میدونیم ممکنه به زیر ۲۰ برسه و حالا حالاها ۴۰ رو نبینه
شنونده باید عاقل باشه، انتظار نداری که مالک یه صرافی بیاد بگه بازار خرسی شروع شد دیگه خرید نکنید؟
نمیدونم دقیقا منظورت کدومشون هست اما باز دم CZ گرم یه NFA آخر توئیت هاش میزنه حرفهاش هم اکثرا منطقی هست، بارها گفته پولی که نیاز ندارید وارد بازار کنید یا اگر حرفه ای نیستید به جای ترید که سودش به جیب صرافی میره فقط هولد کنید.

پ.ن: من عقیده دارم هنوز تو بول مارکت هستیم :p

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
شنونده باید عاقل باشه، انتظار نداری که مالک یه صرافی بیاد بگه بازار خرسی شروع شد دیگه خرید نکنید؟
نمیدونم دقیقا منظورت کدومشون هست اما باز دم CZ گرم یه NFA آخر توئیت هاش میزنه حرفهاش هم اکثرا منطقی هست، بارها گفته پولی که نیاز ندارید وارد بازار کنید یا اگر حرفه ای نیستید به جای ترید که سودش به جیب صرافی میره فقط هولد کنید.

کلا همشون؛ حتی ایرانی
بعید میدونم بازار گاوی باشیم

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان کسی با نحوه ساخت و داستان های ایجاد این توکن های سگ گربه اشناست؟ یه صحبتی کنیم باهم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان کسی با نحوه ساخت و داستان های ایجاد این توکن های سگ گربه اشناست؟ یه صحبتی کنیم باهم
در این پست یه ویدئو گذاشتم که ساخت شت کوین در شبکه بایننس اسمارت چین رو آموزش میده

نقطه های مقاومت بیتکوین بصورت پلکانی داره میاد پایین , 42 , 40 , 38 و الان هم روی 36 هست
ولی خوشبختانه فعلا حمایت 33 و 32 و 31 هست و هنوز مجددا به 30 نرسیده

به نظرم حداقل تا آخر جولای همین داستانه

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

اینترنت هست
داگی هارد فورک لایت کوین هستش
لایت کوین هارد فورک بیت کوین هستش

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کلا همشون؛ حتی ایرانی
بعید میدونم بازار گاوی باشیم

اگر نظری که میدن بر اساس تحلیل روی چارت باشه و یا استخراج دیتا، خب چه اشکالی داره صرفا نظرشونه دیگه، ولی اگر همینطوری یه چیزی میگن شما هم باید همینطوری یه چیزی بهشون بگی :دی

پ.ن: هیچ تحلیلگر درست درمانی در هیچ جای دنیا نمیگه تحلیلی که ارائه میدم 100% درسته، حتی هواشناسی هم ممکنه اشتباه کنه.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Saga coin

امروز ۰.۰۶ بوده الان رسوندنش به ۷۵ دلار ....

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بالا