saeed0c
Registered User
- نوشتهها
- 5,606
- لایکها
- 1,353
jk یعنی جاست کیدینگ!بر اساس چه معیاری ؟
برای تغییر موود تاپیک بود عزیزم.
jk یعنی جاست کیدینگ!بر اساس چه معیاری ؟
اسکریپت مینویسند. منم شنیدم فقط. خاستی گوگل کنی کمک میکنه.دوستان کسی ربات معاملات بایننس داشته تا حالا ؟
میخوام ببینم کسی اینجا کار کرده با روبات ها یا نهاسکریپت مینویسند. منم شنیدم فقط. خاستی گوگل کنی کمک میکنه.
بزارش رو حالت لگاریتمی (log)مشاهده پیوست 1243405مشاهده پیوست 1243406
دارم یک سری آموزش تحلیل میبینم
اومدم یه چیزی که اون بنده خدا گفت رو خودم برم تو چارت انجام بدم ببینم چی به چیه
بعد با همچین صحنه ای مواجه شدم
کسی میدونه مشکل چیه؟ چرا اینقدر چارت ها متفاوته؟ الان چیزی که تو تصویر اون بنده خدا هست یه قله ترتمیز تو سال 2014 داره ولی برای من هیچی نداره و اونجا خط خالیه
چیکار کنم درست شه؟
لگاریتم چارت رو طوری میکنه که اگر امروز یه کندل 5 درصد بزنه سایزش با کندل 5 درصد چند سال پیش برابره؟ در صورتی که قیمت متفاوته؟بزارش رو حالت لگاریتمی (log)
شنونده باید عاقل باشه، انتظار نداری که مالک یه صرافی بیاد بگه بازار خرسی شروع شد دیگه خرید نکنید؟یعنی حالم از این مدیرای سایتای کریپتو بهم میخوره حالا که بیت داره ریزش میکنه فقط میان توییت میزنن بخرید بخرید
خودتون بیت کوین ۱۰۰ دلاری و ۱۰۰۰ دلاری خریدید پولدار شدید نوش جونتون
دیگه نیایید به ملت بدبخت بگید بیت ۳۶ هزار دلاری رو بخرن که خیلیامون میدونیم ممکنه به زیر ۲۰ برسه و حالا حالاها ۴۰ رو نبینه
شنونده باید عاقل باشه، انتظار نداری که مالک یه صرافی بیاد بگه بازار خرسی شروع شد دیگه خرید نکنید؟
نمیدونم دقیقا منظورت کدومشون هست اما باز دم CZ گرم یه NFA آخر توئیت هاش میزنه حرفهاش هم اکثرا منطقی هست، بارها گفته پولی که نیاز ندارید وارد بازار کنید یا اگر حرفه ای نیستید به جای ترید که سودش به جیب صرافی میره فقط هولد کنید.
پ.ن: من عقیده دارم هنوز تو بول مارکت هستیم
در این پست یه ویدئو گذاشتم که ساخت شت کوین در شبکه بایننس اسمارت چین رو آموزش میدهدوستان کسی با نحوه ساخت و داستان های ایجاد این توکن های سگ گربه اشناست؟ یه صحبتی کنیم باهم
نقطه های مقاومت بیتکوین بصورت پلکانی داره میاد پایین , 42 , 40 , 38 و الان هم روی 36 هستشنونده باید عاقل باشه، انتظار نداری که مالک یه صرافی بیاد بگه بازار خرسی شروع شد دیگه خرید نکنید؟
نمیدونم دقیقا منظورت کدومشون هست اما باز دم CZ گرم یه NFA آخر توئیت هاش میزنه حرفهاش هم اکثرا منطقی هست، بارها گفته پولی که نیاز ندارید وارد بازار کنید یا اگر حرفه ای نیستید به جای ترید که سودش به جیب صرافی میره فقط هولد کنید.
پ.ن: من عقیده دارم هنوز تو بول مارکت هستیم
دوستان کسی با نحوه ساخت و داستان های ایجاد این توکن های سگ گربه اشناست؟ یه صحبتی کنیم باهم
کلا همشون؛ حتی ایرانی
بعید میدونم بازار گاوی باشیم
Saga coin
امروز ۰.۰۶ بوده الان رسوندنش به ۷۵ دلار ....