iranescence
Registered User
بازم از 31 32 خوب اومد روی 36
من روی 34 فروختم
من روی 34 فروختم
دوستان تراست ولت روی ایپد دارم
از طریق browser داخل خودش به پنکیک سواپ کانکت نمیشه! چه با چیز.پی.ان چه معمولی!!
درصورتیکه راحت به یونی سواپ وصل میشه
راه حلی دارید؟
Look at the upper right of your pancake swap, you need to make sure that you are the binance section of pancake swap. The symbol for ethereum, binance… will be up there. Click on it and change to the yellow and black binance smart chain section. After that you should be able to connect.
یه توصیه جامع به همه.دوستان تراست ولت روی ایپد دارم
از طریق browser داخل خودش به پنکیک سواپ کانکت نمیشه! چه با چیز.پی.ان چه معمولی!!
راه حلی دارید؟
انگار از روی سیستم عامل IOS حذف شدهدوستان تراست ولت روی ایپد دارم
راه حلی دارید؟
مشکل حل شدانگار از روی سیستم عامل IOS حذف شده
روز یکشنبه بایدن در G7 قصد سخنرانی دارد که در خصوص اثرات ارزهای دیجیتال در باج افزارها که اخیرا حملاتی سایبری به تاسیسات برق و گاز آمریکا رخ داده صحبت خواهد شد
اگر اشاره منفی علیه رمزارزها در این سخنرانی رخ دهد(که ظاهراً همین طور خواهد بود) شاهد افت بیت کوین و به تبع آن کلیت بازار رمزارزها خواهیم بود.
تاریخ دقیق سخنرانی بایدن یک شنبه هست ؟دوستان، این خبر رو هم مد نظر داشته باشید:
نظر من هم با توجه به این خبر اینه که: احتمالا بازارساز ها قیمت رو به صورت فیک میبرن بالا که اگر خبر بدی هم منتشر شد باز بیت کوین به کانال 20 هزار ورود نکنه/.
تاریخ دقیق سخنرانی بایدن یک شنبه هست ؟
چون دیشب تو توئیتر میگفتن فردا ( امروز ) هست ساعت 11UTC
از طرفی دیشب شایعه شده بود که مشاورین بایدن نظرش درمورد بیت مثبت کردن البته اکانت های خارجی گشتم چیز خاصی پیدا نکردم
ممکنه شایعه ایی بین فارسی زبانان باشه
ولی خب از اونجایی که طی این چند روز اخیر منتشر شد که یکی از مشاورین ارشد اقتصاد ملی چیزی بین 25 تا 45 درصد کل سرمایه اش بیت داره
احتمال این که کریپتو کوبیده بشه کمه ولی خب اگر شانس مایه لهش میکنن
The G-7 summit is scheduled to be held in the United Kingdom from June 11 to 13. It will be Biden’s first foreign trip acting as U.S. president since his inauguration in January.
دوستان اگر ممکنه به سوالم جواب دهید .ممنونمبرای بایننس ازvpsاستفاده کنم یاv*pn؟
و اگر جای معتبر برای خریدv*pnیاvpsسراغ دارید لطفا معرفی کنید .
دوستان اگر ممکنه به سوالم جواب دهید .ممنونم
چی رو ممنوع کرد؟هلند هم ممنوع کرد الان آی پی هلند واسه باینانس مشکل دار میشه؟
مطمعن هستی؟