• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
پلن بی(مهناز صادقی خارجیا) : قیمت بیت کوین می تواند در سال 2021 به 450 هزار دلار برسد ، و 135 هزار دلار می تواند "بدترین سناریو" باشد…

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

جان مک‌آفی هم دق مرگ شد :(

آدم با حالی بود
کاری ندارم سال 2017 یکسری ارز رو پامپ دامپ میکرد ولی زندگی نامش رو پیشنهاد میکنم پادکست علی بندری گوش بدید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
آدم با حالی بود
کاری ندارم سال 2017 یکسری ارز رو پامپ دامپ میکرد ولی زندگی نامش رو پیشنهاد میکنم پادکست علی بندری گوش بدید

علاقه و یا نفرتی نسبت به ایشون نداشتم اما با توجه به اینکه فعال این حوزه بود و خودکشی کرده، احساسم بر این هست که شاید به طور موقت این خبر روی بازار تاثیر بذاره.

مورد دیگه اینکه در بازار سرمایه هر لحظه امکان داره یک خبری منتشر بشه و تریدرها کاملا پوزیشن برعکس بگیرن یا به صورت موقت اردرها رو کنسل کنند، این نکته رو هم خوبه که افراد تازه وارد ( دی تریدر ها ) و نه هودل کار ها در این حوزه مد نظر داشته باشند.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
علاقه و یا نفرتی نسبت به ایشون نداشتم اما با توجه به اینکه فعال این حوزه بود و خودکشی کرده، احساسم بر این هست که شاید به طور موقت این خبر روی بازار تاثیر بذاره.

مورد دیگه اینکه در بازار سرمایه هر لحظه امکان داره یک خبری منتشر بشه و تریدرها کاملا پوزیشن برعکس بگیرن یا به صورت موقت اردرها رو کنسل کنند، این نکته رو هم خوبه که افراد تازه وارد ( دی تریدر ها ) و نه هودل کار ها در این حوزه مد نظر داشته باشند.

به نظرم واکنشی نشون نمیده
چون مکافی کلا زیر حرفش زد گفت این که پیش بینی یک میلیون دلاری برای بیت کوین کرده یک شوخی بوده

یکی از خاطراتش میگفت اینقدر lsd زده بوده که در تصورش کد میزده قطارها به ماه میرفتن
خیلی شخصیتش رو دوس داشتم
bav2.gif
bav2.gif

From where does creativity spring? In my experience: drugs, alcohol and chaos. In any case: order, sameness, habit and conformity have, since the beginning of time, created but one thing: Suffering.​

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
الان میانگینت رو چنده؟:unsure:
فعلا سبدم خالیه . از XVS فقط نوسان میگیرم . حدود 40 روز پیش که بیت تا 30 هزار اومد پایین حوالی 40 خریدم و حوالی 50 فروختم البته تا 58 هم بالا رفت
الان به نظرم تا 13 مستعد پایین اومدنه برای همین فعلا منتظرم

چثافت میخوای کوین ما دو زمین بزنی ؟

خیلی کوین پدرسگی هستش صاحبش هم چینی بید کلا کمر به نابودی من بسته

فقط نوسان بگیر . واسه نوسان عالیه به شرطی که نقطه مناسب وارد بشی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فعلا سبدم خالیه . از XVS فقط نوسان میگیرم . حدود 40 روز پیش که بیت تا 30 هزار اومد پایین حوالی 40 خریدم و حوالی 50 فروختم البته تا 58 هم بالا رفت
الان به نظرم تا 13 مستعد پایین اومدنه برای همین فعلا منتظرم

فقط نوسان بگیر . واسه نوسان عالیه به شرطی که نقطه مناسب وارد بشی

من رو این یکی کوین اصلا نتونستم نوسان بگیرم چون قیمتش طبق یه الگویی بالا پایین نمیشه وکلا عشقی هستش الانم یه مقدار خریدم گذاشتم به قیمت برسه بفروشم
نمیشه بهش دست زد

من فعلا با matic دارم نوسان میگیرم

Captive

لایک‌ها
16,664

پ.ن: البته باید دید وقتی بازار + میشه این کوین میتونه به همون میزان هم سریع ریکاوری کنه یا خیر، به طور مثال کوین دوج رو شما دیدید وقتی بیت 6-7ک رفت بالا اون هم سریع ریکاوری کرد و تا 45% تقریبا در یک روز رشد داشت. 45% در یک روز.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ایده ش خوبه منتها پیاده سازیش... نشدنی نباشه خیلی سخته بشه سایت های داینامیک رو روی بلاکچن آورد اونم بصورت کاملا غیر متمرکز. پردازش اطلاعاتش سخته..
شما فرض کن ۵ سال طول بکشه اینم تو این قیمت بخریم تا ۵ سال آینده به قیمت میرسه

Captive

لایک‌ها
16,664

سناریوهای احتمالی - باید ها و نباید ها :D

بالا