سلام و درودسلام. من هم یه کوین دارم
دارم فکر میکنم ببینم چه ایده ای براش پیاده کنم. میخواستم براساس سود سهام بزنم یعنی درآمد حاصل از فروش توکن خرج تولید نرم افزار و .... و سود بصورت ماهانه به تمام آدرسهایی که این توکن رو دارن واریز میشه. نظرتون چیه؟
انتشار توکن با پشتوانه ریال و... تنها در کنترل و اختیار بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است.
سلام دوستان، وقت همگی بخیر.
بهترین والت برای دسکتاپ چی پیشنهاد میکنید؟ اینطور که چک کردم تراست والت نسخۀ ویندوز نداره!
ممنون.
چقدر هم طرف تراکنش داشته حالا یا خودش بوده یا کسای دیگه ولی توکن به فروش رفتهچطور شت کوین بسازیم !(یوتیوب)
سلام دوستان @pool @Captive @javadth
من یک مقدار بیت کوین توی بلاکچین از قبل داشتم. به بایننس آمریکا انتقال دادمشون. نمی دونستم که برای برداشت از بایننس آمریکا باید اکانت وریفای بشه. حالا برای برداشت مدارک هویتی میخواد. بهشون تیکت هم زدم ولی دو روزه جواب ندادن هنوز. کسی از دوستان تجربه این کار را داره؟
سلام
به نظرم راحت ترین کار اینه که بگید کشوری که من هستم تو لیست کشورهای مجاز شما نیست و من اطلاع نداشتم، بعد احتمالا مدارک بگیرن و پولتون رو برگشت بزنن + مسدود کردن حساب
یا اینکه آشنا داشته باشید بگید واستون احراز هویت انجام بدن.
الان که تیکت زدی دیگه باید تا تهش بری اما اگر موجودیت ارزش داره با 30-50 دلار میشد اکانت وریفای کردسلام. ممنون بابت پاسختون. بهشون تیکت زدم و واقعیت را گفتم ولی هنوز که جواب ندادن.
بایننس دو بخشه، بایننس آمریکا و بایننس بقیه جهان، بخش بقیه جهانش به جز چندتا کشور برای اکثر کشورها احراز هویت نمیخواد،،، یه سری مسائل هست که باید رعایت سرچ کنی مطلب درباره اش زیاده،،،دوستان مگه بایننس هویت میخواد ؟،،،من عضویت ساختم و خرید هم داشتم،،،الان سر برداشت هویت میخواد ؟،،دردسر میشه اینطوری برامون که،،،!! نمیدونستم قبلش
اصلش انگلیسیش ترتر بودچرا میگن تتر مگه انگلیسیش تدر نیست ؟
کندل هفتگی ببینیم چی میشهآیا زمان ریزش فرا رسیده است ؟