برنامه نویسی کودکان
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 2
سلام کسی میتونه به من اموزش برنامه نویسی بده؟
من از کجا باید شروع کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
من از کجا باید شروع کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
نظرت راجب مجتمع فنی چیه؟سلام
باید ببینی برای اینده کاریت باید چه زبان برنامه نویسی را یاد بگیری اصل موضوع بر میگرده به زبان برنامه نویسی بر فرض اینکه بخواهی زبان پایتون را یاد بگیری باید بروی تو سایتهای زیر و اموزشها زبان پایتون را بخری مثل سایت faradars.com یا toplearn.com
سلام نمیدونم تجربه ای در این مورد ندارمن
نظرت راجب مجتمع فنی چیه؟
سلامسلام
باید ببینی برای اینده کاریت باید چه زبان برنامه نویسی را یاد بگیری اصل موضوع بر میگرده به زبان برنامه نویسی بر فرض اینکه بخواهی زبان پایتون را یاد بگیری باید بروی تو سایتهای زیر و اموزشها زبان پایتون را بخری مثل سایت faradars.com یا toplearn.com
سلامسلام
دارید سایت های اشتباهی رو پیشنهاد میدید
پس در واقع هنوز یاد نگرفتیدسلام
من خودم با همین سایتها یاد گرفتم
بنده در حال آموزش دیدن دوره توی سایت roocket.ir هستم و تقریبا سبک آموزششون مثل همین دو تا سایت هستش، ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید که چرا آموزش دیدن در این سایت ها اشتباه است و میفرمایید که در واقع ایشون هنوز یاد نگرفتن!سلام
دارید سایت های اشتباهی رو پیشنهاد میدید
بنده کتاب و دوره های زیادی رو از منابع مرجع مطالعه کردم و دیدمبنده در حال آموزش دیدن دوره توی سایت roocket.ir هستم و تقریبا سبک آموزششون مثل همین دو تا سایت هستش، ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید که چرا آموزش دیدن در این سایت ها اشتباه است و میفرمایید که در واقع ایشون هنوز یاد نگرفتن!
بن شه بی زحمت.سلام
من تحقیق کردم سایت ایرانیان سایبر با توجه به سنی که داریم میتونیم توی دوره های متفاوت شرکت کنیم و کلا تخصصشون برنامه نویسی کودکان و نوجوانان است
کلاس آموزش برنامه نویسی برای کودکان و نوجوانان 8 تا 18 سال
ایرانیان سایبر به برگزاری کلاس آموزش برنامه نویسی برای کودکان می پردازد. با بررسی آموزش برنامه نویسی برای کودکان و نوجوانان و معرفی کتاب برنامه نویسی کودکان ...www.iraniancyber.com