• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نه بابا ! هواداران دوست داشتنی (جدی می گم دوستتون داریم) استقلال رفتن سفر احتمالا نود رو ندیدن ;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جالبه !:)

یعنی اینکه یه سری از هوادارن استقلال هم به کریمی رای دادن.

برای من هم مثل روز روشن بود که علی کریمی بیشترین رای رو میاره

بخاطر تکنیک بالا و منحصر به فردش :) مخصوصا تو اون صحنه که 2 تا دریبل سالنی زد و فقط ضربه آخر رو بد زد والا خودمم به اون رای میدادم اگه اون گل شده بود.. :)

ولی با احترام به نظر همه دوستان .. هنوز معتقدم " خلق موقعیت حساس " توسط آرش تو مسابقه داربی بیشتر بود

فقط 4 تا تک به تک با واعضی با استارت های سریعش داشت

یکی زد به اوت ، یکی خطا شد ، یکی گل شد ، یکی رو هم زد آسمون

در ضمن سوتی فردوسی پور که گفت " صندلی مندلی !!! ها " هم خیلی جالب بود ..:D خودش هم کلی خندید !

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اولا من نمیدونم کجای دنیا لبخونی ملاک قضاوته :D
اوه یادم نبود کشور محترم و قوانین زاغارت ایران :lol:
..
بعدشم این بابا حاج رضائی خودشم نمدونه چی میگه ... نمیدونم کی به این گفته تو کارشناسی . بعد از بازی تو روزنامه ها به شدت به دوتا تیم و تماشاگراشون حمله کرد ...حالا اومده بود حرفهای دیگه ای میزد .
..
داوری هم که مشخص شد بیشتر از اونکه به ضرر استقلال باشه به ضرر پرسپولیس بود .. که البته عادیه
..
اما یه نکته داشت . با احترام به تمام دوستان استقلالی :
به نظر من قلعه نوعی دروغگو ترین و حقیرترین مربی هست که تا به حال دیدم .
واقعا هر اتفاقی برای کوشکی بیافته مقصرش اون هست . نمیدونم چه طوری میشه شخصیت یه نفر رو خورد کرد وقتی بری تو زمین و بدترین حرفها رو به یه بازیکن اونم درست 30 ثانیه بعد از سوت پایان بازی بزنی .. بعد بگی من چیز خاصی نگفتم .
برتری محسوس حریف رو نادیده بگیری . (به گفته آمار و تصاویر و نظر اکثر کارشناسان بیطرف)
گل واقعا مدرسه ای تیم رقیب رو بچه گونه لقب بدی .
تاکتیک تیم حریف رو مسخره کنی در حالی که خودت داری بی تاکتیک ترین بازی رو به نمایش میزاری .
وقتی تیم حریف گل میزنه و خوشحالی میکنه اونرو عامل برتری خودت بدونی و بگی چون اونها خوشحالی میکنن پس ما انقدر عالی بودیم که اونها دارن خوشحالی میکنن . یادشون رفته وقتی یه گل به تشتک سازی میزدن چقدر خوشحال میشدن ..
برخورد با خبرنگارها هم که عین لاتهای سر چهار راه
بعد در حالی که همه دیدن نوع گفتن کلمه علی و سر تکون دادنش نشون میداد که برای چی اون یارو علی که معلومه جز نوچه های آقای ژنرال هست رو فرستاد سمت خبرنگاره .. بیای جلوی 2-3 میلیون بیننده بگی من گفتم بره از درگیری جلوگیری کنه :D
...
با کمال تاسف از اینکه هنوز چنین شخصیت هائی توی فوتبال این مملکت هستند . بهتره کمی از غلام پیروانی یاد بگیریم

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
بهتره کمی از غلام پیروانی یاد بگیریم

غلام پیروانی یک مرد واقعی و به تمام معنا هست . یادش بخیر یه زمانی توی تیم فوتسال بازی می کردم . رفتیم سالن شهید شوریده شیراز قبل از وارد شدن به سالن آقای پیروانی رو دیدم . صرف نظر از ظاهر ( شکم ) عجیبش وایستاد کلی برای ما صحبت کرد . خداییش حرفهاش خیلی به دل بچه ها نشست . تیم داری و بازیکن پروری این مرد هم که شهره آفاق هست .
خدا حفظش کنه :)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ببخشید این برنامه نود تکرارم داره؟
اگه نداره اون برنامه توی جام جم کی پخش میشه که میگن مثل 90 ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد عزیز من هم با شما موافقم.

این اقای قعله نویی واقعا بکل زد زیر ماجرا و شکل قضیه رو یه جور دیگه نشون داد..... تصاویر تلویزیونی هم کاملا مشخص بود. بخصوص در مورد کوشکی و جلسه خبرنگارها

خوشم اومد حال یکی از مسئولان رو هم گرفتن داشت بلیط فروشی میکرد .................. از ان طرف داشت وساطت میکرد........

حتما یارو داره الان از مرز خارج میشه...... البته بعید میدونم فقط بهش میگن از این به بعد داری بلیط میفروشی مواظب باش.........

ها هاها

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
مثل 90 که عمرا برنامه ای پیدا بشه . به جای دیدن برنامه های مشابه 90 ، پیشنهاد می کنم وقتتون رو طوری تنظیم کنیم که خود نود رو ببینید .

راستی دیشب توی مصاحبه شاغلام اون تیکه اولش خیلی قشنگ بود . شاغلام عصبانی بود و از دست سر و صدای خبرنگارها توی سالن کنفرانس عصبی شده بود که گفت ساکت باشین بُوُ ( بابا ) مَی اینجُ حموم زنونَن ؟ ( مگه اینجا حموم زنونه است) :D:D:D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
مثل 90 که عمرا برنامه ای پیدا بشه . به جای دیدن برنامه های مشابه 90 ، پیشنهاد می کنم وقتتون رو طوری تنظیم کنیم که خود نود رو ببینید .

راستی دیشب توی مصاحبه شاغلام اون تیکه اولش خیلی قشنگ بود . شاغلام عصبانی بود و از دست سر و صدای خبرنگارها توی سالن کنفرانس عصبی شده بود که گفت ساکت باشین بُوُ ( بابا ) مَی اینجُ حموم زنونَن ؟ ( مگه اینجا حموم زنونه است) :D:D:D

نود تکرار نداره؟:(

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان

ببخشید این برنامه نود تکرارم داره؟
اگه نداره اون برنامه توی جام جم کی پخش میشه که میگن مثل 90 ؟

نود تکرار نداره؟:(

نود در شبكه 3 تكرار نداره . ولي كانالهاي جام جم اونرو البته با سانسور بعضي از صحنه ها نشون ميده. من دقيقا زمانش يادم نيست . ميتونيد از سايت شبكه ماهواره اي جام جم زمان پخش اين برنامه رو پيدا كنيد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بهتره کمی از غلام پیروانی یاد بگیریم

تایید میشه. ضمن اینکه به نظر من توی فوتبال به حقش نرسیده. فکر نمی کنم تا الان برای 2 سال پیاپی بازیکن هاش را در اختیار داشته.
خلاصه بازی را مقابل برق شیراز که دیدم واقعا لذت بردم. خیلی خوب بازی کردم و موقعیت زیاد داشتن وحقشون باخت نبود.
امروز باید بازی قشنگی از آب دربیاد.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقا نظرتون در مورد خطایی که روی باقری شد چیه؟ من که میگم پنالتی نبود. این قلعه نویی که دیگه واقعا شورشو درآورده بود. اصلا لحن صحبت ، حرکات ، .... شخصیتشو نشون میده!

حاج رضایی هم کم مونده بود توی نود داد بزنه آقا والا بلا من استقلالیم!!!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
راستی چیزی که واقعا برام عجیب بود این بود که فردوسی پور با این همه تیزبینیش روی صحنه آفساید برهانی اصلا هیچ مخالفتی نکرد. بابا قشنگ تابلو بود که آفساید هست. واقعا برام عجیب بود!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
راستی چیزی که واقعا برام عجیب بود این بود که فردوسی پور با این همه تیزبینیش روی صحنه آفساید برهانی اصلا هیچ مخالفتی نکرد. بابا قشنگ تابلو بود که آفساید هست. واقعا برام عجیب بود!

ولی خدايی اين فردوسی پور از اون پرسپوليسی های مرموزها...
افسايد برهانی؟؟؟؟ آقا همه گفتن افسايد نيست بعد شما يه تنه ميگی افسايده؟ اون غياثی پرسپوليسی گفت افسايد نيست ديگه حسابشو بکن

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اولا من نمیدونم کجای دنیا لبخونی ملاک قضاوته :D
اوه یادم نبود کشور محترم و قوانین زاغارت ایران :lol:
..
بعدشم این بابا حاج رضائی خودشم نمدونه چی میگه ... نمیدونم کی به این گفته تو کارشناسی . بعد از بازی تو روزنامه ها به شدت به دوتا تیم و تماشاگراشون حمله کرد ...حالا اومده بود حرفهای دیگه ای میزد .
..
داوری هم که مشخص شد بیشتر از اونکه به ضرر استقلال باشه به ضرر پرسپولیس بود .. که البته عادیه
..
اما یه نکته داشت . با احترام به تمام دوستان استقلالی :
به نظر من قلعه نوعی دروغگو ترین و حقیرترین مربی هست که تا به حال دیدم .
واقعا هر اتفاقی برای کوشکی بیافته مقصرش اون هست . نمیدونم چه طوری میشه شخصیت یه نفر رو خورد کرد وقتی بری تو زمین و بدترین حرفها رو به یه بازیکن اونم درست 30 ثانیه بعد از سوت پایان بازی بزنی .. بعد بگی من چیز خاصی نگفتم .
برتری محسوس حریف رو نادیده بگیری . (به گفته آمار و تصاویر و نظر اکثر کارشناسان بیطرف)
گل واقعا مدرسه ای تیم رقیب رو بچه گونه لقب بدی .
تاکتیک تیم حریف رو مسخره کنی در حالی که خودت داری بی تاکتیک ترین بازی رو به نمایش میزاری .
وقتی تیم حریف گل میزنه و خوشحالی میکنه اونرو عامل برتری خودت بدونی و بگی چون اونها خوشحالی میکنن پس ما انقدر عالی بودیم که اونها دارن خوشحالی میکنن . یادشون رفته وقتی یه گل به تشتک سازی میزدن چقدر خوشحال میشدن ..
برخورد با خبرنگارها هم که عین لاتهای سر چهار راه
بعد در حالی که همه دیدن نوع گفتن کلمه علی و سر تکون دادنش نشون میداد که برای چی اون یارو علی که معلومه جز نوچه های آقای ژنرال هست رو فرستاد سمت خبرنگاره .. بیای جلوی 2-3 میلیون بیننده بگی من گفتم بره از درگیری جلوگیری کنه :D
...
با کمال تاسف از اینکه هنوز چنین شخصیت هائی توی فوتبال این مملکت هستند . بهتره کمی از غلام پیروانی یاد بگیریم

ضمن تایید حرفای مهرداد عزیز

موارد دیگر
تخریب قطبی
الگو برداری از علی پروین (که هیچ موقع به جایگاه علی پروین نخواهد رسید)
اعتقاد به دست های پشت پرده در مواقع باخت و شکر کردن خداوند و ایمه و مقام معظم ***** بعد از برد ها
. .....
چند شخصیتی بودن (میتونم کامل توضیح بودم و اثبات کنم )

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ولی خدايی اين فردوسی پور از اون پرسپوليسی های مرموزها...
افسايد برهانی؟؟؟؟ آقا همه گفتن افسايد نيست بعد شما يه تنه ميگی افسايده؟ اون غياثی پرسپوليسی گفت افسايد نيست ديگه حسابشو بکن
دلم نمیاد برای این چیزه بی ارزش قسم بخورم. ولی واقعا آفساید بود! آخه چند بارم داشت صحنه تکرارش رو نشون میداد من خیلی توش دقیق شدم اصلا نمیدونم چرا میگن آفساید نبود!

بقیه دوستان صحنه رو ندیدن؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
100 % آفسايد بودش ... قشنگ معلوم بود ... شما كافيه سايه بازيكنارو با هم مقايسه كنيد ... ديگه مشگلي

بوجود نمياد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
StarSoheil فکر کنم صحنه ای که آفساید برهانی رو گرفتن منظورت هست که غیاثی گفت آفساید نبود درسته
اگه هم منظورتون گل هست که همه عالم دارن میگن آفساید نبود نمی دونم چرا شما اصرار دارید بگید آفساید بود بابا خیلی تابلو بود که گلی که برهانی زد آفساید نبود فقط یک قدم عقب تر از همه دفاع پرسپولیس بود

و در مورد آفسایدی که گرفته شد غیاثی باز گفت گرفتنش مشکل بوده ولی برهانی تو آفساید نبود یعنی مساوی با یکی از بازیکن های پرسپولیس بود ولی گرفتنش سخت بود که کمک داور اشتباه آفساید گرفت :)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
100 % آفسايد بودش ... قشنگ معلوم بود ... شما كافيه سايه بازيكنارو با هم مقايسه كنيد ... ديگه مشگلي

بوجود نمياد
ای همه کارشناس تعطیل !
سایه ؟! :O
از کی تاحالا ؟!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا دیگه ادامه ندیم بهنره.... چه افساید بوده باشه چه نه ، گل ثبت شده و بازی هم تموم شده.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
StarSoheil فکر کنم صحنه ای که آفساید برهانی رو گرفتن منظورت هست که غیاثی گفت آفساید نبود درسته
بله دقیقا.

میگم من حتی پنالتی که غیاثی میگفت روی کریم خطا شده رو میگم اصلا پنالتی نبود. اگه این طوره به قول فردوسی پور باید برای هر تکلی پنالتی بگیرن. ولی از خیر اون آفساید نمیتونم بگذرم چون با چشای خودم دیدم صحنه رو ( اصلا شایدم مشکل از چشمهای منه! )

در هر صورت بگذریم!

بالا