اولا من نمیدونم کجای دنیا لبخونی ملاک قضاوته

اوه یادم نبود کشور محترم و قوانین زاغارت ایران :lol:
..
بعدشم این بابا حاج رضائی خودشم نمدونه چی میگه ... نمیدونم کی به این گفته تو کارشناسی . بعد از بازی تو روزنامه ها به شدت به دوتا تیم و تماشاگراشون حمله کرد ...حالا اومده بود حرفهای دیگه ای میزد .
..
داوری هم که مشخص شد بیشتر از اونکه به ضرر استقلال باشه به ضرر پرسپولیس بود .. که البته عادیه
..
اما یه نکته داشت . با احترام به تمام دوستان استقلالی :
به نظر من قلعه نوعی دروغگو ترین و حقیرترین مربی هست که تا به حال دیدم .
واقعا هر اتفاقی برای کوشکی بیافته مقصرش اون هست . نمیدونم چه طوری میشه شخصیت یه نفر رو خورد کرد وقتی بری تو زمین و بدترین حرفها رو به یه بازیکن اونم درست 30 ثانیه بعد از سوت پایان بازی بزنی .. بعد بگی من چیز خاصی نگفتم .
برتری محسوس حریف رو نادیده بگیری . (به گفته آمار و تصاویر و نظر اکثر کارشناسان بیطرف)
گل واقعا مدرسه ای تیم رقیب رو بچه گونه لقب بدی .
تاکتیک تیم حریف رو مسخره کنی در حالی که خودت داری بی تاکتیک ترین بازی رو به نمایش میزاری .
وقتی تیم حریف گل میزنه و خوشحالی میکنه اونرو عامل برتری خودت بدونی و بگی چون اونها خوشحالی میکنن پس ما انقدر عالی بودیم که اونها دارن خوشحالی میکنن . یادشون رفته وقتی یه گل به تشتک سازی میزدن چقدر خوشحال میشدن ..
برخورد با خبرنگارها هم که عین لاتهای سر چهار راه
بعد در حالی که همه دیدن نوع گفتن کلمه علی و سر تکون دادنش نشون میداد که برای چی اون یارو علی که معلومه جز نوچه های آقای ژنرال هست رو فرستاد سمت خبرنگاره .. بیای جلوی 2-3 میلیون بیننده بگی من گفتم بره از درگیری جلوگیری کنه

...
با کمال تاسف از اینکه هنوز چنین شخصیت هائی توی فوتبال این مملکت هستند . بهتره کمی از غلام پیروانی یاد بگیریم