جالبه قضاوت همه بخاطر همون حرف فلسطین و ... هست. در رابطه با اون موضوع ایشون توی مشهد تقریبا رضایت داده بوده ولی وقتی برمیگرده شیراز و اون مصاحبه خداداد رو از تلویزیون میبینه دیگه طاقت نمیاره و عزمشو جزم میکنه تا از این مردک شکایت کنه. شماها هم بهتره اینقدر از خداداد طرفداری نکنید. خدا رو شکر کارنامه اخلاقی شو قبلا پس داده و تقریبا همه میشناسنش که چه آدمیه!
به نظر من که اخلاق خداداد شرف داره به هزار تا آدم چاپلوس و احمق هست که فقط به خاطر دو زار بیشتر تملق دیگران رو می کنه
و حالا هم که می بینی اینقدر خداداد طرفدار داره بخاطر همون اخلاقی هست که زیر حرف زور نمی ره و همینطور چاپلوس و تملق گویی کسی نیست
اگه توجه هم کرده باشید تو کمیته انظباطی گفت من خودم رو حماسه ساز ملبورن نکردم بلکه این مردم بودند که این لقب رو به من دادند
البته من اصلا این کار ایشون رو توجیه نکردم که کتک زدن یک آدم کار درستی هست
که البته باز هم معلوم نیست که خداداد اون رو زده باشه
ولی یک مثال خوب هست که همه هم با چشم های خود دیدن
و اون هم همین زیدان هست که گرچه حرکت زشتی در فینال جام جهانی کرد ولی خیلی ها حق رو به زیدان دادن و هنوز هم چهره محبوب خیلی ها هست
در اینکه خداداد رو همه می شناسند شکی نیست و همه به یک چیز اون رو می شناسند گر چه آدمی هست که زود از کوره در می ره ولی دروغ نمی گه اگه زده باشه میاد میگه زده و از کسی هم ترس نداره همانطور که در مورد قضیه اهواز گفت
و من به شخصه حالم از اون خبرنگار به هم خورد که برای اثبات حرفش خدا و پیامبر و قران را وسط می کشید در حالی که هیچ کدوم از حرف هاش با هم تناسخ نداشت
و دروغ های بی شاخ و دم می گفت
می گفت من الان تو بیمارستان هستم تو بخش وی آر پی ( فردوسی پور هم خوب جوابش رو داد ) این در حالی بود که تو مشهد رفته بود بیمارستان و چکاب کامل شده بود و معلوم شده بود هیچی اش نیست بعد رفته شیراز دوباره بستری شده تو بیمارستان ( البته ایشون بخش وی آر پی رو خیلی دوست داره مثل اینکه )
بعد دروغ اش در مورد جایگاه که می گفت که همین سه یا چهار نفر بودند و بعدش دوباره می گفت خداداد با 10 نفر همراهش به من حمله کرده
بعد از اون بدتر اون مالک باشگاه فجر میاد میگه ما نمی تونستیم اون ها رو جدا کنیم و دیده که اینو زدن و حالش هم بد بوده ولش کرده رفته شاندیز داره شیشلیک می خورده بعد وقتی رسیدن به شیراز تازه فهمیده می تونسته کاری هم بکنه
و .....
والا من با تمام این حرف های که اینها زدند و هیچکدومشون با هم جور در نمی آید با این حال فقط می خواستن با آوردن اسم ائمه و پیامبر و خدا حرف شون رو اثبات کنند که این به نظر من کثیف ترین کار هست
موفق باشید