• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فکر میکنم شما بهتره برنامه رو یه بار دیگه ببنید !

این بابا خبرنگاره از اول تا آخر مصاحبه حرفاش ضد و نقیض بود! از قضیه جایگاه بگیر تا همین مساله رضایت خواهی و التماس! اگه خداداد واسه التماس و رضایت خواهی رفته بود یارو خبرنگاره همون اول میگفت ! نه اینکه اول بگه " آقای عزیزی واسه دلجویی اومده آخر سر هم که از هر لحاظ کم آورده برگرده بگه نه خیر اومده بود التماس کنه و رضایت بخواد و قضیه دخترش رو پیش بکشه"

خود شما کمی به حرف ها دقت کنید بهتره!

در مورد جایگاه که خیلی تابلو بود:D
اول گفت همین تعداد هستن که تو عکس می بینید بعد گفت 10 نفر همراه خداد بودن:لووووووول:
پ.ن:چاکر پویا خان گل:rolleyes:چطوری پسر:happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
وای خدا !
دیشب یه سیخ کبریت زده بودم زیره پلکم فقط ببینم این جریان خداداد و خبرنگاره چیه !
بابا !
خبرنگاره که خیلی ضایع خالی میبست ! من الان چیم !؟ چی گفت !؟ کجای بیمارستان !؟ بعد مراقب نداره !
نلویزیون داره ؟ :eek: O O OO oooo
عجب یه همچین جایی تویه بیمارستان کجاس که ما تاحااالا ندیدیم بالاسری کسی نباشه اما TV باشه !
بعد اونوقت ! دقیقا حرفایه پویا تائید میشه ! حرفاش خیلی ضد و نقیض بود !
به نظر من که دروغگو و راستگو کاملا مشخصه !
یه مثل هست که میگه
دروغگو هوش و حواس نداره !
- بالاخره یه جا سوتی میده ! این اقا از سوتی گذشته بود کارش

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من مثل اکثر دوستان معتقدم که خداداد عصبی هست و پرخاشگر هست اما دروغ گو نیست

خیلی رک هست! اگه زده بود نه تو برنامه نود تو همون مصاحبه اول میگفت زدم

از همه جالب تر سرهنگ فوتبالی بود که به گفته مدیر باشگاه پیام و تایید خودش 10 دقیقه بعد از بازی داشته میرفته شاندیز
و مدیر باشگاه پیام از بالای سر کتک خورده باهاش تماس گرفته آقا بیایید اینجا
بعد آخر مصاحبه خودش با نود گفت من از حق باشگاه و خبرنگار میگذرم

حالا چندتا سوال: این آقا چه ربطی به باشگاه داره که از حق باشگاه نمیگذره!
دوم این سرهنگ عزیز که گریه اش گرفته بود چطور بعد از اینکه دیده عزیزی و سایرین وحشیانه به خبرنگار حمله کردن (الفاظ خودشون هستند) قبل از اینکه این اقای به ظاهر خبرنگار رو ببرن بیمارستان اونجا رو ول کرده رفته تو راه شاندیز؟!
مگه براش مهم نبوده؟ قبل از انتقال این بابا به بیمارستان کجا رفته؟!
با اون صحبت کیومرث هاشمی قبل از اینکه تایید بشه کار ، کار عزیزی بوده کاملآ مشخص شد (حداقل برای من) که همش برنامه هست

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من همون موقع که توی خبر شنیدم حق رو به عزیزی دادم (حالا از کجا خودم هم نمیدونم) شاید به خاطر اینکه قبول این قضیه خیلی سخته که خداداد بی جهت ( با اون وضعیت و حالی که موقع مصاحبه داشت ) یه نفر رو زده باشه . حتما طرف یه چیزی گفته که کتک خورده (حالا یا از خداداد یا از هر کس دیگه). دیشب هم فقط همون تیکه فیلم حضور عزیزی توی کمیته ی انضباطی رو دیدم . همون تیکه ای که یه چیزی خداداد میگفت اون یارو گریه می کرد یه چیزی اون یارو میگفت خداداد گریه می کرد .

با اون تیکه ی هاشمی و برنامه هم تا حدود زیادی موافقم . اینا توی ورزش کشور هم یه سیستم صدا خفه کن و حذف و ترور راه انداختن که متاسفانه خیلی هم ناشیانه دارن عمل میکنن

اینا چیزایی بود که از ظاهر قضیه برمیاد (خدا کنه توی این یه مورد اشتباه کنم)

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من مثل اکثر دوستان معتقدم که خداداد عصبی هست و پرخاشگر هست اما دروغ گو نیست

خیلی رک هست! اگه زده بود نه تو برنامه نود تو همون مصاحبه اول میگفت زدم

از همه جالب تر سرهنگ فوتبالی بود که به گفته مدیر باشگاه پیام و تایید خودش 10 دقیقه بعد از بازی داشته میرفته شاندیز
و مدیر باشگاه پیام از بالای سر کتک خورده باهاش تماس گرفته آقا بیایید اینجا
بعد آخر مصاحبه خودش با نود گفت من از حق باشگاه و خبرنگار میگذرم

حالا چندتا سوال: این آقا چه ربطی به باشگاه داره که از حق باشگاه نمیگذره!
دوم این سرهنگ عزیز که گریه اش گرفته بود چطور بعد از اینکه دیده عزیزی و سایرین وحشیانه به خبرنگار حمله کردن (الفاظ خودشون هستند) قبل از اینکه این اقای به ظاهر خبرنگار رو ببرن بیمارستان اونجا رو ول کرده رفته تو راه شاندیز؟!
مگه براش مهم نبوده؟ قبل از انتقال این بابا به بیمارستان کجا رفته؟!
با اون صحبت کیومرث هاشمی قبل از اینکه تایید بشه کار ، کار عزیزی بوده کاملآ مشخص شد (حداقل برای من) که همش برنامه هست

می خوان خداداد رو از چشم مردم بندازن..هر کاری دلشون می خواد بکنن...خداداد رو اون کسایی که دوسش دارن،قبولش هم دارن...
خداداد نزده من شک ندارم....اون آدم فحش ناجور داده شک ندارم.....من اگه جای خداداد بودم تا می خورد می زدمش به قصد کشت...چون کسی حق نداره فحش ناموسی بده....خداداد تو همون مصاحبه بعد بازی خیلی داغ بوده مشخص بود بیشتر به خاطر فحش هایی که بهش دادن داغون بوده....
خدا جای حق نشسته...حتی اگه بیان همه چیز رو الان بر علیه خداداد کنن بالاخره یه روزی معلوم می شه...
خداداد اگه گناه کار بود این قدر ریلکس نبود موقع مصاحبه تلفنی
یه حرفیش که خیلی حال کردم ازش اونجا بود که تو کمیته انضباطی گفت:منو حذف کنید از فوتبال تا آقای جعفری به فوتبال برسه....

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
حالم از از اون خبرنگار به هم می خوره!!

امام !! علی محمد!! اسرائیل فلسطین!! قیامت!!

احمق 1 جملش با جمله بدیش یکی نبود!!

واقعا خندیدم بهش!!!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
جالبه قضاوت همه بخاطر همون حرف فلسطین و ... هست. در رابطه با اون موضوع ایشون توی مشهد تقریبا رضایت داده بوده ولی وقتی برمیگرده شیراز و اون مصاحبه خداداد رو از تلویزیون میبینه دیگه طاقت نمیاره و عزمشو جزم میکنه تا از این مردک شکایت کنه. شماها هم بهتره اینقدر از خداداد طرفداری نکنید. خدا رو شکر کارنامه اخلاقی شو قبلا پس داده و تقریبا همه میشناسنش که چه آدمیه!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
جالبه قضاوت همه بخاطر همون حرف فلسطین و ... هست. در رابطه با اون موضوع ایشون توی مشهد تقریبا رضایت داده بوده ولی وقتی برمیگرده شیراز و اون مصاحبه خداداد رو از تلویزیون میبینه دیگه طاقت نمیاره و عزمشو جزم میکنه تا از این مردک شکایت کنه. شماها هم بهتره اینقدر از خداداد طرفداری نکنید. خدا رو شکر کارنامه اخلاقی شو قبلا پس داده و تقریبا همه میشناسنش که چه آدمیه!

به نظر من که اخلاق خداداد شرف داره به هزار تا آدم چاپلوس و احمق هست که فقط به خاطر دو زار بیشتر تملق دیگران رو می کنه
و حالا هم که می بینی اینقدر خداداد طرفدار داره بخاطر همون اخلاقی هست که زیر حرف زور نمی ره و همینطور چاپلوس و تملق گویی کسی نیست
اگه توجه هم کرده باشید تو کمیته انظباطی گفت من خودم رو حماسه ساز ملبورن نکردم بلکه این مردم بودند که این لقب رو به من دادند

البته من اصلا این کار ایشون رو توجیه نکردم که کتک زدن یک آدم کار درستی هست
که البته باز هم معلوم نیست که خداداد اون رو زده باشه
ولی یک مثال خوب هست که همه هم با چشم های خود دیدن
و اون هم همین زیدان هست که گرچه حرکت زشتی در فینال جام جهانی کرد ولی خیلی ها حق رو به زیدان دادن و هنوز هم چهره محبوب خیلی ها هست

در اینکه خداداد رو همه می شناسند شکی نیست و همه به یک چیز اون رو می شناسند گر چه آدمی هست که زود از کوره در می ره ولی دروغ نمی گه اگه زده باشه میاد میگه زده و از کسی هم ترس نداره همانطور که در مورد قضیه اهواز گفت
و من به شخصه حالم از اون خبرنگار به هم خورد که برای اثبات حرفش خدا و پیامبر و قران را وسط می کشید در حالی که هیچ کدوم از حرف هاش با هم تناسخ نداشت
و دروغ های بی شاخ و دم می گفت
می گفت من الان تو بیمارستان هستم تو بخش وی آر پی ( فردوسی پور هم خوب جوابش رو داد ) این در حالی بود که تو مشهد رفته بود بیمارستان و چکاب کامل شده بود و معلوم شده بود هیچی اش نیست بعد رفته شیراز دوباره بستری شده تو بیمارستان ( البته ایشون بخش وی آر پی رو خیلی دوست داره مثل اینکه )

بعد دروغ اش در مورد جایگاه که می گفت که همین سه یا چهار نفر بودند و بعدش دوباره می گفت خداداد با 10 نفر همراهش به من حمله کرده

بعد از اون بدتر اون مالک باشگاه فجر میاد میگه ما نمی تونستیم اون ها رو جدا کنیم و دیده که اینو زدن و حالش هم بد بوده ولش کرده رفته شاندیز داره شیشلیک می خورده بعد وقتی رسیدن به شیراز تازه فهمیده می تونسته کاری هم بکنه

و .....

والا من با تمام این حرف های که اینها زدند و هیچکدومشون با هم جور در نمی آید با این حال فقط می خواستن با آوردن اسم ائمه و پیامبر و خدا حرف شون رو اثبات کنند که این به نظر من کثیف ترین کار هست

موفق باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرمایشات سراب عزیز کلا تائید میشه :)

کلا این مسئله ثابت شدس که بعضی از خبرنگاران و روزنامه نگاران بیشتر به فکر " محو " کردن افراد مورد نظرشون هستن تا درج اخبار ورزشی و متاسفانه به هر حرف و راهی هم متوصل میشن

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فرمایشات سراب عزیز کلا تائید میشه :)

کلا این مسئله ثابت شدس که بعضی از خبرنگاران و روزنامه نگاران بیشتر به فکر " محو " کردن افراد مورد نظرشون هستن تا درج اخبار ورزشی و متاسفانه به هر حرف و راهی هم متوصل میشن

و متاسفانه قدرت خیلی زیادی هم دارن:wacko:
من به شخصه عاشق خبرنگاری هستم ولی خیلی وقت های کارهای کثیفی می بینم از خبرنگارها که زده می شم

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اوکی من دیگه چیزی نمیگم. گذشت زمان خیلی چیزا رو روشن خواهد کرد!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من یادمه اینجا یه پست زدم. چرا پاک شد؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
منم موافقم که طرف حقش بوده کتک بخوره !
چرا نخوره ، رفته تو جایگاه ور دل طرفدارا تیم مخالف پررو بازی هم درآورده !!
بابا هرکی باشه کتک می خوره ...
در ضمن خداداد خیلی با شرافت زندگی کرده و هیچ وقت دروغ نگفته و جیره خواره کسی هم نیست واسه همین دارن براش پاپوش درست می کنن
اون خبرنگاره که تابلو بود داره خط میگیره
وقتی آدم بی شعوری مثل این کیومرث هاشمی بدون اینکه بدونه قضیه چیه میاد ضر مفت میزنه دیگه باید فاتحه این فوتبال دولتی-مافیایی رو خوند !
چرا اون روزی که علی دایی اون عکاس بدبخت رو به بدترین شکل ممکن گرفت کتک زد کسی صداش در نیومد ؟!؟!؟
وقتی کسی مثل کفاشیان که یه آدم نفهم عقده ای بیشتر نیست که رشته اصلیش دومیدانی بوده و حالا به خاطر چاپلوسی این و اون به اینجا رسیده ، بشه رییس فدراسیون فوتبال از کسی هم انتظاری نمیره
دم همه طرفدارهای استقلال گرم که امروز نشون دادن عشق مردم ایران افرادی مثل خداداد هستند و هیچ کس نمی تونه باهاشون در بیوفته
مطمئن باشید اگه تنبیه غیرعادلانه ای برای خداداد در نظر گرفته باشه خیلی اتفاقات توی فوتبال میوفته که دست خیلی ها رو میشه
در کل من هم (مثل بازی امروز استقلال که همه شعارشون این بود) میگم : خداداد ، خداداد ، حمایتت می کنیم

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
کفاشیان که خوب توشونه...
به نظر من خداداد مرده. همین آدم یه تار موش به صدتا امثال استاد هاشمی و مهندس علی آبادی پدر و مادر شوهر ورزش ایران و همین آقای اسطوره فوتبال جهان و ایران مهندس علی دایی شرف داره. لااقل برای من که همیشه یه آدم دوست داشتنی و قابل احترامه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خداداد ثبات روانی نداره ...

از خدادا خوشتون میاد ..... ولی جای تعجب داره که رزومه ی اون رو نمیدونید :

اجازه بدید :

* درگیری با فرهاد کاظمی سرمربی تیم بهمن در فصل 75 - 74
* داشتن مشکلات شخصی کوچک و بزرگ با محمد مایلی کخن در سال های 75 و 76
* درگیری لفظی با برند شوستر سرمربی وقت تیم کلن در فصل 2000 - 1999
* درگیری شدید با یک بازیکن در لیگ آمریکا در قالب بازکن سن خوزه در سال 79
* اختلاف شدید با فدراسیون و جلال طالبی سرمربی تیم ملی پس از جام جهانی 98
* درگیری با علی دائی در اردوی تیم ملی در آمریکا
* درگیری با مصطفی دنیزلی سرمربی تیم پاس در سال 84
* حرکت توهین آمیز به تماشاگران ابومسلم در فصل 84 - 83
* اختلاف با بلاژویچ سرمربی تیم ملی در مقدماتی جام جهانی 2002
* اختلاف با برانکو ایوانکویچ در مقدماتی جام جهانی سال 2006
* اختلاف با اکبر میثاقیان در فصل 85 - 84
* درگیری فیزیکی با ناصر شفق در فصل 86 - 85

و حالا هم درگیری شدید با یک آدم (نه خبرنگار ورزشی) که وقتی تیمش برده صلوات فرستاده ... (فحش در کار نبوده )

منبع : روزنامه ی ایران ورزشی

شاید اگه روز بازی با استرالیا عابدزاده در دروازه نبود بد بلائی به سر تور دروازه ی تیم ملی می اومد .... با این حال خداداد حماسه ساز لقب گرفت در حالی که هیچ وقت به سطح بازیکنان درجه اول فوتبال هم نرسید ...

معتقدم که خداداد برخلاف اونچه که میگه بوئی از مردونگی نبرده ... و همینطور اونطور که ادعا میکنه که خداداد دروغ نمیگه نیست و اصلا خدادا ادمی نیست که بخواد توی یه باشگاه فرهنگی ورزشی بازی کنه یا مربی باشه ... خدادا تمام شد ...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من و شما اصلا در حدی نیستیم که بخوایم در مورد یک آدم به این بزرگی اینگونه صحبت کنیم ، چون معتقدم وقتی میشه در مورد شخصی مثل خداداد صحبت کرد که حداقل در حد خودش باشیم!
کسانی امثال شما فقط تحت تاثیر جو قرار داری و جو زده شدی ... حتما این همه آدم احمق هستند و نمی فهمن و فقط شما و یکی دو نفر دیگه حالیتونه !
حتی امیر قلعه نوعی هم از خداداد حمایت کرده اون موقع شما که حتی ......... !!!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
من و شما اصلا در حدی نیستیم که بخوایم در مورد یک آدم به این بزرگی اینگونه صحبت کنیم ، چون معتقدم وقتی میشه در مورد شخصی مثل خداداد صحبت کرد که حداقل در حد خودش باشیم!
کسانی امثال شما فقط تحت تاثیر جو قرار داری و جو زده شدی ... حتما این همه آدم احمق هستند و نمی فهمن و فقط شما و یکی دو نفر دیگه حالیتونه !
حتی امیر قلعه نوعی هم از خداداد حمایت کرده اون موقع شما که حتی ......... !!!

کاملا!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خداداد ثبات روانی نداره ...

از خدادا خوشتون میاد ..... ولی جای تعجب داره که رزومه ی اون رو نمیدونید :

اجازه بدید :

* درگیری با فرهاد کاظمی سرمربی تیم بهمن در فصل 75 - 74
* داشتن مشکلات شخصی کوچک و بزرگ با محمد مایلی کخن در سال های 75 و 76
* درگیری لفظی با برند شوستر سرمربی وقت تیم کلن در فصل 2000 - 1999
* درگیری شدید با یک بازیکن در لیگ آمریکا در قالب بازکن سن خوزه در سال 79
* اختلاف شدید با فدراسیون و جلال طالبی سرمربی تیم ملی پس از جام جهانی 98
* درگیری با علی دائی در اردوی تیم ملی در آمریکا
* درگیری با مصطفی دنیزلی سرمربی تیم پاس در سال 84
* حرکت توهین آمیز به تماشاگران ابومسلم در فصل 84 - 83
* اختلاف با بلاژویچ سرمربی تیم ملی در مقدماتی جام جهانی 2002
* اختلاف با برانکو ایوانکویچ در مقدماتی جام جهانی سال 2006
* اختلاف با اکبر میثاقیان در فصل 85 - 84
* درگیری فیزیکی با ناصر شفق در فصل 86 - 85

و حالا هم درگیری شدید با یک آدم (نه خبرنگار ورزشی) که وقتی تیمش برده صلوات فرستاده ... (فحش در کار نبوده )

منبع : روزنامه ی ایران ورزشی

شاید اگه روز بازی با استرالیا عابدزاده در دروازه نبود بد بلائی به سر تور دروازه ی تیم ملی می اومد .... با این حال خداداد حماسه ساز لقب گرفت در حالی که هیچ وقت به سطح بازیکنان درجه اول فوتبال هم نرسید ...

معتقدم که خداداد برخلاف اونچه که میگه بوئی از مردونگی نبرده ... و همینطور اونطور که ادعا میکنه که خداداد دروغ نمیگه نیست و اصلا خدادا ادمی نیست که بخواد توی یه باشگاه فرهنگی ورزشی بازی کنه یا مربی باشه ... خدادا تمام شد ...
ميدوني نوشته اين روزنامه كه نقل قول كني كاملا مغرضانه هست دوست عزيز!
مايلي كهن !!! آدم خندش ميگيره! آخه مايلي كهن با كي مشكل نداره!
اختلاف با برانكو بلا»ويچ و غيره هم فقط بزرگ جلوه داده شده!

شما از كجا ميدوني فحش نبوده؟ اونجا بودي؟
نميدونم چرا همينطوري الكي از پيش خود قضاوت ميكنيم.
در تصديق گته دوستان خداداد مرده! اگه زده بود ميگفت زدم! من خيلي خوب ميشناسم اين بازيكن سابق و مربي رو چون هم استانيش هستم و بازيهاي زيادي رو دنبال كردم.

در مورد تمام شدن هم فقط اگه خودش بخواهد تموم ميشه نه اينكه به گفته شما يا هر كسه ديگه!

لطفا در تخريب چهره ها اين نامرد ها ( فدراسيون وجرايد و ....رو ياري نفرماييد!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خداداد هر چی باشه مرده .
من هم استانیش هستم و خیلی چیز ها ازش شنیدم و یا دیدم .
کمی بد دهنه اما خیلی از مردیش شنیدم .
اینقدر هم جربزه داره که اگه زده باشه میگه زدم .
۱۰۰٪ اینا همش برنامه بود برا تخریب خداداد . میخوان آستانه تحمل ما رو تست کنن . میخوان ببینن کی بی غیرت میشیم .
خداداد رو دوست دارم هر اتفاقی هم بیافته باز دوستش دارم .
و واقعا متاسفم برا کسایی که میخوان با این کارا به هدف هاشون برسند .
این سناریو برا این بود که نگذارند خداداد عزیزی سرمربی تیم امید بشه !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خداداد هر چی باشه مرده .
من هم استانیش هستم و خیلی چیز ها ازش شنیدم و یا دیدم .
کمی بد دهنه اما خیلی از مردیش شنیدم .
اینقدر هم جربزه داره که اگه زده باشه میگه زدم .
۱۰۰٪ اینا همش برنامه بود برا تخریب خداداد . میخوان آستانه تحمل ما رو تست کنن . میخوان ببینن کی بی غیرت میشیم .
خداداد رو دوست دارم هر اتفاقی هم بیافته باز دوستش دارم .
و واقعا متاسفم برا کسایی که میخوان با این کارا به هدف هاشون برسند .
این سناریو برا این بود که نگذارند خداداد عزیزی سرمربی تیم امید بشه !
اصل قضیه این بود که افشار زاده با کفاشیان سر همین موضوع بحث داشتن و داشت کار به جاهای باریک می کشید
کفاشیان می گفت خداداد نه ، افشار زاده می گفت فقط خداداد ...
دیدن کاری نمی تونن بکنن بهترین راه رو تو این دیدن که خداداد رو حذف کنن و چه بهونه ای از این بهتر !

بالا