• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
والا سابقه دایی بد تر از خداداد ه . اون موقع اون شده قهرمان ملی این یکی شده منفور .
دیگه سابقه دایی رو همه میدونند .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من و شما اصلا در حدی نیستیم که بخوایم در مورد یک آدم به این بزرگی اینگونه صحبت کنیم ، چون معتقدم وقتی میشه در مورد شخصی مثل خداداد صحبت کرد که حداقل در حد خودش باشیم!
کسانی امثال شما فقط تحت تاثیر جو قرار داری و جو زده شدی ... حتما این همه آدم احمق هستند و نمی فهمن و فقط شما و یکی دو نفر دیگه حالیتونه !
حتی امیر قلعه نوعی هم از خداداد حمایت کرده اون موقع شما که حتی ......... !!!

جو زده ؟ مثلا از چی جو زده بشم ؟ شما داری حمایت میکنی ... من نمیکنم .... حالا دیگه اینوسط کی جو زده شده رو که شما نباید تشخیص بدی ... در ضمن چرا صبر دو تا کلمه حرف رو نداری ؟ مگه من گفتم کسی احمق هست و من درست میگم ؟

ثانیا کی همچین حرفی زده که فقط من و یکی دونفر دیگه هستیم که فکر میکنیم خداداد مشکل داره ... خیلی ها با من هم عقیده هستن ...

ثالثا .... امیرقلعه نوعی عشق منه .... عشق .... می فهمی چی میگم ؟ عشق .... ولی دلیل نشد که همه ی حرفاش درست باشه ؟ مگه من خرم که بخوام تابع محضش باشم ؟ من هیچ کسی هم که نباشم یه نفرم با رائی که دارم ...شما هم یه رای داری ... قلعه نوعی (زنرال) هم یه رای ؟ مگه عقلم ضایع شده که بخوام حرف کسی رو که حالا به هر دلیلی خیلی قبولش دارم چشم بسته قبول کنم ؟

یه حرفی که میخواید بزنید اول تو دهنتون مزه کنید .... حرفهاتون بوی توهین میده .... در حالی که از این قضیه به من و شما چیزی نمیرسه جز اینکه حالا یا در حق خدادا جفا میشه که ما مسئولیم یا در حق جامعه ی ورزشی که شما مقصرید ...

شاید شما در حدی نباشدی که بخواید در مورد آدمی مثل خداداد اظهار نظر کنید ..... ولی من احساس میکنم که همه ی مردم حق دارن که ازادانه نظرشون رو راجع به همه چیز بگن .... با این حرفی که شما میزنی برگشت میخوریم به عصر رونسانس که ؟ مردم تو کل دنیا سیاستهای بزرگترین سیاستمدارها رو زیر سوال میبرن .... حالا ما تو ایران نمیتونیم راجع به خداداد عزیزی حرف بزنیم چون در حد خدادا نیستیم ؟ برای حرف زدن در مورد خدادا لازم نیست که در حد خداداد باشیم .... لازمه که منطق داشته باشیم ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ميدوني نوشته اين روزنامه كه نقل قول كني كاملا مغرضانه هست دوست عزيز!
مايلي كهن !!! آدم خندش ميگيره! آخه مايلي كهن با كي مشكل نداره!
اختلاف با برانكو بلا»ويچ و غيره هم فقط بزرگ جلوه داده شده!

شما از كجا ميدوني فحش نبوده؟ اونجا بودي؟
نميدونم چرا همينطوري الكي از پيش خود قضاوت ميكنيم.
در تصديق گته دوستان خداداد مرده! اگه زده بود ميگفت زدم! من خيلي خوب ميشناسم اين بازيكن سابق و مربي رو چون هم استانيش هستم و بازيهاي زيادي رو دنبال كردم.

در مورد تمام شدن هم فقط اگه خودش بخواهد تموم ميشه نه اينكه به گفته شما يا هر كسه ديگه!

لطفا در تخريب چهره ها اين نامرد ها ( فدراسيون وجرايد و ....رو ياري نفرماييد!

دوست عزیز با جمله ی آخرتون من رو همردیف اون نامردها (فدراسیون و جراید) قرار دادید .... از این بابت ممنونم ...

ولی ایا شما در صحنه ها حضور داشتید که اینقدر بیپروا راجع به درستی خداداد مطلب میزنی ؟

کی از این بابا مرد ساخته ؟ شما ها ... وگرنه کجا مردونگیش رو ثابت کرده ....

مشکل اینه که شما برنامه ی 90 رو کامل پیگیری نکردی که ببینی خداداد قبلا و در موارد مشابه چی جوری برخورد کرد .... اصلا از لحاظ عصبی کنترل نداره ... حرفاش توی کمیته ی انضبازطی رو هم شنیدیم ... همش از موضع قلدر مآبانه و ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
والا سابقه دایی بد تر از خداداد ه . اون موقع اون شده قهرمان ملی این یکی شده منفور .
دیگه سابقه دایی رو همه میدونند .

بحثی توی این نیست که خدادا هر چی باشه از دائی بهتره ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اصل قضیه این بود که افشار زاده با کفاشیان سر همین موضوع بحث داشتن و داشت کار به جاهای باریک می کشید
کفاشیان می گفت خداداد نه ، افشار زاده می گفت فقط خداداد ...
دیدن کاری نمی تونن بکنن بهترین راه رو تو این دیدن که خداداد رو حذف کنن و چه بهونه ای از این بهتر !

شما که مدعی بودی باید در حد افراد بود تا بشه در موردشون اظهار نظر کرد ؟ من که آمار الکی ندادم ... کاملا مستند .... شما بگید که در حد کفاشیان و افشارزاده هستید که دارید راجع بشون اظهار نظر میکنید ؟؟ و آیا میکروفون کار گذاشته بودید که دارید این حرفا رو میزنید ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان عزیز لطفا با هم دعوا و به همدیگه توهین نکنید...

البته از سابقه خداداد مشخصه که عصبی هست و فشار زیادی بهش میاد در طول بازی.. از طرف داور ، از طرف بازیکنان و ومدیریت و .....

اما در کل من فکر میکنم در این قضیه نمیشه تقصیرها رو فقط به گردن یه طرف انداخت. هم خبرنگاره مقصره و هم طرق مقابل
مقدارش رو نمیدونم. شاید خبرنگاره خیلی مقصره و خدادا کمتر شاید هم برعکس....

اینکه کی اون دعوا رو شروع کرده خیلی مهم هست.... ای کاش بچه های پیام از کوره در نمیرفتن و اون طرف رو کتک نمیزدند که اینگونه نمیشد.

البته من خودم به این خبرنگار هم مشکوک هست چون حرف های ضد و نقیض میزد. به نظر بنده هم مشخص بود که چیزهایی رو میگی که همشون واقعی نیستند. چون شما وقتی اتفاقی برات می افته اونم به این شکل معمولا جزئیات رو کامل یادت هست.

اون تشبیه فلسطین بیشتر به نظر من استفاده ابزاری بود. چون چندین بار روش مانور دادن.

من زیاد در جریان تیم امید و نقشه برای خداداد نیستم. اما اگه هممون یاد بگیریم که چطور موقع عصبانیت جلوی خودمون رو بگیریم خیلی از مشکلات که بعدا یقه خودمون رو میگیرن مطمئنا پیش نخواهد امد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به همین بازیکنا که شاید جنجالی ترین بازیکنان لیگ بودن خودتون نگیه کنید ... ببینید که کل درگیریهای همشون به اندازه ی درگیریهای خدادا میرسه یا نه ...

کریمی که بعد از اون لگدی که به داور زد و محروم شد مگخ حرکت دیگه ای ازش دیدیم ؟ کریمی هم کسی بود که زیر بار زور نرفت .... به بهترین وجه ممکن ... دیدیم که چطور دائی رو کوچیک کرد جلوی ملت ... کل ماجرای کرمی یک دهم عزیزی هم نیست ... بازیکن بزرگتری هم هست از عزیزی ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به همین بازیکنا که شاید جنجالی ترین بازیکنان لیگ بودن خودتون نگیه کنید ... ببینید که کل درگیریهای همشون به اندازه ی درگیریهای خدادا میرسه یا نه ...

کریمی که بعد از اون لگدی که به داور زد و محروم شد مگخ حرکت دیگه ای ازش دیدیم ؟ کریمی هم کسی بود که زیر بار زور نرفت .... به بهترین وجه ممکن ... دیدیم که چطور دائی رو کوچیک کرد جلوی ملت ... کل ماجرای کرمی یک دهم عزیزی هم نیست ... بازیکن بزرگتری هم هست از عزیزی ...

کریمی اگر چه بازیکن بزرگی هست ولی هیچ وقت توی تیم ملی به حق اش نرسید یا اینکه توی تیم ملی اون موفقیتی رو که خداداد داشت رو نداشته

مثلا تو بازی با ایرلند کریمی تو هم بازی رفت و هم تو بازی برگشت می تونست حداقل یک گل بزنه ولی نتونست و من رو در همون موقع یاد خداداد انداخت اگه کریمی اون گل ها رو می زد تبدیل میشد به حماسه ساز دیگه برای ما ولی نتونست و ما هم نتونستیم بریم جام جهانی البته اینکه ما نرفتیم جام جهانی تقصیر کریمی نبود بلکه تقصیر کل تیم و مربی بود همانطور که ما در ملبورن رفتیم جام جهانی هم به خاطر همه تیم بود فقط می خواستم مقایسه کنم که چرا خداداد شد حماسه ساز ملبورن ولی کریمی نتونست بشه

کریمی با ماگات مشکل داشت تو بایرن
کریمی با علی دایی مشکل داشت و داره
کریمی فکر کنم تو قطر هم با یکی از مربیان مشکل داشته
کریمی یک بار زده داور رو
خوب الان بگیم که کریمی اخلاق درستی نداره و تعادل روانی نداره

و خیلی مثال دیگه میشه زد

خداداد اگه دنبال پول و مقام بود خیلی وقت پیش بجای اینکه حرف های بر علیه فدراسیون بزنه می رفت مثل خیلی های دیگه پاچه خواری اونها رو می کرد
هنوز فکر کنم یادتون هست تو جام جهانی 98 که که ایران رفت فیفا برای هر بازی مقداری پول به فدراسیون ایران داد بعد از جام جهانی کی بود که علنا گفت این پول ها رو چکار کرده اید چرا هنوز ورزشگاه آزادی مثل باتلاق می مونه ولی شما اون را درست نمی کنید یا اینکه چرا از این پول های که می گیرید به بازیکن های فوتبال هیچی نمی رسه
اگه خداداد به دایی حسادت می کرد طبق حرف شما هیچ وقت نمی رفت پشت سر فدراسیون های که مال بیت المال رو می خوردند صحبت کنه
من فقط می گم که خداداد هر چی که هست دنبال مقام و پست و پول نیست وگرنه نمی رفت تو تیمی مربیگری کنه که فقیر ترین تیم لیگ هست و اینکه دروغ نمی گه
اگه چند برنامه قبل نود رو دیده باشید در مورد همون قضیه اهواز که یکی از تماشاگر نما ها رو زده بود گفت که آره من زدم اگه دوباره ببینم دو تا دیگه هم می زنم اونجا هم می تونست بگه پشیمونم و خیلی کار ها بکنه ولی مردونه وایستاد و گفت آره زدم خوب کاری کردم که زدم ( البته من کار ایشون رو تائید نمی کنم فقط می خوام بگم اینقدر مرد هست وقتی که زده بعدش نیاد ننه من غریبن در بیاره )

علی دایی رو یادتون هست که علنا با سر زد تو دماغ شیث و همه دوربین ها هم نشون دادند ولی دایی چکار کرد گفت من نزدم اصلا بهش برخورد نکرده
و بعدش تو کمیته انظباطی دیدین چه قشقلقی راه انداخت و حتی رفت مجلس ... تا محرومیتش رو از 4 جلسه بکنند یک جلسه
خوب حالا خداداد کدوم از این کار ها رو می کنه کمیته انظباطی هر رای براش زده همش رو اجرا کرده چرا چون هیچ وقت دوست نداشته دستمال دستش بگیره ( با عرض پوزش ) تو این جامعه ما خیلی ها دست مال ور می دارند تا بجای برسند هیچکس طبق استعداد و ارزشی که داره سر جاش نیست (البته کلی نیست ) سطح مردم با سطح دستمالشون می سنجند ( و مهران مدیری چقدر قشنگ اونو به تصویر کشید ) حالا یکی که به حرف اینها گوش نمی کنه و از دستمال خوشش نمیاد باید متهم به این بشه که از لحاظ اخلاقی و روانی تعادل نداره چون دوست نداره مثل بقیه باشه

موفق باشید :)

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بر نخوره به کسی ولی اگه نگک می مونه رو دلم....
کسایی که الان دارن ب ضد خداداد جبهه می گیرن یا آدم های حزب** هستن یا خیلی سطحی نگرن یا باری به هر جهت هستن...
اگر انصاف داشته باشیم و اون حرف ها رو شنیده باشیم قانع می شدیم که خداداد دروغ نمی گه
همین عادل خیلی سنگ این خبرنگارها رو به سینه می زنه ولی خودش متوجه شد که شیرازیه داره دروغ می گه..
من که آرزو می کنم رسوا بشن اونایی که این قدر نامردی دارن می کنن...چون یه شکست بزرگ برای حزب**** خواهد بود

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کریمی یک بار زده داور رو

دوست عزیز اختلاف داشتن فرق میکنه با درگیری لفظی و فیزیکی .... این اختلافات که چیز جدیدی نیست .... خداداد اختلاف که داره بماند ... همیشه درگیر درگیریهای لفظی و فیزیکی هست ....

این چیزهائی که راجع به کریمی گفتید همش اختلافات بوده نه درگیری (غیر از 1 مورد)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کریمی اگر چه بازیکن بزرگی هست ولی هیچ وقت توی تیم ملی به حق اش نرسید یا اینکه توی تیم ملی اون موفقیتی رو که خداداد داشت رو نداشته

مثلا تو بازی با ایرلند کریمی تو هم بازی رفت و هم تو بازی برگشت می تونست حداقل یک گل بزنه ولی نتونست و من رو در همون موقع یاد خداداد انداخت اگه کریمی اون گل ها رو می زد تبدیل میشد به حماسه ساز دیگه برای ما ولی نتونست و ما هم نتونستیم بریم جام جهانی البته اینکه ما نرفتیم جام جهانی تقصیر کریمی نبود بلکه تقصیر کل تیم و مربی بود همانطور که ما در ملبورن رفتیم جام جهانی هم به خاطر همه تیم بود فقط می خواستم مقایسه کنم که چرا خداداد شد حماسه ساز ملبورن ولی کریمی نتونست بشه

کریمی یک بار زده داور رو

و خیلی مثال دیگه میشه زد

خداداد اگه دنبال پول و مقام بود خیلی وقت پیش بجای اینکه حرف های بر علیه فدراسیون بزنه می رفت مثل خیلی های دیگه پاچه خواری اونها رو می کرد
هنوز فکر کنم یادتون هست تو جام جهانی 98 که که ایران رفت فیفا برای هر بازی مقداری پول به فدراسیون ایران داد بعد از جام جهانی کی بود که علنا گفت این پول ها رو چکار کرده اید چرا هنوز ورزشگاه آزادی مثل باتلاق می مونه ولی شما اون را درست نمی کنید یا اینکه چرا از این پول های که می گیرید به بازیکن های فوتبال هیچی نمی رسه
اگه خداداد به دایی حسادت می کرد طبق حرف شما هیچ وقت نمی رفت پشت سر فدراسیون های که مال بیت المال رو می خوردند صحبت کنه
من فقط می گم که خداداد هر چی که هست دنبال مقام و پست و پول نیست وگرنه نمی رفت تو تیمی مربیگری کنه که فقیر ترین تیم لیگ هست و اینکه دروغ نمی گه
اگه چند برنامه قبل نود رو دیده باشید در مورد همون قضیه اهواز که یکی از تماشاگر نما ها رو زده بود گفت که آره من زدم اگه دوباره ببینم دو تا دیگه هم می زنم اونجا هم می تونست بگه پشیمونم و خیلی کار ها بکنه ولی مردونه وایستاد و گفت آره زدم خوب کاری کردم که زدم ( البته من کار ایشون رو تائید نمی کنم فقط می خوام بگم اینقدر مرد هست وقتی که زده بعدش نیاد ننه من غریبن در بیاره )

علی دایی رو یادتون هست که علنا با سر زد تو دماغ شیث و همه دوربین ها هم نشون دادند ولی دایی چکار کرد گفت من نزدم اصلا بهش برخورد نکرده
و بعدش تو کمیته انظباطی دیدین چه قشقلقی راه انداخت و حتی رفت مجلس ... تا محرومیتش رو از 4 جلسه بکنند یک جلسه
خوب حالا خداداد کدوم از این کار ها رو می کنه کمیته انظباطی هر رای براش زده همش رو اجرا کرده چرا چون هیچ وقت دوست نداشته دستمال دستش بگیره ( با عرض پوزش ) تو این جامعه ما خیلی ها دست مال ور می دارند تا بجای برسند هیچکس طبق استعداد و ارزشی که داره سر جاش نیست (البته کلی نیست ) سطح مردم با سطح دستمالشون می سنجند ( و مهران مدیری چقدر قشنگ اونو به تصویر کشید ) حالا یکی که به حرف اینها گوش نمی کنه و از دستمال خوشش نمیاد باید متهم به این بشه که از لحاظ اخلاقی و روانی تعادل نداره چون دوست نداره مثل بقیه باشه

تایید میشه. خداداد هر چی باشه پاچه خوار نیست و به همین خاطر براش دردسر درست کردن.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
کاربر عزیز جناب aghamostafaa

و دیگر دوستان

لطفا در پست زدن بیشتر دقت کنید .

لطفا قوانین رو کاملا رعایت کنید و به گفته های همدیگر احترام بگذارید .

با تشکر از همه ی شما .

مشکلات شخصی رو در پی ام حل کنید.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
:

* درگیری با فرهاد کاظمی سرمربی تیم بهمن در فصل 75 - 74
* داشتن مشکلات شخصی کوچک و بزرگ با محمد مایلی کخن در سال های 75 و 76
* درگیری لفظی با برند شوستر سرمربی وقت تیم کلن در فصل 2000 - 1999
* درگیری شدید با یک بازیکن در لیگ آمریکا در قالب بازکن سن خوزه در سال 79
* اختلاف شدید با فدراسیون و جلال طالبی سرمربی تیم ملی پس از جام جهانی 98
* درگیری با علی دائی در اردوی تیم ملی در آمریکا
* درگیری با مصطفی دنیزلی سرمربی تیم پاس در سال 84
* حرکت توهین آمیز به تماشاگران ابومسلم در فصل 84 - 83
* اختلاف با بلاژویچ سرمربی تیم ملی در مقدماتی جام جهانی 2002
* اختلاف با برانکو ایوانکویچ در مقدماتی جام جهانی سال 2006
* اختلاف با اکبر میثاقیان در فصل 85 - 84
* درگیری فیزیکی با ناصر شفق در فصل 86 - 85

خوب اینا چیه این هم اختلاف هست دیگه
یه در گیری فیزیکی با شفق داشته که شفق زده تو گوش خداداد و خداداد نزده شفق را ( فکر می کنم که خداداد اگه کتک هم بخوره میگن خداداد تعادل نداره )
همین ها هم که گفتی همش اختلاف بوده و بلند نشده که مربی ها رو بزنه :happy:
حالا با حرف من مگه چه فرقی داره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عادل فردوسی پور در برنامه نود صحنه مربوط به ادرار بازیکن ابومسلم را بارها به بینندگان نشان داد وی در همین زمینه با مسولان این باشگاه صحبت کرد که کمی زیاده روی کرد.
این که این بازیکن کار اشتباهی مرتکب شده درست اما آیا پخش آن از صداو سیما و خرد کردن شخصیت آن بنده خدا تا این حد کار درستی است؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
والا نمیدونم اما اینم نمی فهمم که سرپرست تیم ابومسلم چرا اینقدر اصرار داشت بگه که اینجوری نبوده در صورتی که تصویرش پخش شد !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
عادل فردوسی پور در برنامه نود صحنه مربوط به ادرار بازیکن ابومسلم را بارها به بینندگان نشان داد وی در همین زمینه با مسولان این باشگاه صحبت کرد که کمی زیاده روی کرد.
این که این بازیکن کار اشتباهی مرتکب شده درست اما آیا پخش آن از صداو سیما و خرد کردن شخصیت آن بنده خدا تا این حد کار درستی است؟

تایید میشه.عادل فقط به فکر جذابیت برنامه اش هست.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

من که 90 رو ندیدم .... ولی کار واقعا اشتباهی کرده .... واقعا .... چون اون بازیکن شاید توی جائی بازی کرده که اینها چیز خارج از عرفی نبوده براشون .... حالا یه سهل انگاری شده و براش توضیح ندادن ... نباید با شخصیت یه نفر هر چند غیر ایرانی اینطور بازی کنن .....

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دیشب توی برنامه 90 از نصیر زاده در مورد بهترین گل نیم فصل ازش پرسبدن !!!!
نصیر زاده هم با یه دلیل مزخرف که برای ردگم کنی بودش گفت گل آرش برهانی بهتر از بفیه بودش چون فنی بودش ولی 4 تا گل دیگه قدرتی !!!!
بماند که این تقسیم بندی رو از کی و کجا آورده !!!!!
من سال پیش هفته نامه عصر ارتباطات رو میخونم که مصاحبه ای رو با نصیر زاده که مدیر یکی از شرکت ها هستش رو نوشته بودند (( محتویات این هفته نامه هیچ ربطی به ورزش و فوتیال نداره )) آقای نصیر زاده همون جا گفته بود که طرفدار تیم استقلال هستش

و این شکلی هستش که برای پنهان کردن طرفداری خودش از تیم استقلال ، گل ها رو فنی و قدرتی تقسیم بندی میکنه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دیشب توی برنامه 90 از نصیر زاده در مورد بهترین گل نیم فصل ازش پرسبدن !!!!
نصیر زاده هم با یه دلیل مزخرف که برای ردگم کنی بودش گفت گل آرش برهانی بهتر از بفیه بودش چون فنی بودش ولی 4 تا گل دیگه قدرتی !!!!
بماند که این تقسیم بندی رو از کی و کجا آورده !!!!!
من سال پیش هفته نامه عصر ارتباطات رو میخونم که مصاحبه ای رو با نصیر زاده که مدیر یکی از شرکت ها هستش رو نوشته بودند (( محتویات این هفته نامه هیچ ربطی به ورزش و فوتیال نداره )) آقای نصیر زاده همون جا گفته بود که طرفدار تیم استقلال هستش

و این شکلی هستش که برای پنهان کردن طرفداری خودش از تیم استقلال ، گل ها رو فنی و قدرتی تقسیم بندی میکنه

سخت نگیر ... مگه گل قشنگ تر از برگردون ارش هم داشتیم ؟؟؟؟؟ یا این آخری که به پیام زد ؟؟؟ آخر هنرنمائی بود .

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
انصافا؛ کدوم از گلها بهتر از گل برهانی بود؟
گل آل نعمه هم خیلی خفن بود ولی انصافا گل برهانی تک بود.

بالا