من و شما اصلا در حدی نیستیم که بخوایم در مورد یک آدم به این بزرگی اینگونه صحبت کنیم ، چون معتقدم وقتی میشه در مورد شخصی مثل خداداد صحبت کرد که حداقل در حد خودش باشیم!
کسانی امثال شما فقط تحت تاثیر جو قرار داری و جو زده شدی ... حتما این همه آدم احمق هستند و نمی فهمن و فقط شما و یکی دو نفر دیگه حالیتونه !
حتی امیر قلعه نوعی هم از خداداد حمایت کرده اون موقع شما که حتی ......... !!!
ميدوني نوشته اين روزنامه كه نقل قول كني كاملا مغرضانه هست دوست عزيز!
مايلي كهن !!! آدم خندش ميگيره! آخه مايلي كهن با كي مشكل نداره!
اختلاف با برانكو بلا»ويچ و غيره هم فقط بزرگ جلوه داده شده!
شما از كجا ميدوني فحش نبوده؟ اونجا بودي؟
نميدونم چرا همينطوري الكي از پيش خود قضاوت ميكنيم.
در تصديق گته دوستان خداداد مرده! اگه زده بود ميگفت زدم! من خيلي خوب ميشناسم اين بازيكن سابق و مربي رو چون هم استانيش هستم و بازيهاي زيادي رو دنبال كردم.
در مورد تمام شدن هم فقط اگه خودش بخواهد تموم ميشه نه اينكه به گفته شما يا هر كسه ديگه!
لطفا در تخريب چهره ها اين نامرد ها ( فدراسيون وجرايد و ....رو ياري نفرماييد!
والا سابقه دایی بد تر از خداداد ه . اون موقع اون شده قهرمان ملی این یکی شده منفور .
دیگه سابقه دایی رو همه میدونند .
اصل قضیه این بود که افشار زاده با کفاشیان سر همین موضوع بحث داشتن و داشت کار به جاهای باریک می کشید
کفاشیان می گفت خداداد نه ، افشار زاده می گفت فقط خداداد ...
دیدن کاری نمی تونن بکنن بهترین راه رو تو این دیدن که خداداد رو حذف کنن و چه بهونه ای از این بهتر !
به همین بازیکنا که شاید جنجالی ترین بازیکنان لیگ بودن خودتون نگیه کنید ... ببینید که کل درگیریهای همشون به اندازه ی درگیریهای خدادا میرسه یا نه ...
کریمی که بعد از اون لگدی که به داور زد و محروم شد مگخ حرکت دیگه ای ازش دیدیم ؟ کریمی هم کسی بود که زیر بار زور نرفت .... به بهترین وجه ممکن ... دیدیم که چطور دائی رو کوچیک کرد جلوی ملت ... کل ماجرای کرمی یک دهم عزیزی هم نیست ... بازیکن بزرگتری هم هست از عزیزی ...
کریمی با ماگات مشکل داشت تو بایرن
کریمی با علی دایی مشکل داشت و داره
کریمی فکر کنم تو قطر هم با یکی از مربیان مشکل داشته
کریمی یک بار زده داور رو
خوب الان بگیم که کریمی اخلاق درستی نداره و تعادل روانی نداره
موفق باشید![]()
کریمی اگر چه بازیکن بزرگی هست ولی هیچ وقت توی تیم ملی به حق اش نرسید یا اینکه توی تیم ملی اون موفقیتی رو که خداداد داشت رو نداشته
مثلا تو بازی با ایرلند کریمی تو هم بازی رفت و هم تو بازی برگشت می تونست حداقل یک گل بزنه ولی نتونست و من رو در همون موقع یاد خداداد انداخت اگه کریمی اون گل ها رو می زد تبدیل میشد به حماسه ساز دیگه برای ما ولی نتونست و ما هم نتونستیم بریم جام جهانی البته اینکه ما نرفتیم جام جهانی تقصیر کریمی نبود بلکه تقصیر کل تیم و مربی بود همانطور که ما در ملبورن رفتیم جام جهانی هم به خاطر همه تیم بود فقط می خواستم مقایسه کنم که چرا خداداد شد حماسه ساز ملبورن ولی کریمی نتونست بشه
کریمی با ماگات مشکل داشت تو بایرن
کریمی با علی دایی مشکل داشت و داره
کریمی فکر کنم تو قطر هم با یکی از مربیان مشکل داشته
کریمی یک بار زده داور رو
خوب الان بگیم که کریمی اخلاق درستی نداره و تعادل روانی نداره
و خیلی مثال دیگه میشه زد
خداداد اگه دنبال پول و مقام بود خیلی وقت پیش بجای اینکه حرف های بر علیه فدراسیون بزنه می رفت مثل خیلی های دیگه پاچه خواری اونها رو می کرد
هنوز فکر کنم یادتون هست تو جام جهانی 98 که که ایران رفت فیفا برای هر بازی مقداری پول به فدراسیون ایران داد بعد از جام جهانی کی بود که علنا گفت این پول ها رو چکار کرده اید چرا هنوز ورزشگاه آزادی مثل باتلاق می مونه ولی شما اون را درست نمی کنید یا اینکه چرا از این پول های که می گیرید به بازیکن های فوتبال هیچی نمی رسه
اگه خداداد به دایی حسادت می کرد طبق حرف شما هیچ وقت نمی رفت پشت سر فدراسیون های که مال بیت المال رو می خوردند صحبت کنه
من فقط می گم که خداداد هر چی که هست دنبال مقام و پست و پول نیست وگرنه نمی رفت تو تیمی مربیگری کنه که فقیر ترین تیم لیگ هست و اینکه دروغ نمی گه
اگه چند برنامه قبل نود رو دیده باشید در مورد همون قضیه اهواز که یکی از تماشاگر نما ها رو زده بود گفت که آره من زدم اگه دوباره ببینم دو تا دیگه هم می زنم اونجا هم می تونست بگه پشیمونم و خیلی کار ها بکنه ولی مردونه وایستاد و گفت آره زدم خوب کاری کردم که زدم ( البته من کار ایشون رو تائید نمی کنم فقط می خوام بگم اینقدر مرد هست وقتی که زده بعدش نیاد ننه من غریبن در بیاره )
علی دایی رو یادتون هست که علنا با سر زد تو دماغ شیث و همه دوربین ها هم نشون دادند ولی دایی چکار کرد گفت من نزدم اصلا بهش برخورد نکرده
و بعدش تو کمیته انظباطی دیدین چه قشقلقی راه انداخت و حتی رفت مجلس ... تا محرومیتش رو از 4 جلسه بکنند یک جلسه
خوب حالا خداداد کدوم از این کار ها رو می کنه کمیته انظباطی هر رای براش زده همش رو اجرا کرده چرا چون هیچ وقت دوست نداشته دستمال دستش بگیره ( با عرض پوزش ) تو این جامعه ما خیلی ها دست مال ور می دارند تا بجای برسند هیچکس طبق استعداد و ارزشی که داره سر جاش نیست (البته کلی نیست ) سطح مردم با سطح دستمالشون می سنجند ( و مهران مدیری چقدر قشنگ اونو به تصویر کشید ) حالا یکی که به حرف اینها گوش نمی کنه و از دستمال خوشش نمیاد باید متهم به این بشه که از لحاظ اخلاقی و روانی تعادل نداره چون دوست نداره مثل بقیه باشه
موفق باشید![]()
:
* درگیری با فرهاد کاظمی سرمربی تیم بهمن در فصل 75 - 74
* داشتن مشکلات شخصی کوچک و بزرگ با محمد مایلی کخن در سال های 75 و 76
* درگیری لفظی با برند شوستر سرمربی وقت تیم کلن در فصل 2000 - 1999
* درگیری شدید با یک بازیکن در لیگ آمریکا در قالب بازکن سن خوزه در سال 79
* اختلاف شدید با فدراسیون و جلال طالبی سرمربی تیم ملی پس از جام جهانی 98
* درگیری با علی دائی در اردوی تیم ملی در آمریکا
* درگیری با مصطفی دنیزلی سرمربی تیم پاس در سال 84
* حرکت توهین آمیز به تماشاگران ابومسلم در فصل 84 - 83
* اختلاف با بلاژویچ سرمربی تیم ملی در مقدماتی جام جهانی 2002
* اختلاف با برانکو ایوانکویچ در مقدماتی جام جهانی سال 2006
* اختلاف با اکبر میثاقیان در فصل 85 - 84
* درگیری فیزیکی با ناصر شفق در فصل 86 - 85
عادل فردوسی پور در برنامه نود صحنه مربوط به ادرار بازیکن ابومسلم را بارها به بینندگان نشان داد وی در همین زمینه با مسولان این باشگاه صحبت کرد که کمی زیاده روی کرد.
این که این بازیکن کار اشتباهی مرتکب شده درست اما آیا پخش آن از صداو سیما و خرد کردن شخصیت آن بنده خدا تا این حد کار درستی است؟
عادل فردوسی پور در برنامه نود صحنه مربوط به ادرار بازیکن ابومسلم را بارها به بینندگان نشان داد وی در همین زمینه با مسولان این باشگاه صحبت کرد که کمی زیاده روی کرد.
این که این بازیکن کار اشتباهی مرتکب شده درست اما آیا پخش آن از صداو سیما و خرد کردن شخصیت آن بنده خدا تا این حد کار درستی است؟
دیشب توی برنامه 90 از نصیر زاده در مورد بهترین گل نیم فصل ازش پرسبدن !!!!
نصیر زاده هم با یه دلیل مزخرف که برای ردگم کنی بودش گفت گل آرش برهانی بهتر از بفیه بودش چون فنی بودش ولی 4 تا گل دیگه قدرتی !!!!
بماند که این تقسیم بندی رو از کی و کجا آورده !!!!!
من سال پیش هفته نامه عصر ارتباطات رو میخونم که مصاحبه ای رو با نصیر زاده که مدیر یکی از شرکت ها هستش رو نوشته بودند (( محتویات این هفته نامه هیچ ربطی به ورزش و فوتیال نداره )) آقای نصیر زاده همون جا گفته بود که طرفدار تیم استقلال هستش
و این شکلی هستش که برای پنهان کردن طرفداری خودش از تیم استقلال ، گل ها رو فنی و قدرتی تقسیم بندی میکنه