• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تو همون بازی که گل نوری درست بود و قهرمانی نگرفت دقیقه 30 هم باید بادامکی اخراج میشد !!! وشما فکر نمی کنی پرسپولیس 60 دقیقه 10 نفره نمی تونست گل بخوره ؟

کلا پرسپولیسی ها نتایج اخیرشون فقط به خاطر داوری و دست های پشت پرده فوتبال ایران بوده وگرنه خودشون جزء شریف ترین و پاک ترین تیم های ایران بودند !!

واقعا آدم خنده اش می گیره که در بطن فساد باشی خودت رو منزه از فساد بدونی و داد پاکیزگی بزنی !!

الان شما داری میگی گل با اخراج خط میخورن دیگه؟ حساب بی حساب؟
برگشت هم پنالتی روی غلامرضا رضایی گرفته نشد ! اینم با یه کرنر اشتباه خط بزنید :دی

همین پارسالم که دو تا پنالتی رو جناب محسن قهرمانی برا پرسپولیس نگرفتن !
البته کارشناس توانا و زبده و میدان دیده ای مثل جناب فنایی هردو صحنه رو بخاطر حفظ حرمت داورا خطا تشخیص ندادن ... تا این بشه که دیگه دقیقه دو پنالتی اخراج بگیره و دیگه گندش در بیاد

ارادتمند

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان استقلالی شما خودشون پست هاشون رو پاک کردن و دوست بن شده شما هم آشکارا توهین کرده که بن شده. لطفا مسایل رو جور دیگه القا نکنید...

من پست های خودم رو خودم پاک کردم البته هیچ توهینی در پست های من نبود ولی به خاطر خارج از موضوع بودن پاک کردم ...ولی چرا پست های شخصی و توهین امیز دوستان شما پاک نمیشه؟ حتی بعد از ریپورت؟؟ توهین هایی که ایشون به من کردن و ارتباطی به تاپیک 90 و موضوع تاپیک نداره..باید باقی بمونه؟؟

حتی در تاپیک وقایع هم ریپورت دادم ولی با اینکه تاپیک وقایع رو هم دو نفر مدیران محترم مشاهده کردند هیچ پاسخی به من داده نشده..در حالی که اینجوری که یادمه قبلا گفته شده که اگه اعتراضی هست باید در تاپیک وقایع گفته بشه.

جالبه که پست فرامرز هم پاک شده ولی پست کسی که بهش پاسخ داده پاک نمیشه! و ایشون همون فردی هستن که من پست هاشون رو ریپورت دادم!

به دو نفر از همکاران هم پ.خ دادم ولی هیچ پاسخی ندادند!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من پست های خودم رو خودم پاک کردم البته هیچ توهینی در پست های من نبود ولی به خاطر خارج از موضوع بودن پاک کردم ...ولی چرا پست های شخصی و توهین امیز دوستان شما پاک نمیشه؟ حتی بعد از ریپورت؟؟ توهین هایی که ایشون به من کردن و ارتباطی به تاپیک 90 و موضوع تاپیک نداره..باید باقی بمونه؟؟

حتی در تاپیک وقایع هم ریپورت دادم ولی با اینکه تاپیک وقایع رو هم دو نفر مدیران محترم مشاهده کردند هیچ پاسخی به من داده نشده..در حالی که اینجوری که یادمه قبلا گفته شده که اگه اعتراضی هست باید در تاپیک وقایع گفته بشه.

جالبه که پست فرامرز هم پاک شده ولی پست کسی که بهش پاسخ داده پاک نمیشه! و ایشون همون فردی هستن که من پست هاشون رو ریپورت دادم!

به دو نفر از همکاران هم پ.خ دادم ولی هیچ پاسخی ندادند!

به شکایت شما و اینکه بهتون توهینی شده یا نه، سایر همکاران رسیدگی میکنن... ضمنا من پست فرامرز رو هنوز دارم میبینم. با لایک هاش...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به شکایت شما و اینکه بهتون توهینی شده یا نه، سایر همکاران رسیدگی میکنن... ضمنا من پست فرامرز رو هنوز دارم میبینم. با لایک هاش...

ممنون

ولی در این پست به امیر قلعه نویی هم تهمت زده شده

http://forum.persiantools.com/t68182-page888.html#post8200616

اگه همون جمله خطاب به علی دایی مطرح بشه مشکلی نداره؟ خواهشا وقتی خودتون الان حضور دارید حداقل در این یک مورد اقدام بفرمایید

متشکرم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ممنون

ولی در این پست به امیر قلعه نویی هم تهمت زده شده

http://forum.persiantools.com/t68182-page888.html#post8200616

اگه همون جمله خطاب به علی دایی مطرح بشه مشکلی نداره؟ خواهشا وقتی خودتون الان حضور دارید حداقل در این یک مورد اقدام بفرمایید

متشکرم

منو اصلاح کنید اگر اشتباه میکنم... اگر منظور شما پست شماره 8881 هست که هم تیمی خودتون یه خبر کار کرده و در انتها فردوسی پور رو مورد نوازش قرار داده. اگر پست دیگه ای هست شماره اش رو بگید چون لینک شما متاسفانه روی پست خاصی نمیره...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منو اصلاح کنید اگر اشتباه میکنم... اگر منظور شما پست شماره 8881 هست که هم تیمی خودتون یه خبر کار کرده و در انتها فردوسی پور رو مورد نوازش قرار داده. اگر پست دیگه ای هست شماره اش رو بگید چون لینک شما متاسفانه روی پست خاصی نمیره...

پست 8871

و پست های بعدش که البته فرمودید بقیه همکاران رسیدگی میکنند

ممنون

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پست 8871

و پست های بعدش که البته فرمودید بقیه همکاران رسیدگی میکنند

ممنون

من با توجه به اینکه نمیخواستم وارد این ماجرا بشم، اون پست رو ادیت کردم. هرچند توهین آشکاری توش نبود. حالا شما که بسیار دنبال ادب و انصاف هستید نگاهی به پست های همرنگ خودتون بندازید تا ببینید لازم نیست تازه کسی از این جملات درمورد دایی بکار ببره... فراوان بکار برده شده و نشون دهنده تحمل گروه مدیریت اینجا برابر چنین پست هایی هست. مگر اینکه مثل اون کاربر بن شده پا رو از حریم حرمت فراتر بذارن... باقی با همکارانم...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من با توجه به اینکه نمیخواستم وارد این ماجرا بشم، اون پست رو ادیت کردم. هرچند توهین آشکاری توش نبود. حالا شما که بسیار دنبال ادب و انصاف هستید نگاهی به پست های همرنگ خودتون بندازید تا ببینید لازم نیست تازه کسی از این جملات درمورد دایی بکار ببره... فراوان بکار برده شده و نشون دهنده تحمل گروه مدیریت اینجا برابر چنین پست هایی هست. مگر اینکه مثل اون کاربر بن شده پا رو از حریم حرمت فراتر بذارن... باقی با همکارانم...

اگر بحث از فوتبال ناپاک بشه و بخوان بررسی کنند پای امثال قلعه نویی هم وسط کشیده میشه!

واقعا نمیدونم این دیگه چطوری باید گفته بشه تا تهمت تلقی بشه...

من گفتم تهمت زده شده...حالا اگه از نظر شما آشکار نیست دیگه نمیدونم چی باید بگم...

در مورد پست های همرنگ ...اگه من پستی زدم در تاپیک استقلال یا 90 که در اون کادر فنی پرسپولیس رو به مافیا یا ناپاکی ارتباط دادم...و حتی شما حذفش کردید خواهشا در پیغام خصوصی بفرمایید من قول میدم دیگه در بخش فوتبال پست ندم

مرسی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اگر بحث از فوتبال ناپاک بشه و بخوان بررسی کنند پای امثال قلعه نویی هم وسط کشیده میشه!

واقعا نمیدونم این دیگه چطوری باید گفته بشه تا تهمت تلقی بشه...

من گفتم تهمت زده شده...حالا اگه از نظر شما آشکار نیست دیگه نمیدونم چی باید بگم...

در مورد پست های همرنگ ...اگه من پستی زدم در تاپیک استقلال یا 90 که در اون کادر فنی پرسپولیس رو به مافیا یا ناپاکی ارتباط دادم...و حتی شما حذفش کردید خواهشا در پیغام خصوصی بفرمایید من قول میدم دیگه در بخش فوتبال پست ندم

مرسی

مگه شما مدعی نیستید که فلانی و بهمانی پاک هستن؟ بذارید پاشون بیاد وسط... چه باکی هست؟ تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد. شما نه تنها نباید این رو توهین تلقی کنید (کما اینکه درباره دیگران هم همینطوره) بلکه باید خوشحال باشید که افراد مورد وثوقتون پا به معرکه بذارن و طی یک فرآیند روشن و عادلانه سربلند بیرون بیان... ضمنا من گفتم پستهای افراد همرنگ شما... نه شخص شما... اگر حساسید که تهمت زده نشه لطفا برای همه حساس باشید نه فقط افراد سمت خودتون...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
الان شما داری میگی گل با اخراج خط میخورن دیگه؟ حساب بی حساب؟
برگشت هم پنالتی روی غلامرضا رضایی گرفته نشد ! اینم با یه کرنر اشتباه خط بزنید :دی

همین پارسالم که دو تا پنالتی رو جناب محسن قهرمانی برا پرسپولیس نگرفتن !
البته کارشناس توانا و زبده و میدان دیده ای مثل جناب فنایی هردو صحنه رو بخاطر حفظ حرمت داورا خطا تشخیص ندادن ... تا این بشه که دیگه دقیقه دو پنالتی اخراج بگیره و دیگه گندش در بیاد

ارادتمند

من نگفتم که گل با اخراج خط می خوره.
بر فرض که گل نوری را می گرفتن و بادامکی هم اخراج میشد ! بعد شما فکر می کنید تو 60 دقیقه 10 نفره گل نمی خوردید ؟ هر چند که 11 نفره هم گل خوردید و باختید !! ربطی به حساب نداره !! ما که نمیگیم اگه این میشد اونطوری میشد و اگه اون میشد طور دیگر میشد !! شما میگید اگه اون گل رو که دقیقه 10 بود فکر کنم می گرفتند ما می بردیم ! خوب شما بگو این استدلال کجاش درسته !! فوتبال هست اگه اون گل حساب میشد استقلال حمله می کرد و زودتر گل می زد !! و ممکن بود نتیجه جور دیگر تموم بشه !!

شما میگید داوری تاثیر داشته آره داشته ولی برای 2 طرف بوده !! فقط پرسپولیس چون باخت مظلوم نمائی می کنه و می خواهید توجیه کنید اون باخت رو !! به نظر شما نگرفتن یک گل تاثیر داره تو نتیجه یک بازی ولی 10 نفره شدن و 60 دقیقه 10 نفره بازی کردن تاثیر نداره ؟؟

در مورد همون هم تعدادی از کارشناس ها گفتن نبوده و تعدادی هم گفتن بوده !! شما دوست داری اون تعدادی که گفتن بوده رو قبول کنی ما هم اون تعدادی که گفتن نبوده رو قبول می کنیم !!

و در مورد داوری هم تو همین 10 بازی همین فصل ما حداقل 4 امتیاز بخاطر داوری از دست دادیم و دیدن هنوز کمه 1 امتیاز دیگه هم دیمی کم کردن ولی ما اینقدر که پرسپولیس سر و صدا کرد صحبت نکردیم ! شاید کار درست رو شما می کنید ولی همه چیز با سر و صدا درست نمیشه !!

ارادتمند

shahab99

Registered User
لایک‌ها
72
منظور درودگر از داوری که چند سال پیش واسطه هاش 30میلیون خواستم و در نود گفت
داور بازی استیل اذین با شاهین بود که همین محسن قهرمانی بود بازی که در نهایت 1 بر 1 شد

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مگه شما مدعی نیستید که فلانی و بهمانی پاک هستن؟ بذارید پاشون بیاد وسط... چه باکی هست؟ تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد. شما نه تنها نباید این رو توهین تلقی کنید (کما اینکه درباره دیگران هم همینطوره) بلکه باید خوشحال باشید که افراد مورد وثوقتون پا به معرکه بذارن و طی یک فرآیند روشن و عادلانه سربلند بیرون بیان... ضمنا من گفتم پستهای افراد همرنگ شما... نه شخص شما... اگر حساسید که تهمت زده نشه لطفا برای همه حساس باشید نه فقط افراد سمت خودتون...

اینجوری باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه!!!
یعنی اگر هر روز یه یوزر بیاد اینجا بگه رویانیان داره پول مردم رو میدزده و دقیقا از لفظ دزدی هم استفاده کنه از نظر شما چون رویانیان دزد نیست و انسان پاکی هست حرف این یوزر درسته؟پس تهمت چیه؟!

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
متاسفانه خواسته یا ناخواسته روال تاپیک به حاشیه کشیده شده و محلی شده برای نقد دربی های گذشته که هر طف بگه حق با اون بوده و در حق تیم محبوبش ظلم شده 1
با این کاراتون پای مدیران رو هم کشوندین اینجا و اونارو داخل بازی رنگی خودتون کردین و این اصلا درست نیست که مدیرا رو در روی کاربرا قرار بگیرن و اونا رو متهم به جانبداری کنیم .
در حالی که فوتبال با همین اشتباهات داوریش هم از قدیم الایام زیبا بوده یادتون رفته ؟ مثلا یکیش گل معروف ومبلی بین تیمهای المان و انگلیس ببینید هنوز سر اون موضوع بحث هست زیبایی فوتبال به همین صحنه ها هست میدان جنگ که نیست
واقعا برای بعضی ها متاسفم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اینجوری باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه!!!
یعنی اگر هر روز یه یوزر بیاد اینجا بگه رویانیان داره پول مردم رو میدزده و دقیقا از لفظ دزدی هم استفاده کنه از نظر شما چون رویانیان دزد نیست و انسان پاکی هست حرف این یوزر درسته؟پس تهمت چیه؟!
روی صحیتتون با منه؟
من به کسی گفتم دزد ؟!
حرف من کلی بود داداش ... منظورم اینه که اصولا به هیچ خلافی رسیدگی نمیشه و آخرش ماس مالی میشه که ...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
روی صحیتتون با منه؟
من به کسی گفتم دزد ؟!
حرف من کلی بود داداش ... منظورم اینه که اصولا به هیچ خلافی رسیدگی نمیشه و آخرش ماس مالی میشه که ...

:)
نخیر!!!
روی صحبتم با حرف مدیر بود که به دوستمون فرمودن اگه از نظر شما فلانی پاکن پس چه ابایی هست هرچی راجبش بگن؟! میگم این درست نیست و میشه تهمت حالا میخواد رویانیان باشه یا قلعه نویی دزد باشه یا مافیا در هر دو مورد باید برخورد بشه
من کلا راجبه نود دیشب یه پست دادم صفحه قبل که هیچ نشانی از رنگی بودن هم نداشت هنوزم معتقدم برنامه نودم خیلی در افت داوریه ما نقش داره
بدون تعصب دوست دارم علی دایی تا آخرش بره و نتیجه هم بگیره اگه همه منطقی باشیم میفهمیم اشتباهات داوری یه روز به نفعمونه یه روز به ضرر... استقلال و پرسپولیس هم نداره واسه هر دو تیم وهمه ی تیم های دیگه هست پس باید به حداقل برسه تا یه فوتبال جذاب داشته باشیم هفته پیش وقتی اشتباهات داوری در بازیه استقلال و ذوب اتفاق افتاد در تاپیک داوری شما فرمودید این همه به نفعتون بوده بذار یه بارم به ضررتون باشه یکی از دوستان دیگه هم گفت قلعه نویی خجالت نمیکشه این همه اعتراض میکنه؟! اما هفته بعد این ماجرا دوباره دقیقا در اصفهان و برای تیم شما هم اتفاق افتاد!!! علی دایی بدتر از قلعه نویی هم اعتراض کرد پس مطمئنا هر وقت جلو ضرر گرفته بشه دیر نیست
همین قهرمانی اگه فوتبال درست حسابی داشتیم بایدبه خاطر بازیه پرسپولیس و تراکتور تنبیه میشد اگه چنین کاریو میکردن به احتمال زیاد در بازیه سپاهان چنین اشتباهی رو مرتکب نمیشد
به شخصه چه تو ایران چه اروپا هیچوقت دوست ندارم داور به نفع تیمم بگیره منتهی به ضرر هم نباید سوت بزنه...

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام

من متاسفانه حال عمومی ام اصلا خیلی خوب نیست، یک جای دیگر هم این رو عرض کردم ... با این حال چند صفحه اخیر رو دیدم.

دوستان قرمز و آبی:

شما رو به متانت بیشتری دعوت می کنم.

اینجا تا یک کسی یک انتقاد - بعضا کوچولو - از سرمربی شما (دایی/ قلعه نویی) می کند، نباید رگ گردن تان متورم بشود و بیایید، طرف مقابل رو به قصد به خاک مالیدن مورد حمله قرار بدهید!

من هرگز مخالف بحث کردن به صورت مفید و سازنده نیستم، اما متاسفانه لحن استفاده شده در برخی پست ها دوستانه که نیست هیچ، کاملا برعکس! این نگاه از بالا به پایین برخی دوستان قرمز/آبی برای من اصلا مفهوم نیست. اگر باشگاهی افتخاراتی کسب می کند، دلیل قابل قبولی برای این طور نگاه ها برای هوادارنش نخواهد بود، همه که قصد کل کل ندارند، بعضی ها هم هستند که واقعا دارند فوتبالی بحث می کنند، اما ما تاب و تحمل این که کسی کوچکترین خرده ای به باشگاه مورد علاقه مان بگیرد، نداریم.

من متاسفانه و علیرغم میل باطنی پست هایی که به نظرم کل کل و اهانت آمیز آمد را پاک کردم (چون این جور حرف ها اصولا ارتباطی هم به تاپیک ندارد) و همین جا این تقاضا رو مجددا مطرح می کنم که بیایید بدون کلمات درشت در مخاطب قرار دادن همدیگر، یک کمی هم با دیده انصاف و فوتبالی صرف و منطق، به قضایا نگاه کنیم.

نا گفته نماند، در مورد بحث های داوری و تبادل نظر های فوتبالی، تاپیک های مستقلی وجود دارد که برای چندمین بار دعوت می کنم که ترجیحا آنجا چنین بحث هایی را دنبال کنید.

اما در پایان این بحث اجازه بدهید که من نظر خودم رو عرص کنم:

در چند سال اخیر اشکالات داوری هم برای استقلال بوده و هم برای پرسپولیس، اما لابد دوستان به خاطر دارند که در همین چند سال خصوصا در دربی ها برای پرسپولیس اشکالات بیشتری دیده شد. (مرجع و دلیل این که می گویم پرسپولیس بیشتر ضرر کرده، فقط برنامه نود نیست، چون این برنامه معمولا فقط ار یک کارشناس داوری استفاده می کند در حالی که نظر یک داور فصل الخطاب نیست، و معمولا نظر های مخالف یا موافق دیگری هم وجود داشته، ... بهر حال این مشکلی است که باهاش روبرو بوده ایم و هستیم: یعنی متضرر شدن از داوری، بگذریم ...)

اما این که در یک سری بازی ها در طول مسابقات لیگ برتر، اشکالاتی به نفع یا به ضرر پرسپولیس یا استقلال اتفاق افتاده، و حالا و بعد از چند سال اینجا رو کنیم، معلوم نیست به چه درد ما می خورد!

بحثی که فعلا نقل محافل فوتبالی شده، ادعای داوری های مغرضانه و مساله دار هست که کسانی پیدا شده اند که دارند این موضوع رو بررسی و پیگیری می کنند؛ این که دوستان استقلالی بیایند بگویند قبلا هم برای ما شبیه چنین اتفاقاتی افتاده بوده ولی ما چنین واکنش هایی نشان نداده ایم من نفهمدیم چه چیزی را می رساند، خب می شد امیر قلعه نویی - یا دیگران - هم چنین اعتراضاتی را بکنند، کسی جلویشان را نگرفته بوده، اما حالا یک علی دایی پیدا شده که مدعی است مدارک قابل توجه دارد و می خواهد تا آخرش برود! این اصلا بد نیست، نه تنها بد نیست بلکه در صورت صحت این ادعاها و فرضیات، و در صورت برخورد قاطع با خاطیان امر داوری، منفعتش نصیب همه تیم های لیگ برتری خواهد شد؛ چون همه داورها حساب کار خودشان را خواهند کرد.

فعلا باید صبر کرد و دید که چه اتفاقاتی در پی این اعتراضات رویانیان و دایی خواهد افتاد.

نهایتا:

باز هم دوستان عزیز بخش رو دعوت می کنم که کل کل های رنگی و مخصوصا غرور های کاذب رنگی را کنار بگذارید!

از توجه همگی ممنونم

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
آقايون خواهشا اعصاب خودتونو خورد نکنين
بازيکنا تيم ها و عوامل اين فوتبال پول درميارن اونوقت دعواهاشو شما ميکنين؟
من که چند ساله اين برنامرو براي فان و حاشيه و خندش مبببنم
چقدر خنديديم دايي هي گبر داده بود ميگفت کف گرکي :) اونم به جيگرکي گير داده بود داوره هم که اول پاپيون بود بعد امام رضارم آورد تو کار
طرفداري کورکورانه از اين فوتبال کثيف فقط باعث قويتر شدن و کثيف تر شدنش ميشه...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
عرفان عزیز... امیدوارم روند پست هام رو دنبال کنید و همه مطالب رو بخونید و بعد قضاوت کنید. برداشت شما کاملا اشتباهه...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
محسن قهرمانی همین فصل پیش دوتا پنالتی مسلم رو تو دربی نگرفت + اون خطای ابتکاری دروازبان ذوب آهن که منجر به تک گل شما شد و... خلاصه خوب از ایشون و مخصوصا یه محسن دیگه بنام ترکی حالشو استفاده بردین !
بالاخره اگر قرار باشه تو این فوتبال پاکسازی درست حسابی بشه پای خیلی های دیگه هم میاد وسط !

ولی کلا بخاطر مملکت اسلامی بودن و حفظ حرمت ها و اینکه اصلا ما تو کشور دزد و مافیا نداریم ماست مالی میشه ... اصلا نگران نباشید !

سلام و درود

این پست و کلام بولد شده فکر میکنم مطلع تمام جر و بحث های اخیر تاپیک بوده

خیلی بده که آدم بخواد از تمام بحث های بوجود اومده در فوتبال کشور فقط قسمتهائی ازش رو توجه کنه و یا بخواد ازش برای تهمت زدن به بقیه و یا کم رنگ کردن افتخارات رقیب استفاده کنه

دزد و مافیا ! الان اگه بخوایم دقیق به این دو واژه بپردازیم کل فوتبال کشور قابلیت این رو داره که زیر پوششش قرار بگیره مثال هم براش زیاده ! ولی جالب نیست تا صحبتی پیرامون اینها شد هوداران یک تیم لیستی رو منتسب به رقیب عنوان کنن که توش چند تا از این مثلا ابهامات قرار داره و بالعکس طرف بعدی لیستی مشابه

در ضمن از همه بدتر اینه که بخوایم از این کلمات بعنوان صفت برای افراد پرافتخار رقیب استفاده کنیم

از این اگه ها و مگه ها ! زیاد میشه در آورد پس دوستان لطف کنن از این مسائل بهره برداری های خاص نکنن ، با هم بطور شخصی بگو مگو راه نندازن و در راستای تاپیک و بدون داشتن تعصبات رنگی بحث و گفتگو بکنن

درود و سپاس ..

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یادداشت ویژه: خوش شانس؛ محسن قهرمانی! - Goal.com

سایت گل- جدیدترین گاف محسن قهرمانی، این معمای لاینحل داوری فوتبال ایران، همه اخبار مملکت را تحت الشعاع قرار داده.
حتی خروجی حضور رئیس جمهور جدید ایران در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل را. حالا همه آدم های این فوتبال، رگ افشاگری شان بالا زده. در فهرست انتظار برنامه 90 ایستاده بودند تا یکی یکی بیایند روی خط و افشا کنند. صفحات روزنامه ها و خروجی سایت ها نیز، محل جولان افشاگران است.
افشاگرانی که سوت دقیقه دوم قهرمانی در بازی اصفهان، آن ها را از خواب ناز پرانده و به تلافی این سوت بی موقع، هر آنچه از موجوداتی به نام داور در حافظه دارند را بر زبان می آورند.

قبل از سال 80 بود که فرماندار شهر سابقاً نفت خیز به پیرمرد اولتیماتوم می دهد که ظرف چند ساعت وسایلش را ببندد و شهر را ترک کند. آبروی ایل را زیر سئوال برده بود با کارهایش و هر لحظه امکان حمله به منزل او وجود داشت. شبانه شهر را ترک کرد و بعد از پشت سر نهادن کوه های اطراف، راهی مرکز استان شد. مرکز استان بزرگتر بود؛ با مردمی غالباً از قوم های دیگر. یکی-دو سال طول کشید تا آوازه شاهکارهای مالی و اخلاقی اش در محلات مختلف شهر بپیچد. تا اینکه روز حادثه فرا رسید. خبر آمد که به واسطه شدت ضربات خانواده های مال باخته به دیار باقی شتافته. تنها این شایعه می توانست خشم مال باختگانی که از قوم او نبودند را فروکش کند. او اما، خطر را رد کرد. از آی سی یو مرخص شد و بعد از گذراندن دوران محکومیت همراه با دیگر اعضای باند کلاهبرداری و جعل کارت معافیت و ... آزاد شد. به شرطی که مخفیانه شهر را ترک کند.
این بار فقط وسعت و هیاهوی پایتخت بود که می توانست شاهکارهای پیرمرد را در شلوغی خود گم کند. اخبارش می رسید. شیوه کارش مثل همیشه بود. صبح ها روی ویلچر راهی ادارات دولتی می شد؛ با اوراقی که نشان می دادند پیرمرد معلولیت جسمانی دارد. بعد از ظهرها اما با لباس مربیگری، همچون جوان های بیست ساله تیمش در زمین های فوتبال می دوید و جست و خیز می کرد. کت و شلوار هم آماده بود، برای ایفای نقش مدیرعامل در پلان های خاص. استاد تغییر حالت؛ مثل مهران مدیری در سریال مرد دوهزار چهره. البته در دنیای واقعی و نه مثل مهران مدیری در عالم سریال! و اتفاقات مهم تر که قابل نوشتن نیست. اتفاقاتی که اگر حاج آقا علیپور فقط یکی از آن ها را از زبان بازیکنان سابق تیم پیرمرد بشنود، ترجیح می دهد دیگر برای پاک کردن این فوتبال از ریشه آلوده تلاش نکند. می رود و پشت سرش را هم نگاه نمی کند.
بنده خدا هدایت ممبینی که سرخ و سفید شدن رنگ چهره اش روی صندلی برنامه 90 به وضوح دیده می شد. شاید هدایت می خواست داد بزند: بابا این که ... او نمی توانست داد بزند و بگوید. حتی اگر می خواست. این مسائل قابل گفتن یا نوشتن در رسانه نیست. ببین چه کسی شده مدعی مبارزه با رشوه خواهی داوران. جل الخالق.
محسن قهرمانی خیلی خوش شانس است، اگر همه شاهدان علی دایی از این قماش باشند. از قماش آدم هایی که جرم های اثبات شده آن ها در گذشته ای نه چندان دور، خیلی سنگین تر از اتهامات اثبات نشده محسن قهرمانی است. شاید به همین دلیل بود که داور مشهدی بعد از دیدن آیتم های پخش شده در برنامه 90 از حالت دفاع به حمله تغییر موضع داد و با گرفتن گارد تهاجمی برابر دایی گفت: در هر مرجعی بخواهید، من در خدمت شما هستم، خیلی شَدید!
و البته مرتضی کریمی که با وجود علامت های سئوال جلوی نامش، به فردوسی پور گفت: ای کاش قبل از تهیه مصاحبه با افراد، درباره سوابق آن ها تحقیق کنید.
کریمی قطعاً بخشی از چیزهایی را می داند که در اینجا قابل نوشتن نیست. چیزهایی از آدم های به ظاهر شاکی پرونده فساد فوتبال. آدم هایی که چون وزن گناهانشان سنگین تر از اتهامات فعلی داوران است، جرأت رو در رو شدن با داوران متهم را ندارند. خلاف هایی فراتر از رشوه گرفتن یک داور فوتبال برای تغییر نتیجه مسابقه!

پ ن : مالک باشگاه نفتون - جالبه که همه هم همدیگر رو میشناسن

بالا