• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پس مطالبات رو واریز کردن!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینطور که پیداست عزم جدی ای وجود نداره.

بخصوص بعد از صحبت مولایی در مورد دایره محدود. (البته اگه درست باشه)

به نظر میرسه که پای ادمهای گنده ای در این قضیه گیره که میخوان به یه نحوی ماست مالیش کنن.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سرم گیج رفت....اصلا همه چیزو قاطی متوجه میشن از صحبت های هم...

فردوسی پور دقیق گوش نمیکنه طرف چی میگه....

حالا یه اسمی از تارتار آورد گفت داریم بازی های زمان ایشون رو هم بررسی میکنیم...سریع طرف رو میاره پشت خط...

اون میگه تو اینو گفتی این میگه من منظورم اون نبود...اون یکی میگه نه نه! من اونو گفتم...اینو که نگفتم...

گر گیجه گرفتیم به خدا!!

فردوسی پور اصرار داره که در برنامه ش یه چیزی از ماجرا افشا بشه...

بابا صبر کن گفت داریم بررسی میکنیم دیگه!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به بهانه‌ی در آستانه‌ی جام‌جهانی بودن فوتبال کشورمون قضیه ماست مالی خواهد شد.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
یک سوال که واسم پیش اومد علی دایی پای ثابت اتهام زنی به قهرمانی بود چرا این هفته روی خط نیومد؟
بعدشم قهرمانی چرا باید زنگ بزنه به مولایی و ازش پول بخواهد؟؟کدوم ادم خری میاد آتو بده دست کسی که از ماجرا خبردار نیست؟
بعد هم چرا علی دایی میگه که این آقا میخواسته تلافی کنه؟چون اون پولی که میخواست رو نداده؟اصلا چرا باید دایی این پول رو بده؟؟؟
اتهام غش کردن قهرمانی ثابت شد یا نه؟اگر ثابت نشده که آقایون باید پاسخگو باشند.
به نظرم پای همون نفری که اتهام زده صد در صد در میانه.منتها آقایون زورشون به اینها نمیرسه و توی بقول خودشون دایره محدود ماست مالی میکنند و چند تا بدبخت و بیچاره طبق معمول قربانی میشوند و دونه درشت ها راست راست میگردند.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سرم گیج رفت....اصلا همه چیزو قاطی متوجه میشن از صحبت های هم...

فردوسی پور دقیق گوش نمیکنه طرف چی میگه....

حالا یه اسمی از تارتار آورد گفت داریم بازی های زمان ایشون رو هم بررسی میکنیم...سریع طرف رو میاره پشت خط...

اون میگه تو اینو گفتی این میگه من منظورم اون نبود...اون یکی میگه نه نه! من اونو گفتم...اینو که نگفتم...

گر گیجه گرفتیم به خدا!!

فردوسی پور اصرار داره که در برنامه ش یه چیزی از ماجرا افشا بشه...

بابا صبر کن گفت داریم بررسی میکنیم دیگه!!

من پای ثابت برنامه نود هستم اما از این حرکت عادل که موقع صحبت کردن دیگران داره با اون تبلت ور میره متنفرم

جریان کار رو درست متوجه نمیشه یه سوال چرت میپرسه ....... کلا موضوع بحث قاطی میشه

یک قانون در ایران داریم به نام ماست مالی که خوراک این موضوع هست حالا این وسط افرادی که به ظاهر گناهی ندارن قربانی این ماست مالی میشن مثل اقای ایلدروم

-----------------------------------------------------------------------------------

چند لحظه قبل از اینکه با مولایی تماس بگیره یه نفر خود جوش اومد پشت خط

عادل جا خورده بود میگفت اقای مولایی شما هستید ؟ اقای ..... (یادم نیست اسم کی رو اورد) شما هستید ؟

بعد یارو میگه عادل خان من یک بیمارم :lol::blink:.... صدا قطع شد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اون یارو معلوم نشد کی بود :lol: آره گفت من بیمارم :D عادل هنگ کرد :D
من میگم پای حاج آقا هم گیره :rolleyes: یارو از چند سال پیش هیچ قضیه ای رو بررسی نکرده ! حتی با وجود مدارک و شواهد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من اینطور متوجه شدم :

- محسن قهرمانی پول گرفته. نه الزاما برای بازی پرسپولیس-سپاهان. مربوط به دست کم 3 سال پیش. تتمه حسابش رو از طریق محمدرضا مولایی که با هم دوست بودن و مرتضی کریمی طلب کرده. بهش ندادن. درخواست هایی هم از علی دایی داشته (مربوط به سایپا و همون ادعاش در مجله تماشاگر) که انجام نشده. دایی با علم به این اتفاقات (فارغ از اعلام کردن یا نکردنشون) و جمع بندی اوضاع به غش کردن قهرمانی رسیده (به سمتی غیر از پرسپولیس و دایی-اینجا تصادفا سپاهان) . اتفاق بزرگ در دقیقه 2 افتاده و کلید جریان زده شده...

- رویانیان از قهرمانی آتو داشته. همون سال پیش هم اعلام کرده (فارغ از پیگیری شدن یا نشدن). این آتو و اون اتفاق دقیقه 2 و سر و صدای علی دایی، رویانیان رو هم با دست پر به میدان آورده. کار کشیده میشه به مراجع ذیربط. حالا دیگه اساسا بحث بازی پرسپولیس-سپاهان نیست. بحث یک جریان بده و بستان مالیه که از سالها پیش وجود داشته. این وسط جریمه فنی علیرضا ایلدروم قاطی مسایلی میشه که ارتباطی بهش نداره.

- طبق اظهارات علیپور، مولایی در جریان مستقیم کارت به کارت شدن 2 میلیون تومن به حساب قهرمانی بوده و حتی فیش مربوطه رو هم دیده (یا دریافت کرده) ولی در اظهاراتش این موضوع رو عنوان نکرده. پس ظاهرا پول گرفتن قهرمانی (به هر علتی) اثبات شده است. چنین احتمالی (اطلاع و عدم اعلام) برای حاتم هم میره.

- حکم صادر شده تعلیقیه. یعنی تحقیقات ادامه داره و ممکنه زوایای تازه ای ازش باز بشه. مولایی ادعا کرد که علیپور گفته قراره موضوع در یک دایره محدود جمع بشه اما علیپور میگه میخوایم در محدوده فدراسیون جمعش کنیم. ادعای مولایی ثابت شدنی نیست و حتی اگر صحت داشته باشه علیپور با بازی کلمات خیلی خوب جمعش کرد. ضمن اینکه علیپور در ابتدای حرفهاش درباره صلاحیت کمیته اخلاق و ستاد مبارزه با مفاسد هم خوب ورود کرد و فردوسی پور هم ولو با اصرار و التماس نتونست دوست حقوقدانش (براتی) و روی خط بیاره.

- فردوسی پور طبق معمول حواسش نبود. شاید چون تهیه کننده هم هست و باید به تمام جوانب برنامه اشراف داشته باشه. اما با پارازیتهای نا به جاش، ریتم پاسخگویی و صحبت افراد رو بر هم میزد. و همونطور که دوستان گفتن خیلی تلاش داشت تا یه نکته از حرفهای افراد بگیره و اصطلاحا مچ گیری کنه.

- در نهایت، این پرونده هنوز مفتوحه و باید ببینیم آیا پیگیری میشه یا مثل جریان دلالی و لیست 101 نفره و تبانی های لیگ یک، به قول فردوسی پور، خیلی شیک به بایگانی اذهان فراموشکار ایرانی ها سپرده میشه...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فیلم/سوتی عجیب در برنامه 90 - Perspolisnews.Com

در برنامه زنده نود دوشنبه 15 مهر هنگام برقراری تماس تلفنی با بدنساز تیم پرسپولیس یک سوتی جالب رخ داد.

در لحظاتی از برنامه نود شب گذشته وقتی عادل فردوسی پور قصد داشت با مولایی مربی بدنساز باشگاه پرسپولیس صحبت کند، فردی به صورت خودجوش! روی خط آمد که کسی او را نمی شناخت و اعلام کرد که من مریض هستم!
در این لحظه فردوسی پور از این فرد سوال کرد که شما مولایی یا ایلدروم هستید؟ بعد از چند لحظه نیز صدای این فرد قطع شده و عوامل پشت صحنه اعلام کردند که خط رو خط شده است و مولایی واقعی روی خط آمد.

:lol::lol::lol:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
همه قضایا یه طرف قضیه این تلفن و گفتن من مریضم یه طرف :lol:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
یه جا بود فردوسی بود یه سوال طــولـــانی پرسید بعد علیپور قطع شده بود : )) دوباره گرفتنش سوالشُ دوباره پرسید :دی

قهرمانی چه مطمئن حرف میزد 90 دو هفته قبل. **یه نکرد چرا بیاد پشت خط ؟

هفته بعد احتمالا میاد ننه من غریبم بازی در میاره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
با این اعلام حکمشون فقط قصد گیج کردن و انحراف اذهان به سمت چند نفر پایین دست هستن ، مولایی و اون کمک داور اصلا افراد درگیر این ماجرا نیستن ، خانه از پای بست ....

همش دروغ ، همش خیانت به اذهان عمومی ... :goatee:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
هنوز فوتبال ایرانو دنبال می کنید!؟ :goatee:

بالا