• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
ای بابا دیر زدم ساعت چند شروع شده ؟
بخش مهم چی پخش شده دوستان؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
آقا پست من پاک شد یا اشتباه میکنم؟؟

فحش که ندادم...

با این مشت هایی که از پیام صادقیان من دیدم ////

با تشکر

Last edited by a moderator:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
وقتی مربی یک تیم خودش بیشترین حالت عصبی رو داره به بقیه تیم سرایت میده !

پیام صادقیان و مسلمان حتما تو دربی شرکت می کنند و این قضیه ها هم فقط نمایش هست . البته حق پرسپولیس هست که بازیکنش رو داشته باشه . ولی وقتی این اتفاق برای پرسپولیس می افته شوی تبلیغاتیش بیشتر میشه ! قرار نیست که همه چی دست به دست هم بده تا تیمی قهرمان بشه !
استقلال سال قبل تو چند بازی بازیکناش 2 روز قبل مسابقه به تیم بر می گشتند ! ولی به اندازه اینکه پرسپولیس سر و صدا می کنه شلوغ نمی کردند.
در مورد داوری هم که صحبتی نکنم بهتره !

منظورم اینه که شاید وضعیت ملتهب رو بیشتر از بقیه چیز ها دوست داریم و آخرش هم نقش مظلوم رو بازی می کنیم !

تو بحث داوری پرسپولیس به همون اندازه که ضرر کرده ازش سود هم برده همینطور استقلال ، ولی وقتی ضرر می کنی مظلوم نمایی انجام بدی وقتی سود می بری واقعیت فوتبال میشه . همه اینها باعث میشه فضا رو ملتهب کنید !

در یک بازی خلعتبری میزنه تو گوش یک بازیکن تیم حریف و در این بازی صادقیان اون رفتار رو انجام میده ولی از سوی کمیته انظباطی هم تصمیمی اتخاذ نمیشه ! و همه اینها هم بازم میگم چون تیم پایتخت هستند و احتمالا ما استنباط می کنیم برای استقلال هم رخ داده ! ولی باز هم بگیم هستند کسانی که نمی خواند تیم ما نتیجه بگیره و با مافیا و قس الا هذا سر تیم ما رو می برند !
همه این اتفاق ها در طول این چند سال مکررا برای همه تیم ها اتفاق افتاده ولی بیشترین ناله رو پرسپولیس انجام داده . شاید برای منی که این چند ساله لیگ رو دنبال کردم و تو این فضایی فروم بودم بیشتر نمود داشته !!

در فوتبالی که بیشتر از اینکه فوتبال ببینیم شوء نمایشی دوستان رو می بینیم اینکه خودت رو تافته جدا بافته از این گروه بدونی آدم بیشتر رنج میده !

صحبت از فساد داوری و قهرمانی می کنیم و خوش خیالانه فکر می کنیم اونایی که دم از همه این حرف ها می زنند آدم های منزه و پاکی هستند که برای دلسوزی این فساد رو گفتند !

:)

Captive

لایک‌ها
16,665
واللا من تا به حال این صحنه ها رو ندیده بودم ، الان که دیدم خیلی بدم اومد ازش... یه بازیکن چقدر میتونه ***** باشه که نه 1 بار نه 2 بار ، حداقل 4 بار بدترین خطا رو به صورت ( ناجوانمردانه ) انجام داده ، هیچکس هم بهش نگفته بالا چشمت ابروست... فقط بلده بگه خوشگل گل میزنیم ، پاس خوشگل میدیم...

اینا بازیکن هستند ، مهدوی کیا و فکری و وحید هاشمیان و امثالهم هم بازیکن...

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
یحیی گل محمدی چرا خودشیرینی میکنه؟

میگه مشکلی ندارم ، سه تا بازیکن میدم :D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در اینکه صادقیان بازیکن با استعدادی ــه شکی نیست ولی این جور برخوردها باید مجازاتی داشته باشه وگرنه ممکنه دفعه بعد به بازیکنان صدمه بزنه !

Captive

لایک‌ها
16,665
در اینکه صادقیان بازیکن با استعدادی ــه شکی نیست ولی این جور برخوردها باید مجازاتی داشته باشه وگرنه ممکنه دفعه بعد به بازیکنان صدمه بزنه !

دیشب تا فهمید اوضاع خیته سری زنگ زد و عذرخواهی کرد.. من میخوام بپرسم مثلا اگر بازیکن فجر شهـــــــــــــــید سپاسی یا شموشک نوشهر هم بود ، میذاشتن 2 ثانبه صحبت کنه : )))))

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دیشب تا فهمید اوضاع خیته سری زنگ زد و عذرخواهی کرد.. من میخوام بپرسم مثلا اگر بازیکن فجر شهـــــــــــــــید سپاسی یا شموشک نوشهر هم بود ، میذاشتن 2 ثانبه صحبت کنه : )))))

بله میذاشتن

عادل فردوسی پور عادل ترین فرد در خاورمیانه است

Captive

لایک‌ها
16,665
عادل کارش درسته.. اما خب یه سری مسائل هست که از دست عادل خارجه :دی

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996

گفتی شموشک کبابمون کردی :( ناکسا منحلش کردن

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
رونالدو 200هزار نفر از مسی جلو هست، عادل ميگه "هر کدوم که فکر میکنید واقعا بهترین به همون رای بدین همه در قرعه کشی شرکت داده میشن"!!
خب عادل جان خان درسته طرفدار مسی هستی چرا تابلوبازی در میاری؟!

Sent from my U20GT using Tapatalk

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بیچاره ریبری!
کلا جامعه دو قطبی شده بین مسی و رونالدو

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
بیچاره ریبری!
کلا جامعه دو قطبی شده بین مسی و رونالدو
ريبري هم خوبه و امثال هم
اما خب واقعيت همين هست كه يا رونالدو يا مسي
تو همين 90 هم اين موضوع مشخص شد كه امسال رونالدو بهتر بوده
دو سال قبل بود فكر كنم , يه نظرسنجي بود كه مسي با اختلاف زيادي برنده شد
اما امسال همه نكاه ها به رونالدو بوده و حتي دايي هم كه به بازي مسي علاقه منده از رونالدو دفاع كرد
همين طور بزركان فوتبال جهان و .....

ولي انصافا خوشم اومد عادل ديشب بد جور خورد تو برجكش :D

Captive

لایک‌ها
16,665
رونالدو 200هزار نفر از مسی جلو هست، عادل ميگه "هر کدوم که فکر میکنید واقعا بهترین به همون رای بدین همه در قرعه کشی شرکت داده میشن"!!
خب عادل جان خان درسته طرفدار مسی هستی چرا تابلوبازی در میاری؟!

من خودمم طرفدار مسی هستم اما عادل با این کارش میخواست رای های مسی رو بیشتر کنه : ))))))

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
من خودمم طرفدار مسی هستم اما عادل با این کارش میخواست رای های مسی رو بیشتر کنه : ))))))
بازی مسی رو دوست دارم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد! شاید به خاطر اینکه فکر میکنه ایرانیا تروریستن!

بالا