• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
mohamad n

کجا همچین حرفی رو زده؟؟؟؟؟ بابا بیخیال..

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
mohamad n

کجا همچین حرفی رو زده؟؟؟؟؟ بابا بیخیال..
جدی میگم
یه بار دیدم این یارو نجف زاده هست خبرنگار؟! اون خواست مصاحبه کنه که ما ایرانی و اینا که کلا چپ هم نگاش نکرد! یه در چیزایی هم گفت که مشخص نشد چی بودن ولی شاکی بود! ، چند روز بعد از اون جریان رفتم سرچ کردم توی یه سایت خارجی یه اشاره کوتاه کرده بود الان بازم سرچ کردم پیداش نمیکنم ولی

Sent from my U20GT using Tapatalk

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من یک بازی ، فقط یک بازی ندیدم آقای دایی تیمش حالا فرقی نمیکنه راه آهن باشه ، پرسپولیس باشه یا.... ببازه بعد بیاد مصاحبه کنه که آقااااا ما بــــــــــــــــد بودیم و باختیم ، همیشه ی خدا میگه ما باید میبردیم ما بهتر بودیم ماااااااا...
احتمالا شما زیاد فوتبال نگاه نمی‌کنید. ده‌ها مورد وجود داره که خلاف این حرف شماست البته نمی‌تونم برم فیلم مصاحبه‌های قبلی رو مرور کنم که دونه دونه مثال بزنم. اما برای نمونه همین آخرین بازی با نفت هم دایی اشاره کرد که تیمشان خیلی بد بود.
البته این حرف من به این معنا نیست که مصاحبه‌های علی دایی مورد تایید من است.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
رویانیان دیروز واقعا غیر منطقی حرف میزد ! آخه گفته شدن اسم دو تا پرسپولیسی چه ربطی به برنامه نود داره ؟ اگر شکایتی داری ( که در این مورد حق داره ) برو به فدراسیون شکایت کن یا به اون آخونده شکایت کن که صدای خودش رو هم قبول نداره !
برای رئیس کمیته انضباطی هم فقط باید تاسف خورد که یه ذره ادب نداره البته تعجبی هم نداره از قاضی دادگاه خانواده چه انتظار ؟ آخه این چی از فوتبال میدونه ؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
چندتا از بازیکنهای یکی از تیمهای پایتخت هم بودن... این جملات یعنی چی؟ از استقلال که فقط یه بازیکن بوده... پس میشه پرسپولیس... کیا از پرسپولیس بودن تو اردو؟
به این کار میگن کد دادن... لازم نیست حتما نام و نام خانوادگی طرف رو در میکروفون فریاد برنیم...
بله... کرم از فردوسی پور بود و حالا به روال این سالها میخواد بگه : "بابا من چه کاره ام؟"

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کار هر کسی که بود باید مشخص میشد و بشه که دقیقا چه کسایی در اردوی تیم ملی همچین عیش و نوشی به راه انداختن! حالا چه بازیکنای پرسپولیس باشن چه شهرداری بندر عباس! البته با سند و مدرک یا شاهد.

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دیشب رویانیان قاطی کرده بود :D به افشاریان میگفت تو داری قسم چی رو میخوری :confused: در حالی که آرش افشین تو مصاحبه بعد از بازی قسم خورده بود :D
تو همین حالت عصبانیت یه چیزی گفت جالب بود : علیپور تو دفترش قلیون میکشه !
اظهارات کریمی هم در نوع خودش جالب بود فقط من موندم چرا این بدبخت رو 10 سال محروم کردن قهرمانی رو 8 ماه !

بله... کرم از فردوسی پور بود و حالا به روال این سالها میخواد بگه : "بابا من چه کاره ام؟"
حالا اگر اسمی از پرسپولیس به میون نمی اومد باز هم همین حرف رو میزدید ؟ خوب "چند تا از بازیکنان تیم پایتخت" هم استقلال رو شامل میشه هم پرسپولیس شاید منظورش همون یه بازیکن استقلال بوده + بازیکن پرسپولیس

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
به نود ميگه چون این.برنامه خاله زنکی خط و ربط میده حالا برای محرومیت یا دعوت و سفارش بازیکنی و...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
عادل فردوسی‌پور بهترین مجری و 90 بهترین برنامه ورزشی شد
تهیه کننده و مجری برنامه 90 عنوان بهترین برنامه و مجری سومین جشنواره بین المللی جام جم را به خود اختصاص داد.
به گزارش مهر، در مراسم اختتامیه جشنواره تلویزیونی جام‌جم که چهارشنبه شب در مرکز همایش های صداوسیما برگزار شد، برنامه 90 با اجرا و تهیه‌کنندگی عادل فردوسی‌پور، به عنوان برترین برنامه ورزشی گفتگو محور انتخاب شد. عادل فردوسی پور نیز عنوان بهترین مجری برنامه های ورزشی را از آن خود کرد. پیمان یوسفی و حسینی در این بخش با فردوسی پور رقابت داشتند.

برنامه های میدان و ورزش از نگاه دو نیز در بخش برنامه های گفتگو محور با برنامه 90 رقابت داشتند.

http://www.asriran.com/fa/news/315383/عادل-فردوسی‌پور-بهترین-مجری-و-90-بهترین-برنامه-ورزشی-شد

Captive

لایک‌ها
16,665
آدم نمیدونه گریه کنه یا بخنده ، در برنامه ی 90 اتفاق افتاد -->

1. دایی : عدالت در فوتبال رعایت نشد ( مثل همیشه ) ما باید میبردیم ...

2.سید مهدی سید صالحی سید : نه آقا کی گفته بازی کسل کننده بود خیلی هم خوب بود ما هم کرنر داشتیم هم خطا.. :O

3. درگیری سید مهدی رحمتی با بنگر در بازی ، بعد از بازی بنگر صبر میکنه تا حاج مهدی بیاد با هم برن خونه.. آخه همسایه هستند... مثل داداش میمونن

4. آندو هم که شاهکار بود واقعا ...

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
3===> 200090

امشب یه جورایی بدم اومد از سوال نظر سنجی برنامه
کاملا جهت دار و تحریک کننده بود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آدم نمیدونه گریه کنه یا بخنده ، در برنامه ی 90 اتفاق افتاد -->

2.سید مهدی سید صالحی سید : نه آقا کی گفته بازی کسل کننده بود خیلی هم خوب بود ما هم کرنر داشتیم هم خطا.. :O

3. درگیری سید مهدی رحمتی با بنگر در بازی ، بعد از بازی بنگر صبر میکنه تا حاج مهدی بیاد با هم برن خونه.. آخه همسایه هستند... مثل داداش میمونن

4. آندو هم که شاهکار بود واقعا ...

شماره 3 رو نفهمیدم مشکلش چیه ! دو تا برادر هم با هم دعوا میکنن! چه برسه به دو بازیکن از دو تیم رقیب در زمین فوتبال در حد یک برخورد ساده! مشکلش که بیرون با هم رفیقن چیه نمیدونم!

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
شماره 3 رو نفهمیدم مشکلش چیه ! دو تا برادر هم با هم دعوا میکنن! چه برسه به دو بازیکن از دو تیم رقیب در زمین فوتبال در حد یک برخورد ساده! مشکلش که بیرون با هم رفیقن چیه نمیدونم!

مشکلش اینه که تو زمین جلوی 30 میلیون ملت جوگیر میشن میزنن حال همو میگیرن و فحش خواهر مادر میدن ، بعد ادعای رفاقتشونم میشه
ازین رفاقت کشکیا
مثل نوازی که تو برنامه میگفت من مخلص اقاس استیلی هستم !! زده بودن دهن مهن همو صاف کرده بودن خواهر و مادر و عمه هم از هم باقی نذاشتن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مشکلش اینه که تو زمین جلوی 30 میلیون ملت جوگیر میشن میزنن حال همو میگیرن و فحش خواهر مادر میدن ، بعد ادعای رفاقتشونم میشه
ازین رفاقت کشکیا
مثل نوازی که تو برنامه میگفت من مخلص اقاس استیلی هستم !! زده بودن دهن مهن همو صاف کرده بودن خواهر و مادر و عمه هم از هم باقی نذاشتن
فکر نمیکنم بنگر و رحمتی به هم فحش خواهر و مادر داده باشن...اگه شما لب خونی کردی یک مسئله دیگه س!
البته برخوردی که ایجاد شد رو تائید نمیکنم...ولی همون طور که گفتم این ربطی به انتظار آقای بنگر برای رحمتی بعد از مسابقه و رفتن منزل نداره! حالا این که جلوی بیننده مشکل داره باز هم یه مسئله دیگه س!

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665

کلا قضیه مشکوک بود ، به نظر من حتی امکان داره از قبل برنامه ریزی هم کرده باشند ، آخه اون صحنه چیزی نبود که رحمتی واکنش نشون بده اونم به بنگر ، بعد صبر کنن تا با هم برن خونه.. زناشون که تو خونه نشستند نمیگن Evaaaa چرا اینا پریدن بهم؟؟

کلا میخواستن با این کارشون جو بدن به بازی ، که مثلا هیجان داره و...

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
دایی که کلا خیلی باحاله! یکی میتونه بمن دقیقا توضیح بده منظورش از اینکه ما باید میبردیم بطور مشخص کدوم صحنه تک به تک؟ موقعیت خطرناک؟ شوت به دروازه؟ خطر تو محوطه 18 ؟یا ....دیگه هست؟ 4 امتیاز عقبه حتی یه موقعیت حمله هم تیمش نداشته فقط یه کاشته 35 متری که اونم خدایی پیغمبری شد تا همون دروازه رسید!اونم ممد نوری؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
تیرک خورد و.صد البته دیوار حاشا بلنده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آخه اون صحنه چیزی نبود که رحمتی واکنش نشون بده اونم به بنگر ، بعد صبر کنن تا با هم برن خونه.. زناشون که تو خونه نشستند نمیگن Evaaaa چرا اینا پریدن بهم؟؟

.

:D دادا سریال ایرانی زیاد می بینیا..

بالا