جدی میگم
احتمالا شما زیاد فوتبال نگاه نمیکنید. دهها مورد وجود داره که خلاف این حرف شماست البته نمیتونم برم فیلم مصاحبههای قبلی رو مرور کنم که دونه دونه مثال بزنم. اما برای نمونه همین آخرین بازی با نفت هم دایی اشاره کرد که تیمشان خیلی بد بود.من یک بازی ، فقط یک بازی ندیدم آقای دایی تیمش حالا فرقی نمیکنه راه آهن باشه ، پرسپولیس باشه یا.... ببازه بعد بیاد مصاحبه کنه که آقااااا ما بــــــــــــــــد بودیم و باختیم ، همیشه ی خدا میگه ما باید میبردیم ما بهتر بودیم ماااااااا...
حالا اگر اسمی از پرسپولیس به میون نمی اومد باز هم همین حرف رو میزدید ؟ خوب "چند تا از بازیکنان تیم پایتخت" هم استقلال رو شامل میشه هم پرسپولیس شاید منظورش همون یه بازیکن استقلال بوده + بازیکن پرسپولیسبله... کرم از فردوسی پور بود و حالا به روال این سالها میخواد بگه : "بابا من چه کاره ام؟"
آدم نمیدونه گریه کنه یا بخنده ، در برنامه ی 90 اتفاق افتاد -->
1. دایی : عدالت در فوتبال رعایت نشد ( مثل همیشه ) ما باید میبردیم ...
2.سید مهدی سید صالحی سید : نه آقا کی گفته بازی کسل کننده بود خیلی هم خوب بود ما هم کرنر داشتیم هم خطا.. :O
3. درگیری سید مهدی رحمتی با بنگر در بازی ، بعد از بازی بنگر صبر میکنه تا حاج مهدی بیاد با هم برن خونه.. آخه همسایه هستند... مثل داداش میمونن
4. آندو هم که شاهکار بود واقعا ...
شماره 3 رو نفهمیدم مشکلش چیه ! دو تا برادر هم با هم دعوا میکنن! چه برسه به دو بازیکن از دو تیم رقیب در زمین فوتبال در حد یک برخورد ساده! مشکلش که بیرون با هم رفیقن چیه نمیدونم!
فکر نمیکنم بنگر و رحمتی به هم فحش خواهر و مادر داده باشن...اگه شما لب خونی کردی یک مسئله دیگه س!مشکلش اینه که تو زمین جلوی 30 میلیون ملت جوگیر میشن میزنن حال همو میگیرن و فحش خواهر مادر میدن ، بعد ادعای رفاقتشونم میشه
ازین رفاقت کشکیا
مثل نوازی که تو برنامه میگفت من مخلص اقاس استیلی هستم !! زده بودن دهن مهن همو صاف کرده بودن خواهر و مادر و عمه هم از هم باقی نذاشتن
شماره 3 رو نفهمیدم مشکلش چیه ! دو تا برادر هم با هم دعوا میکنن! چه برسه به دو بازیکن از دو تیم رقیب در زمین فوتبال در حد یک برخورد ساده! مشکلش که بیرون با هم رفیقن چیه نمیدونم!
دایی که کلا خیلی باحاله! یکی میتونه بمن دقیقا توضیح بده منظورش از اینکه ما باید میبردیم بطور مشخص کدوم صحنه تک به تک؟ موقعیت خطرناک؟ شوت به دروازه؟ خطر تو محوطه 18 ؟یا ....دیگه هست؟ 4 امتیاز عقبه حتی یه موقعیت حمله هم تیمش نداشته فقط یه کاشته 35 متری که اونم خدایی پیغمبری شد تا همون دروازه رسید!اونم ممد نوری؟1. دایی : عدالت در فوتبال رعایت نشد ( مثل همیشه ) ما باید میبردیم ...
آخه اون صحنه چیزی نبود که رحمتی واکنش نشون بده اونم به بنگر ، بعد صبر کنن تا با هم برن خونه.. زناشون که تو خونه نشستند نمیگن Evaaaa چرا اینا پریدن بهم؟؟
.
چی خورد به تیرک ؟ اون ضربه ی ایستگاهی منظورته؟تیرک خورد و.صد البته دیوار حاشا بلنده