• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ابروی ما رو بردی برادر ....
این چجور حساب کتابی بود ؟
جملات آخرت درست بود ولی محاسباتت :دی

عجب سوتيه وحشتناكي دادم!!!:D
الان كه ديدم از خنده دارم ميميرم:p
ديشب 3 نصف شب بود كه حساب كردم فكر كنم خواب بودم:p:p:p

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مصاحبه دو ساعت قبل از برنامه نود ديشب تو خبرگزاريها آمد

كفاشيان : اگر ۹۰ خودش را اصلاح نكند اهرم هاى فشار را به كار مى گيريم

على كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در تازه ترين واكنش خود در خصوص ۹۰ ،اين برنامه را ملزم به ايجاد اصلاحاتى درونى دانست.وى در گفت وگو با خبرگزارى فوتبال ايران افزود: همه دوست دارند برنامه اى را ببينند كه از فوتبال حمايت كند نه اينكه افراد را مقابل يكديگر قرار دهد و يا كارهاى انجام شده را زيرسؤال برد.كفاشيان با اشاره به فعاليت هاى گسترده فدراسيون فوتبال تصريح كرد: فوتبال امر گسترده اى است. فدراسيون مشغله هاى زيادى دارد. ممكن است ده ها ضعف هم داشته باشد اما توقع داريم كه صداوسيما و به خصوص برنامه۹۰ با حسن نيت نسبت به مشكلات و معضلات فوتبال دست به انتقاد بزنند. اما متاسفانه آنها رويكرد ديگرى را نشان دادند و تاكنون سعى كرده اند اعتماد به نفس را از فدراسيون بگيرند. رئيس فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: اگر برنامه ۹۰ خودش را اصلاح نكند برخوردهاى تنبيهى مان را چند برابر افزايش مى دهيم و اهرم هاى فشار را به كار مى گيريم. شايد دفعه هاى قبل فقط دوربين هايشان را راه نمى داديم اما اين بار شرايط سخت ترى را برايشان به وجود مى آوريم. كفاشيان ادامه داد: ما به تعامل معتقديم. اما نمى توانيم بپذيريم كه يك برنامه تلويزيونى ما را به بدترين شكل ممكن تحريم كند و بعد هم انتظار كوچكترين عكس العملى از فدراسيون را نداشته باشد.وى با اشاره به قابليت هاى برنامه ۹۰ گفت: برنامه خوبى است. من فردوسى پور را دوست دارم اما ۹۰ به همه مردم تعلق دارد. فدراسيون كميته هاى مختلفى دارد. ۹۰ به جاى دعوت از كارشناسانى كه معلوم نيست از كجا سروكله شان پيدا مى شود بايد از اهالى فدراسيون دعوت كند تا درباره مشكلات پاسخگو باشند نه اينكه يكطرفه به محكمه برود.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201

على كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در تازه ترين واكنش خود در خصوص ۹۰ ،اين برنامه را ملزم به ايجاد اصلاحاتى درونى دانست.وى در گفت وگو با خبرگزارى فوتبال ايران افزود: همه دوست دارند برنامه اى را ببينند كه از فوتبال حمايت كند نه اينكه افراد را مقابل يكديگر قرار دهد و يا كارهاى انجام شده را زيرسؤال برد.كفاشيان با اشاره به فعاليت هاى گسترده فدراسيون فوتبال تصريح كرد: فوتبال امر گسترده اى است. فدراسيون مشغله هاى زيادى دارد. ممكن است ده ها ضعف هم داشته باشد اما توقع داريم كه صداوسيما و به خصوص برنامه۹۰ با حسن نيت نسبت به مشكلات و معضلات فوتبال دست به انتقاد بزنند. اما متاسفانه آنها رويكرد ديگرى را نشان دادند و تاكنون سعى كرده اند اعتماد به نفس را از فدراسيون بگيرند. رئيس فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: اگر برنامه ۹۰ خودش را اصلاح نكند برخوردهاى تنبيهى مان را چند برابر افزايش مى دهيم و اهرم هاى فشار را به كار مى گيريم. شايد دفعه هاى قبل فقط دوربين هايشان را راه نمى داديم اما اين بار شرايط سخت ترى را برايشان به وجود مى آوريم. كفاشيان ادامه داد: ما به تعامل معتقديم. اما نمى توانيم بپذيريم كه يك برنامه تلويزيونى ما را به بدترين شكل ممكن تحريم كند و بعد هم انتظار كوچكترين عكس العملى از فدراسيون را نداشته باشد.وى با اشاره به قابليت هاى برنامه ۹۰ گفت: برنامه خوبى است. من فردوسى پور را دوست دارم اما ۹۰ به همه مردم تعلق دارد. فدراسيون كميته هاى مختلفى دارد. ۹۰ به جاى دعوت از كارشناسانى كه معلوم نيست از كجا سروكله شان پيدا مى شود بايد از اهالى فدراسيون دعوت كند تا درباره مشكلات پاسخگو باشند نه اينكه يكطرفه به محكمه برود.
ترجمه به زبان فارسی:
ما توقع داریم صداوسیما همونطوری که چشمش رو روی تمام مشکلات سیاسی و اجتماعی و ... در حمایت از دولت احمدی نژاد بسته است این لطف رو در حق ما هم بکند تا ما هم بتونیم بدون دغدغه به خراب کردن ساختار های ورزشی کشور ادامه بدیم. در غیر اینصورت **** با ماست!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
اندر احوالات عادل فردوسي‌پور

آن عادل فوتبال، آن دوستدار قيل و قال، آن بيدار دوشنبه شبها، آن آورنده خنده به لبها، آن برپاكننده دعوا، آن خورنده حلوا، آن رفيق فاب فنايي و حاج‌رضايي، آن درگير با علي دايي، آن زاده شهرآرا، آن گزارشگر لاليگا، آن اصالتاً اهل رفسنجان، آن آكل خورشت فسنجان، آن نودش پر از حاشيه، آن پخش‌كننده تصاوير ماضيه، آن برگزاركننده مسابقات، آن پركننده جيب مخابرات، آن مظهر مسابقات اس‌ام اسي، آن نتايجش هميشه هفتاد به سي، آن تكراركننده تصاوير آهسته، آن داعي داوران شايسته، آن جوياي اس‌ام‌اس پير و جوان، آن به دنبال سوتي داوران، آن مفسر جام جهاني، آن رقيب علي‌فر و خياباني، مايه افتخار اهل گزارش و سرآمد مچ‌گيري در ورزش، عادل فردوسي پور ـ انارالله برهانه ـ مؤثر در فوتبال و سمبل جنجال بود.
ابتداي كار او آن بود كه در ايام صباوت هر كجا گل‌كوچك به راه بود پس او هم در آن بود و به كار گزارش مشغول بود. پس به دانشگاه شريف افتاد و مدرك صنايع بگرفت و آن بر در كوزه نهاد و عزم همي كرد تا شمايلش از جام‌جم نبيند بر جاي ننشيند. از كرامات شيخنا اين بود كه سنش به بيست نرسيده به محضر شيخ اردشير لارودي رسيد كه مطبوعه ابرار ورزشي داشت پس گفت: خواهم كه قلم زنم. شيخ لارود گفت: چه در چنته داري؟ گفت: ترجمه بلدم و هرچه خارجي و انجليزي باشد به فارسي تبديل توانم كرد. پس گفت: بنويس و شيخ ما به ترجمه افتاد و اين از كرامات بود. آورده‌اند هر روز به در جام‌جم همي رفت براي تست و او را مي‌زدند و مي‌راندند تا پيري فرزانه بر او ظاهر گشت و حال پرسيد. فرمود: اگر داخل شوم برنامه‌اي سازم كه نظير آن نباشد. پس پير، دلش بسوخت و او را وارد همي كرد. نقل است در ابتدا تفسير تنيس و فوتسال مي‌گفت تا اينكه پخش فوتبال فراوان شد و نوبت به شيخنا هم رسيد. آورده‌اند شيخنا چنان در امور خفيه و خصوصي فوتبال متبحر بود كه شماره كفش عمه گري نويل را از بَر بود و اين پايه از بلاغت، فكها را بيانداخت. و از كرامات او اين بود كه برنامه‌اي راه انداخت كه صد نبود اما نود بود و در آن صغير و كبير فوتبال را مي‌نواخت و خلق را تا سحر پاي جعبه مي‌نشاند با چشمان پُف‌كرده، و آورده‌اند هيچ چيزي براي او جذاب‌تر از اين نبود كه اهالي فوتبال را به جان هم اندازد و خود در گوشه‌اي به خنده مشغول گردد و از كرامات او نقل است كه شبي نبود كه نودش پخش شود جز آنكه ميليونها اس‌ام‌اس به سويش دوان شود و پاسخ نظرسنجي‌ها به سويش روان.
از وي جملات عالي نقل است؛ گفت: الجنجال‌الشغلي ـ ترجمه: جنجال كسب و كار من است و گفت: خداحافظ جام جهاني، خداحافظ برانكو و گفت: وات ايز هي دواينگ ديس پلير ـ ترجمه: چه مي‌كنه اين بازيكن و گفت: عجب گل‌نزني شده اين بازيكن و گفت: چه بازي دراماتيكي شده اين بازي.
و در آخر كار او آورده‌اند كه چون عزرائيل براي قبض روحش وارد گشت، گفت: يه بار ديگه صحنه رو تكرار كن ببينم خطا بوده يا نه!

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شب رویایی فردوسی‌پور؛

مردم به نود آری گفتند/ فردوسی‌پور: این رکورد در گینس ثبت شود

nik-30.jpg

فردوسی پور در این برنامه چندین بار از حمایت مطبوعات و اقشار مختلف مردم از برنامه نود تشکر کرد و البته با قرائت متنی اعلام کرد که حمایت برخی رسانه‌های خارجی از این برنامه یک «سوءاستفاده سیاسی» است.

آفتاب: برنامه تلویزیونی «نود» با طرح پرسش «آیا با رویکرد برنامه نود موافقید»؟ از مخاطبان خود دوشنبه شب روی آنتن شبکه سه سیما رفت.

به گزارش سرویس ورزش آفتاب،‌ رکورد ارسال پیامک به یک برنامه تلویزیونی دوشنبه شب شکست و دو میلیون و یکصد و سی هزار تن در نظر سنجی برنامه نود شرکت کردند که از این میان 97 درصد موافقت خود را با این برنامه اعلام و تنها سه درصد نظر مخالف خود را نسبت به این برنامه ابراز کردند.

ارسال پیامک به این برنامه به حدی شدت گرفته و بی سابقه بود که عادل فردوسی پور،‌ با ابراز شگفتی از حمایت گسترده مخاطبان از برنامه‌اش رکورد ارسال پیامک را قابل ثبت در کتاب «گینس» دانست.

wwwbi3tir-10.JPG

عادل فردوسی پور در ابتدای برنامه این هفته نود، به تشریح سیستم آنالیز پیامک‌های دریافتی از بینندگان این برنامه پرداخت و گفت: «جزئیات سرنوشت تک تک پیامک‌هایی که به برنامه نود ارسال می‌شود در دیتابیس سامانه پیامک برنامه نود موجود است».

فردوسی پور افزود: «به عنوان مثال در برنامه چند هفته قبل برنامه نود که غلامحسین پیروانی میهمان برنامه بود، حدود یک میلیون و پانصد هزار پیامک به برنامه ارسال شد، که در صورتی که افرادی شک و شبهه‌ای در مورد این پیامک‌ها دارند، نود می‌تواند ریز تمام شماره تلفن‌ها را در اختیار این افراد قرار دهد».

فروسی پور خاطر نشان کرد: «به نظر می‌رسد، افرادی هستند که ممکن است بیکار باشند و علیرغم داشتن چند مسئولیت مختلف، این وقت را داشته باشند که به بررسی تمام این یک میلیون شماره بپردازند»!

اين جمله آخر يعني اينكه آخوندي هيچ غلطي نميتونه بكنه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

پاسخ فردوسی پور :
2z6in9g.gif

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا عادل خوب پاسخي داد
اونايي كه ميخواستند عادل دست از گير دادن به اين و اون و به جون هم انداختن افراد به يكديگر(به ضم خودشون) دست بردارد :

26_8605190033_l600.jpg

ديشب آخر برنامه اين بزرگوار(عادل جون) زنگ ميزنه به اسپالتي ابومسلم و طوري باهاش صحبت ميكنه كه تحريكش ميكنه و ميندازش به جون عزيز محمدي! بعد زنگ ميزنه به عزيز محمدي دهنش رو ... ميكنه ! نكته جالب اينكه درست آخر برنامه زنگ ميزنه به عزيز محمدي طوري كه وقت نداشته باشه چرت و پرت هاي هفته قبل رو بگه (خون شهدا!)

آخر برنامه هم اسپالتي داشت با عزيز محمدي
مُنُم مُنُم ميكرد سردار هم كه از كوره در رفته بود داشت با اسپالتي جروبحث ميكرد در همين حال عادل كه خنده هاي باگزباني از خودش در ميكرد گفت : همين طور كه اين دونفر دارند با هم صحبت ميكنند من از شما خداحافظي ميكنم!:lol:

اسپالتي كيست؟

1869.jpg

مُنُم اسپالتي!

علي حنطه سرمربي ابومسلم معتقد است به دليل اينكه سرش را از ته تراشيده شباهت زيادي با لوچيانو اسپالتي، سرمربي معروف رم ايتاليا دارد و خودش خيلي دوست دارد تماشاگران ابومسلم هم او را با همين عنوان صدا بزنند. البته گفته مي‌شود برخي از بازيكنان اين تيم گاهي به شوخي هم كه شده او را «حنطه اسپالتي» خطاب مي‌كنند.:lol::lol:

Last edited:

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شكست علي آبادي و رفقا با اظهار نظر امروز كفاشيان
داداش علي ضايع شد

294502_orig.jpg

كفاشيان: صددرصد با برنامه 90 موافق هستم!!!​

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با برنامه 90 هيچ مشكلي ندارم و با اين برنامه صددرصد موافق هستم.

علي كفاشيان در گفت ‌و گو با خبرنگاران در مورد اختلاف فدراسيون فوتبال با برنامه 90 اظهار داشت: اختلافي وجود ندارد و ما با اجراي آن مشكلي نداريم. گاهي اوقات پيش مي آيد كه از يك رسانه انتقاد مي‌كنيم. از برنامه 90 به خاطر اينكه در بعضي موارد جنبه سازندگي فوتبال را از بين مي‌برد، انتقاد كرديم.

294499_orig.jpg

وي عنوان كرد: اين برنامه بسيار پربيننده است. بايد از اين برنامه‌ها در جهت پيشرفت فوتبال حداكثر استفاده را ببريم. از نگاه ما برنامه‌ايي خوب است كه تخريبي نباشد. بايد انتقادها سازنده باشند تا فوتبال ملي پيشرفت كند.
كفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه اگر در مسابقه sms برنامه شب گذشته شركت مي‌كرد چه جوابي مي‌داد؛ تصريح كرد: من اصولاً به اين گونه نظرخواهي ها اعتقادي ندارم و در آنها شركت نمي‌كنم. ما با برنامه 90 صددرصد موافقيم. وظيفه من اين است كه به عنوان رئيس فدراسيون فوتبال به اين ورزش كمك كنم و در جهت پيشرفت آن قدم بردارم.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ای بابا پس اون مصاحبه که نوشته بود 2 ساعت قبله برنامه چی بود؟ کدومو باور کنیم؟

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Smsهای جعلی ، اتهام جدی گروه فشار به نود

« مخابرات ریز پیامک های نود را اعلام می کند. از هر موبایل بیش از 2 بار به برنامه نود sms زده شده بود.»

این آخرین ادعای گروه مخالف برنامه نود است که امروز، سه شنبه، در محافل ورزشی مطرح شد. این واکنشی خارج از عرف است به خواست مردم که از سوی گروه های فشار به برنامه مردمی نود مطرح می شود. درحالی که برنامه دوشنبه نود رکوردی از پیام مردم به یک برنامه زنده تلویزیونی را شکست و طرفداران نود با تائید97 درصدی این برنامه مهر تائیدی بر علاقه شان به برنامه بی طرف عادل فردوسی‌پور زدند این اتهام که sms ها هدایت شده بودند عذری بدتر از گناه است که متاسفانه مطرح شده.

09-1-27-112547news_pos_1.jpg

درحالی که عادل فردوسی پور در برنامه دوشنبه شبش با تاکید بر این نکته که هیچ خط سیاسی را در برنامه اش دنبال نمی کند با کسب اقبال عمومی باری دیگر بر حقانیتش مهر تائید زد و علی کفاشیان امروز در عقب نشینی آشکار مجبور شد بگوید با نود صد در صد موافقم. هنوز بخشی از گروه مخالفان نود به عداوت خود پای می فشارند. این تاکید و شایعه و اتهام به نود مطرح می شود که وقتی هفته قبل سیستم پیامک های برنامه نود از کار افتاد حتی حاضر نبودند کسی این شائبه را که اتفاق عجیب نوعی خرابکاری باشد را به ذهنش راه دهد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم باید بدن ریز شماره ها رو بررسی کنن و به تک تکشون زنگ بزنن که ایا اس ام اس دادید یا نه.

شایدم از فردا بیان دم در خونه ها و امار بگیرن که تو خونه چند تا مبایل دارید. ایا اس ام اس دادید و ..................

از اون پروژه های برره ای

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
من ميخوام نظرمو درباره اين اتفاقات اخير اين برنامه بدم،ممکن هستش خيلی از شما ها مخالف نظر من رو داشته باشيد،اما اين فقط نظر من هستش همين.

اول اينکه سعی کنيم از اسطوره سازی پرهيز کنيم،فردوسی پور آدم زيرک ، با هوش ، با دانش و به پيشرفت فوتبال کمک زيادی کرده،اما اينکه سری بخوايم از 1 نفر اسطوره بسازيم درست نيست.

فردوسی پور با همه ويژگی های که بالا گفتم،داره تو صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران کار ميکنه،و همه ميدونيم که هر کسی نميتونه اونجا کار کنه،هر چقدر هم که از پشتوانه اي قوی بهره ببره.

اتفاقات چند هفته اخير:
فردوسی پور در برنامه اش از فدراسيون انتقاد ميکنه
ناگهان فردوسی پور از همه طرف تحريم ميشه،کسی حق مصاحبه با برنامه اش رو نداره
فردوسی پور در برنامه هفته بعدش که اصلاً معلوم نيست برگزار شه يا نه با تاخير 1 ساعته حاضر ميشه،و در طول برنامه کوتاه خود با چهره اي کاملا خسته و ناراحت که با اکراه به دوربين نگاه ميکنه
نا گهان مخابرات مختل شده و مسابقه sms کنسل ميشه،اوضاع برنامه وخيم تر از قبل ميشه
در نهايت برنامه کوتاه تموم ميشه و فردوسی پور طوری خداحافظی ميکنه که به هيچ وجه مشخص نيست تا هفته بعد چه اتفاقتی ميخواد بيافته،و اصلاً معلوم نيست که برنامه در هفته بعد باشه يا نه.
در برنامه هفته بعد فردوسی پور از هميشه تو اين چند سال قوی تر و سر حال تر حاضر ميشه ،و بخودش جرأت ميده که مسابقه sms رو رويکرد برنامه خودش قرار بده،در کل برنامه اون کانتر sms در صفحه مشخص ميشه
نا گهان همه تحريم ها برداشته ميشه،و مربی ها هم با 90 مصاحبه ميکنن،مدت برنامه به بيش از 3 ساعت ميرسه و عادل برنده ميشه

در حالی که تو کل هفته خبر از محدود کردن برنامه بوده،حتی تا دو ساعت قبل از برنامه
از چند روز بعد برنامه آخر هم موضع مسولان فدراسيون کاملاً عوض ميشه.
من فکر ميکنم ما نظاره گره 1 اختلاف و جنگ زرگری بوديم،به اهداف مختلف.

واقعاً فکر ميکنيد واسه فدراسيون گوشمالی بی سر صدای فردوسی پور واسه ساکت کردنش ساده تر باشه يا دعوت به جنگ علنی اونم به شکلی عجيب با تحريم کردن برنامه به اون شکل.؟

Last edited:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
سلام
من ميخوام نظرمو درباره اين اتفاقات اخير اين برنامه بدم،ممکن هستش خيلی از شما ها مخالف نظر من رو داشته باشيد،اما اين فقط نظر من هستش همين.

اول اينکه سعی کنيم از اسطوره سازی پرهيز کنيم،فردوسی پور آدم زيرک ، با هوش ، با دانش و به پيشرفت فوتبال کمک زيادی کرده،اما اينکه سری بخوايم از 1 نفر اسطوره بسازيم درست نيست.

فردوسی پور با همه ويژگی های که بالا گفتم،داره تو صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران کار ميکنه،و همه ميدونيم که هر کسی نميتونه اونجا کار کنه،هر چقدر هم که از پشتوانه اي قوی بهره ببره.

اتفاقات چند هفته اخير:
فردوسی پور در برنامه هفته بعدش که اصلاً معلوم نيست برگزار شه يا نه با تاخير 1 ساعته حاضر ميشه،و در طول برنامه کوتاه خود با چهره اي کاملا خسته و ناراحت که با اکراه به دوربين نگاه ميکنه
نا گهان مخابرات مختل شده و مسابقه sms کنسل ميشه،اوضاع برنامه وخيم تر از قبل ميشه
در نهايت برنامه کوتاه تموم ميشه و فردوسی پور طوری خداحافظی ميکنه که به هيچ وجه مشخص نيست تا هفته بعد چه اتفاقتی ميخواد بيافته،و اصلاً معلوم نيست که برنامه در هفته بعد باشه يا نه.
در برنامه هفته بعد فردوسی پور از هميشه تو اين چند سال قوی تر و سر حال تر حاضر ميشه ،و بخودش جرأت ميده که مسابقه sms رو رويکرد برنامه خودش قرار بده،در کل برنامه اون کانتر sms در صفحه مشخص ميشه
نا گهان همه تحريم ها برداشته ميشه،و مربی ها هم با 90 مصاحبه ميکنن،مدت برنامه به بيش از 3 ساعت ميرسه و عادل برنده ميشه

در حالی که تو کل هفته خبر از محدود کردن برنامه بوده،حتی تا دو ساعت قبل از برنامه

واقعاً فکر ميکنيد واسه فدراسيون گوشمالی بی سر صدای فردوسی پور واسه ساکت کردنش ساده تر باشه يا دعوت به جنگ علنی اونم به شکلی عجيب با تحريم کردن برنامه به اون شکل.؟
ببین اولا که این دعوای زرگری سودی نمیتونه برای سازمان تربیت بدنی داشته باشه و همش ضرر بوده
دوما که کلا افرادی که توی دولت نهم هستن اصول برخورد با رسانه ها رو نمیدونن و همیشه میخوان با حالت تحکم و قدرت برخورد کنن که اینم از هوش پایین و تجربه کمشون نشات میگیره. توی این قضیه هم تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال حسابی اشتباه کردن اما زود به اشتباهشون پی بردن و لااقل در ظاهر نشون دادن که مخالف نود نیستن.
اما این رو هم نباید از نظر دور داشت که احتمالش زیاده که همون گوشمالی که فرمودید طی ماه های آینده برای فردوسی پور در نظر بگیرن!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ببین اولا که این دعوای زرگری سودی نمیتونه برای سازمان تربیت بدنی داشته باشه و همش ضرر بوده
دوما که کلا افرادی که توی دولت نهم هستن اصول برخورد با رسانه ها رو نمیدونن و همیشه میخوان با حالت تحکم و قدرت برخورد کنن که اینم از هوش پایین و تجربه کمشون نشات میگیره. توی این قضیه هم تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال حسابی اشتباه کردن اما زود به اشتباهشون پی بردن و لااقل در ظاهر نشون دادن که مخالف نود نیستن.
اما این رو هم نباید از نظر دور داشت که احتمالش زیاده که همون گوشمالی که فرمودید طی ماه های آینده برای فردوسی پور در نظر بگیرن!

صدا و سيما 100% مهمتر از فدراسيون هستش،و اين سود متوجه صدا و سيما ميشه

من فکر ميکنم مسولين فدراسيون هر چه قدر هم اصول برخورد با صدا و سيما رو ندونن،نميان برنامه 90 رو که فقط يه برنامه هست دعوت به جنگ علنی کنن،خيلی راحت تر از اين حرفا اين مشکل ميتونست حل شه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
گل گفتی;)

اتفاقات چند هفته اخير:

اینم موضوع قابل تاملیه و احتمالش هم وجود داره که صحت داشته باشه ولی با توجه به شعور پایین اکثریت مدیران در تمامی عرصه ها که ورزش هم یکیشونه و این که بعضیها علاقه دارن قدرت خودشون رو نشون بدن یا شایدم زهر چشم بگیرن اون طرف قضیه هم محتمله

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بیا بالا، بالا، بالاتر.

باید منتظر 90 بود و دید که سوال نظرسنجی درباره چیه ؟ (به احتمال زیاد درباره پرسپولیسه. اگه درباره کریمی باشه رکورد را زدن ! )

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پورمحمدی به مهر خبر داد:90 نوروز پخش نمی شود/ برنامه ویژه با اجرای فردوسی پور

مدیر شبکه سه از پخش مجموعه "مردان آهنین" و برنامه ویژه ورزشی با اجرای عادل فردوسی‌پور در ایام نوروز و تلاش برای تولید "90" غیر فوتبالی خبر داد.

علی‌اصغر پورمحمدی درباره برنامه‌های ورزشی نوروزی شبکه سه به نحوه پخش برنامه 90 در این ایام اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مسابقات فوتبال در ایام نوروز زیاد است و شبکه سه قصد دارد به نحو مطلوب آنها را پوشش دهد، به همین دلیل برنامه "90 " در نوروز روی آنتن نمی‌رود و بعد از نوروز مجدداً پخش می‌شود. البته عادل فردوسی‌پور در ایام نوروز برنامه ویژه ورزشی را اجرا می‌کند.

وی درباره اینکه آیا شبکه سه قصد دارد برنامه‌های 90 اختصاصی با موضوع‌های متنوع تهیه کند گفت: مردم درخواست‌های زیادی از رسانه ملی برای تهیه برنامه‌های 90 اختصاصی داشتند، اما باید آستانه تحمل در جامعه و فضای انتقادپذیری بیشتر شود. تلویزیون دنبال فراهم کردن شرایط برای ساخت برنامه‌های 90 اختصاصی است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
پورمحمدی به مهر خبر داد:90 نوروز پخش نمی شود/ برنامه ویژه با اجرای فردوسی پور

مدیر شبکه سه از پخش مجموعه "مردان آهنین" و برنامه ویژه ورزشی با اجرای عادل فردوسی‌پور در ایام نوروز و تلاش برای تولید "90" غیر فوتبالی خبر داد.

علی‌اصغر پورمحمدی درباره برنامه‌های ورزشی نوروزی شبکه سه به نحوه پخش برنامه 90 در این ایام اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مسابقات فوتبال در ایام نوروز زیاد است و شبکه سه قصد دارد به نحو مطلوب آنها را پوشش دهد، به همین دلیل برنامه "90 " در نوروز روی آنتن نمی‌رود و بعد از نوروز مجدداً پخش می‌شود. البته عادل فردوسی‌پور در ایام نوروز برنامه ویژه ورزشی را اجرا می‌کند.

وی درباره اینکه آیا شبکه سه قصد دارد برنامه‌های 90 اختصاصی با موضوع‌های متنوع تهیه کند گفت: مردم درخواست‌های زیادی از رسانه ملی برای تهیه برنامه‌های 90 اختصاصی داشتند، اما باید آستانه تحمل در جامعه و فضای انتقادپذیری بیشتر شود. تلویزیون دنبال فراهم کردن شرایط برای ساخت برنامه‌های 90 اختصاصی است.
امیدوارم نیان بگن فردوسی پور در مورد برنامه های ورزشی در غزه ویژه برنامه درست کنه ...

بالا