ابروی ما رو بردی برادر ....
این چجور حساب کتابی بود ؟
جملات آخرت درست بود ولی محاسباتت :دی
عجب سوتيه وحشتناكي دادم!!!
الان كه ديدم از خنده دارم ميميرم
ديشب 3 نصف شب بود كه حساب كردم فكر كنم خواب بودم
ابروی ما رو بردی برادر ....
این چجور حساب کتابی بود ؟
جملات آخرت درست بود ولی محاسباتت :دی
ترجمه به زبان فارسی:اين مصاحبه دو ساعت قبل از برنامه نود ديشب تو خبرگزاريها آمد
كفاشيان : اگر ۹۰ خودش را اصلاح نكند اهرم هاى فشار را به كار مى گيريم
على كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در تازه ترين واكنش خود در خصوص ۹۰ ،اين برنامه را ملزم به ايجاد اصلاحاتى درونى دانست.وى در گفت وگو با خبرگزارى فوتبال ايران افزود: همه دوست دارند برنامه اى را ببينند كه از فوتبال حمايت كند نه اينكه افراد را مقابل يكديگر قرار دهد و يا كارهاى انجام شده را زيرسؤال برد.كفاشيان با اشاره به فعاليت هاى گسترده فدراسيون فوتبال تصريح كرد: فوتبال امر گسترده اى است. فدراسيون مشغله هاى زيادى دارد. ممكن است ده ها ضعف هم داشته باشد اما توقع داريم كه صداوسيما و به خصوص برنامه۹۰ با حسن نيت نسبت به مشكلات و معضلات فوتبال دست به انتقاد بزنند. اما متاسفانه آنها رويكرد ديگرى را نشان دادند و تاكنون سعى كرده اند اعتماد به نفس را از فدراسيون بگيرند. رئيس فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: اگر برنامه ۹۰ خودش را اصلاح نكند برخوردهاى تنبيهى مان را چند برابر افزايش مى دهيم و اهرم هاى فشار را به كار مى گيريم. شايد دفعه هاى قبل فقط دوربين هايشان را راه نمى داديم اما اين بار شرايط سخت ترى را برايشان به وجود مى آوريم. كفاشيان ادامه داد: ما به تعامل معتقديم. اما نمى توانيم بپذيريم كه يك برنامه تلويزيونى ما را به بدترين شكل ممكن تحريم كند و بعد هم انتظار كوچكترين عكس العملى از فدراسيون را نداشته باشد.وى با اشاره به قابليت هاى برنامه ۹۰ گفت: برنامه خوبى است. من فردوسى پور را دوست دارم اما ۹۰ به همه مردم تعلق دارد. فدراسيون كميته هاى مختلفى دارد. ۹۰ به جاى دعوت از كارشناسانى كه معلوم نيست از كجا سروكله شان پيدا مى شود بايد از اهالى فدراسيون دعوت كند تا درباره مشكلات پاسخگو باشند نه اينكه يكطرفه به محكمه برود.
اين مصاحبه دو ساعت قبل از برنامه نود ديشب تو خبرگزاريها آمد
كفاشيان : اگر ۹۰ خودش را اصلاح نكند اهرم هاى فشار را به كار مى گيريم
على كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در تازه ترين واكنش خود در خصوص ۹۰ ،اين برنامه را ملزم به ايجاد اصلاحاتى درونى دانست.وى در گفت وگو با خبرگزارى فوتبال ايران افزود: همه دوست دارند برنامه اى را ببينند كه از فوتبال حمايت كند نه اينكه افراد را مقابل يكديگر قرار دهد و يا كارهاى انجام شده را زيرسؤال برد.كفاشيان با اشاره به فعاليت هاى گسترده فدراسيون فوتبال تصريح كرد: فوتبال امر گسترده اى است. فدراسيون مشغله هاى زيادى دارد. ممكن است ده ها ضعف هم داشته باشد اما توقع داريم كه صداوسيما و به خصوص برنامه۹۰ با حسن نيت نسبت به مشكلات و معضلات فوتبال دست به انتقاد بزنند. اما متاسفانه آنها رويكرد ديگرى را نشان دادند و تاكنون سعى كرده اند اعتماد به نفس را از فدراسيون بگيرند. رئيس فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: اگر برنامه ۹۰ خودش را اصلاح نكند برخوردهاى تنبيهى مان را چند برابر افزايش مى دهيم و اهرم هاى فشار را به كار مى گيريم. شايد دفعه هاى قبل فقط دوربين هايشان را راه نمى داديم اما اين بار شرايط سخت ترى را برايشان به وجود مى آوريم. كفاشيان ادامه داد: ما به تعامل معتقديم. اما نمى توانيم بپذيريم كه يك برنامه تلويزيونى ما را به بدترين شكل ممكن تحريم كند و بعد هم انتظار كوچكترين عكس العملى از فدراسيون را نداشته باشد.وى با اشاره به قابليت هاى برنامه ۹۰ گفت: برنامه خوبى است. من فردوسى پور را دوست دارم اما ۹۰ به همه مردم تعلق دارد. فدراسيون كميته هاى مختلفى دارد. ۹۰ به جاى دعوت از كارشناسانى كه معلوم نيست از كجا سروكله شان پيدا مى شود بايد از اهالى فدراسيون دعوت كند تا درباره مشكلات پاسخگو باشند نه اينكه يكطرفه به محكمه برود.
ببین اولا که این دعوای زرگری سودی نمیتونه برای سازمان تربیت بدنی داشته باشه و همش ضرر بودهسلام
من ميخوام نظرمو درباره اين اتفاقات اخير اين برنامه بدم،ممکن هستش خيلی از شما ها مخالف نظر من رو داشته باشيد،اما اين فقط نظر من هستش همين.
اول اينکه سعی کنيم از اسطوره سازی پرهيز کنيم،فردوسی پور آدم زيرک ، با هوش ، با دانش و به پيشرفت فوتبال کمک زيادی کرده،اما اينکه سری بخوايم از 1 نفر اسطوره بسازيم درست نيست.
فردوسی پور با همه ويژگی های که بالا گفتم،داره تو صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران کار ميکنه،و همه ميدونيم که هر کسی نميتونه اونجا کار کنه،هر چقدر هم که از پشتوانه اي قوی بهره ببره.
اتفاقات چند هفته اخير:
فردوسی پور در برنامه اش از فدراسيون انتقاد ميکنه
ناگهان فردوسی پور از همه طرف تحريم ميشه،کسی حق مصاحبه با برنامه اش رو نداره
فردوسی پور در برنامه هفته بعدش که اصلاً معلوم نيست برگزار شه يا نه با تاخير 1 ساعته حاضر ميشه،و در طول برنامه کوتاه خود با چهره اي کاملا خسته و ناراحت که با اکراه به دوربين نگاه ميکنه
نا گهان مخابرات مختل شده و مسابقه sms کنسل ميشه،اوضاع برنامه وخيم تر از قبل ميشه
در نهايت برنامه کوتاه تموم ميشه و فردوسی پور طوری خداحافظی ميکنه که به هيچ وجه مشخص نيست تا هفته بعد چه اتفاقتی ميخواد بيافته،و اصلاً معلوم نيست که برنامه در هفته بعد باشه يا نه.
در برنامه هفته بعد فردوسی پور از هميشه تو اين چند سال قوی تر و سر حال تر حاضر ميشه ،و بخودش جرأت ميده که مسابقه sms رو رويکرد برنامه خودش قرار بده،در کل برنامه اون کانتر sms در صفحه مشخص ميشه
نا گهان همه تحريم ها برداشته ميشه،و مربی ها هم با 90 مصاحبه ميکنن،مدت برنامه به بيش از 3 ساعت ميرسه و عادل برنده ميشه
در حالی که تو کل هفته خبر از محدود کردن برنامه بوده،حتی تا دو ساعت قبل از برنامه
از چند روز بعد برنامه آخر هم موضع مسولان فدراسيون کاملاً عوض ميشه.
من فکر ميکنم ما نظاره گره 1 اختلاف و جنگ زرگری بوديم،به اهداف مختلف.
واقعاً فکر ميکنيد واسه فدراسيون گوشمالی بی سر صدای فردوسی پور واسه ساکت کردنش ساده تر باشه يا دعوت به جنگ علنی اونم به شکلی عجيب با تحريم کردن برنامه به اون شکل.؟
ببین اولا که این دعوای زرگری سودی نمیتونه برای سازمان تربیت بدنی داشته باشه و همش ضرر بوده
دوما که کلا افرادی که توی دولت نهم هستن اصول برخورد با رسانه ها رو نمیدونن و همیشه میخوان با حالت تحکم و قدرت برخورد کنن که اینم از هوش پایین و تجربه کمشون نشات میگیره. توی این قضیه هم تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال حسابی اشتباه کردن اما زود به اشتباهشون پی بردن و لااقل در ظاهر نشون دادن که مخالف نود نیستن.
اما این رو هم نباید از نظر دور داشت که احتمالش زیاده که همون گوشمالی که فرمودید طی ماه های آینده برای فردوسی پور در نظر بگیرن!
گل گفتیاول اينکه سعی کنيم از اسطوره سازی پرهيز کنيم،فردوسی پور آدم زيرک ، با هوش ، با دانش و به پيشرفت فوتبال کمک زيادی کرده،اما اينکه سری بخوايم از 1 نفر اسطوره بسازيم درست نيست.
اینم موضوع قابل تاملیه و احتمالش هم وجود داره که صحت داشته باشه ولی با توجه به شعور پایین اکثریت مدیران در تمامی عرصه ها که ورزش هم یکیشونه و این که بعضیها علاقه دارن قدرت خودشون رو نشون بدن یا شایدم زهر چشم بگیرن اون طرف قضیه هم محتملهفردوسی پور با همه ويژگی های که بالا گفتم،داره تو صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران کار ميکنه،و همه ميدونيم که هر کسی نميتونه اونجا کار کنه،هر چقدر هم که از پشتوانه اي قوی بهره ببره.
اتفاقات چند هفته اخير:
فردوسی پور در برنامه اش از فدراسيون انتقاد ميکنه
ناگهان فردوسی پور از همه طرف تحريم ميشه،کسی حق مصاحبه با برنامه اش رو نداره
فردوسی پور در برنامه هفته بعدش که اصلاً معلوم نيست برگزار شه يا نه با تاخير 1 ساعته حاضر ميشه،و در طول برنامه کوتاه خود با چهره اي کاملا خسته و ناراحت که با اکراه به دوربين نگاه ميکنه
نا گهان مخابرات مختل شده و مسابقه sms کنسل ميشه،اوضاع برنامه وخيم تر از قبل ميشه
در نهايت برنامه کوتاه تموم ميشه و فردوسی پور طوری خداحافظی ميکنه که به هيچ وجه مشخص نيست تا هفته بعد چه اتفاقتی ميخواد بيافته،و اصلاً معلوم نيست که برنامه در هفته بعد باشه يا نه.
در برنامه هفته بعد فردوسی پور از هميشه تو اين چند سال قوی تر و سر حال تر حاضر ميشه ،و بخودش جرأت ميده که مسابقه sms رو رويکرد برنامه خودش قرار بده،در کل برنامه اون کانتر sms در صفحه مشخص ميشه
نا گهان همه تحريم ها برداشته ميشه،و مربی ها هم با 90 مصاحبه ميکنن،مدت برنامه به بيش از 3 ساعت ميرسه و عادل برنده ميشه
در حالی که تو کل هفته خبر از محدود کردن برنامه بوده،حتی تا دو ساعت قبل از برنامه
از چند روز بعد برنامه آخر هم موضع مسولان فدراسيون کاملاً عوض ميشه.
من فکر ميکنم ما نظاره گره 1 اختلاف و جنگ زرگری بوديم،به اهداف مختلف.
واقعاً فکر ميکنيد واسه فدراسيون گوشمالی بی سر صدای فردوسی پور واسه ساکت کردنش ساده تر باشه يا دعوت به جنگ علنی اونم به شکلی عجيب با تحريم کردن برنامه به اون شکل.؟
امیدوارم نیان بگن فردوسی پور در مورد برنامه های ورزشی در غزه ویژه برنامه درست کنه ...پورمحمدی به مهر خبر داد:90 نوروز پخش نمی شود/ برنامه ویژه با اجرای فردوسی پور
مدیر شبکه سه از پخش مجموعه "مردان آهنین" و برنامه ویژه ورزشی با اجرای عادل فردوسیپور در ایام نوروز و تلاش برای تولید "90" غیر فوتبالی خبر داد.
علیاصغر پورمحمدی درباره برنامههای ورزشی نوروزی شبکه سه به نحوه پخش برنامه 90 در این ایام اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مسابقات فوتبال در ایام نوروز زیاد است و شبکه سه قصد دارد به نحو مطلوب آنها را پوشش دهد، به همین دلیل برنامه "90 " در نوروز روی آنتن نمیرود و بعد از نوروز مجدداً پخش میشود. البته عادل فردوسیپور در ایام نوروز برنامه ویژه ورزشی را اجرا میکند.
وی درباره اینکه آیا شبکه سه قصد دارد برنامههای 90 اختصاصی با موضوعهای متنوع تهیه کند گفت: مردم درخواستهای زیادی از رسانه ملی برای تهیه برنامههای 90 اختصاصی داشتند، اما باید آستانه تحمل در جامعه و فضای انتقادپذیری بیشتر شود. تلویزیون دنبال فراهم کردن شرایط برای ساخت برنامههای 90 اختصاصی است.