/\/\ O H S E N
Registered User
به احتمال زياد ميگن...:lol::lol::lol:امیدوارم نیان بگن فردوسی پور در مورد برنامه های ورزشی در غزه ویژه برنامه درست کنه ...
به احتمال زياد ميگن...:lol::lol::lol:امیدوارم نیان بگن فردوسی پور در مورد برنامه های ورزشی در غزه ویژه برنامه درست کنه ...
ز مجدداً پخش میشود. البته عادل فردوسیپور در ایام نوروز برنامه ویژه ورزشی را اجرا میکند.
وی درباره اینکه آیا شبکه سه قصد دارد برنامههای 90 اختصاصی با موضوعهای متنوع تهیه کند گفت: مردم درخواستهای زیادی از رسانه ملی برای تهیه برنامههای 90 اختصاصی داشتند، اما باید آستانه تحمل در جامعه و فضای انتقادپذیری بیشتر شود. تلویزیون دنبال فراهم کردن شرایط برای ساخت برنامههای 90 اختصاصی است.
بچه ها امشب باز یادم رفت 90 ببینم
ساعت 2 نصفه شب یادم افتاده
حالم گرفتس
چه خبر بود توش؟
چیزی رو از دست ندادی یه مشت چرت و پرت گفت
ولی تو این تاپیک کلی کفاشیان و آخوندی و عزیز محمدی رو بدتر مسخره کردن توهین نبود؟
!افشین اومد چرت و پرت گفت.میخوای چه کار کنی؟
بیخود شلوغش نکن...وقتی میاد میگه استقلال با تفاضل +30 با پرسپولیس فرقی نداره..یعنی داره چرت میگه...
والا من که نشنیدم بگه فرقی نداره!
فقط گفت فرق پرسپولیس با استقلال انقدر نیست که مثلا اس 5 تا بزنه پیام بعد پرسپولیس به زور 1 دونه بزنه!
راستی من امروز عصر نبودم..الان هر چی میگردم تایپیک نیکبخت رو که زده بودی..پیدا نکردمحتما یک پرسپولیسی پاکش کرده:wacko:!نمیدونم جواب دادی یا نه!
خوشحال میشم اینجا جوابتو بگی!سوالم هم این بود که:من اول فکر کردم که تو طرفدار تیم پیروزی هستی!
اما دیدم نه میخوای جو رو خراب کنی!خب به خودشون مربوطه...که آیا کار نیکبخت درست بوده یا نه!
مثلا یک پرسپولیسی بیاد بگه چرا قلعه نویی علی را نیاورد و... تو ناراحت نمیشی![]()
من واقعیتی رو گفتم که همه ازش میترسیدن..واسه همین حذفش کردن..
مثال عرض میکنم!
آیا اگر دختر همسایه شما ..آره؟
شما میری به باباش میگی؟به تو ربطی نداره..خودشون میدونن!اگه غیرت داشته باشه جلوشو میگیره اگرم نه که ....
اگر آقای X که میگن همچین حرفیم زده (حالا کاری نداریم ) هم زده باشه،به پرسپولیسیا مربوط میشه!نه به شما!
امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم!