• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
ز مجدداً پخش می‌شود. البته عادل فردوسی‌پور در ایام نوروز برنامه ویژه ورزشی را اجرا می‌کند.

وی درباره اینکه آیا شبکه سه قصد دارد برنامه‌های 90 اختصاصی با موضوع‌های متنوع تهیه کند گفت: مردم درخواست‌های زیادی از رسانه ملی برای تهیه برنامه‌های 90 اختصاصی داشتند، اما باید آستانه تحمل در جامعه و فضای انتقادپذیری بیشتر شود. تلویزیون دنبال فراهم کردن شرایط برای ساخت برنامه‌های 90 اختصاصی است.

باحال میشه اگه اسمشونوم بذارن همون 90.:rolleyes:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
امشب ظاهرا پیروانی مهمان برنامه است احتمالا بحث های داغی مطرح بشه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
زیرنویس نوشته بود 23

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها امشب باز یادم رفت 90 ببینم :(

ساعت 2 نصفه شب یادم افتاده

حالم گرفتس :(

چه خبر بود توش؟

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچی خبری نبود افشین پیروانی مثل لشگر شکست خورده اومد نشست و دلیل بد بازی کردن پرسپولیسم گفت:

تیم ها جلو ما انگیزه دارن دفاعی تر بازی میکنن ولی جلو استقلال میرن 5 تا میخورن !!!!!!!!!!!!!!

چیزی رو از دست ندادی یه مشت چرت و پرت گفت

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها امشب باز یادم رفت 90 ببینم :(

ساعت 2 نصفه شب یادم افتاده

حالم گرفتس :(

چه خبر بود توش؟

باید می دیدی و برای داوری تاسف می خوردی و از اون مهمتر کارشناس داوری این برنامه 90 که با صحنه آهسته هم از تمام خطا ها گذشتن یا ندیدن یا نخواستن ببینن.

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلنم این طور نوبد هیچی نداشت همون بهتر که ندیدی.... کی تا حالا داوری یا کارشناس های نود چیزی حالیشون بوده؟

فقط فردوسی پور رو عشقه

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افشین پیروانی اومد نشست یه مشت چرت و پرت گفت توهینه ولی تو این تاپیک کلی کفاشیان و آخوندی و عزیز محمدی رو بدتر مسخره کردن توهین نبود؟ افشین اومد چرت و پرت گفت....میخوای چه کار کنی؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ولی تو این تاپیک کلی کفاشیان و آخوندی و عزیز محمدی رو بدتر مسخره کردن توهین نبود؟

جواب منو دادی؟ اگه آره! باید بگم که بحث کفاشیان یا..فرق داره از چند لحاظ!

1.بحث پرسپولیس یا استقلال نبوده یعنی همون (تعصبات مسخره)که من طرفدار هر تیمی هستم هر کسی بر ضد منه باید فحش بخوره!

2.هر کی هر کاری کرد شما هم باید انجام بدی؟

افشین اومد چرت و پرت گفت.میخوای چه کار کنی؟
!

هیچ کاری نمیکنم! اما تو تا آخر همین صفحه پست بده که افشین...تا یکم آروم بشی!:happy:

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیخود شلوغش نکن...وقتی میاد میگه استقلال با تفاضل +30 با پرسپولیس فرقی نداره..یعنی داره چرت میگه...

Captive

لایک‌ها
16,665
بیخود شلوغش نکن...وقتی میاد میگه استقلال با تفاضل +30 با پرسپولیس فرقی نداره..یعنی داره چرت میگه...

والا من که نشنیدم بگه فرقی نداره!

فقط گفت فرق پرسپولیس با استقلال انقدر نیست که مثلا اس 5 تا بزنه پیام بعد پرسپولیس به زور 1 دونه بزنه!

راستی من امروز عصر نبودم..الان هر چی میگردم تایپیک نیکبخت رو که زده بودی..پیدا نکردمحتما یک پرسپولیسی پاکش کرده:wacko:!نمیدونم جواب دادی یا نه!
خوشحال میشم اینجا جوابتو بگی!سوالم هم این بود که:من اول فکر کردم که تو طرفدار تیم پیروزی هستی!

اما دیدم نه میخوای جو رو خراب کنی!:D خب به خودشون مربوطه...که آیا کار نیکبخت درست بوده یا نه!

مثلا یک پرسپولیسی بیاد بگه چرا قلعه نویی علی را نیاورد و... تو ناراحت نمیشی :rolleyes:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
پیروانی خیلی سادست بیچاره
هر روز هر راهیو که جلوش بزارن همون راه رو میره. حالا هم بهش گفتن بیا بگو همچی اوکی هست منم تا آخر هستم ... اومد اینا رو گفت با توجیه های مسخره که به یکیش این دوستمون اشاره کردن

چند وقت دیگه هم میزارنش کنار باز میاد میگه به عشق هوادارن میرم کنار تا پرسپولیس پیشرفت کنه!!

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
حاج رضایی هم خوب حق مطلب رو ادا کرد تلویحا و در نهایت صراحتا گفت در برابر این رفتار هایی که با شما شده انتظار برخورد محکم با این قضایا و نهایتا استعفا از شما میرفت ...

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من که نشنیدم بگه فرقی نداره!

فقط گفت فرق پرسپولیس با استقلال انقدر نیست که مثلا اس 5 تا بزنه پیام بعد پرسپولیس به زور 1 دونه بزنه!

راستی من امروز عصر نبودم..الان هر چی میگردم تایپیک نیکبخت رو که زده بودی..پیدا نکردمحتما یک پرسپولیسی پاکش کرده:wacko:!نمیدونم جواب دادی یا نه!
خوشحال میشم اینجا جوابتو بگی!سوالم هم این بود که:من اول فکر کردم که تو طرفدار تیم پیروزی هستی!

اما دیدم نه میخوای جو رو خراب کنی!:D خب به خودشون مربوطه...که آیا کار نیکبخت درست بوده یا نه!

مثلا یک پرسپولیسی بیاد بگه چرا قلعه نویی علی را نیاورد و... تو ناراحت نمیشی :rolleyes:

خب خودت جواب خودتو دادی!

خب بیخود این حرفو زد...بله فرق پرسپولیس با استقالا دقیقا در همینه! :cool:

من استقلالیم...خراب کردن جو هم نبوده....نکنه به نیکبخت بگی احمق پی تی فیلتر میشه؟ :lol: من واقعیتی رو گفتم که همه ازش میترسیدن..واسه همین حذفش کردن..

در مورد جمله اخر ...نه ناراحت نمیشم...اتفاقا کلی میخندیدم...خوش به حال کسی که 100 تا علی داره که دورو برشن و ازش محافظت میکنن...

Captive

لایک‌ها
16,665
من واقعیتی رو گفتم که همه ازش میترسیدن..واسه همین حذفش کردن..

مثال عرض میکنم!

آیا اگر دختر همسایه شما ..آره؟

شما میری به باباش میگی؟به تو ربطی نداره..خودشون میدونن!اگه غیرت داشته باشه جلوشو میگیره اگرم نه که ....

اگر آقای X که میگن همچین حرفیم زده (حالا کاری نداریم ) هم زده باشه،به پرسپولیسیا مربوط میشه!نه به شما!

امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مثال عرض میکنم!

آیا اگر دختر همسایه شما ..آره؟

شما میری به باباش میگی؟به تو ربطی نداره..خودشون میدونن!اگه غیرت داشته باشه جلوشو میگیره اگرم نه که ....

اگر آقای X که میگن همچین حرفیم زده (حالا کاری نداریم ) هم زده باشه،به پرسپولیسیا مربوط میشه!نه به شما!

امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم!

دوست عزيز خيلي از متانت شما در پاسخ به اين دوستمون خوشم اومد . بهتون تبريك ميگم و به عنوان يك پرسپوليسي از شما كه نوشته بوديد پرسپوليسي نيستيد تشكر مي كنم .
پ.ن: ضمنا صحبت شما كاملا مورد تاييده :)

بالا