• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
مصلحت ديده شده سكوت كنيم!
گزارشي از برنامه «نود» در شامگاه گذشته

در حالي كه خبرهاي روزهاي اخير از اختلاف نظر ميان فدراسيون فوتبال و برخي برنامه‌هاي ورزشي سيما حكايت داشت، برنامه «نود» شامگاه گذشته (30 دي ماه) مصلحت‌ ديد كه درباره اتفاقات اخير سكوت كند.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، برنامه «نود» كه طي هفته‌هاي اخير با طرح موضوعات چالش برانگيز، تعدادي از مديران فوتبالي كشور را به پاسخگويي واداشته بود، به ناگاه با اين خبر مواجه شد كه از اين پس هر گونه گفت و گوي اعضاي فدراسيون فوتبال اعم از دبير كل و رييسان كميته‌ها و رييسان هيات‌هاي استان‌ها با كليه برنامه‌هاي صداوسيما بايد با هماهنگي علي كفاشيان، رييس و مهدي تاج، نايب رييس اول فدراسيون انجام شود. با اين حال عادل فردوسي پور با حضور در برنامه دوشنبه شب، خطاب به مخاطبان اعلام كرد كه تاكنون اين خبر به طور رسمي تائيد نشده و در صورت تحقق اين امر، بخشي از برنامه «نود» را به اين موضوع اختصاص خواهند داد.

بر اساس اين گزارش ايسنا، سيستم پيام كوتاه برنامه «نود» همچنين شامگاه گذشته، با اختلال مواجه شد و اين برنامه كه پس از هفته‌ها، نظرسنجي پيام كوتاه خود را به پيش‌بيني نتيجه‌ي بازي ميان دو تيم فوتبال محدود مي‌كرد، نتوانست با مخاطبان خود ارتباط برقرار كند.

ايجاد اختلال در سيستم پيام كوتاه برنامه «نود» همچنين با تعجب مجري اين برنامه همراه شد و عادل فردوسي‌پور كه اين اتفاق را عجيب مي‌خواند در خلال پخش، ابراز اميدواري كرد كه اين اختلال به شكلي تصادفي رخ داده باشد.

بر اساس اين گزارش ايسنا، برنامه «نود» شامگاه گذشته يكي از آرام ترين روزهاي خود را پشت سر گذاشت و مدت زمان اين برنامه با اختصاص يافتن به نتايج بازي‌هاي اخير، با كاهشي 30 الي 45 دقيقه‌اي همراه بود. در اين برنامه همچنين عادل فردوسي پور چند بار تاكيد كرد كه فعلا مصلحت ديده شده كه در برنامه «نود» درباره مسائل اخير كه پيرامون برنامه نود و سازمان تربيت بدني رخ داده‌است، صحبت نشود؛ با اين حال گفت‌وگو با امير حاج رضايي از كارشناسان فوتبال در اين باره، از بخش‌هاي برنامه «نود» بود كه وي گفت‌وگو را بهترين تمهيد براي حل اختلاف نظرهاي اخير دانست.

به گزارش ايسنا، برنامه ورزشي «نود» در شامگاه گذشته با اين گفته عادل فردوسي پور خطاب به مخاطبان به پايان رسيد كه «اگر اين صندلي همچنان محلي براي بيان مطالب حق باشد و ما همچنان توفيق داشته باشيم، انشاءالله در هفته‌ي آينده نيز در خدمتتان خواهيم بود.»

اینم خبرگذاری ایسنا

Johnny Grey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
تو یو تیوب هست
http://www.youtube.com/watch?v=CQ8o1mmYIyM

من چند بار خواستم دانلود کنم که بعدش براتون آپ کنم دو بار هم موفق شدم ولی اجرا نشد.سرعتشم خیلی پایین اومده.شاید به خاطره تقاضای زیاد باشه

چه جالب قبل اینکه پست بزنی گفتم بیام بگم پیدا کردم : دی
دارم رو رپید اپلودش میکنم. فقط 3 دقیقه هست همون جا که حاج رضایی صوبت میکنه

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زاهدی در گفتگو با مهر:
تحریم برنامه "نود" شوک بود/ حاضرم لوح سازمان تربیت بدنی را بازگردانم
یک کارگردان ورزشی تحریم برنامه "نود" را وارد کردن شوک به مخاطبان دانست و گفت از آقای ضرغامی می‌خواهم همچون پدر از برنامه‌های ورزشی حمایت کنند.

پرند زاهدی کارگردان برنامه ورزشی "فرزند ایران" درباره تاثیر تحریم برنامه "90" از سوی مسئولان ورزش به خبرنگار مهر گفت: اگر چه ما در آستانه جشنواره فیلم هستیم و باید از این اتفاق خوشحال باشیم اما این اتفاق به ما شوک وارد کرد. من گلایه‌ای از مسئولان ورزش کشور ندارم. من فقط از آقای ضرغامی می‌خواهم که همچون پدر از ما حمایت کنند، همان طور که آقای علی‌آبادی از یک باشگاه ورزشی حمایت می‌کند.

وی در ادامه افزود: رسانه ملی همچون توپی شده که هر مسئولی به آن ضربه‌ای می‌زند. مگر نه این است که برنامه‌های تلویزیون زیر نظر ناظران کیفی ساخته می‌شود، پس چرا باید مسئولان ورزشی با سئوال عادل فردوسی‌پور یک برنامه را تحریم کنند؟ دیروز آقای کفاشیان در گفتگو با یکی از مطبوعات گفته بود که نام این "خاله زنک‌بازی‌ها" را نقد نمی‌گذارند، بلکه نقد چیز دیگری است.

این برنامه ساز ادامه داد: من در پاسخ به آقای کفاشیان باید بگویم آقای کفاشیان کسی که وظیفه مدیریت و حفاظت از ارگانی را دارد که تربیت قهرمانان مملکت زیر نظر اوست، تعریف‌اش از خاله‌زنکی این است؟! به نظرم این طرز رفتار و این گونه ادبیات در گفتگو با جراید مفهوم مناسب‌تری برای خاله زنکی بازی است.

زاهدی خاطر نشان کرد: من عادل فردوسی‌پور را نمی‌شناسم، حتی یک برنامه تلویزیونی هم با او نداشتم اما این را می‌دانم که همه ما بعد از گذراندن فیلترهای مختلف برنامه می‌سازیم. امیدوارم با حمایت‌های آقای ضرغامی دیگر چنین مسائلی رخ ندهد و هر کسی به خود اجازه ندهد خیلی راحت به برنامه‌سازان ورزشی برچسب بزنند.

این فیلمساز خاطر نشان کرد: پورمحمدی از مدیران مقتدر است که در طول فیلمسازی‌ام شناخته‌ام و امیدوارم رئیس رسانه ملی همراه مدیران شبکه سه از ایجاد چنین مسائلی جلوگیری کنند. [COLOR="#Blue"]دیشب وقتی برنامه "نود" را ‌دیدم و جمله فردوسی‌پور را شنیدم، ناخودآگاه اشک ریختم، چرا باید چنین اتفاقاتی بیفتد؟ آقای کفاشیان، چه کسی شما را می‌شناخت؟ مگر نه این است که برنامه‌ نود عادل فردوسی‌پور و دیگر برنامه‌های ورزشی در رسانه ملی شما را بزرگ کردند و مردم با این برنامه‌ها شما را شناختند.[/COLOR]

وی خطاب به فردوسی‌پور گفت: چندی پیش یکی از مسئولان ورزشی به برنامه "نود" آمده بود که باعث حیرت من و دیگر بینندگان شده بود. چرا باید این فرد که ادبیات خوبی هم ندارد به برنامه دعوت شود؟ چرا باید مسئولان ورزشی به خودشان این اجازه را ‌بدهند که هر طور می‌خواهند با رسانه ملی و مطبوعات رفتار کنند؟

زاهدی در ادامه افزود: در همان برنامه نود شنیدم که یکی از مسئولان ورزشی با به میان آوردن صحبت **** و خون شهیدان بحث تخصصی ورزش فوتبال را به حاشیه راند. مگر نه این است که ما هم از همین آب و خاک هستیم؟ مگر نه این است که ما از جنس خانواده شهدا هستیم، پس این مقایسه برای چیست؟

این فیلمساز در پایان اشاره کرد: سازمان تربیت بدنی برای ساخت برنامه "فرزند ایران" به من لوح تقدیر داد اما حاضرم این لوح را به مسئولان این سازمان بازگردانم.

-------------------------------
يه مرد هم پيدا شد و حقيقت رو گفت

Last edited:

nargill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
مرسی
این فقط حرفای حاج رضایی هست یا آخرش که میگه خداحافظ اگه عمری باقی بود میایم هم هست؟

نه اون قسمتش نیست اولش میگه اس ام اس مشکل داره فقط چند ثانیه وصل شده و بعد اون خبر که گفتن باید مجوز داشته باشن رو می خونه حاج رضایی زنگ میزنه میگه خیلی بد میشه برای سازمان اگه منتقدانش رو از دست بده . دیگه به اون جاهای باریک کشیده نمیشه

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موبايل فردوسي پور از ديشب خاموش است
در صورت ادامه تحريم توسط سازمان تربيت‌بدني/ برنامه 90 تعطيل مي‌شود

عادل فردوسي پور پس از اجراي ضعيفي كه در برنامه شب گذشته 90 در جواب به تحريم دوربينهاي اين برنامه در ورزشگاه ها انجام داد، تلفن همراه خود را خاموش و فعلا سكوت كرده است.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، آخرين حرفي كه فردوسي‌پور در برنامه 90 بر زبان راند اين بود كه اگر عمري باشد و در اين برنامه حضور يابد، برنامه هفته آينده برگزار خواهد شد. به گفته يكي از نزديكان فردوسي پور و عوامل برنامه 90 در صورتي كه سازمان تربيت بدني در بازي‌هاي اين هفته به دوربين اين برنامه اجازه حضور در ورزشگاه‌ها را ندهد، بدون شك برنامه 90 هفته آينده پخش نخواهد شد.

فردوسي پور انتظار داشت صدا و سيما درجواب به تحريم سازمان تربيت بدني عكس العمل نشان دهد كه اين اتفاق هنوز رخ نداده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تولبار هم در یاهو مسنجر برای بچه ها ارسال میشود.

شاید بدرد شما بخورد.

کد:
http://imageshare.web.id/images/yvt8ilsbzvkw63k3qe0u.gif

کد:
http://www.zshare.net/image/544017069d168ba8/

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
هاشمي با تكذيب دستور سازمان براي عدم حضور افراد در برخي برنامه‌هاي صداوسيما:
اجازه سوء استفاده نخواهيم داد

معاون سازمان و رييس مركز توسعه ورزش قهرماني، با تكذيب خبر منتشر شده درباره اين كه سازمان تربيت بدني از اهالي فوتبال خواسته كه در برخي برنامه‌هاي ورزشي شركت نكنند، گفت: سازمان‌هاي صدا وسيما و تربيت بدني با تعامل مسايل خود را حل مي كنند و اجازه سوء استفاده به برخي از افراد را نخواهند داد.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، كيومرث هاشمي با بيان اين كه متاسفانه بحث‌هاي كارشناسي و برخي مسائل مطرح شده ميان مسئولان يكي از فدراسيونهاي ورزشي و سازمان صداوسيما محملي براي افراد مغرضي شده است كه از آب گل آلود ماهي بگيرند و بغض و كينه خود را آشكار كنند، گفت: سازمان صداوسيما به عنوان رسانه ملي همواره يار و ياور ورزش كشور بوده و نقشي انكارناپذير در رشد و توسعه ورزش داشته است و سازمان تربيت بدني همواره قدردان زحمات مديران رسانه ملي بوده و در طي سه سال گذشته تعامل كاملي ميان اين دو سازمان بزرگ برقرار بوده است، اما مطرح شدن برخي مسائل از سوي بخشي از جامعه ورزش و تلاش براي اصلاح برخي رويه ها، زمينه اي را فراهم كرد تا افرادي با برنامه ريزي به سوء استفاده از آن پرداخته و موضوعي كاملا كارشناسي و اختلاف نظر عادي را به مسايلي خارج از حيطه ورزش و رسانه منتسب كرده و از اين فضا براي تخريب و تضعيف هر دو سازمان استفاده كند.

معاون سازمان تربيت بدني با بيان اين كه طي روزهاي گذشته در جلسات مديران دو سازمان دغدغه هاي طرفين مطرح و با بحث و تبادل نظر به نتايج بسيار خوبي در حل و فصل مسايل رسيده ايم، افزود: قطعا جامعه ورزش كشور همان گونه كه با همه وجود در راستاي توسعه ورزش و كسب افتخار براي ايران تلاش مي كند پذيراي نظرات و انتقادات كارشناسان دلسوز بوده، هست، خواهد بود و اصولا بر خلاف برداشتهاي اشتباه و اظهارنظرهاي غلط روزهاي گذشته، در مسير تقابل با هيچ رسانه اي گام بر نمي دارد. در عين حال سازمان تربيت بدني به عنوان متولي ورزش كشور صيانت از حقوق خانواده بزرگ ورزش و پاسداري و مراقبت از فضاي فرهنگي ورزش را وظيفه خود دانسته و در اين راه از تلاش براي از بين بردن برخي موانع در پيشرفت فرهنگي ورزش فروگذار نخواهد كرد.

هاشمي افزود: قطعا افرادي كه اين روزها در صدد سوء استفاده از برخي مباحث مطرح شده هستند بدانند كه سازمان هاي صداوسيما و تربيت بدني در راستاي اهداف **** با تعامل و همكاري گام برمي دارند و اجازه سوء استفاده را به اين افراد نخواهند داد

منبع

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اينهم براي كسايي كه لينك دانلود ميخواستن

[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]
صحبتهای حاج رضایی و عادل در پایان برنامه

k25d6g35il0lfaj97p.jpg

q6sw3vwt3rlsej2msu3.png
1000 کیلوبایت | AVI | زمان : 4 دقیقه و 2 ثانیه | حجم : 30.5 مگابایت
q6sw3vwt3rlsej2msu3.png

RAPIDSHARE | لینک مستقیم

Line3.gif

لینک دایل آپ با کیفیت 270 کیلوبایت و فرمت WMV

حجم : 6.54 مگابایت

RAPIDSHARE | لینک مستقیم

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
اين برنامه تنها برنامه اي هست كه من از TV ايران هر هفته نگاه ميكنم و خيلي هم باهاش حال مي كنم كلا جنس سخن هايي كه ردو بدل ميشه ارزش تماشا كردن رو داره كه اگه بخواد همچين اتفاقي بيفته اصل فاجعه است ! و خودش گوياي همه چيز هست.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ناراحتی دیشب فردوسی پور از خودی ها بود ، احتمالا تذکراتی بهش دادن که خوشش نیومده.

90 به خاطر حمایت ها ادامه پیدا می کنه ولی اینکه آیا اون روند انتقادی خودش را ادامه میده معلوم نیست .

پ.ن :
اندر احوالات فردوسی پور این شعر صدق می کنه !
شقایق درد من یکی دو تا نیست آخه درد من از بیگانه ها نیست

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ناراحتی دیشب فردوسی پور از خودی ها بود ، احتمالا تذکراتی بهش دادن که خوشش نیومده.

90 به خاطر حمایت ها ادامه پیدا می کنه ولی اینکه آیا اون روند انتقادی خودش را ادامه میده معلوم نیست .

پ.ن :
اندر احوالات فردوسی پور این شعر صدق می کنه !
شقایق درد من یکی دو تا نیست آخه درد من از بیگانه ها نیست
نه اتفاقا احتمالا از خود سازمان بوده ... اما خوب درسته احتمالا هم پورمحمدی گفته امشب و بیخیال شو تا بعد ...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نه اتفاقا احتمالا از خود سازمان بوده ... اما خوب درسته احتمالا هم پورمحمدی گفته امشب و بیخیال شو تا بعد ...

یه جورایی هم به نظر من با برنامه دیشب و اعلام اینکه نمیدونن خبر صحت داره یا نه، اولتیماتوم دادن به تربیت بدنی که اگه صحت داشته باشه منتظر جواب باشن.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه جورایی هم به نظر من با برنامه دیشب و اعلام اینکه نمیدونن خبر صحت داره یا نه، اولتیماتوم دادن به تربیت بدنی که اگه صحت داشته باشه منتظر جواب باشن.
آره درسته ...

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غیرقابل انتشار از نود
ورزش > چشم‌انداز - پخش ویژه برنامه ورزشی در شبکه بی‌بی‌‌سی فارسی، علت قطع سیستم پیامک برنامه نود بود.

این قوی‌ترین خبری بود که روز گذشته همه منابع مطلع درباره علت قطع سیستم پیامک مسابقه برنامه نود مطرح کردند. دیشب و ساعتی قبل از آغاز نود، درحالی که عادل‌فردوسی‌پور و اصغر‌ پورمحمدی ، مدیر شبکه 3 توافق کرده‌بودند این برنامه تنها مسابقه sms مرتبط با لیگ داشته‌باشد و گزارش‌هایی را که در آن کارشناسان درباره جایگاه نود سخن گفته بودند پخش کند و پیامک‌های مردم نشانی باشد برای اثبات حقانیت این برنامه محبوب ورزشی، اما ویژه‌برنامه بی‌بی‌سی فارسی همه چیز را به هم ریخت.
شبکه تازه تاسیس فارسی زبان بی‌بی‌سی در بخش ورزشی خود به تحلیل اتفاقاتی پرداخت که میان فدراسیون و نود افتاده‌بود و در این برنامه از کمپین 5میلیون sms به نود سخن گفت. پخش این پیام از بخش فارسی بنگاه خبرپراکنی انگلیس باعث شد تا محاسبات قبلی به هم بریزد.
پخش برنامه‌تلویزیونی نود که باید زودتر روی آنتن می‌رفت یک ساعت عقب افتاد ، مصاحبه‌ها دیگر پخش نشدند. پیامک‌ها هم هرچند مسابقه در برنامه گنجانده شده‌بود به دلایلی به مقصد نمی‌رسیدند.
موضوع این‌گونه بود که مسابقه پیامک‌های نود تبدیل به مشکلی امنیتی شده‌بود تا مدیران صداوسیما برای کاستن از حساسیت‌ها و فرصت‌طلبی عوامل بیگانه تصمیم بگیرند از اعلام نتایج مسابقه نود خودداری کنند.
البته دیشب میلیون‌ها نفر از مردم کشور بی‌آنکه ویژه‌برنامه شبکه بیگانه را دیده‌باشند برای دفاع از برنامه‌ای که دوستش داشتند به نود پیامک ارسال کردند.

بالا