• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به نظر من اضافه كردن بخش كارشناسي كلي بازيها و ليگ نه فقط بازي پرسپوليس و استقلال ميتونه جذابيت بيشتري به برنامه بده

روبی جان قبلا که بود ولی خب فوتبال ما اونقدر دعوا داره که دیگه وقت نمیشه. :دی الان اینکار و اضافه کنن برنامه میشه 16 ساعت حدودا.
البته من خودم با کارشناس ثابت موافقم یا نهایتا دو سه نفر. قبلا دیگه عده ای برای مطرح شدن میومدن تی وی. و بعضی هاشون واقعا حرفهای غیر فنی و نادرست رو بخورد افکار میدادن.
مین داوری رو هم سانسور میکنن. باز من خودم نظرات نصیر زاده رو قبول دارم. بارها بر نشون داده که تو نظرش تعصبات رنگی رو نداره ولی گاهی کسانی که اسم نیارم بهتره میان که فقط یا کمیته داوران رو تایید کنند یا اینکه برای لجاجت نظری خلاف بدن.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
استیلی: من هرچی رو ببازم اخلاق رو نمیبازم.

من به عنوان یه آبی این حرفشو قبول دارم و تحسین میکنم. مطمعنم هر اتفاقی بیافته این کار انجام خواهد شد.
:wacko:
در مورد استیلی فقط یک چیز رو میگم!
مردک خود فروش بدبخت نون به نرخ روز خور!
قابل توجه دوستان که بدونن این همون استیلی هست که من عاشقش بودم و حتی پوسترش رو هم تو اتاقم داشتم
ببینید این آدم چقدر از بعد از کنار گذاشتن فوتبال حرکت های زشت کرده که الان برای من یک شخصیت منفور هست
باور کنید ادموند اختر و علی موسوی استقلالی سگشون شرف داره به این آدم که من از نزدیک شناختمش

معرفی میکنم! خدای مظلوم بازی و از زیر جواب دادن در رفتن استیلی!
تا حالا ندیده بودم کسی بتونه اینطور فردوسی پور رو بپیچونه اما این با مظلوم بازی این کارو کرد!
لایک

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
روبی جان قبلا که بود ولی خب فوتبال ما اونقدر دعوا داره که دیگه وقت نمیشه. :دی الان اینکار و اضافه کنن برنامه میشه 16 ساعت حدودا.
البته من خودم با کارشناس ثابت موافقم یا نهایتا دو سه نفر. قبلا دیگه عده ای برای مطرح شدن میومدن تی وی. و بعضی هاشون واقعا حرفهای غیر فنی و نادرست رو بخورد افکار میدادن.
مین داوری رو هم سانسور میکنن. باز من خودم نظرات نصیر زاده رو قبول دارم. بارها بر نشون داده که تو نظرش تعصبات رنگی رو نداره ولی گاهی کسانی که اسم نیارم بهتره میان که فقط یا کمیته داوران رو تایید کنند یا اینکه برای لجاجت نظری خلاف بدن.

بله يادمه قبلا بود و نميدونم چرا حذفش كردند چون خيلي بهتر از اين كارشناسي داوري بود
من نظرم اينه كه اون آيتم دوربين نود رو كم كنند بجاش كارشناسي باشه و بقول شما هم فقط يكسري كارشناس هاي خبره و بدرد بخور دقيقا حرفتون تاييد ميشه قبلا يكسري په په گلابي هر ازگاهي مياورد كه از فوتبال حتي نوشتنش رو هم بلد نبودند بعد ميخواستند بازي هاي رو هم تفسير كنند
يك ايراد ديگه هم كه قبلا داشت پرداختن به بازيهاي پرسپوليس و استفلال بود درصورتيكه من همون موقعم فكر ميكردم بهتره كه يك بازي رو كه ارزش فني بيشتري داشته هر هفته انتخاب كنند و با دو كارشناس در موردش بحث بشه حداقل ادم از صحبتهاي امثال جلالي و صالح چهار تا چيز جديد ياد مي گرفت و با زوايايي ديگه غير از حاشيه هم در فوتبال آشنا ميشد

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
:wacko:
در مورد استیلی فقط یک چیز رو میگم!
مردک خود فروش بدبخت نون به نرخ روز خور!
قابل توجه دوستان که بدونن این همون استیلی هست که من عاشقش بودم و حتی پوسترش رو هم تو اتاقم داشتم
ببینید این آدم چقدر از بعد از کنار گذاشتن فوتبال حرکت های زشت کرده که الان برای من یک شخصیت منفور هست
باور کنید ادموند اختر و علی موسوی استقلالی سگشون شرف داره به این آدم که من از نزدیک شناختمش

لایک

خیلی معذرت میخوام...
این که شما راجع به مربی و بازیکن اسبقتون چطوری فکر میکنید به من ربطی نداره..
ولی مگه ادموند اختر چشه که میگید سگ اون شرف داره به این؟
چرا اینجور مواقع از استقلالیا مایه میذارید؟
ادومند اختر نزد ما خیلی بالاتر از حمید استیلیه و این جور صحبت کردن شما یه جور توهینه.
امیدوارم درک کنی!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خیلی معذرت میخوام...
این که شما راجع به مربی و بازیکن اسبقتون چطوری فکر میکنید به من ربطی نداره..
ولی مگه ادموند اختر چشه که میگید سگ اون شرف داره به این؟
چرا اینجور مواقع از استقلالیا مایه میذارید؟
ادومند اختر نزد ما خیلی بالاتر از حمید استیلیه و این جور صحبت کردن شما یه جور توهینه.
امیدوارم درک کنی!
خب وقتی آدم فوتبالی صحبت میکنه از این مثال ها زیاد میزنه
توی فوتبال وقتی بخوای منفور بودن اشخاص رو دسته بندی کنی همیشه از تیم رقیبت حرف میزنی ...
این چیز عجیبی نبود و من هم قصدم بی احترامی نبود
دلیل اسم آوردن از این دو بازیکن هم این بود که من از این دو تا بیشتر بدم میاد :دی و میخواستم درصد منفور بودن استیلی رو بتونن تشخیص بدن

قادر خان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه پرسپولیسیم ولی خداییش استیلی استاد زیرآب زنیه

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
[h=2]«نود» امشب با دكور كوچك تر پخش می‌شود[/h] بررسی مسابقات هفته‌ی چهارم از لیگ برتر فوتبال عمده موضوعات برنامه «نود» این هفته را شامل می‌شود.
سومین قسمت از برنامه «نود» در لیگ سیزدهم دوشنبه ـ 31 مرداد ماه ـ روی آنتن می‌رود.

به گزارش ایسنا، بر طبق كنداكتور شبكه سه سیما، برنامه ورزشی «نود» با اجرا و تهیه‌كنندگی عادل فردوسی پور، قرار است امشب حدود ساعت 23 از این شبكه پخش شود.

بررسی مسابقات هفته‌ی چهارم از لیگ برتر فوتبال عمده موضوعات برنامه «نود» این هفته را شامل می‌شود.

پخش سری جدید «نود» در لیگ سیزدهم، در حالی آغاز شد كه به دلیل آن چه عادل فردوسی‌پور «فشردگی‌ برنامه‌های صداوسیما» در ماه رمضان عنوان كرده بود، این برنامه در دكوری كوچكتر از معمول روی آنتن می‌رود؛ البته قرار است این برنامه با اعمال تغییراتی در دكوری جدید اجرا شود.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
فکر کنم توی تلویزیون نوشت 22:40 ! مطمئن نیستم !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واقعا هر کی تو داوری بازنشست شد کارشناس داوری میشه؟
حالا مرادی هیچی/ کاری نداریم. خیر و شرش به کنار ولی این کار اشتباهه.

طرف چه لیدریه تو رفسنجون :)
این تیم شیرانه ....

ادیت:
مثل همیشه:

اه اه اه اه نی روی افت ضا حی

Last edited:
بالا