Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
برنامه پر از عالی بود
اون قسمت اخر حرفای گتوزو باحال بود
یه جمله طولانی گفت کسی که ترجمه میکرد گفت میگه امیدوارم مشکلاتتون حل بشه ...بعد یهو عادلو نگاه کرد و بقیشو ترجمه نکرد :lol:
فیلمش که هست
یکی که ایتالیایی بلده ترجمه کنه ببینیم چی گفته بوده
385 بار شرکت کردیم یک بار هم برده نشدیم :دی
صحنه اون پسر بچه هه خیلی ناراحت کننده بودداشت زیر فشار له میشد ! عقبی ها هم هی داشتن فشار میدادن ! عین گوسفند
منم تو این زمینه حق آب و گل دارم :دی از زمان بوووق تا حالا تو برنامه هاش شرکت کردم ولی نخود هم برنده نشدم :دی همین جوری میزنم بلکم به خاطر پیشکسوتی یه جایزه ای هم به من بده![]()
من که دوبله همیشه با دو سیم کارت شرکت میکردم....
اونی که یک بار شرکت کرده و 500 هزار تومن برنده میشه خیلی نامرده :دی
پس دوبله باختیهیچی هم برنده نشدی
اون خوزستانی که بلیط برزیل رو برنده شده بود هم باحال بود :wacko: عین خیالش نبود 20 میلیون برنده شده :lol:
پس دوبله باختیهیچی هم برنده نشدی
اون خوزستانی که بلیط برزیل رو برنده شده بود هم باحال بود :wacko: عین خیالش نبود 20 میلیون برنده شده :lol:
یعنی هزینه سفر ( بلیط هواپیما + بلیط ورزشگاه ، هتل و ... ) = 20 میل ؟ :دی
بلیط ورزشگاه از 90 دلاز شروع میشه ( مرحله گروه بندی ) : اینو نگاه کن : جام جهانی 2014 | WorldCup 2014
حالا هتل و هواپیما و غذا و رفت و آمد محلی و بین شهری بماند //
طبق آماری که من دارم بیشتر از 20 میل میشه ، حتی اگر با همین دلار 3تومنی حساب کنیم..
385 بار شرکت کردیم یک بار هم برده نشدیم :دی
یکی از دوستانم چند سال قبل برنده یک دوربین شده اما هرچی پیگیری کرد بهش ندادن![]()
آخر برنامه رو ندیدم موضوع چی بود ؟
ولی در کل یک برنامه اومده روی کار توی این چند سال ، شما فکر کن نمی اومد این فوتبال چقدر کثیف می موند و بیشتر توش ذوب می شدن ! ..
بنابراین به نظر من اینگونه برنامه ها رو باید حمایت کرد و در کنار انتقاد سازنده داشت .. نه اینکه کوبیده بشه ..