• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگانه

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دو خط موازى زاییـده شدند . پسرکى در کلاس درس آنها را روى کاغذ کشید. آن وقت دو ‏خط موازىچشمشــان به هم افتاد. و در همان یک نگاه قلبشـان تپیـد. و مهر یکدیگر را در ‏سینه جای دادند. خط اولى گفت:ما مى توانیم زندگی خوبی داشته باشیم. و خط دومی ‏از هیجان لــرزید. خط اولی گفت: و خانه اى داشته باشیم در یک صفحه دنج کـاغذ‎ .‎
من روزها کار میکنم. می توانم بروم خط کنار یک جاده دور افتاده و متروک شوم ،یا خط کنار ‏یک نردبام. خط دومی گفت: من هم می توانم خط کنار یک گلدان چهار گوش گل سرخ ‏شوم ،یا خط یک نیمکت خالی در یک پارک کوچک و خـــلوت‎.‎
خط اولی گفت: چه شغل شاعـــرانه اى. و حتمأ زندگی خوشی خواهیــم داشـت‎.‎
در همین لحظه معلم فریاد زد: دو خط موازی هرگز به هم نمىرسند و بچه ها تکرار ‏کردند: دو خط موازی هیچ وقت به هم نمی رسند‎.‎
دو خط موازی لـرزیدند. به همدیگــر نگـاه کردند. و خط دومی پقی زد زیر گریـه‎ .‎
خط اولی گفت: نه این امکان ندارد . حتمأ یک راهی پیدا میشود .خط دومی گفت: ‏شنیدی که چه گفتند؟ هیچ راهی وجود ندارد. ما هیچ وقت به هم نمی رسیم. و دوباره ‏زد زیر گریه. خط اولی گفت: نباید نا امید شد. ما از این صفحه کاغذ خارج می شویم و ‏دنیا را زیر پا می گذاریم. بالاخره کسی پیدا میشود که مشکل ما را حل کند. خط دومی ‏آرام گرفت. و اندوهنک از صفحه کاغذ بیرون خزید. از زیردر کلاس گذشتند. و وارد حیاط ‏شدند. و از آن لحظه به بعد سفرهای دو خط موازی شروع شد. آنها از دشتها ‏گذشتند ..... ، از صحراهای سوزان ..... ، از کوههای بلند ..... ، از دره های عمیق .......، ‏از دریاها ....... ،از شهرهای شلوغ‎.....‎
سالها گذشت ؛
و آنها دانشمندان زیادی را ملاقات کردند. ریاضیدان به آنها گفت: این محال است.هیچ ‏فرمولی شما را به هم نخواهد رساند. شما همه چیز را خراب میکنید. فیزیکدان گفت: ‏بگذارید از همین الآن نا امیدتان کنم. اگر می شد قوانین طبیعت را نادیده گرفت، دیگر ‏دانشی به نام فیزیک وجود نداشت. پزشک گفت: از من کاری ساخته نیست، دردتان بی ‏درمان است. شیمی دان گفت: شما دو عنصر غیر قابل ترکیب هستید. اگر قرار باشد با ‏یکدیگر ترکیب شوید ، همه مواد خواص خود را از دست خواهند داد. ستاره شناس ‏گفت: شما خودخواه ترین موجودات روی زمین هستید. رسیدن شما به هم مساوی ‏است با نابودی جهان. دنیا کن فیکون می شود . سیـارات از مدار خارج می شوند. کرات با ‏هم تصادم میکنند. **** دنیا از هم می پاشد . چون شما یک قانون بزرگ را نقض کرده ‏اید. فیلسوف گفت: متاسفم... جمع نقیضین محــال است‎.‎
و بالآخره به کودکی رسیدند. کودک فقط سه جمله گفت: شما به هم میرسید. نه در ‏دنیاى واقعیات. آن را در دنیاى دیگری جستجو کنید...... دو خط موازی او را هم ترک کردند. ‏و باز هم به سفرهایشان ادامه دادند. اما حالا یک چیز داشت در وجودشان شکل میگرفت. ‏‏«آنها کم کم میل به هم رسیدن را از دست میدادند.» خط اولی گفت: این بی ‏معنی است. خط دومی گفت:چی بی معنی است؟ خط اولی گفت:این که به هم ‏برسیم. خط دومی گفت: من هم همینطور فکر میکــنم. و آنها به راهشان ادامه دادند‎.‎
یک روز به یک دشت رسیدند. یک نقاش میان سبزه ها ایستاده بودو نقاشی میکرد.خط ‏اولی گفت:بیـا وارد آن بوم نقاشی شویم و از این آوارگی نجات پیــدا کنیم‎.‎
خط دومی گفت: شاید ما هیچوقت نباید از آن صفحه کاغذ بیرون می آمدیم. خط اولی ‏گفت:در آن بوم نقاشی حتمأ آرامش خواهیم یافت. و آن دو وارد دشت شـدند.روی دست ‏نقاش رفتند و بعد روی قلمش. نقاش فکری کرد و قلمش را حرکت داد‎.‎
و آنها دو ریل قطار شدند که از دشتی می گذشت. و آنجا که خورشید سرخ آرام آرام ‏پایین می رفت ، سر دو خط موازی عاشقانه به هم میرسید‏‎.‎

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید .
تو ممکن است در تمام دنیا فقط یک نفر باشی ، ولی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی.
هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو بگذراند ، نگذران .
زیاده از حد خود را تحت فشار نگذار ، بهترین چیزها در زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری .

گابریل گارسیا مارکز

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آدمها برای هم مثل کتاب میمونند!
وقتی به انتها میرسن میرن سراغ یکی دیگه!
یادمون باشه جلوی دیگران تند تند ورق نخوریم....

به يک نفر گفتند بهشت وجهنم را توصيف کن؟گفت :وقتي وارد جهنم ميشي يک سري آدمهاي گرسنه اي ميبيني که فرشته ها براي آنها بهترين غذا ها را سرو ميکنند وهمگي سريک سفره نشسته اند. همه قاشق و چنگال هايي به بلندي يک متر در دست دارند.و سعي ميکنند غذا را درون دهان خود بگذارند. خيلي سعي ميکنند ولي نمي توانندو از اين ناتواني عذاب ميکشند.بهشت هم به همين صورت است فقط با اين تفاوت که آدمها غذا رادرون دهان يکديگر ميگذارند و همه راضي و خوشحال هستند.

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ديوانه باش تا كه غمت عاقلان خورند ........... عاقل نباش تا كه غم ديگران خوري

مثل دريا باش ،تا اگر کسي سنگي به سوي تو پرتاب کرد ، در تو غرق گردد نه اينکه تو را متلاطم سازد...

هرگز زانو نخواهم زد، حتی اگر سقف آسمان از قد من کوتاهتر شود.

میدونی فرق نِی با درخت چیه ؟
نـِی جـلـوی باد سـر خـم میکنه و جـلـوی طـوفـان هم بـه همیـن ترتیب
درخت جلوی باد سر خم نمیکنه ولی در مقابل طوفان به زمین می افتد

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر از تنهايي بترسيد ، به سوي آن کشيده خواهيد شد، اگر از خجالت کشيدن بترسيد ، بي درنگ سرخي آن را روي صورت خود احساس خواهيد کرد . اين رسم زندگي که ما را براي رشد بيشتر تشويق مي کند و از هر چه بترسيم ، ما را با آن روبرو مي کند تا بتوانيم از هراس هاي بيهوده خود رها شويم . بنابراين تنها راه غلبه بر ترس ، روبرو شدن با آن است

تا عاقلان راهي براي خنديدن بيابند ديوانگان هزار بار خنديده اند.

معلم نفس خود وشاکر وجدان خویش باش(ارسطو)

عظمت در نگاه توست نه در انچه به ان مینگری
امام موسی کاظم (ع)

استدلال من يك مرد نا آگاه را قانع ميكند و برهان مردي عاقل مرا قانع ميكند ولي آن كس كه بحث و استدلالهايش بين عقل و جهالت است نه او ميتواند مرا قانع كند و نه من او را.(جبران خليل جبران)

زندگی سه چیز است 1.عشق 2.لبخند 3.امید

انسان موفق کسي است که بتواند با آجرهايي که به سمت او پرتاب ميکنند، بناي محکمي بسازد.

هرگز راهي را که پا خورده است نرويدزيرا تنها به جايي مي رسيد که ديگران رسيده اند.

غنی ترین افراد انهایی هستند که که از انچه دارند راضیند رابرت می

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در این دنیا همچون مسافری باش، یا رهگذری و خود را مرده بپندار.
حضرت محمد(ص)

میان دانستن و دریافت کردن فاصله زیادی است.

دانستن دشوار نیست اما دریافت کردن دشوار است.
شو کینگ

من براي دشمنانم كوره را انقدر داغ نميكنم كه حرارتش خودم رو هم بسوزونه

چیزی ارزشمند تر از همین امروز نیست. (گوته )

از مخالفان نهراسید, بدانید که بادبادک باباد مخالف بالا می رود نه باباد موافق ( هامیلتون مایی)

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ذوالنون مصری :
صحت تن ، اندک خوردن است و صحت روح در اندکی گناه.

شکسپیر :
شادمانی در خانه ای است که مهر و محبت در آن سکنا دارد.

آثار هنري به دو دليل ارزشمندند
اول اينكه توسط استادان بوجود آمده اند
و دوم اينكه تعدادشان كم است
شما گنج پر ارزشي هستيد
زيرا توسط برزگترين استادان خلق شده ايد
و فقط يكي هستيد
(( آگ ماندينو ))

در همین راستا
چیزی ارزشمند تر از همین امروز نیست. (گوته )

در اون راستا نیست
"دوست داشتن بخاطر دوست داشته شدن امری انسانی است و دوست داشتن بخاطر عشق امری ملکوتی" آلفونس دولامارتین

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هميشه انقدر ساده نرو و مگذر لااقل نگاهي به پشت سرت کن...! شايد کسي در پي تو ميدود و نامت را با صداي بي صدايي فرياد ميزند...! و تو... هيچ وقت او را نديده اي

اگر زمستان نبود,بهار این همه زیبانمی نمود و اگر طعم بدبختی را نمی چشیدیم قدر خوشبختی را نمی دانستیم . آن براداستربیت

ایمان پرنده ای است که نور را حس می کند و تنها در سپیده دم که هوا هنوز تاریک است می خواند. رابیندرانات تاگور

**** وفا : زندگی دریای متلاطمی است که قطب نمای آن محبت است.

پیروزی متعلق به کسانی است که بیش از دیگران استقامت دارند . ناپلئون

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقلیدوس :
اگر به خطا رفتی از برگشتن واهمه نداشته باش.

زندگي قصه مرد يخ فروشي است که از او پرسيدند : فروختي ؟ گفت : نخريدند ، تمام شد.

گل، هويت بهار است. و بهار آيينه ي قيامت. در اين آيينه خود را تماشا كنيم.
-هيچكس، هيچ فصلي را بر بهار ترجيح نمي دهد. بهار فصل رهايي از "خاك" است.بياييد همه ي فصل ها بهاري بمانيم.

سعي كنيم مثل رودخانه باشيم به سنگ برخورد كنيم ولي از كنار ان راهي براي خود باز كنيم .از ابشار پايين بريزيم ولي همچنان جاري و روان باشيم .

کمک خـدا فقط به اندازه يک دعا از ما فاصله دارد

دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين دردمشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکد يگــرنگــــاه کنيم .

چيزي را که مي خواهيد با تهديد به دست بياوريد با تبسم زودتر به آن ميرسيد.

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بی خردی فروترین تهیدستی است.رسول اکرم (ص)

رسول اکرم (ص) :
در اخلاق من چاپلوسی و تملق نیست مگر در جستن دانش.

رسول اکرم (ص) :
کمال نیکی آنست که در نهان همان کنی که در آشکار می کنی.

بالزاک :
سعادت بسته به کار و جسارت است.

براي انسان عاقل هر روز زندگي جديدي است.

اگر همواره تلاش کنید ، بدترین ها هرگز رخ نخواهد داد ( فوریس)

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین ایده ها را همیشه احساس تو به تو هدیه میدهد نه عقل تو.

بهترین راه حرف زدن صریح و شفاف حرف زدن است ازحاشیه بپرهیز.

بهترین نعمت بدون هیچ قید و شرطی سلامتی است و دل خوش.

بهترین بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آن که بخواهی او را از زمین بلند کنی.

نیچه :
آرامترین کلماتند که طوفانی را با خود به همراه می آورند . افکاری که با پای کبوتران پیش می آیند جهان را مسخر می سازند

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کاش در دنیا سه چیز وجود نداشت : غرور ، عشق ، دروغ

اونوقت کسی از روی غرور برای عشق دروغ نمی گفت .

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
«ديوانگي» ادامه دادن همان رفتار هميشگي و انتظار داشتن نتيجه متفاوت است .

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
براي آنکه به طریق خود ایمان داشته باشیم ، لازم نیست ثابت کنيم که طریق دیگران نادرست است . کسی که چنین می پندارد ، به گامهای خود نیز ایمان ندارد .

پائولو کوییلو

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
افشین کاش مینوشتی که این حرف مال کی بود

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
2 گونه انسان در دنیا هست: خوب و بد.
خوبها بهتر میخوابند ولی به نظر میرسه که بدها از ساعات بیداریشون بیشتر لذت می برند!
وودی آلن

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ابتدا تو را نادیده میگیرند، سپس مسخره ات میکنند و بعد با تو می جنگند. ولی در نهایت پیروزی از آن توست! (گاندی)

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مادام داستال :
پیوسته باید مواظب سه چیز باشیم .
وقتی تنها هستیم مواظب افکار خود ،
وقتی با خانواده هستیم مراقب اخلاق خود و
وقتی که در جامعه می باشیم مواظب زبان خود

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فقط وقتی ما صد در صد از مرگ خود آگاه هستیم

می توانیم صد در صد زندگی کنیم . پائولو کوئیلو

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هیچوقت به خدا نگویید: من یك مشكل بزرگ دارم به مشكلتان بگویید: من یك خدای بزرگ دارم. « اسپایک میلیگان »

مراقب باشید چیزهایی را كه دوست دارید بدست آورید وگرنه مجبور خواهید بود چیزهایی را كه بدست آورده اید دوست داشته باشید. « جرج برنارد شاو »

فرق ما با دیوانه ها در این است که ما در اکثریت هستیم. « میشل فوکو »

بالا