• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگانه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" تمام وعده و نویدهای دنیا فریبی بیش نیست و بهترین دستور و بهترین دستور زندگانی این است که اعتماد به نفس داشته باشی و و در پرتوی سعی و مجاهدت خود به مقامی برسی " . میکلانژ

" خردمندان و دانشمندان سرزمینم ، آزادی اراضی کشور با **** من و تربیت نسلهای آینده با شما ، اگر سخن شما مردم را آگاهی بخشد دیگر نیازی به شمشیر نادرها نخواهد بود " . نادر شاه افشار

" بکار گیری آشنایان در یک گردونه کاری برآیندی جز سرنگونی زود هنگام سرپرست آن گردونه را به دنبال نخواهد داشت " . ارد بزرگ

" انسان در عالم چون شبح سرگرداني است كه در عبور از اين راه حياتي سايه اي از خود به يادگار نميگذارد " . ويكتور هوگو

" انسان در كنار ديگران عاقل تر است تا در كنار خويش " . لاروشفوكولد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" انسان در هر سني كه از كار بازماند بهتر است كه بعد بي درنگ بميرد " . اديسون

" هنگامی که در سکوت شب گوش فرا دهی خواهی شنید که کوهها و دریاها و جنگلها با خود کم بینی و هراس خاصی نیایش می کنند " . جبران خلیل جبران

" جمع مال ، تحصیل کامیابی ، کسب دانش و شهرت ، هیچکدام با تندرستی برابری نمی کند . برای حفظ تندرستی باید از هر چیز که برای تندرستی مضر است پرهیز کرد . مخصوصاً از شهوت روانی " . شوپنهاور

" فرودستان ، در بهترین هنگامه هم ، بهانه های فراوان ، برای انجام ندادن کار های خویش دارند " . ارد بزرگ

" طلوع و غروب عشق ، خود را به وسیلۀ درد تنهایی و جدایی محسوس می سازد " . لابرویر

" در زندگی ثروت حقیقی مهربانی است ، و بینوایی حقیقی خودخواهی " . وینه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" موسیقی؛ صدای خداست " . پور سینا

" برای پیشرفت سه چیز لازم است: اول پشتکار، دوم پشت کار، سوم پشت کار " . لرد آویبوری

" هنگامی که برخواستم از ایران ویرانه ای ساخته بودند و از مردم کشورم بردگانی زبون ، **** من نشان بزرگی و رشادت ایرانیان در طول تاریخ بوده است سپاهی که تنها به دنبال حفظ کشور و امنیت آن است " . نادر شاه افشار

" سامانه همه گیر هستی با آنکه یکنواخت پنداشته می شود ولی رو به پویش و پیشرفت است . گردش آرام هستی نباید ما را فریب دهد ، ما بخشی از یک برنامه بزرگ و پیشخواسته در کیهان هستیم که پیشرفت را در نهاد خود دارد " . ارد بزرگ

" آز مایه نگرانی و تشویش خاطر است " . بزرگمهر

" ارزش يابي هر چيز بستگي به توان خواهي آن دارد " . فردریش نیچه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" راز جوانی من در این است که هر روز چیز تازه ای یاد می گیریم " . سولون

" بدست آوردن آنچه را که ما آرزو داریم موفقیت است اما چیزی را که برای بدست آوردنش تلاش نمی کنیم ، خوشبختی است " . لوسیا

" آن کس که به آموختن کوشاتر و گوشش به دانش نیوشاتر است ، امیدوارترین کسان است " . بزرگمهر

" عظمت بشر در آنست كه پل است نه مقصد.بشر را از اين نظر ميتوان دوست داشت كه يك مرحله تحول و يك دوره گذرانيست " . نيچه

" عشق شاه كليدي است كه تمام دهليزهاي قلب را ميگشايد " . ايوانز

" شب زندگی برای خردمند ، همچون روز روشن است " . ارد بزرگ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" به موقع از جا برخاستن در دورۀ جوانی تٲمل اختیار کردن کاریست که هرگز کسی از انجام آن پشیمان نخواهد شد " . بوستر

" با تقوی و خوبی ميتوان سعادت آفريد " . زنون

" برای شب پيری در روز جوانی چراغی بايد تهيه کرد " . پلوتارک

" هرگز فرصت گفتن « دوستت دارم » را از دست مده " . براون

" اميد با مرگ هم به گور نمی رود " . شيلر

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" میرآب ، به اندازه دهد ، همه دشت سبز باقی خواهد ماند " . ارد بزرگ

" زماني‌ كه‌ همسرم‌ با من‌ است‌، حاضر نيستم‌ فقر و تنگدستي‌ خود را با تمول‌ معاوضه‌ كنم‌ و او را از دست‌ بدهم " . بوستر

" زندگی مانند لبخند ژوکوند است، در نظر اول به روی بیننده تبسّم می کند، امّا اگر در او دقیق شوی می گرید " . ژری تایلر

" روشنایی روز ، دلیل و برهان نمی خواهد " . ارد بزرگ

" انسان همچون رودخانه است ؛ هر چه عميق تر باشد ، آرام تر و متواضع تر است " . منتسكيو

" مشكلات خود را بر ماسه ها بنويسيد و موفقيت هايتان را بر سنگ مرمر " . پرمودا باترا

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" كسي كه از هيچ چيز كوچكي خوشحال نمي شود ، هيچگاه خوشبخت نخواهد شد " . اپيكور

" از اشتباهات خود شرمنده نشويد و آن را جرم ندانيد " . كنفسيوس

" اطفال بیشتر به دستور و سرمشق محتاجند تا انتقاد و عیب جویی " . ژوبر

" راهی جز نرمش و بازی با هستی نیست " . ارد بزرگ

" آرامش مدام نیز کسل کننده است. گاهی طوفان هم لازم است " . فردریش نیچه

" در دعوا اولين مشت را بزن و محکم هم بزن " . جکسون براون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" فقط به ندای کودک درون خويش گوش بسپار نه هيچ ..... " . کريستيان بوبن

" سعادت ديگران بخش مهمی از خوشيختی ماست " . رنان

" با مردمان نيک معاشرت کن تا خودت هم يکی از آنان به شمار روی " . ژرژهربرت

" آنکه آفریننده و با فر است در این جهان رنج های بسیار خواهد خورد " . فردوسی خردمند

" کوههای عظیم پر از چشمه اند و قلبهای بزرگ پر از اشک " . ژوزف رو

" بی گمان اولین باژ ، آخرین باژ نخواهد بود " . ارد بزرگ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" براستی که ابلهان انسانهای خوشبختی هستند ، زیرا که هرگز پی به تنهایی خود نمی برند " . ژان یل توله

" هرکس بايد روزانه يک آواز بشنود ، يک شعر خوب بخواند و در صورت امکان چند کلمه حرف منطقی بزند " . گوته

" تواضع بيجا آخرين حد تکبر است " . لابروير

" هيچکس بدبخت تراز کسی نيست که هميشه خوشبخت است " . هلندی

" آنها که غائب اند ، کمال مطلوب اند و حاضرين معمولی و پيش و پا افتاده اند " . گوته

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" سخن های پست ، آدمهای حقیر را جذب و خردمندان را فراری می دهد " . ارد بزرگ

" خدمت به خلق وظيفه نيست بلكه لذت است " . زرتشت

" با هر که بدی کردی تا دم مرگ از او بیندیش " . نیچه

" نيکی و سود خويش را در زيان ديگران مخواه " . زرتشت

" من آينده را دوست دارم چون بقيه عمرم را بايد در آن بگذرانم " . کترينگ

" برای آنکه عمر طولانی باشد ، بايد آهسته زندگی کنيم " . سيسرون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" به گونه ای زندگی کنيد که وقتی فرزندانتان به ياد عدالت ، صداقت و مهربانی می افتند ، شما در نظرشان تداعی شويد " . جکسون براون

" خار های کوچک زخم به جان نمی زنند ، بلکه با او می آمیزد برای روزهای سختر " . ارد بزرگ

" من هفتصد بار اشتباه نكردم. من يك بار اشتباه نكردم من زماني موفق شدم كه هفتصد راهي را كه موفقيت آميز نبود اصلاح كردم. هر گاه راهي را كه عمل نمي كرد حذف كردم راهي را پيدا كردم كه كار مي كرد " . توماس اديسون

" هر گاه خبر هاي بد را به عنوان يك نياز به تغيير و نه يك خبر منفي پذيرفتيد شما از آن شكست نخورده ايد بلكه از آن چيزهاي تازه آموخته ايد " . بيل گيتس

" زمانيكه دانش يك مرد براي موفقيت كافي است. ولي تقواي او كافي نيست. هر چه را كه او ممكن است بدست آورد دوباره از دست خواهد داد " . كنفسيوس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" موفقيت به همان اندازه شكست خطرناك است " . لائو تزو

" براي قضاوت در مورد موفقيت خودت ببين چه بدست آورده اي و در قبال آن چه از دست داده اي " . دالاي لاما

" علت اینکه زنبورها این قدر وزوز می کنند این است که بلد نیستند حرف بزنند " . ژرژسیون

" سرایش یک بیت درست از زندگی ، نیاز به سفری ، هفتاد ساله دارد " . ارد بزرگ

" زندگی خواب است و عشق رؤیای آن " . موسسه

" چون بخشنده ای با مستحق بخشش و کرم کرد در دل احساس شادی و فرح کند ، و ببالد . اما نیکی کردن به ناسزاوار روا نیست ، چه او هرگز قدر احسان را نمی شناسد و همچنانکه از خار خشک گل نمی روید ، ارج نهادن به نیکی را نمی داند . اگر از گنگی یا کری چیزی بپرسیم دور نیست که به گونه ای پاسخ گوید ، اما نشدنی است که نااهل و ناسزاوار قدر احسان را بشناسد و سپاس گوید " . بزرگمهر

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" هيچ‌كس نمي‌تواند به كارمندان اين دوره انگيزه ببخشد بلكه اين انگيزه مي‌بايست درون خود افراد وجود داشته باشد " . هرمن كين

" نفهمی و نادانی سه نوع است : یکی آنکه انسان هیچ نداند ، دوم آنکه آنچه را که لازم است نداند ، و سوم آنکه آنچه را نباید بداند ، بداند " . دوکلوس

" چه بسیار گردن کشانی که به آنی دچار زبونی شدند " . ارد بزرگ

" اميد قوه محرك زندگي است " . ساموئل اسمايلز

" نيكي و سود خويش را در زيان ديگران مخواه " . زرتشت

" اگر به خطا رفتي، از برگشتن واهمه نداشته باش " . كنفسيوس

" كوشش اولين وظيفه انسان است " . گوته

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" کسی که به کسی حسد می ورزد، دلیل بر آن است که به برتری او اعتراف کرده است " . هراس وال پول

" اگر جوان را از عشق منع کنید ، چنان است که مریض را از کسالتش سرزنش دهید " . دوکلوس

" هنرمند و نویسنده مزدور ، از هر کشنده ای زیانبارتر است " . ارد بزرگ

" خوشبختی پروانه است. اگر او را دنبال کنید از شما می گریزد ولی اگر آرام بنشینید، روی سر شما خواهد نشست " . هیوم

" آهنگ صدا هرچه ملايم و مطبوع باشد، سخن موثر و دلنشين تر خواهد بود " . جان كايزل

" كسي داناست كه مي داند هيچ نمي داند " . ضرب المثل فلسطيني

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" قوي ترين اهرم ها، اراده است " . اسمايلز

" اميد، نان روزانه آدمي است " . تاگور

" سازگاری با زیستگاه و تلاش برای بهتر شدن جایگاه کنونی ویژگی ناب آدمهای پاک است " . ارد بزرگ

" خرد در پیکار با دیوان برنده ترین سلاح ها ااست در برابر شمشیر تیز دیو ، خرد جوش است و جان بدان روشن " . بزرگمهر

" حواس وسیله ی کشف نیست بلکه فقط وسیله ی ارتباط عملی پیدا کردن با عالم خارج است و همین طور عقل .آن همان مایه ی دانشی است که در جانوران ، غریزه و در انسان ، عقل را به وجود می
آورد . از آن مایه ی دانش در انسان قوه ی اشراقی به ودیعه گذاشته شده که در عموم به حال ضعف و ابهام و محو است ، ولی ممکن است که قوت و کمال یابد تا آنجا که شخص متوجه شود که آن اصل اصیل در او نفوذ کرده مانند آتشی که در آهن نفوذ و آنرا سرخ می کند . به عبارت دیگر اتصال خود را با مبدا در می یابد و آنش عشق در او افروخته می شود ، هم تزلزل خاطری که از عقل در انسان رخ کرده مبدل به اطمینان می گردد ، هم علاقه اش از جزئیات سلب می شود " . هانری برگسون

" لحظه پیروزی برای من از آن جهت شیرین است که پیران ، زنان و کودکان کشورم را در آرامش و شادان ببینم " . نادر شاه افشار

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
همه آنچه در خلقت است ، در درون شماست و هر آنچه درون شماست ، در خلقت است " . جبران خلیل جبران

" جوانی صندوق در بسته ای است که فقط پیران می دانند درون آن چیست " . دوکلوس

" شورشهای آدمیان ، با بسامدهای پر نیروی کیهان خیلی زود به سامانه درست خویش باز می گردد " . ارد بزرگ

" چنان باش که به هر کس بتوانی بگویی «مثل من رفتار کن " . کانت

" آرامش گهواره ای ست بر دامن خاک و سنگ پله هایی به جانب افلاک " . جبران خلیل جبران

" از امروز استفاده كن و امروز را از دست مده " . ديل كارنگي

" هنر عصاره زندگي است " . پل وانري

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مادر خوب، شاهكار طبيعت است " . گرتري

" تقوي و خوبي مي توان سعادت را خريد " . زنون

" هنر خوراک روان و هنرمند آفریننده آن است . بارگاه هنر با هیچ جایگاهی درخور ارزیابی نیست " . ارد بزرگ

" مطيع‌ مرد باشيد; تا شما را بپرستد " . كارول‌ بيكر

" بزرگترین امید آن است که امید را به قصد کشت کتک بزنیم " . جان اشتنبک

" مشکلی که خوب تشریح و حلاجی شده باشد نصفش حل شده است " . چارلز کیترنیک

" تنها بدان خدايي ايمان دارم كه رقص بداند " . فردریش نیچه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" خود رایی و خودبینی ، همه کام و مراد خود طلبیدن و دیگران را نامراد و خوار و زبون خواستن ، راه اهرمن ، و دل به بهی و نیکی سپردن راه یزدان است " . بزرگمهر

" چه حقير است و کوچک ، زندگی آنکه دستانش را ميان ديده و دنيا قرار داده و هيچ نمی بيند جز خطوط باريک دستانش. در خانه نادانی ، آينه ای نيست که روح خود را در آن به تماشا بنشيند " . جبران خلیل جبران

" برای اراضی کشورم هیچ وقت گفتگو نمی کنم بلکه آن را با قدرت فرزندان کشورم به دست می آورم " . نادر شاه افشار

" نجیب زادگی بدون تقوی همچون قاب انگشتری زیباست که نگین جواهر نداشته باشد " . جین پورتر

" خالق بزرگ خلاقیت به ما اعطا کرده است. پیشکش ما نیز به او به کار بردن آن خلاقیت است " . جولیا کامرون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" حوادث مشهور دوران گذشتۀ جهان را مروری بکنید ، تا شما هم مثل من این حقیقت را بپذیرید که بزرگترین جنایات همه با کوچکترین دستها انجام گرفته است " . آگارادو

" پشتیبانی از داشته دیگران ، پشتیبانی از داشته خود ماست " . ارد بزرگ

" آیندۀ اجتماع در دست مادران است . اگر جهان به مبانجیگری زن گرفتار شود ، تنها اوست که می تواند آن را نجات دهد " . ابوفور

" زندگی بدون موسیقی اشتباه است " . فردریش نیچه

" مغرور بودن به دانش خود ، بدترین نوع جهالت است " . جرجی تایلر

" به راستي پيران جوان و جوانان پير در دنيا بسيارند " . اسمايلز

" در پي هر گريه آخر خنده اي است " . مولوي

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
" خرد بر سر جان چون افسری تابنده است و مدارا و مهربانی به قدر همسنگ خرد است " . بزرگمهر

" مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آنها غولی بوجود می آورند که نامش تقدیر است . جان اولیور هاینز

" فتح هند افتخاری نبود ، برای من دستگیری متجاوزین و سرسپردگانی مهم بود که بیست سال کشورم را ویران ساخته و جنایت و غارت را در حد کمال بر مردم سرزمینم روا داشتند . اگر بدنبال افتخار بودم سلاطین اروپا را به بردگی می گرفتم . که آنهم از جوانمردی و خوی ایرانی من بدور بود . نادر شاه افشار

" اگر روانتان در گفتگویی مورد حمله قرار گرفت شما با کلمات نمی توانید بیزاری از واژها بجویید ، تنها سکوت و ترک گفتگو ، نجات دهنده روان آسیب دیده شماست " . ارد بزرگ

" وقتي همدردي پيدا شد، درد سبك تر مي شود " . سعيد نفيسي

" خشم و غضب را به درگاه مردان با اراده راهي نيست " . سقراط

بالا