من که نسبت به خیلی ها توی نت تازه کارم، شاید کمتر از 5 سال باشه که توی نتم اما خوب توی همین مدت سعی کردم از جون و دل مایه بزارم و 24 ساعت کار کنم بلکه به یه جایی برسم
مثل اکثر دوستان شروع اعتیاد و فرو رفتنم در این گرداب :exclamati با وبلاگ نویسی بود
البته من که چیزی نمینوشتم بیشتر از سایت های خبری کپی میکردم : ))))
تا مدتی فقط دنبال سایت های خبری بودم، میخواستم خودمو بندازم توی جو سیاست، یه مدت سعی میکردم برم حداقل دور و بر اصلاح طلبان کله گنده و یه مدت سعی میکردم خودی نشون بدم جلو اصول گرایان اما بعد از یه مدت دیدم اوضاع سیاست خیلی کثیف تر از اونیه که من تصورش رو میکردم و به کل بیخیالش شدم، تا مدت ها توی نت دنبال ایده میگشتم، شاید بیش از 10 تا پروژه رو اوردم روی کاغذ و کامل آماده کردم اما یا بخاطر موقعیت سنی یا بخاطر مشکل فیلترینگ و نبود ثبات در درآمدزایی بیخیالشون شدم، وقتی به خودم اومدم دیدم با این بی ثباتی مملکت و نت اون قدر صبور و بیخیال نیستم که برم دنبال برندینگ و طرح هایی که 10 سال دیگه جواب بده! پس فقط رفتم دنبال
پول! (به قول محمد فخرایی شدم
حاجی بازاری ) از هر روشی سعی کردم پول در بیارم از نت (البته روش های حلال که به هیچ کس ضربه ای وارد نشه!
) همه تلاشمم در اولین مرحله این بود که وقتی هنوز 18 سالمم نشده بتونم با پول خودم خونه و ماشین بخرم که خدارو شکر دارم بهش میرسم
انشاالله در مرحله بعدی اگر کشور به ثبات برسه تا 2 الی 3 سال آینده (!) 50-100 میلیون جمع کنم یه شرکت انقلابی توی نت بزنم و یا مثل اکثر دوستان از مملکت بزنم بیرون!
بعد از ورودم به نت به مصاحبه های فوق العاده وبلاگینا با چهره های برتر وب برخوردم،
مصاحبه - وبلاگینا
تا حدی با بعضی از کارهای علیرضا شیرازی و آقای چنگیزی حال کردم اما تنها شخصی که سالهاست واقعا از کارهاش لذت میبرم و الگومه محمد جواد شکوری مقدمه
یک انسان معتقد به دین، گویا الگوی خودش علی (ع) هست، خانواده دار، با اینکه میتونست توی یکی از بهترین دانشگاه های ایران تحصیل کنه اما از اون خراب شده زد بیرون و وارد بازار کار شد، هیچ وقت ندیدم کسی ازش شاکی باشه! و مهم تر از همه هیچ وقت کار خز و بیکیفیت انجام نمیده، یکی از پروژه های جدیدشو که برسی میکنم شاید کپی یک پروژه خارجی باشه اما از همون اول باکیفیت کار میکنه، وقتی تمام ایراداتش رفع شد شروع به تبلیغات گسترده میکنه!
با شرکت بیان هم واقعا حال میکنم البته فعلا نمیشه به پاشون رسید چون بیش از اندازه قوی و کله گنده شدن
بیان :: گروه بیان :: Bayan :: Bayan Group
رک بگم این انجمن بیشترین تاثیر توی پیشرفت من داشته، اگر این انجمن و کمک سایر اعضاش نبود من هنوز یک مدیر سایت تفریحی با حداکثر 10 هزار آی پی بودم
اما بحث ها و صحبت هایی که با اعضای این انجمن مثل بهزاد، احمد، محسن شهبازی، آقا علیرضا، فرزاد، سعید، فرجاد و مهم تر از همه ممد فخرایی گل:heart: و آقا شهرام کردم باعث شد به خودم بیام و همه تلاشمو بکنم که به قول معروف بزرگ بشم!
دیگه واقعا مخم نمیکشه چیزی بگم، این هم یک پست مشتی و عالی فقط به عشق استارتر که گفت پست اسپم نزنید