عجب , با این بزرگان و کسانی که دوستان معرفی کردن توی نت انتظار بیشتری ندارم که نت ایران پیشرفت کنه همینطور بمونه فکر کنم خوب باشه
هرکسی خودش رو بزرگ نت میدونه این افتضاح هستش
الگوی من کسانی هستن که ایده های خفن میدن یا کسایی که طراحی های فوق العاده میکنن , الگوی من احمق هایی هستن که مردم فکر میکنن احمق هستن ولی زمان درست برعکسش رو اثبات میکنه مثل : انیشتن , ادیسون , و ...
از کسی که خیلی خوشم میاد ایمان بهبودی هستش مدیر سایت IRANSD.COM فکر هایی که میکنه واقعاً توی ایران استفاده نشدن و کسی دست به اجراشون نمیزنه
یکی از پروژه هایی که پیاده کرده هم پارس.کو هسش حالا کار ندارم که این پروژه چی هستش و یا چطور مدیریت میشه ولی خب من این کارش رو تحسین میکنم
یکی دیگه از پروژه هاش
http://tabdil.net هستش
در مورد خودمم من هیچی نیستم :دی
ولی وقتی چند صفحه از این تاپیک رو خوندم واقعاً خندم گرفت از دوستانی که الگوشون رو گفتن جالب بودش.
ولی یه پیشنهاد بهتون میکنم الگتون رو کسی قرار ندید همه رو به چشم خودتون یه رقیب ببنید شما برتر از هرکسی هستین که فکرش رو میکنین اگر الگوتون رو یه کسی قرار بدید و خیلی هم تلاش بکنید تا برسید بهش رسیدین بهش ولی همیشه پایینتر از اون نفر هستین چون اون الگوی شنل هستش هرکاری بکنه شما بعدش ازش ایده میگیرن و کار جدیدش رو الگوی خودتون قرار میدین سعی کنید همیشه یه ایده خفن پیدا کنین
ویرایش یک : خودم میدونم توی حرفام گفتم که خودتون رو بزرگ نت ندونید و یه بار گفتم که شما برتر هستین ولی جفتش یه چیز متفاوت بدون نمیدونستم چطور بیانشون کنم :guilty: ولی اصل حرفم این بودش که از اول خودتون رو بزرگ ببنید ولی نه اونقدر بزرگ که بگید من شدم خدای اینترنت کسی بزرگ تر از من نیستش سعی کنید هر روز بزرگتر بشین هر روز.