من نمیدونم کشوری که نمیتونه ته سوزن باز کنه چطوری میخواد اسکریپت خودش بنویسه
ایرانی ایرانی کشتین خودتون با این شعار مسخره الکی
اگه ایرانی ادم باشه نسخه اورجینال ویندوز استفاده میکنه ؟ هم شما برای کدام نرمافزار رو کامپیوتر پول دادی؟
مگه اون خارجی زحمت نکشیده ؟
اگه ایرانی ادم باشه نسخه اورجینال ویندوز استفاده میکنه ؟ هم شما برای کدام نرمافزار رو کامپیوتر پول دادی؟
دوستان ادامه بدید لطفا
بزرگی به پول کُلُفت نیست
یه زمانی 19 سالم بود فکر میکردم همه چیز پوله مثل الاغ کار میکردم یک ماهم تونستم نزدیک 3 میلز جم کنم ولی به چه قیمتی، نداشتن هیچ دوست و رفیقی ، حال نکردن تو زندگی ، از ریخت و قیافه افتادن ، مریضی ، بدبختی و ... بیشتر پولیم که داشتم از دست دادم ...
وقتی به اون تابستونایی که گذشته و من حتی یک روزم بیرون نرفتم فکر میکنم دلم میخاد مادر هرچی کامپیوتر بازه جر بدم نکنید این کارو با خودتون ادم باید زندگی کنه
تولد واقعی من روزی بود که واسه اولین بار رفتم باشگاه و میله خالی افتاد روم (جدی میگم نتونستم بلندش کنم) اون موقع فهمیدم زندگی چیه
گور بابای کانفیگ آپاچی ، بکاپ و یونیک ویزیتور ... زندگیتو کن
مهارتی هم داری به اندازه استفاده کن در حدی که یه زندگی خوب داشته باشی
همین حمید سپید نام که میگین به خدا از افسرده گی افتاده تو رستورانا داره هی میخوره حاضرم قسم بخورم
زندگی این نیست
زندگی شبای تابستون ساعت 8 شبه با رفیقات (اعم از مذکر و مونثه) بستنی میزنی خنک میشی ، نفس میکشی
درگیر جو الکی نشی فقط .. حواست باشه .
معمولا در این مدل تاپیکها، ابتدا استارتر از خودش شروع می کنه
شما خودت جواب بده:
چند وقته وبمستری؟
از وقتی اومدی تو نت به عنوان بزرگای نت، کیا تو نت زیاد ازشون اسم برده میشه؟ یا به عبارتی تو نت کیارو دوست داری و الگوت هستند؟
ای بابا، گذاشتی لای منگنه
2-3 سالی میشه وبمسترم..
والله تو شاخه ای که ما کار میکنیم (فروشگاه های اینترنتی و این چیزا)
بزرگ یا کسی که تو این عرصه زیاد به چشممون میاد و روبرو میشیم:
ایران مارکت، پایگان،حامد(یه زمانی)،فروتل،میکس ایران،آ نتورک، زرین پال، پادینا:دی(اینو شوخی کردم)
غیر از شاخه خودمون سایت هایی که میشه به عنوان قدیمی های نت ازشون اسم برد(فقط بعضیا قدیمی هستند و هیچ زحمت خاصی نکشیدن و بزرگ نت نیستند!)
بلاگفا،مجموعه کلوب و میهن بلاگ، وبگذر، دانلودها، میهن دانلود، پرشین بلاگ،
اسم های شخصی که به عنوان برند نت زیاد میبینم :
حمید سپیدنام، دکتر روستا، کامران صحت
تو نت همرو دوست دارم مگراینکه خلافش ثابت بشه :دی
تو این انجمنم افرادی که الان یادم هست: محسن شهبازی، امین خشنود، حمید2دی و ...
نصفه شبی همینا یادم بود دیگه
حالا شوما بفرما
سپید نام اگه الگوته بهتره وب رو ببوسی بری کنار
یه آدم بیشعور به تمام معنا !
یه پیج فیسبوک دزدی خریده بود تبلیغ گلستان رو بزنه توش دهنشو صاف کردم بعد زنگ زده بود خونه ما پسرتو گروگان میگیریم نمیدونم ممنوع خروجش میکنیم و بیاد ایران الش میکنیم بلش میکنیم =))
از تو حلقش کشیدم بیرون :}
سپید نام یه مترسکه که سرپوشه رو خیلی چیزا
از روزنامه خودشون بگیر برو تا صرافی و ....
همین دید شمارو بقیه هم داشتند الان وضعمون از کره جنوبی هم بدتر بود:|
دوستان ادامه بدید لطفا
منظورت کره شمالی بود دیگه؟ :دی
سپید نام اگه الگوته بهتره وب رو ببوسی بری کنار
یه آدم بیشعور به تمام معنا !
یه پیج فیسبوک دزدی خریده بود تبلیغ گلستان رو بزنه توش دهنشو صاف کردم بعد زنگ زده بود خونه ما پسرتو گروگان میگیریم نمیدونم ممنوع خروجش میکنیم و بیاد ایران الش میکنیم بلش میکنیم =))
از تو حلقش کشیدم بیرون :}
سپید نام یه مترسکه که سرپوشه رو خیلی چیزا
از روزنامه خودشون بگیر برو تا صرافی و ....
ای بابا شما در جریان هیی نیستی بهتره نظر ندیاینجور حرف زدن در مورد کسی که توی همایش 24 و 25 مرداد که مربوط به برندینگ و بازار یابی اینترنتی هست در کنار ادم هایی بزرگی مثل
مدیر تبلیغات و سئو شرکت Nokia
یا مدیرارشد مارکتینگ یاهو ماروین لیائو سخنرانی میکنه و تونست توی این چند سال کارهای بزرگی و سئو سایت های بزرگی را انجام بده درست نیست
کمی از بیوگرافیش
Hamid Sepidnam
عضو انجمن وب مارکتینگ اروپا (Sempo)، دارای مدرک تبلیغات گوگل از شرکت گوگل (Certified Individual)، موسس و رییس هیات مدیره شرکت کاسپید، سخنرانی در کنفرانسهای داخلی و خارجی از جمله RIMC 2012 با حضور رییس جمهور آیسلند، خالق برند مستر تیستر
خوبه وقتی کسی را به خاطر منفعت که از ما از بین برده خوشمون نمیاد نیاییم الکی خراب کنیم
چندین بار تا الان باهاش در چند مورد کار خیلی کوچک همکاری جزئی داشتم و میتونم بگم خیلی راحت تونسته خودش را جز برترین ها توی دنیا بشناسونه
و حتی همین mr taster شدنش هم برای خود من خیلی جالب بود
ایشالا شما هم وقتی سایتت پر بازدید شد ارزش کار این گروه رو میفهمی
فعلا یخورده برات زوده