ارزش کار این گروه وقتی سایت های موزیک رو به فاک داد معلوم شد
سرور میگیریم کانفیگ میکنیم منت این عقده ای های دغل باز رو نمی کشیم که فقط به دنبال افزایش تعرفه هستن از هر راهی که شده
قبل از هاست دی ال تهفه هم سایت پربازدید داشتیم نبودش احساس نمی شد :goatee:
اون زمانی رو میگم که یه صفحه HTML درست کرده بودن لینک باکس ها رو میزبانی میکردن :goatee:
اینجور حرف زدن در مورد کسی که توی همایش 24 و 25 مرداد که مربوط به برندینگ و بازار یابی اینترنتی هست در کنار ادم هایی بزرگی مثل
مدیر تبلیغات و سئو شرکت Nokia
یا مدیرارشد مارکتینگ یاهو ماروین لیائو سخنرانی میکنه و تونست توی این چند سال کارهای بزرگی و سئو سایت های بزرگی را انجام بده درست نیست
کمی از بیوگرافیش
Hamid Sepidnam
عضو انجمن وب مارکتینگ اروپا (Sempo)، دارای مدرک تبلیغات گوگل از شرکت گوگل (Certified Individual)، موسس و رییس هیات مدیره شرکت کاسپید، سخنرانی در کنفرانسهای داخلی و خارجی از جمله RIMC 2012 با حضور رییس جمهور آیسلند، خالق برند مستر تیستر
خوبه وقتی کسی را به خاطر منفعت که از ما از بین برده خوشمون نمیاد نیاییم الکی خراب کنیم
چندین بار تا الان باهاش در چند مورد کار خیلی کوچک همکاری جزئی داشتم و میتونم بگم خیلی راحت تونسته خودش را جز برترین ها توی دنیا بشناسونه
و حتی همین mr taster شدنش هم برای خود من خیلی جالب بود
ای بابا شما در جریان هیی نیستی بهتره نظر ندی
چیزهایی که من از ایشون میدونم اینجا بگم باس جمع کنه بره
این ها هچین کارهای شاخی نی هرکدومش داستان داره
زیاد جو ندید تورو قران "برترین ها تو دنیا" : ))
بوی ارا اوهانیان رو میدی : ))
تو اینترنت کسی بزرگ نیست
ما خودمون هستیم که کسی رو بزرگ میکنیم
از قدیم و ندیم گفتن (یه پیج باش اما تو گوگل ایندکس باشی حله)
مرجع دانلود اسکریپت های رایگان فارسی - اسکریپت و قالب رایگان
متفاوت ترین سایت اسکریپت در ایران زمین (از اسکریپت ایرانی گرفته تا خارجی)
ظاهرا شما مدیر پی سی ول هستید.
من با برخی اسکریپت هایی که میذارید اوپن سورس و ... باشه خیلی هم موافقم
ولی اون سوالی که از دوستان پرسیدم رو لطفا شما هم جواب بدید
برای یک سیستم ماه ها سال ها هزینه و زحمت بکشید، و یکی مثل خودتون تو سایتش رایگان بذاره برای دانلود؟
کلا ورشکست میشید و...
چه حالی میشید؟
من سیستم رو یه جور مینوشتم که نشه دورش زد
چیزایی میگین که آدم شاخ در میاره آخه خود بزرگ بینی تا چه حد !!!!!!!!!!!!!!!!! شما که اینقدر زرنگ هستی برو توی ماکروسافت کار کن که همه نرم افزارش رو دور نزنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من سیستم رو یه جور مینوشتم که نشه دورش زد
الگوی من جیگر دات کامه که هنوز نتونستن بکشنش پایین و عین مرد هرروز آپدیت میکنه : )))
فکر میکنم شما یکم تاریخ رو اشتباه گفتید چون بنده سال 84 نمایندگی ایشون رو داشتم و یه فروشگاه هم خودم داشتم با سیستم خرید پستی ایشون که ایشون زحمت کشیدن پول من رو خوردن یه آبم روش خوردن !!بد نیست توی این تاپیک از آقای پیمان رمضانی مدیر عامل سابق ایران مارکت سنتر (سال 87 شرکت ارائه دهنده خدمات خرید پستی پرذاخت یا همون مانی رهنما اصفهان خیلی به فروشگاه دارهای اینترنتی ظلم کرد و پول خیلی از فروشگاه دارهارو بالا کشید و با اومدن ایران مارکت تحولی توی سیستم های خرید و فروش پستی ایجاد کردند ایشون ) و همچنین سایت های پرداخت کلیکی هزار تومن و تاپ سی دی بازار یاد کرد، همچنین ایشون بودند بعنوان اولین نفر توی وب ایران سیستم همکاری در فروش رو راه اندازی کردند (روی سایت iran.bz)