آقای رنکیادش بخیر. زمانی که تب page rank داغ بود کلی رنک 5 و 4 داشتم.به قول بچه های وب آقای رنک بودم.با اسم دکتر کرمانی میشناختن.
با وبلاگ های journal.blogfa , kermani.blogfa.com , basij-spnu.blogfa.com , farsnevis.ir
شروع کردم که همشون رنک 5 داشتن.
از درآمدم وب خدارو شکر راضی ام
لولهیچ کدوم از من قدیمی تر نیستید :ی یادمه تازه اینترنت اومده بود شهرمون خود کافی نتی ها به همه تازه داشتن یاهو مسنجر رو اموزش می دادن ساعتی خدا تومن هم پولش بود :ی
اولین باری که نت اومدم 14 سالم بود و حدود 3 ماه بعدش وبلاگ زدم الان حدود 29 سالمه
سال 77 میشه ؟ اون موقع یعنی کافی نت بود ؟هیچ کدوم از من قدیمی تر نیستید :ی یادمه تازه اینترنت اومده بود شهرمون خود کافی نتی ها به همه تازه داشتن یاهو مسنجر رو اموزش می دادن ساعتی خدا تومن هم پولش بود :ی
اولین باری که نت اومدم 14 سالم بود و حدود 3 ماه بعدش وبلاگ زدم الان حدود 29 سالمه
یعنی منظورت اینه دروغ میگه؟ .دیسال 77 میشه ؟ اون موقع یعنی کافی نت بود ؟
حدودا سال 70 یا 71 اینترنت وارد ایران شد و تقریبا از سال 72 مردم شروع به استفاده کردن.سال 77 میشه ؟ اون موقع یعنی کافی نت بود ؟
نه جالبه برام اون موقع اینترنت بود من خودم از سال 83 فکر کنم از اینترنت استفاده کردمیعنی منظورت اینه دروغ میگه؟ .دی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من ایشون رو نسبتا میشناسم.نه جالبه برام اون موقع اینترنت بود من خودم از سال 83 فکر کنم از اینترنت استفاده کردم
البته این دوستون سنشون از من بیشتره و فکر کنم تهران باشن
دزد کثیفمحمود خورسند
پ.ن: از همه اینهایی که نام بردید ، مشهورتره .از همشون هم بیشتر پول در آورده
دقیقن چیکار کرده بود این خورسند؟دزد کثیف
کلاهبرداریدقیقن چیکار کرده بود این خورسند؟