2610144892
Registered User
سلام بچه ها بنده تقریبا دو هفته ای که وارد وب مستری به صورت خیلی اماتوری وارد شدم دوهفته پیش درحالی که هیچی از سایت و سایت داری حالیم نمیشد با بعضی اصطلاحات و حتی خود وردپرس اشنا نبودم و نمیدونم چیه ولی چون یه خصیصه ای دارم به اسم کنجکاوی که ذاتا ادم بسیار کنجکاوی هستم دل و روده سایت دراوردم و تونستم خیلی از اصطلاحات و... سایت یاد بگیرم تونستم بدون کمک کسی تغثییرات زیادی تو سایتام بدم و کلا دکورشو عوض کنم از اونجایی که دوست دارم هر کاری امتحان کنم و توش تجربه کسب کنم اومدم این سمت البته تا الان هیچ درامدی نداشتم هنوز داریم تجربه کسب میکنیم برا همین به شما اساتید هم نیازمندیم البته پی تی اصلا تاپیک تخصصی در این زمینه نداره و بیشتر تاپیکا هم یسری با خودشون فقط تبادل اطلاعات دارن و... از اونجایی که زیاد اساتید نت نمیشناسم پس کسی الگوم نیست بیشتر این اساتید هم کارشون قبل 85 شروع کردن که الان اسم در کردن به نظرم حرفه ای اونیه که در مدت کم بتونه یه سایت بصورت حرفه ای بیاره بالا البت از سایت های مثل فیس نما و قاره که همچی باهم قاطی کردن هم خوشم میاد به نظرم ایده هاشون عالی بوده تو این سایت میرم همه چی هست و همشون براشون درامدزا بوده البته نمیدونم صاحاباشون کیا هستن امیدوارم در کنار شما دوستان تجربه ماهم زیاد شه شاد باشین