snebi
Registered User
- نوشتهها
- 350
- لایکها
- 2
سلام
سرور FaraGame اولین سرور World Of Warcraft در تهران راه اندازی شد . http://217.66.201.145
سرور دارای کمترین باگ میباشد و همه ی Instance های آن ( به جر 2 Instance در outland ) سالم و Edit شده هستند و 95 درصد کوئست ها و تلنت ها کار میکنه همچنین کلاسها دارای کمترین باگ میباشند .
Latency بسیار پایین میباشد که امکان بازی با دایال آپ در سرتاسر ایران وجود داره .
این سرور دارای مشخصات فنی بالا و پنهای باند نامحدود میباشد و دارای سیستم جوایز هفتگی و ماهانه شامل ( Mp3 Player , Flash disk , Keyboard & mouse ... ) میباشد .
پچ سرور 2.0.12 میباشد که امکان ثبت اکانت TBC و Non-TBC نیز فراهم شده
سرور کاملا مجانی هست و خواهد بود
بهتون قول میدم که این سرور یکی از بهترین سرورهای آسیا در حال حاظر میباشد
موفق باشید
عزيزم من دارم تو سرور اصلي Bilizzard بازي مي كنم و اونجا تعداد بازيكن هاي ايراني بيشتر از بازيكن هايي بود كه وقتي تو سرور هاي Emu بازي مي كردم مي ديدم
بهت بگم اين بازي بازي اي هست كه هرچقدر بازيكن هاش بيشتر باشه بيشتر كيف مي ده و واقعا اگه بدوني كه سرور اصل چه قدر شلوقه بازي چه كيفي مي ده مي فهمي و مهم تر اينكه مطمئن هستي كه كسي اينجا چيت نمي زنه و ديگه اينكه حراجي بازي كار مي كنه و ايتم هايي كه پيدا مي كني به راحتي مي توني براي فروش به حراج بگذاري و راحت تر پول در بياري
سلام به دوستان
ما بالاخره کل پچهای wow رو دانلود کردیم و الان داریم تو سرور اروپا بازی میکنیم
تو Realm: KHADGAR با اسمهای مصطفی MOSTAFA و LARIIANA
لطفا هر کی میاد تو بازی سعی کنه اسم ایرانی انتخاب کنه تا همدیگر رو بتونیم راحت پیدا کنیم
شخصیت ما Blood Elf هست
و wow Burning Crusade رو بازی میکنیم
از آقای RAX هم بخاطر راهنماییشون تشکر میکنیم
لطفا دوستان اگر Realm دیگه ایی در سرور Europ بازی میکنن بفرمایند
ما هم در خدمت دوستان هستیم با Email :[email protected]
ارادتمند. مهریار
سلام Rax عزیز
ثبت نام کردم این پیغام اومد
You will have to wait 10 minutes before your actual account is activated
میشه ایمیلتو بدی آنلاین صحبت کنیم ؟
ارادتمند.
http://www.wowwiki.ir/
سلام
ببخشيد من اين سوال را اينجا مي پرسم
من تو يك گيم نت ديدن كه دارن world of warcraft بازي مي كنند البته نه روي اينترنت بلكه يك پچي ريخته بودن كه مي تونستند افرادداخل گيم نت اكانت بسازند و بازي كنند
من دنبال اين پچ هستم
لطف كنيد اگه پيدا كرديد من را خبر كنيد
[email protected]
بابا بیاین تو سرور خودم که هر کی توشه اصلا ایرانی
اونم کی تمام wow بازهای گیم نت های سطح اصفهان
پست های اول همین تاپیک رو بخون.. اون بابا که فراسو و ندا و دولت پشتش بود اون شد که دیدی.. شما انشالله سرپا نگه داری سرورتو..![]()
عزیزم سرور من تمومی نداره
تازه موقعیت سرور رو عوض کردم بردم رو اروپا تا لتنسی بهتر بشه آی پی هم عوض شده
اگر اکانت برای بازی می خواین تماس بگیرید
IP : 77.235.37.96
شماره تماس 09132274489
موفق باشید