• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
هیچی ورزش رزمی تاب مقاومت در برابر جوجیتسو ژاپنی را نداره

شما انگار فیلمای رزمی چینی زیاد میبینی
هنرهای رزمی ژاپنی توش دروغ نیست
حالا بروسلی یک استثناء بود که داستانش زیاد قدیمی نیست نمیتونن توش دست ببرن

در مورد جوجیتسو زیاد لازم نیست بدن هیکلی داشته باشین

انگار یادت رفته اساتید ژاپنی هم قد کوتاهی داشتن هم وزن کم
من جودو رو مثال نمیزنم جودو قانون خودشو داره
کسیکه در جوجیتسو مهارت بدست بیاره میتونه راحت گردن هر گردن کلفتی رو خرد کنه
بی دلیل نیست جز خشن ترین ورزش هنرهای رزمی شناخته شده
یک رزمی کار ورزش جوجیتسو میتونه همزان وقتیکه دست مهاجم رو میگیره از کار بندازه باز میتونه نوک انگشتان پای مهاجم رو با فنون مختلف خرد کنه

در واقع جوجیتسو مادر دفاع شخصی دنیاست
خود دفاع شخصی در دریگیری های خیابانی هم یک نوع حمله به حریف حساب میشه و میتونه باعث مرگ حریف بشه

اگه اینطوری و به میزان شما برای مقایسه بخوایم حساب کنیم، شما که جوجیتسو کار هستی قبل اینکه بخوای به من نوعی نزدیک بشی با شمشیر نصفت میکنم، یا یکی از دوستان نینجا قبل اینکه بهش نزدیک بشی با شوریکن دخلتو آورده! اینا تازه قبل از اینه که بخوای نزدیک ما بشی، چه برسه بخوای بیای دستمونو بگیری تا فن اجرا کنی :lol: اگه با مقیاس شما بخوایم جلو بریم جوجیتسو همچین ورزش خاصی هم نیست. :D

حرف خیلی بزرگ و سنگینی داری میزنی دوست عزیز من، با این حرف شما من این موارد رو بهش میرسم :

1. شما کلیه رشته های رزمی رو میشناسی و چندین سال کار کردی و نهایتاً به این نتیجه رسیدی.
2. به خاستگاه هر رشته رزمی رفتی و با بهترین استادهای هر رشته مبارزه داشتی و به این نتیجه رسیدی.

آیا اینطوریه؟

صرفاً چون شما جوجیتسو کار میکنی دلیل برتری جوجیتسو نیست. تازه اونم برتری رو چی بدونی!؟ گردنش شکستن؟ من خودم به شخصه تنها یه جا هست که میگم این رشته که من دوست دارم بهتریه! اونم در درون خودم، و اشتباه هم نمیگم چون این ورزش برای من از بین همه رشته ها بهترینه... برای من... چون من رو ارضا میکنه، چون با انجامش روحیه میگیرم، و صدها دلیل دیگه که رشته دیگه ای در عین کارآمدی و زیبایی خودش این حس رو به من نمیده.

چه دنیای عجیبیه دنیای هنرهای رزمی، همه مون ادعای برتری داریم، در حالی که با هر ادعایی از اصل موضوع دورتر و دورتر میشیم. باشد که هر کسی در رشته خودش بهترین باشه :happy:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اگه اینطوری و به میزان شما برای مقایسه بخوایم حساب کنیم، شما که جوجیتسو کار هستی قبل اینکه بخوای به من نوعی نزدیک بشی با شمشیر نصفت میکنم، یا یکی از دوستان نینجا قبل اینکه بهش نزدیک بشی با شوریکن دخلتو آورده! اینا تازه قبل از اینه که بخوای نزدیک ما بشی، چه برسه بخوای بیای دستمونو بگیری تا فن اجرا کنی :lol: اگه با مقیاس شما بخوایم جلو بریم جوجیتسو همچین ورزش خاصی هم نیست. :D

حرف خیلی بزرگ و سنگینی داری میزنی دوست عزیز من، با این حرف شما من این موارد رو بهش میرسم :

1. شما کلیه رشته های رزمی رو میشناسی و چندین سال کار کردی و نهایتاً به این نتیجه رسیدی.
2. به خاستگاه هر رشته رزمی رفتی و با بهترین استادهای هر رشته مبارزه داشتی و به این نتیجه رسیدی.

آیا اینطوریه؟

صرفاً چون شما جوجیتسو کار میکنی دلیل برتری جوجیتسو نیست. تازه اونم برتری رو چی بدونی!؟ گردنش شکستن؟ من خودم به شخصه تنها یه جا هست که میگم این رشته که من دوست دارم بهتریه! اونم در درون خودم، و اشتباه هم نمیگم چون این ورزش برای من از بین همه رشته ها بهترینه... برای من... چون من رو ارضا میکنه، چون با انجامش روحیه میگیرم، و صدها دلیل دیگه که رشته دیگه ای در عین کارآمدی و زیبایی خودش این حس رو به من نمیده.

چه دنیای عجیبیه دنیای هنرهای رزمی، همه مون ادعای برتری داریم، در حالی که با هر ادعایی از اصل موضوع دورتر و دورتر میشیم. باشد که هر کسی در رشته خودش بهترین باشه :happy:
کاملأ تأیید میشه ....

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
خیلی سادست اگر در شهر شما باشگاه جوجیتسو هستش برین تمریناتشون رو تماشا کنین
فرض میکنیم شما یک چاقو تو دعوای خیابونی دستتون گرفتین به سمت من حمله کنین من با کف دستم پشت دست شما رو میگیرم هم میتونم چاقو رو مهار کنم هم اینکه مچ دست شما رو کلا بشکنم
نمونه اون تو فیلم داستان بروسلی که بروسلی در آخر مبارزه با قهرمان کاراته Rolex این فن رو اجرا کرد
این حریف به سمت بروسلی مشت پرتاب کرد بروسلی هم طبق فن جوجیتسو با کف دستش مشت حریف رو داغون کرد
بخاطر همین میگم ورزش جوجیتسو خشن ترین ورزش رزمی و دفاع شخصی دنیاست که در فنونش بطور مخفی دفاع شخصی همراه با حمله گنجانده شده است

این علامت نمای سمبل ورزش رزمی خشن جوجیتسو

http://www.myimghost.com/viewer.php?file=ublymvh2m9moongors6.jpg

نمی دونم کدوم رو میگی اما فکر کنم کوته گایشی رو در ایکیدو می گی
اون حرکت رو میگی رو هیچ کس کار نمی ده
اشتباهه
اگه فک می کنی دستت رو محکم بگیر و مشت کن بعد به همون رفیقت بگو بپیچون اگه تونست
تازه نوع گرفتن دست حریف هم مهمه
در ایران تا اونجایی که من می دونم در هیچ ورزشی دفاع شخصی در مقابل چاقو ی کاربردی اموزش نمی دن
فک کنم در این کارا ایکیدو بهتر باشه

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

آیا اینطوریه؟

راستی لیا چرا در کنار شمشیر زنی ایکیدو یا جودو تمرین نمی کنی
البته ایکیدو بهتره
مگن به سامورایی ها مربوط میشه
میتونی دفاع با دست خالی رو هم یاد بگیری

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سیفو قهرمانی بنیانگذار وینگ چون در ایرانه . www.sifughahremani.net
میگه بیا ملاقات کنیم تا همه چیزو با فیلم و مدارک مستند بهت ثابت کنم .

پول همین کلاس معمولیشو زوری جور میکنم . چه برسه به خصوصی . ولی کلاس خصوصی برای رزمی کار واجبه . خیلی مهمه که برخی آموزش ها رو به صورت خصوصی ببینیم .

همه چیزو مینویسم که رفتم اونجا یادم نره . :D

ها اونو می گی
فهمیدم بابا
اون که خوب نبود اره می دونم مدرک داره
یعنی داره یا دروغیش فرقی نمی کنه
لیونگ تینگ تقریبا در تمام کشور های دنیا باشگاه زده بود و به سبکش هم می گه wt من با سبکش حال نمی کنم
مبارزه هاشون رو از تو سایت دانلود کن ببین
هیچیش به وینگ چان نمی خوره
ولی با این حال برو سر قرار با استاد قهرمانی صحبت کن
مگه پول کلاس هاش چقدره؟
خصوصی رو گفتم شاید طرف وضع مالیش خوب نیست می خواد بهت بگه باید خصوصی بگیری تا پیشرفت کنی و از این حرف ها

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکی از فنون شیرین جوجیتسو اینه که وقتیکه یکی به سمتت مشت پرتاب کرد همون طور که عمودی هستی مشینی بصورت کوتاه با سر جا خالی میدی بعدش خیلی سریع با با دست و ساعد مثل ماری که دور گردن طعمه رو گرفته میزنیش یا با گردن میکشین که گردنش له بشه
ممکنه بمیره
جوجیتسو رقیب نداره

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
یکی از فنون شیرین جوجیتسو اینه که وقتیکه یکی به سمتت مشت پرتاب کرد همون طور که عمودی هستی مشینی بصورت کوتاه با سر جا خالی میدی بعدش خیلی سریع با با دست و ساعد مثل ماری که دور گردن طعمه رو گرفته میزنیش یا با گردن میکشین که گردنش له بشه
ممکنه بمیره
جوجیتسو رقیب نداره

اخه اینم شد تکنیک

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جوجيتسو يک هنر رزمي است که در آن مي توان همه نوع ضربه اي را يافت. ضربات پرتابي، ايستا يا ساکن و همچنين تکنيک هاي تهاجمي و شديد از جمله انواع لگد و مشت در اين هنر ديده مي شود.

اين هنر در جنگ هاي تن به تن و تماس هاي نزديک کاربرد بسياري دارد و استيل آن شامل حرکات:

نرم، سخت، چرخشي و ضربات روبه بيرون مي باشد.

جوجيتسو يکي از قديميترين هنرهاي رزمي دنيا به شمار مي آمد و بيش از 2500 سال قدمت دارد.

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نام سبک: دايتوريو

دايتوريو را به عنوان يکي از بهترين راههاي دفاع شخصي و براي دفع حملات ناگهاني مي شناسند نه براي زدن ضربه و يا به عبارتي آغاز تهاجم در دايتوريو هيچ گونه مسابقه مبارزه اي ديده نمي شود. صنعت مشخصه اين رشته به ترکيب کامل فنون اين سبک از هنرهاي رزمي ديگري همچون Budo و به خصوص Ono-haitto-ryu برمي گردد. اين هنر رزمي تنها يک راه مناسب براي دفاع شخصي محسوب نمي شود بلکه ذهن و بدن را در حالتي متعادل و متوازن نگاه داشته به فرد انضباط شخصي مي آموزد و روح او را پرورش مي دهد به طوريکه فرد مي تواند در تقابل با دنيا موفقتر عمل نمايد. احتمال مي رود که دايتوريو در قرن دوازدهم ميلادي توسط فردي به نام ميناموتو يوشيتيسو که يکي از نوادگان امپراطوري سيوا (Seiwa) بود، پايه ريزي شده باشد. اين سبک رزمي تا مدتها توسط خاندان سيوا پنهان نگاه داشته مي شد و تنها افراد گارد خصوصي و ارتش امپراطوري با اين رشته آشنا بودند. بعدها و در حدود سال 1600 ميلادي و به واسطه تلاش هاي فردي به نام Hoshina Masayuki تکنيک هاي دايتو به مرور آشکار گرديد و از نسلي به نسل ديگر منتقل شد. در طول قرون متمادي، استادان اين رشته رزمي توانستند شهرت بسياري را در فرهنگ جنگاوري کشور ژاپن کسب نمايند که از مشهورترين آنها مي توان به شينگن تاکدا (Shingen Takeda) اشاره کرد. از مهمترين اساتيد اين رشته در طول سالهاي مختلف مي توان از ميناموتو، تاکدا (1853-1758) و تانومو (1943-1860) نام برد. اين رشته رزمي به واسطه انضباط و تلاش خانواده هاي ايچيکاوا و هانمودا زنده نگاه داشته شد و به نسل هاي بعدي نيز انتقال پيدا کرد.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
نام سبک: دايتوريو

دايتوريو را به عنوان يکي از بهترين راههاي دفاع شخصي و براي دفع حملات ناگهاني مي شناسند نه براي زدن ضربه و يا به عبارتي آغاز تهاجم در دايتوريو هيچ گونه مسابقه مبارزه اي ديده نمي شود. صنعت مشخصه اين رشته به ترکيب کامل فنون اين سبک از هنرهاي رزمي ديگري همچون Budo و به خصوص Ono-haitto-ryu برمي گردد. اين هنر رزمي تنها يک راه مناسب براي دفاع شخصي محسوب نمي شود بلکه ذهن و بدن را در حالتي متعادل و متوازن نگاه داشته به فرد انضباط شخصي مي آموزد و روح او را پرورش مي دهد به طوريکه فرد مي تواند در تقابل با دنيا موفقتر عمل نمايد. احتمال مي رود که دايتوريو در قرن دوازدهم ميلادي توسط فردي به نام ميناموتو يوشيتيسو که يکي از نوادگان امپراطوري سيوا (Seiwa) بود، پايه ريزي شده باشد. اين سبک رزمي تا مدتها توسط خاندان سيوا پنهان نگاه داشته مي شد و تنها افراد گارد خصوصي و ارتش امپراطوري با اين رشته آشنا بودند. بعدها و در حدود سال 1600 ميلادي و به واسطه تلاش هاي فردي به نام Hoshina Masayuki تکنيک هاي دايتو به مرور آشکار گرديد و از نسلي به نسل ديگر منتقل شد. در طول قرون متمادي، استادان اين رشته رزمي توانستند شهرت بسياري را در فرهنگ جنگاوري کشور ژاپن کسب نمايند که از مشهورترين آنها مي توان به شينگن تاکدا (Shingen Takeda) اشاره کرد. از مهمترين اساتيد اين رشته در طول سالهاي مختلف مي توان از ميناموتو، تاکدا (1853-1758) و تانومو (1943-1860) نام برد. اين رشته رزمي به واسطه انضباط و تلاش خانواده هاي ايچيکاوا و هانمودا زنده نگاه داشته شد و به نسل هاي بعدي نيز انتقال پيدا کرد.

این که نوشتی جالب بود
دستت درد نکنه
این تاریخ جوجیسو است درسته؟
یکم بیشتر در مورد تاریخش توضیح می دی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
کاملأ تأیید میشه ....

ممنونم :happy:

راستی لیا چرا در کنار شمشیر زنی ایکیدو یا جودو تمرین نمی کنی
البته ایکیدو بهتره
مگن به سامورایی ها مربوط میشه
میتونی دفاع با دست خالی رو هم یاد بگیری

آره فکر خوبیه، کار کردن دفاع شخصی در کنار ای آی دو گزینه خوبی خواهد بود. :f34r:

آره... آی کی دو، ای آی دو، کندو، کیودو مربوط به سامورایی ها میشه. کیودو (Kyudo) هم رشته جذاب و جالبی باید باشه، نمیدونم راجع بهش شنیدید یا نه. کیودو به معنی راه کمان هست. در واقع تیراندازی با کمان سامورایی ها. نکته ای که منو به خودش جذب کرد و برام خیلی جالب بود نوع خود کمان مورد استفاده بود. این کمان که بهش یومی (Yumi) میگن، 221 سانتیمتر و بعضی دیگه 227 سانتیمتر درازا دارن :blink:
از نکات جالب این رشته براتون بگم که آرامش ذهن یا همون موشین در این رشته فوق العاده مورد توجه هست به طوری که از 100 امتیازی که به پرتاب کننده تیر داده میشه، تنها 10 یا 20 امتیاز مربوط به اصابت تیر به هدفه و حتی اگه داورها تمایل زدن تیر به هدف رو در شما ببینن براتون امتیاز منفی در نظر میگیرن. هدف، داشتن آرامش ذهنی در هنگام پرتاب تیر از کمانه، به طوری که اساتید این رشته بر این باورن داشتن آرامش ذهنی خودش باعث میشه تیر شما به هدف برخورد کنه. رشته جذابی هست در نوع خودش. لوازم مورد نیازش غیر از هاکاما و گی مخصوص کیودو، یومی، یا (Ya = تیر)، یوگاکه (Yugake = دستکش) هست. :f34r:

منبع عکسها : سامبو-کیوگو و توزاندو :happy:

فایل های ضمیمه

• 01.jpg
    01.jpg
    16.4 KB · نمایش ها: 10
  • 02.jpg
    02.jpg
    18.5 KB · نمایش ها: 9
  • 03.jpg
    03.jpg
    31.9 KB · نمایش ها: 9
  • 04.jpg
    04.jpg
    19.3 KB · نمایش ها: 9
  • 05.jpg
    05.jpg
    23.1 KB · نمایش ها: 9
  • 06.jpg
    06.jpg
    130 KB · نمایش ها: 9
  • 07.jpg
    07.jpg
    368.5 KB · نمایش ها: 9
Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
ها اونو می گی
فهمیدم بابا
اون که خوب نبود اره می دونم مدرک داره
یعنی داره یا دروغیش فرقی نمی کنه
لیونگ تینگ تقریبا در تمام کشور های دنیا باشگاه زده بود و به سبکش هم می گه wt من با سبکش حال نمی کنم
مبارزه هاشون رو از تو سایت دانلود کن ببین
هیچیش به وینگ چان نمی خوره
ولی با این حال برو سر قرار با استاد قهرمانی صحبت کن
مگه پول کلاس هاش چقدره؟
خصوصی رو گفتم شاید طرف وضع مالیش خوب نیست می خواد بهت بگه باید خصوصی بگیری تا پیشرفت کنی و از این حرف ها

فکر کنم اون مبارزه ها سانشو بود .

من از استاد فعلی ام پرسیدم گفت توی تهران بالاش شهر 1 میلیون تومان ماهی . پایین شهر 300 تومان .

نه بابا طرف وضعیت مالیش بد نیست . یارو کسیه واسه خودش .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
جوجيتسو يک هنر رزمي است که در آن مي توان همه نوع ضربه اي را يافت. ضربات پرتابي، ايستا يا ساکن و همچنين تکنيک هاي تهاجمي و شديد از جمله انواع لگد و مشت در اين هنر ديده مي شود.

اين هنر در جنگ هاي تن به تن و تماس هاي نزديک کاربرد بسياري دارد و استيل آن شامل حرکات:

نرم، سخت، چرخشي و ضربات روبه بيرون مي باشد.

جوجيتسو يکي از قديميترين هنرهاي رزمي دنيا به شمار مي آمد و بيش از 2500 سال قدمت دارد.

توی فیلم Yip Man 2008 ییپ من توی اون قسمت مبارزه با اون ژنرال ژاپنی یه صحبتی میکنه . شما اون رو حتمأ نگاه کن :)

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

من از استاد فعلی ام پرسیدم گفت توی تهران بالاش شهر 1 میلیون تومان ماهی . پایین شهر 300 تومان .

اوه! جدی برای یادگیری این رشته ماهیانه انقدر هزینه داره؟ :wacko: واقعاً حالا ارزشش رو داره؟ یعنی منظورم اینه بعضی وقتها آدم خرج میکنه و واقعاً به همون چیزی که میخواد و ارزشمنده میرسه. که با این حساب ارزش تمام هزینه هایی که کرده رو داره. :D

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

یهههههههههههههه:eek:
اینقدر زیاد ؟چه خبره؟پایین شهر بالای شهر مگه داره؟
با این هزینه مگه با خودش تمرین نمی کنی؟یعنی با این هزینه هنوز با ارشد تمرین می کنی؟
بابا این از هزینه ی کلاس خصوصی هم بیشتره
بیا من خودم یادت می دم نصف این هزینه رو به من بده.اصلا نه یک چهارم:D
اون مبارزه ها هم ووشو نبود سبکی است که این اقا اموزش میده در وینگ چان
من نه هیچ کدوم از ضربات نه هیچ کدوم از دفاع های وینگ چون رو ندیدم
یعنی طرف یک چیز یاد میده یک جور دیگه مبارزه میکنه!!!!!!!!
نمی دونم
نمیشه نظر داد باید بری اونجا از نزدیک ببینی;)

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینقدر این فیلما رو نگاه نکنین همش دروغه
من بعنوان کسیکه همزمان 11 سال ورزش باستانی کشتی آزادو ورزش رزمی جوجیتسو ژاپنی بطور یک روز در میان شیفتی کار میتونم به شما توصیه می کنم سراغ سبک هایی که تو فیلما ازش تبلیغ میکنن گرایش پیدا نکنین

سعی بشه تو مبارزه مشکلات و راهکار های یک فن رزمی رو بررسی کنین

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
یهههههههههههههه:eek:
اینقدر زیاد ؟چه خبره؟پایین شهر بالای شهر مگه داره؟
با این هزینه مگه با خودش تمرین نمی کنی؟یعنی با این هزینه هنوز با ارشد تمرین می کنی؟
بابا این از هزینه ی کلاس خصوصی هم بیشتره
بیا من خودم یادت می دم نصف این هزینه رو به من بده.اصلا نه یک چهارم:D
اون مبارزه ها هم ووشو نبود سبکی است که این اقا اموزش میده در وینگ چان
من نه هیچ کدوم از ضربات نه هیچ کدوم از دفاع های وینگ چون رو ندیدم
یعنی طرف یک چیز یاد میده یک جور دیگه مبارزه میکنه!!!!!!!!
نمی دونم
نمیشه نظر داد باید بری اونجا از نزدیک ببینی;)

چرا شلوغش میکنید :lol: بابا استاد من گفت که این هزینه ها برای یادگیری خصوصی هنر های رزمیه . البته واقعأ زیاده .

عزیز من ووشو رو شما چی دیدی ؟ :D ووشو به هنرهای رزمی چینی گفته میشه دیگه . وینگ چون هم هنر رزمی چینیه . قسمت مبارزات و مسابقات آزاد وینگ چون و بقیه سبکهای ووشو ( کونگ فو ) میره توی سانشو ( ساندا ) . همشون یکی هستن . مثل k1 .

مبارزه این ایرانیا و این بچه مچه ها که نمیشه گفت مبارزه وینگ چونه . اون فیلمی که گفتم دقیقأ دقیقأ دقیقأ همون وینگ چون خود ییپ منه . مبارزه هاشو ببینید . واقعأ زیباست و کامله . برای هر ضربه ای که فکرشو میشه کرد دفاع داره . و پشت سرش ضربه ( حمله )

از نزدیک دیدن منم فایده نداره . کاش ییپ من زنده بود میرفتم پیشش :rolleyes: :(

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اینقدر این فیلما رو نگاه نکنین همش دروغه
من بعنوان کسیکه همزمان 11 سال ورزش باستانی کشتی آزادو ورزش رزمی جوجیتسو ژاپنی بطور یک روز در میان شیفتی کار میتونم به شما توصیه می کنم سراغ سبک هایی که تو فیلما ازش تبلیغ میکنن گرایش پیدا نکنین

سعی بشه تو مبارزه مشکلات و راهکار های یک فن رزمی رو بررسی کنین

منظورتون از سبکهایی که تو فیلماس رو میفهمم . ولی اونی شما میگی این رزمی کارای الان هستن که 2 تا حرکت یاد میگیرن فقط واسه اون فیلم .

فیلمی که من گفتم یه فیلم بیوگرافیه از استاد بزرگ رزمی چین استاد ییپ من . ایشون که دیگه فیلم نبودن .
این فیلم سبک بزرگ وینگ چون رو نشون میده که این سبک به چند چیز استثنایی معروفه . سرعت ( مشت های رگباری فوق سریع ) که در هیچ سبکی یافت نمیشه - شیوه بی شیوگی - حمله همزمان با دفاع - مشت اینچ ( از فاصله خیلی نزدیک - سبک لگد استثنایی و ...

این فیلم با چیزی که شما میگی 180 درجه فرق داره عزیزه من . چیزی بغیر از واقعیت توش نیست .

بازم میگم اون قسمت از فیلم رو نگاه کن ببین چی میگه استاد ییپ من .

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام
شیهان مهدیزاد در چه رشته ای از شمشیر زنی فعال است؟

خوب من امروز به سایتشون سر زدم، همون لینکی که آقا میلاد داده بود. الآن سایتشون کار میکنه و البته بعضی بخشهاش هنوز تکمیل نشده. در مورد سبک ای آی دو ایشون هم همونطور که حدس زدم که یکی از دو سبک معروف و رایج باید باشه، هست. ایشون موسوجیکیدن ایشین ریو کار میکنن. :f34r:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
خوب من امروز به سایتشون سر زدم، همون لینکی که آقا میلاد داده بود. الآن سایتشون کار میکنه و البته بعضی بخشهاش هنوز تکمیل نشده. در مورد سبک ای آی دو ایشون هم همونطور که حدس زدم که یکی از دو سبک معروف و رایج باید باشه، هست. ایشون موسوجیکیدن ایشین ریو کار میکنن. :f34r:

فک کنم کارش حرف نداره
عکس هاش رو ببین

بالا