هیچی ورزش رزمی تاب مقاومت در برابر جوجیتسو ژاپنی را نداره
شما انگار فیلمای رزمی چینی زیاد میبینی
هنرهای رزمی ژاپنی توش دروغ نیست
حالا بروسلی یک استثناء بود که داستانش زیاد قدیمی نیست نمیتونن توش دست ببرن
در مورد جوجیتسو زیاد لازم نیست بدن هیکلی داشته باشین
انگار یادت رفته اساتید ژاپنی هم قد کوتاهی داشتن هم وزن کم
من جودو رو مثال نمیزنم جودو قانون خودشو داره
کسیکه در جوجیتسو مهارت بدست بیاره میتونه راحت گردن هر گردن کلفتی رو خرد کنه
بی دلیل نیست جز خشن ترین ورزش هنرهای رزمی شناخته شده
یک رزمی کار ورزش جوجیتسو میتونه همزان وقتیکه دست مهاجم رو میگیره از کار بندازه باز میتونه نوک انگشتان پای مهاجم رو با فنون مختلف خرد کنه
در واقع جوجیتسو مادر دفاع شخصی دنیاست
خود دفاع شخصی در دریگیری های خیابانی هم یک نوع حمله به حریف حساب میشه و میتونه باعث مرگ حریف بشه
اگه اینطوری و به میزان شما برای مقایسه بخوایم حساب کنیم، شما که جوجیتسو کار هستی قبل اینکه بخوای به من نوعی نزدیک بشی با شمشیر نصفت میکنم، یا یکی از دوستان نینجا قبل اینکه بهش نزدیک بشی با شوریکن دخلتو آورده! اینا تازه قبل از اینه که بخوای نزدیک ما بشی، چه برسه بخوای بیای دستمونو بگیری تا فن اجرا کنی :lol: اگه با مقیاس شما بخوایم جلو بریم جوجیتسو همچین ورزش خاصی هم نیست.
حرف خیلی بزرگ و سنگینی داری میزنی دوست عزیز من، با این حرف شما من این موارد رو بهش میرسم :
1. شما کلیه رشته های رزمی رو میشناسی و چندین سال کار کردی و نهایتاً به این نتیجه رسیدی.
2. به خاستگاه هر رشته رزمی رفتی و با بهترین استادهای هر رشته مبارزه داشتی و به این نتیجه رسیدی.
آیا اینطوریه؟
صرفاً چون شما جوجیتسو کار میکنی دلیل برتری جوجیتسو نیست. تازه اونم برتری رو چی بدونی!؟ گردنش شکستن؟ من خودم به شخصه تنها یه جا هست که میگم این رشته که من دوست دارم بهتریه! اونم در درون خودم، و اشتباه هم نمیگم چون این ورزش برای من از بین همه رشته ها بهترینه... برای من... چون من رو ارضا میکنه، چون با انجامش روحیه میگیرم، و صدها دلیل دیگه که رشته دیگه ای در عین کارآمدی و زیبایی خودش این حس رو به من نمیده.
چه دنیای عجیبیه دنیای هنرهای رزمی، همه مون ادعای برتری داریم، در حالی که با هر ادعایی از اصل موضوع دورتر و دورتر میشیم. باشد که هر کسی در رشته خودش بهترین باشه :happy: